Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://ibor90.webs.com ¡ ǝ ʌ ı ʇ ɐ ǝ ɹ ɔ ° ǝ q :)
a napi képeket visszavonom, most visszanézve csak gyakorinak tûnt... de azért wip-eket is szívesen látnánk, attól te se leszel kevesebb, és mi is tanulhatnánk esetleg valamit 😄
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
the world is mine
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
hát a egyikképen még tó van a háttérbe a másikon meg már ott van a híd....
http://ibor90.webs.com ¡ ǝ ʌ ı ʇ ɐ ǝ ɹ ɔ ° ǝ q :)
Kirendereltem ket regebbi munkamat photoshopban tettem rajuk par filtert, meg corelben ra festettem plusz meg egy kis blending es kapsz egy tok jo kis fantasy kepet.
the world is mine

the world is mine
the world is mine

the world is mine

the world is mine
kepem
mesh
transfer attibutes (kisdoboz)
mind off, csak az uv sets ALL
attribútomoknál meg megadhatsz tükrözést forgatást
sok sikert
2. Vagy még uv elõtt mikor duplikálsz akkor instance módban csinálod így mikor valamit módosítasz az eredetin az változik a másolatokon is. beleértve szerintem az uv-t is. Még nem próbáltam így, de elvileg mûködnie kellene.
Már nekem is van galériám: wearwolfff.elementfx.com
5let?
az uv editoron szeretnem latni, h fog elhelyezkedni a textura, tehat kijelolom az objectet, viszont a textura parametereit pl noise nem tudom allitani, mert ugye ha rakattintok, az uv editorbol eltunik a minta... erre van vm megoldas, h mig egy osszetevot allitok lathassam az uv editor dolgat?
koszi
Asus K50AB-SX045D AMD Turion X2 RM-74(2200 Mhz), 4096 DDR2 RAM(800Mhz), 500Gb HDD, ATI Mobility Radeon HD4570(512Mb), 15.6\" HD/LED
Nekünk otthon például az ablakkal szemben van egy nagy szekrénytükör. Néha mikor úgy esik a nap akkor a padlón is szivárvány van. Ha ezt egy sima photon shaderrel próbálnád az ablakon és a tükrön nem mûködne, Ezzel igen csak kérdés, hogy milyen szinten.
Ráadásul nemcsak a renderen bontja szét színekre hanem a map vizualizációban is a kis pontokat, nagyon hatásos dolog. Arra már nem emlékszem honnan szerváltam. De ingyenes cucc szóval biztos több helyen is meg lehet találni..
Figyelni kell a refrakt reflect és a trace depth értékre. Esetedben elég a 4-4-8. És a face normálok mindenütt kifelé álljanak.
befottesuveget szeretnek kesziteni:
az uvegnek van kulso es belso oldala is, es egy object az egesz
az anyaga blinn, a shader material shadere: dielectric_material, es a photon shadere:: dielectric_material_photon
Ez utobbi kettonel az ior 1.52 es a phong coef: 30
A megvilagitashoz egyenlore egy phyical sun-t hasznalok.
A kerdesem, h miert van ilyen 'csunya' belseje (ha ior-t kozelitem 1 hez, akkor egyre jobb, de nem lesz annyira uvegszeru),
Mit rontok el?

a regebbi tutorok alatt a poly modban a face kijelolesnel segitett a face feluletenek kozepen levo kis "foggantyu"....ebben -a 2009-esben - alapbol nem igy mutatja,,,ez kulonoskeppen akkor zavaro(a hianya) ha oldalnezetbol kellene a tp face kat kijelolni,,ilyenkor most korulmenyesen masik nezetben kell kijelolni,s utana ismet az oldalnezetben formálni,,,,
ez eltunt ebbol a verziobol,vagy kulon kell vhol beallitani?
tehat facekijelolesnél a segedjelzes kellene,,,ha van....koszonom.
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
the world is mine
Magni: a tied is jó, majd késõbb biztos szükségem lesz rá. kösz 😊
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
pl ha megnézed ennek a képnek az oldalnézetét, és az orrot nézed, ott a kerékjárat és az orrbeömlõ közt van egy illesztés, míg ezen a képen látható, hogy nincs ott illesztés, maximum egy törés (ami meg máshol nincs vonallal jelölve)
ugyanakkor itt még szinte törés sincs ott, egész máshol megy az illesztés... szóval ahány év, concept vagy tényleges kocsi, annyi féle verzió...
http://magnificat.uw.hu/camaro/camaro01.jpg
Azért itt van... Remélem használható valamire.
(bocs a szöveg miatt, de még nem volt értekezésem regelni.
ugyanaz máshonnan
Making of Lyukacsosrács 😄
ez most így kicsit magas... 😊
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
De ha mindenképp modellezni akarod akkor én úgy csinálnám, hogy:
1. Leteszek egy négyzet planelapot. majd az egyik oldalát extrudálom. Ez az új face lesz ugye a lyukak közti rés szóval ne legyen ez is négyzet, hanem keskenyebb. Illetve attól függ, mekkora lyukak közti rész..
2. Kijelölöd a négyzetlapot és síkban extrudálod befelé egyformán. Ilyenkor úgy néz ki, mint két négyzet egymásban sarkai összekötve.
3. extrudálsz megint egyet síkban befelé, de ezt keskenyebb legyen. Mostmár három négyzet egymásban.
4. Extrudálod lefelé már mélységre a középsõ négyzetet; egyszer egy rövidet majd egy hosszút. és kitörlöd a középsõ face-t hogy lukas legyen.
5. Lényegében készen van. a pivotot az egyik sarkába rakod, és megduplikálod ezt a kis mesht, és valamelyik széléhez igazítod, majd shift+d vel annyiszor rakod egymás mellé ahányszor akarod. Ha megvan egy huszas sor akkor ezeket egybecombine. És a sort lefelé irányban is duplikálod.
6. nyomd meg a hármas gombot és láss csodát. Ha nem érthetõ majd teszek fel valami magyarázóképet.