Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval nem tudom. Erre a célra mindenképpen videovágó.
Én azt senkinek sem ajánlom, de a Moovie Maker is alkalmas erre.
De mindezidáig nekem a Vegastban a legkönnyebb kiigazodni.
Már nekem is van galériám: wearwolfff.elementfx.com
http://ibor90.webs.com ¡ ǝ ʌ ı ʇ ɐ ǝ ɹ ɔ ° ǝ q :)
Amugy a vue tenyleg nagyon jo, persze csak terrain generalasra semmi szerkeszto cucc nincs benne.
the world is mine
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
Állítsd a képformátumot png-re, az enviromentet meg ne állítsd, mert ha hozzányúlsz, már olyan lesz a háttérszín is, azt hiszem. Hagyd standardon és menjen a png render, akkor jó lesz.
kottát olvasni. Olyan, hogy egyszerû nincs mindegyiket jól ki kell tanulni.
Ha tudsz akkor mindenképpen valami kottás midi szerkesztõ megoldást javasolnék. (guitarpro)
Bár ennek elõnye és hátulütõje is van. Példának okáért elõny az, hogy a kész mû mérete marha kicsi(kilobyteokban gondolkozz) ebbõl adódik a hátrány is, hogy nem a hangot tárolja hanem hivatkozásokat, amivel a hangkártyád szintetizátorából ki tudja csiholni a hangokat. Vagyis minél jobb hangkártyád van annál jobb szinti van benne, annál jobban szól. De ha összekötöd a progit egy külsõ mondjuk yamaha keyboardal akkor még istenkirályabbul szól.
Ha ennél egyszerûbbet akarsz akkor ott vannak a hangmintás szerkesztõk. ( eJay, Magix Music, Cubase, Cakewalk, etc.) Mondjuk egy trance zene 4/4 ütemben van, és a hangmintákat is általában ütempontosra szerkesztik. Neked nem kell mást csinálnod, mint csak egymás után rakoskatnod a hangloopokat és effecteket. Persze a loopokat nem te rakod össze ezeket lehet kapni cédén ilyen hangmintákat. Jó csomót be kell szerezned hozzá, hogy legyen mibõl válogatni. De ezeknek van mikrofon támogatása is, szóval akár rá is dudorászhatsz ha akarsz. A magixet egyben használhatod videóklipvágásra is.
Bár én mindenképpen a reasont javaslom. Jó kell két hét mire beletanulsz a drótozásba, és a különbözõ tekerõk és csúszkák használatába,de ha nem adod fel és nem bolondulsz bele akkor jócskán megéri a belefektetett idõt. Ezt használhatod egyben midire és hangmintával is. A legnagyobb az egészben, hogy már az alapdvd tele van hangmintával, mivel a program összmérete, jó 80mb.
Egyébként meg nincs olyan, hogy könnyû zeneszerkesztõ, ahogy könnyû 3D szerkesztõ sincs.
különben meg olvasgasd ezt a blogot.
Animhoz akarsz zenét szerkeszteni???
the world is mine
Hol lehet beállítani, hogy a kamera háttere semmi ne legyen? Az enviroment-nél van background color, de ott nem lehet, csak a színt állítani.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
the world is mine
Az a 650 milla ugy jott ossze hogy egy fullra benovenyezett sziget volt. Ami jo volt hogy egyaltalan nem laggolt semmi vitte mint a rongy.
the world is mine
http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
the world is mine
the world is mine
the world is mine
Mostani próbálkozásomnak ez lett az eredménye.

the world is mine
Egy kis fun nem valami nagy szam, magnificat jelentos turelme is hozza jarult az elkeszuleshez 😄
the world is mine
the world is mine
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
the world is mine
the world is mine
Az alaplap egy asrock g31m-gs intel ich7 chipset-el, 4096 MB DDR2 800 MHZ MEMORY 800mhz,
NVIDIA 9400GT 1GB DDR2 GRAPHICS CARD WITH TV OUT,
INTEL CORE2QUAD Q8200 9.32 GHZ 4MB CACHE 1333 CPU.
Kb ennyi, tegnap a mayat mar megfektettem par vue-s scenevel 😄, de igazabol meg nem tudtam ugy igazan kiprobalni mondjuk eleg gatya hogyha nem hasznalja mert elvileg az alaplaba 8 giga memoria bele ferne azt irtak ebayen.
Majd meg a biosba bele nezek habar en azt nem szeretem piszkalni mert gozom sincs mi mi mit csinal benne.
the world is mine
regie nekem ilyen akkor volt, amikor a régi beállításokat akartam átvinni 2008-ból 2009-be. Ha ez a helyzet, próbáld meg úgy elindítani a maya-t, hogy telepítés után nem importálod a beállításokat, hanem az alap beállításokat használva hozza létre a config file-okat. Ha ez nem oldja meg a problémát, akkor sajnos nem tudom.
the world is mine
"4gb memória van a gépbe, 64bit-es operációs rendszert használok, de még se látja a gép az összes memóriát, mi a teendõ?
Be kell lépni a gép BIOS-ába és megkell keresni a Memory remap funkciót, ha megvan akkor kikell kapcsolni, vagy ha ki van kapcsolva akkor meg be kell."
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Maya 2009 a következõ hibaüzenetet adja indításkor:
Maya error
Remélem valaki tud segíteni,
Elõre is köszi!
En most egy dbig biztos nem veszek megint szerintem folosleges allandoan olni bele a zst emlexem mikor megvettem a core dout ott is pofara estem mert azt hittem milyen bivaj eros lesz es nem volt olyan oriasi kulonbseg.
the world is mine
core2quad? zsír😄 nekem csak q6600 van. Majd ha lesz 8 magos, akkor cserélek. de akkor aztán 12gb ram 8 mag és valami nagyon jó vidikártya mostmár. Valszeg ati lesz, nvidia-ból elegem van picit, maya alatt bugos.
De a masodik kepen levon mikor masik helyen vok azt irja ki hogy 4 giga most total nem ertem amugy a winver csak egy verzio szamot adott valami 6.2 meg hogy 7 es szeria.
Amugy ha rendszer gazda vagyok miert nem masolhatok a c particiora es miert kell a rendszer gazdaval beszelnem?
Utalom ezt a linuxos hozza allast ha ki akarom torolni a windows konyvtarat akkor ne akadajozon mar benne.
the world is mine
the world is mine
the world is mine
a topológiáját elég rosszul csinálta meg szóval valszeg ha ezzel a zsphere módszerrel csinálok vmit akkor azt mindenképp retopologizálni kell
bogár1
bogár2
bogár3