Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
the world is mine
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
the world is mine
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
interju
the world is mine
the world is mine
Vegul is bevilagitassal sikerult megoldani a szinezest mivel az eco nem fogad el color mapokat.
the world is mine
Most probalok valami color mapot krealni hozza valamiert nem akar rozsaszinbol feherbe atmenni mindig vagy rozsaszin vagy feher lesz 😊
the world is mine
van olyan, hogy egy egyszerû ki/be lépés a mayából megváltoztat beállításokat?
Vázolom az esetet: Control Vertex-et használtam egy idomnál, amikor egy pontot kijelöltem, amit mozgatni szerettem volna, az egész idom mozgott. Viszont most újra - sokadjára - beléptem és minden rendesen, ahogy sok videóban láttam, mûködik?
Van ilyen vagy csak én nyomhattam el valamit?
the world is mine
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
akkor addig linkelgetem amíg le nem szóltok 😊
the world is mine
Globagábor, Mo-on a Leonardo SNS Kft forgalmazza a maya-t. Árat nem találtam a honlapjukon, ajánlatot kell kérni. Ajánlom figyelmedbe viszont, hogy a régi maya verzióknak van úgynevezett PLE (Personal Learning Edition) verziója. Ezek ingyenesen letölthetõ, tanuló verziók. Mindent tudnak, amit a teljes verzió alap csomagja is tud (tehát az unlimited verzió funkcióit nem), viszont minden renderre vízjelet tesz, és más fileformátumba ment, hogy produkciós környezetbe ne tudd használni. Ennek lenne érdemes utánanézned, az alapok elsajátítására tökéletes.
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
viszont angolul Whose line US ezt ird be jútúbra és kb mind a 300 rész fenn van
és ha elfogy akkor még 300 angol verzió, ami nem olyan jó, de nekem azis teccett
hajrá emberek alkossatok!
schorby: az amerikai beugronak a tobbi reszet hol lehet megnezni/letolteni?
koszi
http://ibor90.webs.com ¡ ǝ ʌ ı ʇ ɐ ǝ ɹ ɔ ° ǝ q :)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
kamillázás megvolt, macskajaj is megvolt😊
sikerekben és 3dben gazdag új esztendõt minden kedves fórumozónak😊
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
Talán ha nem raytrace árnyékot használok jobb lett volna.
De lássátok a gesztust hagytam nektek egy keveset az alján.
Már nekem is van galériám: wearwolfff.elementfx.com
the world is mine
vigyázzatok magatokra (és azokra akik esetleg nem tudnának magukra)! jövõre ugyanitt 😊