SEGÍTSETEK PLEASE!!!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Pls, valaki írja le, hogyan tudom az Onimusha nyelvét angolra állítani, mert nem tok japánul😊!!!!
Bocs, ha nem ide kellett volna, de ez tûnt megfelelõnek.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Egy olyan kérdésem lenne Hozzád, hogy a névtáblát hogyan lehet csinálni. Mármint okyat, ami Neked is van, vagy Caviárnak, vagy Scorpiónak. Kösz a segítséget. üdv:zotso
Ha még nem ismered,hogy működik,kérdezz.Ilyent egyébként rengeteg helyről léehet leszedni.Én persze most csak egyet tudok adni:
www.avault.com
Itt a cheat essentials között találod.
A lényege,hogy egy bizonyos értéket át tudsz írni vele.Pl:Van kezdetben 1000 pénzed mondjuk egy strategyben.És ebből te 100000-et akarsz.Megkeresed az értéket (persze előtte átváltod hex-be,vagyis tizenhatosba egy jó számológéppel)és átírod olyanra amilyenre akarod.
Nincs igazam,többiek?
ha eszembe jutott a junction kombo szolok, a lenyeg legyen minden karakterednel egy raklap ultima😊) az mindent megdob de eleg kemenyen.
lionheartal nyird ki.
😊
tudom ez nem mindig jon be
brutalis vedelemmel lasd el a csapatot, es legyen egy full gyogyitos minden korben.
csapj aurat mindenkire.
hastet, barriert, triplet, mindent ami kell😊
ha benn van selphied a csapatban es tudja a the endet, akkor azt eroltesd, hogy osszejojjon, az azonnal elkuldi Mr. ultimat.
jo taktika kell a fonok ellen ez an.
ha psen jaccol, akkor nyisd fel a fedelet amikor selphienel valasztod a limitet, akkor a game leall, de a valasztas nem😊 siman kivalaszthatid a the endet(mar ha mar kepes vay rá)
en lion hearttal nyirtam ki😊 hiaba aza fonok tamadas szamomra, imadom nagyon..
igazabol omega weaponnal kezdodik a tortenet😊))
remelem nem holmipiti karakerekkel mentel elé(mondjuk oda eljutni is egy idegtepo dolog😊
egyebkent eden GFet meg lehet szerezni az utso cdn is.... ultimecia kastelyban el lehet szedni (nem tudom kitol) edent is es meg egy masikat is... ha lemaradtal volna roluk.
valahl irjak is, csak nem tudom hogy hol.
szoval sok elhagyott gft lehet ott a fobb ellenfelektol elszedni... a bahamut szerutol assszem az edent.
egyebkent sajnos most nem tudom, de van egy fasza junction kombom, aminek hatasara,bahamut (illetve ultimecia kastelyaban a bahamut szeru es kemenysegu ellen) minden tamadasa gyogyitja a teamet😊))
HEHEHEH szal ahhoz ugye hogy gfet tudj elszedni ulti palotalyaban minel hamarabb a lopas (draw asszem) kepesseget szerezd vissza.
Uncsitesómnak PSX-e van és kamionõrült. Múltkor a GameOne-on mutattak valami kamionos játékot. Amerikai kamionokkal kellet tépni, de a címét sajna nem tudom.😞 Ha ismeri vki segítsen plz, mert most lesz a szülinapja és ezt mszeretném mexerezni neki.
THX!
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Ha esetleg valaki már korábban letöltötte a Hostile Waters címû játék rip-jét , hálás lennék ha ide vagy az email-emre írna és felrakná egy megbeszélt helyre( majd megadom , hogy hová )a nekem hiányzó file-okat.
Mindössze 3 db-ról lenne csak szó ( 9 MB ).
Elõre is köszönöm !
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Apollo?, Lamer?, Blackware?, netán a Tigrisrõl?, stb...
Nagyon kéne!!!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
A teendõk:
1. Nyisd meg a gépeden lévõ aktuális verziójú WinRAR-t.
2. Keresd és nyisd meg vele a *.001-es file-ját a Z-nek.
3. Amint megnyitod, a WinRAR-ban látni fox egy *.bin és egy *.sfv vagy *.cue file-t.
4. Tömörítsd ki a fileokat egy könyvtárba (vagy a WinRAR által felajánlottba).
5. Ha van CD-íród, akkor nincs más dolgod, mint a *.bin file-t ISO-ba konvertálni mondjuk a Windows-os Bin2Iso-val, vagy megnyitni a file-t az IsoBuster 0.99a-val, ill. azzal kitömöríteni egy könyvtárba, hogy könnyedén felírhasd, mint egy simán lemásold CD-t.
