Cd író programok

Oldal 1 / 6Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dj Faustus
Nero helyett melyik a legjobb ingyenes író program? Meguntam a crackelgetést.
Maffya
keresek egy roxio Easy CD & DVD Creator 6 os iro progit nem tudnátok segiteni honnan lehetne leszedni? Ja ha lehet fullost.

Hi! Kérem valaki segítsen: letöltöttem 1 könyvtárat, benne 2 nrg fájlal. Gondolom ezek cd-kép fájlok. Az egyik kb. 583 MG, a másik 1,26 MG. Ha cd-képfelírással kiírom az 583-ast, az 1,26-ossal is kezd valamit?
nemcsakfeel
K3b

*hihi ** *

Sziasztok! Van egy kérdésem: hogyan kell használni a neros image drivert? Eddig mindig alcohollal írtam kia dolgaimat, de most egy bint kellene kiírnom, és még nem csináltam ilyet. Az image drive használata meg azért kellene, mert meg kellene néznem a játékot és csak utána kiírni.

ibrik
Ezt a legtöbb CD-íróprogram meg tudja csinálni az imázskészítés funkcióval. (Alcohol 120%, CloneCD, BlindWrite Suite, Nero - ez utóbbiban a CD-író listából az "Image Recorder"-t kell kiválasztani).
És van néhány CD-imázs buherátor is, amelyekkel szintén lehet imázsokat is létrehozni: WinISO, ISOBuster,...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Sziasztok! Tudnátok valami jó kis progit amivel a CD-imet rá IZO-zhatnám a gépre?😄 Mert a BCDC-n nulla a megosztásom és hát...😄
zakika
overburn bealitas, persze nem sokkal csak egypar megaval athuzni
es ne felejsd el a disc at once bealitas sem

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

M@TriX
Hali. Az lenne a kérdés, hogy: a neroba amikor ráhúzom a cuccot, akor azt írja, hogy 698MB, de nem akarja megírni egy 700-as CDre, mert nagyobbat kér. Kiköpi.
De az intézõvel (XP) az meg szó nélkül felkarcolja. De azzal egy kicsit görcsös. MIt kell beállítani a NERO-ba (6.0 hun)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

fm
miért lehet az,hogy csak cd-t tudok másolni neroval? winyóról való íráskor lefagy a rendszer..mindig
command aborted..

ollie
A bin mindig nagyobb, mint a tényleges méret!!!

Hali.
Holnap vagy holnapután fent lessz az ftp -men a
(Roxio Easy CD & DVD Creator 6.)
Ezzel mindenféle cd -t, DVD -t lehet írni.
Ha akarod onnan letöltheted.De itt van egyéb nyalánkság is.
Nézz el oda.!!

http://kokoline.uw.hu/
prédikátor
Hali.
tud valaki olyan iró progit, amit le lehet tölteni a netröl, és felismeri a 90 perces cd-t, és nem NERO!!!

köszi

Zocsi
Nem tud valaki olyan programot, vagy plug-int Nero alá, amivel .OGG kiterjesztésû fájlokat tudok audióba kiírni .wav, illetve mp3-ba való konvertálás nélkül???

????

Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .

Fiúk , tudja valaki , hogy az eddig általam használt Nero új verziója miért nyom állandóan audio cd-re wav file-szerkezet helyett cda 44 részeket ? Meg bírom így is hallgatni asztali és egyéb lejátszóban , de a számítógép nem kezeli . Régebben Wavokat írt fel , most nem tudom , mi lehet . Tudtok valamit errõl ? Elõre is köszönöm !

Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .

Most találtam neg az origon a Nero v5.5.10.35-ös változatát ha érdekel valakit. Van hozzá magyar kieg is a széria szám még nem tudom, hyog müxik e de ezt elfogadta (5502-0627-8358-7019-9607-5485)

Rozsomák
Thx a választ.
A deamon-tools segített már csak az a gond hogy így nem tom kiirni és fogytán vagyok szabad hellyel a gépen ás mivel a bin-ek mérete elég nagy több GB van a gépen fölösen, szóval mindenképpen kéne valami megoldás.

