Cd író programok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És van néhány CD-imázs buherátor is, amelyekkel szintén lehet imázsokat is létrehozni: WinISO, ISOBuster,...
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
es ne felejsd el a disc at once bealitas sem
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
De az intézõvel (XP) az meg szó nélkül felkarcolja. De azzal egy kicsit görcsös. MIt kell beállítani a NERO-ba (6.0 hun)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
command aborted..
Holnap vagy holnapután fent lessz az ftp -men a
(Roxio Easy CD & DVD Creator 6.)
Ezzel mindenféle cd -t, DVD -t lehet írni.
Ha akarod onnan letöltheted.De itt van egyéb nyalánkság is.
Nézz el oda.!!
http://kokoline.uw.hu/
tud valaki olyan iró progit, amit le lehet tölteni a netröl, és felismeri a 90 perces cd-t, és nem NERO!!!
köszi
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
A deamon-tools segített már csak az a gond hogy így nem tom kiirni és fogytán vagyok szabad hellyel a gépen ás mivel a bin-ek mérete elég nagy több GB van a gépen fölösen, szóval mindenképpen kéne valami megoldás.
Elõre is köszi a választ
nem valami xbox vagy ps2 image file-ról van szó? azzal elõ szok fordulni ilyen...
Lenne egy problémám!
Full CD-k írására eddig mindig a CDRWin3-at használtam és mindig jol írt.
Tegnap leszedtem a GTA VC-t és miután megirta azt irja hogy minden OK de a CD-n egy darab file sincs. Ugyan ezt csinálta a Brian élete SVCD-vel is. Van esetleg valami más progi ami szintén tud Bin és cue filokat kezelni full CD írásához vagy esetleg valami más megoldás amivel nem kell kiirni CD-re hanem vinyora is kitudja csomagolni a BIN-t?
Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan kell egy psx játék fájljaiból iso-t csinálni, mert az emulátor csak úgy játsza le.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Hol vagy hogyan lehet beállítani azt, hogy az image file-ok reboot után is csatlakoztatva legyenek, mint virtuális CD? 'A képek újracsatlakozatása újraindítás után' be van pipálva, mégis újraindításkor eltünik az image.
Hu de jó lenne ha valaki segiteni tudna!!!!
1. Neroval (5.5.10 remélem...)szeretnék svcd-t irni de a progi mpeg2 kódolót kér. Honnan tudnék ilyet letölteni??????
2. Divx-vcd vagy svcd irásánál hogy tudnám a feliratot beleilleszteni a filmbe, hogy normál asztali dvd játszóval rendelkezõ kedves barátaim is élvezhessék kis gyüjteményemet 😊)))
eléggé kezdõ vagyok még a szakmában. Szóval ha valaki tud segiteni örülnék egy szájbarágós segitségnek a chris.era@freemail cimre.
Vagy akár ide is.
Köszke

Itt vagyok
elõre is köszi
Ha a gépen van bincue-ban akkor meg azt darabold fel azt nyomd fel neki. ennyi az egész.
Ha cd-n van akkor még tömörítheted blindwritetal is.
Le lett cserélve a CD író, egy Pioneer DVR 105 DVD íróra, de a CDRWin nem ismeri fel (már letöltöttem hozzá driver packot a cég weboldaláról). Fogalmam nincs hogy kéne vele elfogadtatni...
Írd ki alcohollal!
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
ha azt mondom hogy RECORORD DISC akkor ezt írja ki: no cdrom recording device was found on the scsi or ide bus!
mit kéne csinálni vele?(a Sim City 4-et akarnám kiírni de nem megy sehogy!)lécci segítsetek, köszi!
a kövi lenne a problémám:
adott egy LG GCE-8320B cd-író és egy Nero 5.5.10-es(ez kicsit lényegtelen)
Berakok egy elméletileg90 perces cd-t viszont csak 80-asnak ismeri fel.
Mármost a cd-vel vana gond vagy az íróval?
A másik pedig az, hogy hogyan tudok feldarabolni egy 760megás mpg-et és egy 768megás avit úgy, hogy egy része felférjen 80 percesre?
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
itt láttam a múltkor asszem olyan proggyt, amivel tudsz ilyen védelmet tenni.
Bár nem tuti :-)
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
http://deathfellows.hu/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
lll l ll lllll l lll ll
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!