Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert én pl nem csináltam mostanában semmit mayában
Peettõl nemtudom mikor láttam utoljára vmit...lehet már több mint 1 év is
Mag te is elkezdted a buszt meg a templomot de azokról sincs semmi hír egy ideje
Impet nem is látni
Boba-t se
Bordy sehol
senki nem mayázik? szedjük már össze magunkat 😄 kellene vmi sg-s contestet csinálni vagy vmi...ilyen Artist Pubos heti skicc alapon ilyen heti speed modelling vagy vmi.. hogy ne csak punnyadjunk
http://ibor90.webs.com ¡ ǝ ʌ ı ʇ ɐ ǝ ɹ ɔ ° ǝ q :)
Na ennyi voltam hirtelen, mégegyszer no offenz, csak egy építõ jellegû hozzászólás 😊
Nincs bajom a kritikaval elmondom neked hogy a gnomon foruman havi tobb mint 30 fontot fizetek hogy kommenteljek a munkamat akik ertenek is hozza szoval van rolla fogalmam mi az epito jellegu kritika es szivesen is veszem ha tenyleg az.
De az ilyen furkalodosakat mar kevesbe. Es nem kell az egekig magasztalni en is leirtam elotte hogy dugig van hibaval.
the world is mine
Nem volt hq render? Hát nem, észre is vettem, szóvá is tettem, és építõ jelleggel mondtam, hogy mi az, amin alapvetõen változtatnod kellene. Elegem van ebbõl a fórumból, hogy mindig csak a sírás, picsogás megy. Fenébe is már, hogy nem tudja senki elfogadni, hogy igenis hibázik és hogy nem macerálásból írjuk le, hogy itt vagy ott picit javítani kell rajta, mert elüt, nemjó. Miért kell állandóan ezeket a köröket lefutni? Tudod mit Midas? Legközelebb, ha feltöltesz valamit, AKKOR SE véleményezem, ha pisztolyt nyomsz a fejemhez! Inkább lõjjél le.
Mag majd törölheted, bár eléggé visszafogtam magam, de elõbb hagyd meg pukkancs úrnak, hogy elolvashassa.
Többiektõl pedig elnézést kérek.
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
Es rogton az elejen leirtam milyen jelegu anim, erre a kamera nem jo helyen van a fal miert kek es nem piros miert lany van benne miert nem fiu miert nappal es nem este. Ezt tuti nem is te csinaltad es hasnolok. Nincs bajom a kritikaval ha tenyleg epito jellegu de ezek a hozza szolasok a photshop topicban latok hasonlokat "ez szar" es hasonlo epito kritikak.
Kicsit lehetnetek pozitivabbak nezetek meg egy ket kulfoldi topikot ott mindenki pozitivan all a dolgokhoz, a masik szerintem mind1 hogy jutsz el a veg celig a megrendelot nem erdekli ha kezzel rajzolod sem meg vagy ezt a maya motion beepitett cucot hasznalod.
Csinalj egy lasztit es patogtasd mayaba aztan rendereld ki es meglatod miert csinaltam ezt a videot.
the world is mine
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
De animalj le egy ilyen repcsit aztan ha vegeztel rendereld ki. Probalj egy ilyen animaciot egy dobozba megcsinalni kezdesz folbaszni agyilag. Ha valaki tancol az ugye fol le mozog altalaban most egy fix kamera alasban egy kesz teremben igen nehez kivitelezni. Ezert megcsinaltam a karit aztan be exprotaltam a terembe ami hirtelen folfalt 2 giga ramot igy nehez volt mozgatni igy radobtam a talajra es ki rendereltem render kozben lattam hogy bele esik a foldbe de akkor mar ugy voltam vele hogy szarok ra mert kelett nemi siker elmeny is.
Amugy fogsz egy videot csinalsz sok print screent kozben nezed hogy adott mozdulatbol menyi ido alatt jut a masik pozicioba es eleg jol lehet haladni beteszed egy lapra a kepet es hozza igazitod a karaktert.
En igy csinalom.
the world is mine
the world is mine
the world is mine
the world is mine
the world is mine
A dinamika az rendben van szerintem.
Már nekem is van galériám: wearwolfff.elementfx.com
dance
the world is mine
ha van egy obim, kijelolve par pont, van lehetoseg a kijeloles invertalasara? leirasban nem talatam ilyet
Szóval, ha ki van jelölve a modell akkor <i>display --> poligons --> custom poligon display --> highlight texture borders</i>
de ez ott van itt is, csak itt az összes modellre beteszi. <i>settings/preferences --> preferences --> display(poligon) --> hihglight texture borders</i>
2: amit irtal nem talalom, de most megtalaltam: egy gomb mint % csak a pettyek helyen negyzetek vannak es az also vastagabb : "toggle display of texture borders for the active mesh"
ez amugy menuben hol van? (az a felelmem, h eltunik a gomb es akkor nem fogom megtalalni <#wink>#wink>)
2. A settingsben a custom poligon displayben van olyan, hogy 'display border edges.' Azt kell bepipálnod. Majd ha nem látsz semmit akkor növeld meg kicsit a méretét.
