SEGÍTSETEK PLEASE!!!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

segítség! vki lécci magyarázza el, hogy kell játékot fordítani? elegem van mindig másokra várni, és egy csomó játékot senki sem fordít le. Tehát vki magyarázza el LÉCCI!
Ha mar ugyis ez a topic cime, akkor nekem is segitsetek! Toltse mar fel valaki az Evil Islands nehany fajlatvalahova: mytel07.zip, mytel35.zip, mytel42.zip, mytel44.zip. Akar a supergamez ftp-re is mehet (anonymous login megy az upload konyvtarba, ftp://ftp.supergamez.hu), csak toltse fel!

Csa all!!
Segitseg kene! A Blade of Darknessben lovaggal a 2. pályán miután beszéltem a haldokló lovaggal és adott valami kulcsot, akkor utána mit kell csinál-
ni??
Thx elõre is!!
Nem tudja vki honnan lehetne letolteni a Betrayal at Antara-t?
Helló
Tud valaki segíteni abban, hogy a Kingdom Under Fire menjen WIN 95 OSR2 - ön.
Köszi.
coolpet
Figy vki.
Ha tuttok egy seral nubert v cd key-t v1.0 verziohoz akkor kuldjetek egy mailt pls.
[email protected]

thx

Battletag: coolpet#2467

Sürgõs sebességel kelene a SC3000Uhoz cdkey
Zocsi
Miért csak 2 küldetés van az ED-vel a EARTH2150 Moon Priject-ben?

coolpet
Na sziasztok!
Szeretnek kerni vkitol egy linket, ahol fennvan az UFO2 lehetoleg magyarul.
a mailcimemre kuldjetek legyszi([email protected])

coolpet
monkey island 2 vagy 3
nemtom, hogy csak a demoban nem lehet kimenni a hajobol, vagy csak nekem nem sikerult.
vmit segitsetek legyszi, hogy lehet elkezdeni

koszike

Quake 3 Fan:

- 1.27h
- Quake 3 CD
- (Team Arena küldetés lemez ajánlott)
- Quake 3 Configurator (a jó beállításokhoz)
- sok idõ
- jó connect
- semmi lámaság
...
Ennyi már elég a játékhoz.
Aztán nem árt, ha tisztában vagy a saját konfigeddel, azaz tudod, milyen gombokkal játszol.
Ismered a pályákat, s tudod, hol, mit, mikor kell tenned, ha úgy hozza a szituáció.
Az sem árt, ha elég türelmes vagy, hiszen itt, Magyarországon qrva szar szerverek, qrva szar connectje mellett kell játszando, azaz számos LAG nehezíti majd a játékod, ami elég idegesítõ tud lenni, úgy a hatodik így kapott haláleset után...

Na ennyi az okosításból... 😊))
Zocsi
Taxi: Ez a progi biztos, hogy a Hold Hadmûvelet (The Moon Project), mert a játék indításakor az introban megjelenik egy ilyen, fent említett logó.

Aquli
Hi! A Final Fantasy VII mindig lefagy ha a jatek elejehez kozel, a visszaemlekezesemnel Sephirottal bemegyek a Nibelheimi reaktorba. Nem tudtok segiteni???
Aquli

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

coolpet
Sziasztok!
opposing forceban mondja mar meg vki, hogy lehet továbbjutni, ahol egy zöld szörsz szemeit kell kilõni két lézerrel és megnyilik a hasa. Onnan hogyan tovább?

a valaszt aki tudja, kuldje az e-mail cimemre, légyszi
[email protected]

Zocsi
Bocs haver, nem akartalak megsérteni csak elég szar napom volt...bla-bla-bla!
Szóval a lényeg az, hogy itt a Earth 2150 - Escape from the Blue planet. Én úgy tudtam, a kettõ ugyan az... mind1.
A problémám, mint már említettem abban leledzik, hogy a Eurázsiai Dinasztia 3. missziója nem jön be. Kérdésem: -nem mindegy hogy a missziókat milyen sorrendben nyomom, mert elsõnek 2 van egyszerre, és én a 2.-kal kezdtem...
Kösz a segítséget!

Norton Antivirus 2001!
Ez nem kérdés! Az egyik (ha nem a) legjobb a világon!
udv,
ha valaki tudna mondani helyet, ahonet le leet tolteni kezikonyvet, vagy egyebb segitseget a:

falcon4
ms flight simulator 2000 pro

az irjon.
elore is koszi
Zocsi
Bocs haver, de ott vigyel a 2CD az asztalomon. Ázé kössz a hozzállást. Már megbocsáss, de a Topic nem segítség kérésrõl és adásról szól játékokkal kapcs.. Javíts ki ha tévedek. Ne légy ilyen lekezelõ bazdmeg! Kössz a segítséget!

meglehet.

nem tudom.
piko

igen megjelent, call of du...(ilyesmi neven, nem tudom hogy irjak.
sajnos cimet nem, nekem full cd-en vannak a jatekok, keves a tort.
Mr.Macho
szervert keresek
Zocsi
Van srácok egy másik problémám!
Az EARTH 2150 Escapa from the Blue Planet c. játékból, melynek másik neve a Hold Hadmûvelet.
Az Eurasian Dynasti faj elsõ két misszióját megcsinálom, de több missziót nem ad! Na ez miért van?

