Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hm, le van cserélve az egész index? Akkor ezek hozzáfértek a szerverhez? Még zene is szól alatta! Besza behu...<#violent>#violent>
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
camaro render
wire
tervek szerint ha meglesz a polyrács, majd mégegyszer mindenen átmegyek és kiegyengetem (azért ezzel a curve-ös megoldással normálisabb íveim vannak, mint amit általában csinálok)
jah reggeltõl pétekig gerinchálózat csere lesz a koliban, így lehet hogy szakadozva vagy egyáltalán nem leszek addig...
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
Gnomon Master Class 2009-es videóinak kommentálása (TXT, UTF-8 kódolás)
Gnomon Master Class 2009-es videóinak kommentálása (TXT, ANSI kódolás)
Elõbbinél be kell állítani valószínûleg a kódolást (opera esetén view->encoding->unicode->utf-8, Firefox esetén elvileg alapból jó, de amúgy view->character encoding->utf8)
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
"Discover over 9 hours of project-based training to learn the fundamentals of modeling, texturing, rigging, animating, dynamics, lighting, and rendering in
Maya. Taught by four Digital-Tutors instructors, each teaching their core areas of expertise to provide an essential guide to utilizing the powerful tools
available in Maya. Ideal for new and beginning artists."
ez egy Star Wars Ep.1 bol levo jarmuvon vezet a maya felfedezeseben...tetszik is nagyon,.,,,
keresek legalabb ennyire reszletes anyagot,de amiben figur van.fantasy,vagy mas,,,,az mind1....
talaltam sok hasonlot,,,de ami ennyire sokretu,,,olyat meg nem......
koszonom
Az meg hogy szereted e a kocka fejet..😄 Nem is látszik annak a bábunak a feje, a sok sok face-tõl.😄
the world is mine
karakter vegso fazisban az alappal egyutt
the world is mine

the world is mine
http://ibor90.webs.com ¡ ǝ ʌ ı ʇ ɐ ǝ ɹ ɔ ° ǝ q :)

the world is mine
the world is mine
Nah átestem a félév elsõ sikertelen zh-ján, amit meg is írtam (ezáltal összejött az elsõ alpótom). Eddig ilyen félévem még nem volt, de mégsem tudok túlontúl örülni neki, mert így is szívatnak ahol érnek. Szóval sajna Fizika 2. c. tantárgyból meglett az elsõ alpótom ebben a félévben. Remélem másból nem lesz...
Már nekem is van galériám: wearwolfff.elementfx.com
A texturát csináld meg úgy is, hogy tök fekete ahol nem akarsz tükrözõdést vagy csillanást, és fehér ott ahol akarsz. A fehér-fekete-szürke árnyalatok a mértéket állítják. Ezeket becsatolod a reflectionba meg a specularba és voilá.
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
es most nem akartam 2 oras videokat turkalni, pedig meg fogom nezni, magam miatt...
de azert koszi
Ráadásul srácok hamár így szóba került a Digital Tutors, (mert felhoztam) Most nemrég megjelent a Maya Rendering Nodes Reference Library potom három órás anyag a sima Mayás render nodeokat veszi sorba.
Én meg jelenleg ezzel szemezgetek:
http://www.digitaltutors.com/09/training.php?cid=5&pid=220
Egyébként meg csak úgy megkérdezem, megnéztél már egy textúrázós tutorial videót is, mondjuk a Digital Tutorstól? Vagy a Gnomon Workshoptól? Gnomonology, Simply Maya? Már a Youtube is tömve van mayás videókkal. De beütöd a gugliba hogy maya "layered shader" tutorial és máris ott van neked mindjárt egy rakás.
Nem támadásból, de néha olyan alap dolgokat tudsz kérdezni, amit csekély utánajárással simán magadtól is meg tudnál oldani. Ahogy én is meg mindenki. Persze szívesen segítünk, de mégis szerintem jobban tudsz fejlõdni ha magadtól jössz rá a dolgokra. Én sem vagyok még tisztában rengeteg mindennel, render terén meg aztán pláne. De ha valamit nem tudok megcsinálni elsõ körben valami videó vagy leírás után keresek az adott témában. Gyakran rengeteg plusszal is gazdagabb leszek nem csak azzal amit kerestem.
Szóval no offense
építõ.
most meg sziasztok...szakest 😊))
Én amikor annyi idõs voltam, mint te, nem fetrengtem kora délután, hanem lelkiismeretesen bent voltam az egyetemi büfében, vagy kint a parkban!<#hehe>#hehe>