Sziasztok lenne egy kérdésem IMAGE.img file-t néroval lehet e írni?ha igen hogy kell, vagy melyik cd író képes erre a feladatra
Elõre is köszi a választ

A Warezcenterrõl töltöttem le , a Knights and Merch. 2-ik része . Már többféle formában próbáltam , de nem megy . A Virtual Drive is kiakad rajta . Nem tudom mi a bánat ez , de már feladtam . Majd máshonnan letöltöm .

játékos:
nem valami xbox vagy ps2 image file-ról van szó? azzal elõ szok fordulni ilyen...
Egyébként kicsit bunkó módon nem köszöntem meg , ez lett a jó változat , a CloneCD helybõl másolta , daraboltam és jó is lett . Köszi . Kicsit késve 😊)) .

Szerencsére csak RW-re írtam ,mivel elég óvatos vagyok 😊) .

Fiúk , a Nero-m nem bír kiírni valami 257 Mb file-t "Foreign image file" hibaüzenettel /ISO file/ . Ez mi? Ha kiírom , egy nagy darab üres cd-t találok , ami nem tartalmaz semmit .

Használhatod a Winiso-t, amivel átkonvertálhatod iso-ra, de ami neked kell, az a Daemon-tools, amivel beolvasod a képfájlt és virtuális cd-ként jeleníti meg a tartalmát. Aztán már azt csinálsz vele, amit akarsz....
Rozsomák
Hi
Lenne egy problémám!
Full CD-k írására eddig mindig a CDRWin3-at használtam és mindig jol írt.
Tegnap leszedtem a GTA VC-t és miután megirta azt irja hogy minden OK de a CD-n egy darab file sincs. Ugyan ezt csinálta a Brian élete SVCD-vel is. Van esetleg valami más progi ami szintén tud Bin és cue filokat kezelni full CD írásához vagy esetleg valami más megoldás amivel nem kell kiirni CD-re hanem vinyora is kitudja csomagolni a BIN-t?

Gyerekek , tudja valaki , hogyan tudom a Nero-t rábírni arra , hogy a 3 db mpg file elé , amit egy cd-re írok ki , különbözõ , az általa megszerkeszthetõ /VCD menü alatt/ nyitóképet rakja ki . Jóbarátok sorozatrészeit akarom megírni lehetõleg minél igényesebben . Vagy van erre valami progi ?

KG21
Helló!
Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan kell egy psx játék fájljaiból iso-t csinálni, mert az emulátor csak úgy játsza le.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Biszke
Egy kis segítséget kérnék alcohollal kapcsolatban:
Hol vagy hogyan lehet beállítani azt, hogy az image file-ok reboot után is csatlakoztatva legyenek, mint virtuális CD? 'A képek újracsatlakozatása újraindítás után' be van pipálva, mégis újraindításkor eltünik az image.

Sziasztok
Hu de jó lenne ha valaki segiteni tudna!!!!
1. Neroval (5.5.10 remélem...)szeretnék svcd-t irni de a progi mpeg2 kódolót kér. Honnan tudnék ilyet letölteni??????
2. Divx-vcd vagy svcd irásánál hogy tudnám a feliratot beleilleszteni a filmbe, hogy normál asztali dvd játszóval rendelkezõ kedves barátaim is élvezhessék kis gyüjteményemet 😊)))
eléggé kezdõ vagyok még a szakmában. Szóval ha valaki tud segiteni örülnék egy szájbarágós segitségnek a chris.era@freemail cimre.
Vagy akár ide is.
Köszke

Itt vagyok

avcom
Sziasztok! Én is 90 perces CD-t szeretnék írni. Az íróm biztos támogatja a túlírást, mert már 80 perces lemezekkel is csináltam. A NERO viszont "nem látja" a lemezt, úgy csinál, mintha be se tettem volna. Valaki segítsen nekem, mert elfogyott minden tudományom...

elõre is köszi

90est ugytom csak tulirassal tudsz megirni, teljesen jo az ha csak 80asnak latja. Olyan cd iro es progi kell hozza ami tamogatja a tulirast.
Randal
Ha cd-n van akkor nyomd be CloneCd-vel majd darabold fel wincommal.
Ha a gépen van bincue-ban akkor meg azt darabold fel azt nyomd fel neki. ennyi az egész.
Ha cd-n van akkor még tömörítheted blindwritetal is.