Ha nincs CD-íród, de játszani akarsz vele, akkor használd a Deamon Tools-t. Ezzel a progival mountold be a *.bin file-t, s az úgy fog elindulni, mintha a CD-t tetted volna be a meghajtóba, azaz: tudod telepíteni, ill. játszani a játékot! (Virtuális CD-ROM-ot hoz létre a gépeden.).
Na remélem, segítettem! Bye!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De ha érdekel valami, akkor miért nem olvasod el a honlapján lévõ leírást!? Ember, ott minden le van írva, maga a készítõ által...
http://www.bome.com/Restorator/
http://www.bome.com/Restorator/download.html
Ezen az oldalon pedig találsz még számos egyéb jó progit:
http://www.geocities.com/marko_keber/resource/resource.html
Crack:
a 2.50.277-hez: http://www.8bn.com/hambo/index/r.html
Amúgy, ha a 2.50.277 megvan, akkor nem kell a 2.51 -mert az tulajdonképpen egy frissítés csak.
Jobb esetekben ezek a megoldási lehetõségek:
1. A játék (pl.😊 "Data" könyvtárában egy egyszerû language.txt vagy egy english.txt díszeleg. -> Csak ezt kell lefordítani és kész. (Ilyen játék pl.: Ford Racing 1, Economic War)
2. A játék külön, saját kiterjesztésû fileokban tárolja a sima txt szerkezetû szövegeket (pl. *.str, *.dlg, *.tlk, *.loc, *.ldl, *.cam, *.lng, *war): ilyen pl. a Baldur's Gate sorozat, Icewind Dale részek és a Planscape Torment, Fifa 2000, EURO 2000, Interstate 82, Majesty részek, Railroad Tycoon részek, Warcraft. Egy-egy ilyen file meghaladhatja a 2-3 MB-ot is, és ha netán megnyitod (átmenetileg társítod) mondjuk a szinte minden játék fordításához használható Microsoft Word 8.0 (2000, v. 2001) szövegszerkesztõvel, akkor több ezer oldalra rúg a tartalom...
Nagy méretû file-ok megnyitásához ajánlatos: min. Pentium 2, legalább 128 MB RAM és néha nem árt nagy HDD hely is.
A Baldur's Gate fordításhoz nekem 240 MB kellett.
3. A játék egyszerûen az indító file-jában (lásd: exe) tartalmazza a szövegeket, üzeneteket. Legegyszerûbb példa erre a Diablo 1. Errõl a játékról tudni kell, hogy ha megnyitod és belefordítasz, akkor a Battle.net-re (bármennyire is megfelelõ javítással rendelkezel) nem enged fel!
Az exe-k megnyitásának módjai:
- HEX-editorral
- Szövegszerkesztõvel (igen, bármiylen meglepõ, pl a WordPad kitûnõ eszköz néha!)
- Speciális programokkal: Restorator 2.50. Resource Hacker (ez a progi silány utánzata a Restoratornak), Borland Resource Studio.
- Univerzális esetekben egy-egy HTML-szerkesztõ is megfelelõ: ilyen játék a Hitman Codename 47. Ennek a játéknak egyszerû *.xml-ekben (english.zip) vannak a szövegei!
4. Néha egszerûen egy language.dll (vagy english.dll) -t találsz a játékban. Ezt bátran nyisd meg a Restorator-al! (Ilyen játék: Age of Empires sorozat, Minden Quake 2 motoros játék! /Quake 2, Soldier of Fortune, Heretic 2, Half Life, Gunman stb./,
5. Bonyolultak: amikor neked kell létre hoznod egy modult, vagy forrást, azaz egy olyan file-t amiben te magad közlöd a progival, hogy mit jelenítsen meg. Ilyen játék: az összes Quake 2 motoros játék /Quake 2, Soldier of Fortune, Heretic 2, Half Life, Gunman stb./. De ilyen a Revenant is.
6. Aztán ott vannak azok a progik, melyeknek egy egyszerû tömörítési rutin tartalmazza a szövegeit: Thief sorozat, System Shock 2 pl.
Ezeknek a a kiterjesztésé(ei)t átnevezed pl. *.zip-re és kitömöríted, elvégzed a fordítást és visszatömöríted zip-be, majd visszaírod a kiterjesztést.
7. Az Unreal motoros játékok külön tészta, mint ahogy az összes oylan játék is, melynek van saját pálya editora (pl. Drakan, Wheel of Time, Unreal 1, Unreal Tournament stb.)
Nah, hirtelen ennyi jutott eszembe!
Majd késõbb folytatom!...
IMYke2000 - @ - 2001