Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://ibor90.webs.com ¡ ǝ ʌ ı ʇ ɐ ǝ ɹ ɔ ° ǝ q :)
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
http://arttalk.ru/articles/content/interview-with-concept-artist-avatar-scott-patton-eng
Az állatok design-ja nekem annyira nem jött be (nem volt rossz, de nem fogtak meg, vagy legalábbis lekötött a növényzet), de a növények nekem is nagyon tetszettek, mégha lehetett is máshol már látni hasonlókat... lélegzetelállító volt az az erdõ... De nekem akkor is Na'vi-k rulz :)
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
meg a másik..hogy így hazaérek és így nagy nyugodtan jövök be a szobámba..erre így rámköszön egy hang hogy "szevasz" és így szobatárs feljött mert ma van egy vizsgája...de így uhh hát így rendesen megijedtem..nem számítottam rá hogy nem egyedül vagyok..huhh az így durva volt azért :D
SZÓVAL AKI MÉG NEM LÁTTA AZ AVATAR-T AZ INNENTÕL CSAK SAJÁT FELELÕSSÉGRE OLVASSA TOVÁBB!!!! bár azért nem lesz annyira spoiler, csak szólok azért....
szóval uhh hát így annyira szépen megvolt csinálva minden...meg így egy átlag halandónak is nagy élmény a film, de így nekünk akik kicsit benne vagyunk és 3D-s szemmel nézzük a dolgokat, így huh nagyon nagy élmény volt
meg így ami nekem nagyon nagyon tetszett azok az állatok meg növények az erdõben, szóval így az erdõ annyira szépen megvolt csinálva, így jujj olyan helyszínek hogy így uhhh
az állatok meg így csomó ötletet adtak....pl az hogy a tüdejükbe a levegõ nem a szájukon keresztül jut be és ki hanem hogy így a nyakuk alatt vannak ilyen légzõ lyukak hát az így húúú az szerintem nagyon jó ötlet volt....meg azok a kutyaszerûségek is pl ahogy így vicsorogtak, az is így adta az ötleteket
meg ugye azok a kis csápok a hajuk végén és hogy azzal kapcsolatot tudnak teremteni és összekapcsolódni a "mount"-jaikkal (jólvan régen wowoztam egy kicsit, és hát amúgy is ez a legspoilermentesebb kifejezés rá :D) az is így nagyon jó ötlet
nah szóval így most nagyon megjött a kedvem hogy alkossak
jah és így köszi hogy rábeszéltetek hogy moziba és 3D-be mert hatalmas hiba lett volna megnézni ilyen cam-os verzióba ezt a filmet! úgyh KÖSZÖNÖM!!!
Színészi játék-Avatar
Érted...<#vigyor4>#vigyor4>
Kicsit elnosztalgiáztam az elmúlt éven, pár érdekes eset a webfejlesztés világából így a végére, hátha másnak is vicces. Velünk történtek a cégnél:
-Két ötvenes vállalkozó hölgy volt egyszer a megrendelõ, iszonyat pedánsak, szigorúak. Átadáskor szembesültünk a ténnyel: nem töröltük ki a teszthez használt csöcsös nõs képeket a galériákból...
-Ugyanez mégegyszer: cégeket tömörítõ portál, csakis VIP tagoknak. Nagy konferencián átadják, kivetítõ, projektor, mindenfelé igazgatók ülnek, kattintás a "videokonferencia részre, és erre bejött ez a video: Barbie. Alapító tagnak meg be volt téve Doktor House. Szerencsére jól fogadták.
-Persze ez ment visszafelé is: milliárdos cég, külföldi tagozatokkal, belsõ crm-et fejlesztettünk nekik, az egyik marketinges srác szólt, hogy szétesik a béta verzió ie7-ben. Kértünk print screent, mert nálunk jó volt. A srác el is küldte, és mivel lelkiismeretes volt belinkelte a feletteseit, és a cégének felsõvezetõit is, ugyanis õk is figyelemmel akarták kísérni a fejlesztést. A jpg-n a következõt lehetett látni: a kérdéses hiba, alul a tálcán pedig egy firefox lap a mi oldalunkkal, és mellette mégegy lecsukva, a következõ felirattal "néger anál terhes dildó", mindezt munkaidõben küldte a srác...
