Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Varjuk a linket amugy <#eljen>#eljen>
the world is mine
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
Masreszt ha megnezek par kepet az exposebol vagy egy ilyen filmet mindig elamulok hogy milyen hihetetlen jora meg tudjak krealni es ez pl szamomra nagyon osztonzo 😊
the world is mine
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
Már nekem is van galériám: wearwolfff.elementfx.com
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
az baj ha ezeket kitörlöm? 😄 mert van belõlük még egy ugyan ilyen, csak más az elõttük lévõ kis kép...

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
the world is mine
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
http://ibor90.webs.com ¡ ǝ ʌ ı ʇ ɐ ǝ ɹ ɔ ° ǝ q :)
http://ibor90.webs.com ¡ ǝ ʌ ı ʇ ɐ ǝ ɹ ɔ ° ǝ q :)
the world is mine

the world is mine
the world is mine
full
és az új részrõl egy közeli
közeli
Az ív fölötti síkra majd normal mappal kerülnek föl díszítések, az ív alá a földre pedig mint említettem, tervezek majd valamit...
link
Az ívek alá még tervezek valamit, az most szerintem kissé üres...
the world is mine
Elõször is gratulálok a projekthez! Hétvégén megyek is megnézni, ma már volt vetítés, de 3 nappal elõtte már nem lehetett jegyeket kapni normális helyre, csakis a hétvégi elõadásokra. Pedig ez nem is a fõváros, de látszik, hogy az iszonyatos hype megtette hatását. Barátnõmnek már tele a hócipõje, minden este valami Avatarral kapcsolatos dolgot lesek a neten...<#buck>#buck>
Annyi kérdésem lenne, hogy ezek után mennyi idõ tellik el, mire újra munkára késznek érzi magát az ember? Konkrétan a mostani állapotra gondolok, te is írtad több helyen, hogy nem hitted az elején, hogy valaha is vége lesz, gondolom van némi kiégettség utána, vagy nem? Illetve publikus, hogy ezek után min fogsz dolgozni?
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
basszus tegnap csináltam a katedrálist, de naná, hogy nem voltam elégedett az új elemekkel... majd azért lehet javítok rajta, és feldobom az alakítást...
aztan meg 2 het Uj Zeland eszaki sziget tura. szal nem fogok unatkozni, aztan meg vissza UKba ill MOra szetfagyni, hallom ott -20 fok jon. brrrrrrr
lead Lighting TD - Weta Digital www.balazskiss.com
amúgy várjuk a folytatást 😊
Én sajna megkaptam, hogy Java vizsga elõtt még leadandó progit kell gyártanom, így egész eddig lapátoltam be magamba a java tudást... már ablakot meg menüelemeket, gombokat le tudok tenni 😊 holnap tovább mélyülök, ha sikerül, lehet valami képnézegetõt csinálok...
Nekem nem való az ilyen koncertezgetés.
Ám off kérdés...Gondoltam olyat,h mivel itt az érettségi éve,meg továbbtanulási izé-mizé....Egyetem cvan olyan,ahol3d modellezés van?Esetleg filmezés(abban is inkább After effects,utómunkák,effektek)Olyan egyetem kellene,ami hogy mondjam..Nem mûvészi,mert ott mindneki máûvész,én meg "7köznapi" emberekkel akarok egüt lenni.,ahol van info rész,meg bölcsészkar,meg minden iilyen kommersz cucc.Nézegettem párat,de az mind képpzõmûvészet...
Ilyet találtam,h elektronikus ábrázolás,de az gondolom inkább concept artra való,PSelés.
Olyat is találtam, intermédia-mûvész.Ez inkább már videósabb.
De ezekhez meg mindhez kell ilyen idióta alkalmassági vizsga..És rajzolni kell,amit tudomásom szerint nem tudok...Mág a pálcikaember is görbe lenne.:C Én gépen tanultam,amit tudok,és soha nem rajzoltam mer nem volt rá szükségem...Inkább megcsináltam AE-ben az effektet aztán láttam,h jó-e v nem...V modellezésnél vannak szép blueprintek,leszedem és kész..De ilyet,h portrérajz,meg modell utáni rajz,pfff....Nem akarok az ország másik végébe menni,itt spec Eger van a legközelebb,35km,ott van elekrtonikus ábrázolás,dehát az inkább PS..:C
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
138 vonal jön ki a körbõl... annak a fele 69 (mert ugye csak a fele van) és 180/69=2.6... magyarul 2.6 fokonként kell lépkednem -.-"😄
Az elsõ helyre lerakod, beforgatod irányba, hogy jó legyen. Ezek után a forgáspontját tegyed a henger középpontjához. Freeze transformationra nyomsz és utána elkezded forgatni+duplikálni õket...
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
úgy csináltam ahogy mondtad, de nekem úgy vannak az oszlopok, hogy a teteje be van hajlítva, és ugye amikor megy az íven mindig el kéne fordítani... de ezt egyesével megcsinálni, meg pontosan, hát... 😄 szval nincs valami gyors módszer, amivel egyszerre tudnám helyes irányba fordítani?
itt egy kép hogy megértsétek
(ahogy a piros vonal van úgy kéne állnia...)

de azért érdekel, más megoldás is... 😊
na akkor elmagyarázom hogyan kéne... ugye egy stadiont csinálok, és a pálya körül van védõkorlát. elõször az oszlopokat akarom lerakni, de ugye a pálya vége nem egyenes, hanem íves. nos én ezekre az ívekre akarok 2 méterenként oszlopokat lerakni. ugye az egyenes oldalon semmi extra, duplicate special és az x tengely mentén eltolom... na de most jön az íves rész. hogy tudnám úgy másolni, hogy ott is 2 méterenként legyenek és hogy kövesse a vonal útját is? 😊