Gyerekek , sürgõsen fel kellene töltenem FTP-re egy eredeti játékot , szinte azonnal ! Ki mivel csinálja ? Fõleg Nero-t használtam eddig , de ilyet még nem csináltam , szeretném ha valaki tudna segíteni . Mibe írjam ki , hogy az FTP-rõl a srác le tudja gond nélkül tölteni ? A másolásvédelem müködik majd nála ? 2 cd-rõl van szó . Elõre is köszi ! Tudom , hogy másoknak ez röhelyesen könnyû ,de én még nem produkáltam ilyet !

CSOCSO
nem is kérdéses melyik a legjobb cd íro progi😊

CSOCSO
WOW.. lesem DC-n.. 611 mega a 6os BIN
CSOCSO
WOW már az is van? nekem 5.1 esem volt.. 400 mega😊)) ehh..de már Nero zom... fájt cserélni....de....
Sziasztok a WinonCD6-ra lenne szükségem ha valaki segitene , hogy honnan tudnám letõlteni megköszönném.
Rincewind
Lenne egy elég "nagy" problémám!
Le lett cserélve a CD író, egy Pioneer DVR 105 DVD íróra, de a CDRWin nem ismeri fel (már letöltöttem hozzá driver packot a cég weboldaláról). Fogalmam nincs hogy kéne vele elfogadtatni...

Írd ki alcohollal!

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

sziasztok! hogy kell használni a CDR WIN-t?(ez az ablak hogy - extract disc/tracks/sectors - mire való)
ha azt mondom hogy RECORORD DISC akkor ezt írja ki: no cdrom recording device was found on the scsi or ide bus!
mit kéne csinálni vele?(a Sim City 4-et akarnám kiírni de nem megy sehogy!)lécci segítsetek, köszi!
Randal
Hali!
a kövi lenne a problémám:
adott egy LG GCE-8320B cd-író és egy Nero 5.5.10-es(ez kicsit lényegtelen)
Berakok egy elméletileg90 perces cd-t viszont csak 80-asnak ismeri fel.
Mármost a cd-vel vana gond vagy az íróval?

A másik pedig az, hogy hogyan tudok feldarabolni egy 760megás mpg-et és egy 768megás avit úgy, hogy egy része felférjen 80 percesre?

Miért van az hogy ha virtuális cd rom-ba helyezem a ccd fáljt akkor feltelepül, viszont ha kiírom cd-re akkor nem mûxik és olyan mint ha nem is tudná olvasni a meghajtó a lemezt!?

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Frank99
www.gamecopyworld.com

itt láttam a múltkor asszem olyan proggyt, amivel tudsz ilyen védelmet tenni.
Bár nem tuti :-)

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

G. Joe
Hmm! Egy fájlt ki kellene cserélnem a .bin fájlban. Melyik progival oldható meg?

http://deathfellows.hu/

Shep
Hogyan lehet egy már megírt CDt neroval lezárni /finalise/?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

KRi2
Most akkor valaki leirhatna hogy miert jo ez az iso formatum. Tobb helyet foglal mint a valodi merete. Miert nem jo az hogy ,1 teljes cd-t osszecsomagolnank (rar)-es kesz. ???

lll l ll lllll l lll ll

Shep
Persze

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

K.András
Fingom nincs mi lehet, le tudod játszani amit ki akarsz irni?

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Oldal 1 / 6Következő →