Zocsi
Köszönöm, majd megpróbálom. Kinyírni igaz nem lehet? Beleengedtem mindenem és nem!
Köszönöm!

én mondanék, de nem értem a kérdést:
-most weboldalszerkesztõt
-vagy servert keresel
(mert a weboldalkészítõ tudtommal nem ad helyet.
Mr.Macho
hi, ha valaki mondjon valami jó kis magyar igyenes weboldalkészítõt, ami 5-10 megánál több helyet ad, köszi.
udv

igen a Commandos 2 mar reg megjelent, a masikra mar nem emlekszem, de valaki biztos meg tudja mondani.

az en keresem is fent all meg.#64
Zocsi : az egy ilyen pok, allul log rola egy nagy bogyo, es kicsi szarokat csinal???
ha az, akkor egy barlangba kell beterelned, es akkor egy "pokhalot" beszakit, es utanna mehetsz.
utanna a padlon keresztul tavozhatsz.

Zocsi
Elakadtam a Half-Life-be. Kicsit kopott game igaz, de cool a hangulata.
A gondom a 2. idegen pályán van, aholis egy nagy 4lábó pokszerû idegen kreatúrával állok szemben. Hiába lövöm nem döglik...! Help!

koszonom mindenkinek, aki segitet.

gabo
koszi a cimeket, megnezem oket, most a wilco-t hasznalom, jol megy.

mr macho
nem tudom mire gondolsz melyiket dobjam ki a kartyat, vagy a cd-et, de megnyugtatlak mind a ketto jo, mert a kartyaval megy minden, a jatek pedig csak ezzel a kartyaval nem ohajt futni, de koszi.
liogreen, meg akit érdekel:
Ha keresel még Voice chat progikat nézz el ezekre a címekre:
http://www.rogerwilco.com/
http://www.teamsound.com/
http://www.shadowfactor.com/
http://www.alienwaretech.com/2000/alientechmain.html

Az RW teljesen free, ráadásul elég kicsi letöltés. Vigyázzatok vele! Egy erõsen spyware minõsítésû progit is csatoltak hozzá, de ennek az uninstallja után is megy rendesen. A klánomnál ezt használjuk néha. Játék közben nem okozott érezhetõ akadást vagy problémát. (UT)
A BattleCom (shadowfactor) is free, de leálltak a fejlesztésével, mióta az MS kihozta a Game Voice-t. Elméletileg ezt a BC-bõl fejlesztették ki, de amit eddig hallottam róla csak rosszabb lett mint az eredeti.
A FirstContac (alienware) regisztráció köteles, de egyébként szabadon használható.
A TS-rõl nem tudok mit mondani.

Jó próbálkozást, kísérletezést!

ha valakinek kéne egy végigjátszás, vagy kód a hitman 47-het itt megtalálja:
PALACE OLDALA!!!
by palace
Próbáld meg az Inoculan-t. Személyes használatra free, csak regisztrálnod kell magadat. Rendszeresen vannak frissitések is hozzá.
Itt a cím:
http://www.cai.com/products/inoculateit.htm

Mr.Macho
liogreen, nincs, csak egy ötletem, ha eredeti: cseréltesd ki, ha nem: akkor dobd ki (és szerezz be egy újtat. 😊
udv mindenkinek

kellene egy kis help, van egy ati radeon 64mb vivo videokartya, egy ga2000+ alaplapban, minden jol megy, kiveve az nfs porsche, valami miatt amikor el akar indulni a palya, vagyis a verseny kilep hibauzenettel.

aki tud valami megoldast jo lenne.

elore is koszonom.
Hi all!

Kellene nekem egy jól mûködõ vírusírtó Win2000 alá. A lényeg az az, hogy ne demo, hanem full legyen a progi, és, hogy a Windows indítása után bejöjjön, és mindig figyelje a történteket. Elõre is thx:
Hello.Azert kernem a segitsegeteket mert broodwarban nem tudok fellépni a Battlenetre.
Köszi.
ja de most nem onnét szedek
Ja télleg. 😞((((
VooDoo-val viszont tökéletes. 😞((
A konferenciában nem vagyok biztos. hogy van sajna, mert nagyon régen használtam. De a NetMeeting-et próbáltad? Abban tuti van konferencia.