-De volt, hogy szexshopot fejlesztettünk, és nyomtam pár vásárlás tesztet a meló végén, ki is töltöttem minden mezõt (beírtam a cégadatokat, hogy tudják, hogy csak teszt), erre kiküldték a csomagokat a futárszolgálattal... Az illetékes kolléganõm pislogott nagyokat, aztán szólt a nagyfõnöknek. Visszaküldtük õket, de azóta is hallgatom...
Lenne még pár, elég húzós év volt, szerencsére vége.
BÚÉK mindenkinek! Sok jó képet/animot jövõre!
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
Már nekem is van galériám: wearwolfff.elementfx.com
én is most nézegettem azokat a jeleneteket, amiben jake és neytiri vitázik(nem lövök le többet :D), hát nem értem azokat, akik azt magyarázzák, hogy hiányolják a színészi játékot a filmbõl... pláne, ahogy elnézem neytiri arcjátékát...
nagyon tetszett!!!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
De én nem mondtam egy szóval sem, hogy egész este ilyen képeket nézz. Ráadásul azok a videók amit linkeltél tulajdonképpen szemüvegre vannak, már akinek van monitoros szemüvege. De tulajdonképpen a képek is ahhoz vannak. Én csak említettem, hogy így is meg lehet õket tekinteni, már aki akarja. Saját felelõsségre persze.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
é már 255 teljes részt láttam: az 5 nap és 7ésfél óra folyamatos nézés ;)
hajrá
a jelenet
reggelt
the world is mine
Használhatod segítségként a hüvelykujjadat (vagy egy ceruzát, tollat), hogy kinyújtod elõre és a felezõvonalhoz teszed, majd elkezded magad felé az orrodhoz húzni és megpróbálod mindig azon tartani a fókuszt. Amikor az orrodhoz ér akkor az eltûnik és a háttérben beugrik a kép. Akkor jó ha három képet látsz egymás mellett, középen a 3D hatással. És arra koncentrálj a középsõre különben kiesel.
Figyelmeztetés annak aki megpróbálkozik vele. Szédülést, hányingert, fejfájást okozhat ha huzamosan áll így a szemed. De ha csak pár másodpercre pillantasz rá akkor az még elmehet. Aztán minél többet gyakorolsz annál késõbb érzel bármi kellemetlen érzést. És a szemeid is egybõl ráállnak majd.
Az én képemmel szerintem az a baj, hogy lemaradt a felezõvonal és nem jön ki tökéletesen 3Dben, de ez egy jó kép itt..

the world is mine
na akkor lökök én is egy (azaz négy) képet, a mai maya-zásomról... Azt hiszem lassan tényleg véglegessé válik a templomtorony alapmesh-e, még pár hibát kijavítok (ahol nem érintkeznek pontosan, vagy épp nem szimmetrikus), aztán haladok lentebb...
távoli AOC render a toronyról
bekarikázva, hogy mi változott...
közelebbi AOC render a toronyról
ezen is bekarikázva a változás...
amúgy olyanok változtak, mint pl minták, vagy a minták alatti terület nem szögletes, hanem lekerekített, íves, vagy épp a középsõ ív alatti alapzat lett lehozva egy kicsit
akinek kell, összehasonlításként egy fokkal régebbi kép
Asszem majd a végleges képet is majd sztereóban fogom nyomni és nem fog érdekelni, hogy duplaidõ.

a szemüveg itt is retkes volt, de zsepi, pamutpóló és lehellet szépen letakarította :D
én is megpróbáltam gyorsan feleleveníteni a mozis élményeket egy gyorsan szerzett kópiáról (ami még mindig kamerás), de semmi se volt jó benne, se a látvány, se a hangok... :( várjuk a HD-t szeretettel megvételre... mindenesetre egy szó mint száz, a történet valahogy nem bosszantott, hogy rossz lenne, nálam bõven, kérdés nélkül elvitte a hátán, a többi meg számomra döbbenetes volt...