Masik, h azokat az eleket, amiket szetvagtam a poligon>cut uv edges-szel, azokat ki lehet valahogy jelolni a view nezetben, h lassam mit csesztem el? 😊
koszi
the world is mine
nem ajánlom senkinek, hogy samsung winyót vegyen, az enyim most szállt el. Elég érdekes módon igaz. Csak vista vagy win7 alatt jön elõ a probléma látványosan. Xp alatt külön diagnose progi kell, hogy észrevegye a hibát. A lényeg az, hogy samsung winyókban van egy beépített hibakód, amit a SMART-ban tárol vagy miben. Ez a 184-as kód, és annyit tesz, hogy hiba van, nemsokára meg fog sérülni a winyó. Ennyi, és egyébként semmi más baja nincs. Használható a felület, használható minden. Win7 rendszer is felmegy rá, bár a telepítõ figyelmeztet, hogy "hdd may fail soon" és inkább válassz másik winyót systemnek. Persze telepítés után a rendszer kb kezelhetetlen lesz, nagyjából fél-1 percre megáll a rendszer gondolkodni, aztán magáhoztér és csinál mindent tovább úgy 7-8-10sec-ig, változó, de utána megint gondolkodik és addig csak az egeret tudod mozgatni. Fórumokon sehol nem írtak semmi olyasmit, ami megoldás lett volna, Samsung support válasza pedig egyik srácnak az volt, hogy az új samsung winyóknál ez elõfordulhat. Na kössz... Szal ne vegyetek Samsungot!😄
off vége, tessék alkotni😄
A sebességhez meg annyit fûznék hozzá, hogy ha mondjuk F1-et nézel, ott is olyan lassúnak tûnnek néha, valójában a km óra az, ami kicsit közelebb hozza neked, hogy valójában mennyivel is veszik be azt a kanyart, de ha ott menne el melletted, arrébb ugranál 2m-t septibe, hogy aztamindenit ez hülye...
Nekem az a bajom a repzid mozgásával, hogy valahogy nem egyenletes, a végén pláne. Az a fordulás nagyon fura lett. Nem tudom hogy animáltad, de kb úgy tûnik, mintha kézzel történt volna a dolog. Én ezt úgy csinálnám, hogy egy motion curve-öt hozok létre, amin végigmegy a repülõ. (motion path) Ennek van egy olyan attribútuma is, hogy twist, ezzel a forgást a végén nagyon egyszerûen tudod állítani, és biztosan a tengely körül fog forogni, nem mozgatja majd el az orrát furán. Persze elõre jól be kell állítani a pivot pointot.
the world is mine
Nos, ezen apropóból (repülõk), ezt csekkold le Mag, ha még nem ismered:
Van valami fizikai törvényszerûség (bölcsész vagyok, szóval...), aminek lényege, hogy a víz felett könnyebb siklani, mint a föld felett. Tehát simán lehet építeni olyan repülõ-hajó hibridet, ami a víz felett 1-2 méterrel repül a csökevényes szárnyain. A ruszkik ebbõl is építettek egy katonai kolosszust...
Ekranoplan
OFF
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
repülõk
extreme low pass összevágás
utóbbinál látható, hogy még alacsony magasságban is tény, hogy lassúnak hatnak a gépek, annyira lassan repülnek, bár irányíthatónak túlságosan nem nevezném õket (értsd leesni ugyan nem esnek, de kanyarodni már nem nagyon tudnának gyorsítás nélkül)
itt sincs alacsonyan, mégis milyen szögben kell állnia, hogy fennmaradjon...
ez viszont nagyon kemény: 😄
http://www.youtube.com/watch?v=E7ZzGzoX5U8&feature=fvw
van idegzete a pilótának ilyen alacsonyan repülni 😊
omg, ha ez igaz:
http://www.youtube.com/watch?v=Wa_KrNNebzU&feature=video_response
Én is vettem anno a Top Gunt, meg öcsém vitorlázórepül. <#ravasz1>#ravasz1>
Ezt a Vue-t sürgõsen be kéne szerezni, vadállat!
ha elégedett vagy vele, nem szólok bele, csak mondtam szerintem a hibáit... 😊
Nekem tetszik nem lett full de profi de en happy vagyok vele ahhoz kepest hogy masodik komoly animaciom az ufo utan ami egyenesen felfele repult 😛P
Majdnem nem vettem eszre amugy hogy a csavar vegen lefele alt az orra es igy bebicskazott XD
Amugy itt volt nyaron air show es velunk egymagasan repultek a gepek a partoldalban es tok lassan kelett nekik repulni hidd el nekem meglepoen erdekes latvanyt produkalnak a valo eletben is.
tudom hogy nem lett ver profi de sztem azert nem muanyag repulo egy dobozban.
the world is mine
a mozgás vége akkor sem stimmel, nem dinamikus, és lassú... amíg távolban van, még szó-szó, de közelben már nem... ez akkor is olyan, mintha egy diorámában repülne egy mûanyag repülõ...
the world is mine
the world is mine
the world is mine
Elkezdtem olvasgatni a helpjet, es felmerult par problemam.
1 To keep the pivot in place while working with components
Press the Insert or Home key to show the pivot point manipulator. Move the pivot point. Click the circle at the top of the pivot point manipulator to lock or unlock the pivot point for component transformations. When the circle is filled, the pivot is locked.
Igen am, de ha kijelolok egy dolgot megnyomom az ins-et, nincs olyan kis karika a pivotomnal sehol...
a tobbire most megtalaltam a valaszt..
koszi
Ilyenkor annyira jó lenne, ha a kapitány visszaszólna: "Nem mondod vazze!!! Itt van ez a sz*r a hajómon egy ideje, és szerinted most tudom meg, hogy hatszoros hangsebességgel megy a lövedék??? Jó, hogy szóltál, most már nem halok meg hülyén!!!"
Szóval értelmetlen mondatok, mikor egymásnak, de valójában a nézõnek magyaráznak számukra egyértelmû dolgokat rulz. Nyilván szõrszálhasogatás, de legyen.<#bee1>#bee1>