Én már láttam több mozit is így, szerintem itt nagyon jól csinálták, volt, hogy más filmeknél csesztette a szemem, itt nem. Sajnos sokszor iszonyat retkes a szemüveg, de most olyan pólóm volt, ami pucolta is, nemcsak szétkente. :)
Eddig a cégnél egy haverom nézte meg kézikamerás deszaturált mocskosrossz torrentes verzióban. Miután számûztük egy hónapra a sivatagba most igyekszik a héten õ is a moziba, hogy pótolja bûnös mulasztását. Belepislantottam ebbe a kalózverzióba, de még a színek sem megfelelõek (micsoda meglepetés). Amire várok, az az angolnyelvû HD, úgy lesz még nagy élmény.
Én nem kívánom osztályozni/kritizálni a sztorit, meg ízekre szedni a filmet, mivel sokszor -pl a repülõs részeknél- simán újra 10 éves kis kölyök voltam, és ez minden pénzt megért!
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
mert az kiveszi a színt, viszont olvassátok el a linket amit küldtem, kicsit meggyõzött az IMAX... már nagyon várom
am debrecenbe is így van
2 terem és 4-4 elõadás asszem...de akkor felhívom holnap
Ráadásul rájöttek a miskolci Cinema City-sek, hogy egy teremben elég reménytelen játszani 3d-ben, így beüzemeltek egy második termet is :D mostmár 2 teremben megy napi 4-4 vetítés 3d-ben... és a következõ 2 napra hirtelen 29 és 30-at dobta fel) már nem nagyon lehet jegyet kapni normális helyre (5-6. sor fölött középtájt), csak a reggel 11 elõtti elõadásra...
Meg kellett mondjuk tisztítgatni a mozis szemüveget, mert elég retkesen hagyományozták rám, de a reklámok alatt volt rá bõven idõ...
Életem elsõ 3d-s filmje volt, tapasztalatom szerint elsõ 1-2 percben fura a fejen tudni ezt az extra keretet, meg kissé retkes maradt tisztítgatás után is, de utána gyorsan meg lehet szokni... Én tapasztaltam az elsõ 10-15 percben enyhe fejfájást és szemkönnyezést, de ezek is hamar elmúltak, és amíg tartottak, addig is csak minimálisan volt kellemetlen... szóval kicsit adaptálódni kell a szemnek és az agynak, de gyorsan menni fog a sok ûûûû meg áááá közt :D
Mert én ha minden jol megy holnap mennék megnézni és igaz én csak vezetéshez használok szemüveget távolra, de a tisztánlátás kedvéért ide is felteszem, csak nem tudom mennyire lesz zavaro .
Amugy arrol mit tudni hatott valakire ugy a 3d-s film hogy hányingere lett töle vagy egyébb bajok?Mert páran a környezetemböl ezért nem mertek eljönni féltek hogy jön majd a vukk.
the world is mine
the world is mine
Számomra voltak párszor problémák a 3d-vel (lehet csak az én agyam csinálta, de mind1), de 170 percbõl ez elenyészõ volt, a többinél meg tényleg csak fogtam az arcom, hogy beszarás...
the world is mine
the world is mine
En ettol estem ki a szekbol mikor megneztem nagyon komoly.
Amugy ahogy en tudom tenyleg a vaszon merete meg a hang technika a kulonbseg az imax meg a 3d kozott.
the world is mine
de én is gondolkodom, hogy megnézzem mégegyszer (több ismerõsöm is tervezi), így lehet, hogy te is jól jársz mindkettõvel :D
itt egy leírás
elég nagyon brutál durvának tûnik !!!!!
Mi és mekkora a különbség?
monnyuk ez féligmeddig off...
btw most jöttem az Avatarról (3d)... hát köhöm, döbbenetes... különösen az arcanimok... Egyenlõre még csak ülök magam elé nézve, tátott szájjal :). Noha éreztem a 3d-ben fura dolgokat, nem éreztem annyira valós 3d-nek jópárszor, de egy igazi HÛÛÛÛ film volt, csupa nagybetûvel...