X-Wing Alliance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv,

Nem ma toltam végig az igaz, de emlékeim az XWA-ról nagyon jók, nem ugrik be semmi ordenáré szivatása családi küldetésekkel kapcsolatban - sõt, mintha kimondottan szerettem volna azzal a csotrogánnyal repülni... Véletlenül nincs rajta lézerágyú torony, amit aztán automatára lehet raklni, hadd szedegesse az ellent? Valami ilyesmi rémlik a múlt ködébõl...

Eszembe jutott, miért töröltem már le egyszer ezt a játékot: Ezek a "családi" küldetések flusztrálóan nehezek. Teljesen anyoncsapják a program hangulatát. Pedig amikor néhány pályával elõbb a lázadók egyik anyahajóját kellett megvédeni a hosszú tömött sorokban közeledõ Tie Bomberektõl és Intcerceptoroktól az baró volt. De elegem lett a játékból. Már rohadtul unom hogy a bármilyen rangom van a lázadóknál, mindig jönnek ezek a szar családi küldetések ahol ugyanazt a tetves teherhajót kell vezetnem. A gép meg simán ráküld 20-25 vadászgépet a csigalassú teherhajómra. Szánalmas játék. Aki kitalálta a játéknak ezt a családi vonalát, annak az orrát szívesen betörném. Mindenesetre sikeresen tönkretette vele ezt a játékot. Ami csak azért gáz, mert kedves Lucasarts barátunk 10 évente egyszer örvendeztet meg minket hasonló programmal. Na mindegy. Kár volt megvenni. Uninstall.

NeoMaN
Birodalmi oldalnak ott a Tie Fighter Collectors (XWing VS Tie Fighter D3D hardveres endzsinnel!!).

NeoMaN
nem, ez az alap

Nincs birodalmi oldal? Anyjukat.
A screenshootok az XWA textúra upgrade el készültek?

NeoMaN

NeoMaN
nem lesz birodalmi oldal. nyugi, mindjárt a lázadóknál vagy, onnan felpörög rendesen, alig fogod várni a nyugisabb, családi küldiket 😊

Ti carrier módban játszátok? Mondjuk nem is lehet másképpen. :-(
Az lenne a kérdésem, hogy át lehet e állni a birodalmi oldalra, és ha igen,mikor mert már roppantul idegestenek ezak a gázos családi küldetések. Most torpedókat kéne lopni a szövetség számára a Viraxotól, de elég nehéz. Nagyon utálom ezeket a családi küldiket, nem lehet valahogy megkerülni õket?

Istencsászár
gémhez valai linket valahonnan lelehet szedni?.. persze lelehet dc++ torrent de valami dirket linket tud valaki?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

NeoMaN
Valhol olvastam a megoldást, de már nem emláxem. Valmiket a driverben kell állítgagtni.
A billentyûkiosztást tanulmányozd át, sok fontos dolog van ott. Magyarítás (menûk, beállítások, ímélek) van a www.magyaritasok.hu -n.
Kérésemre RaveAir és Jakuza nekiállt a teljes magyarításámak, így a küldik is le lesznek fordítva.

Patch itt:
lucasarts

Na felraktam én is a játékot, eddig tetszik, de most még kicsit bonyolult. Most töltöm hozzá az új textúrákat, érdekes módon viszont a sima 2.02-es patchet nem lehet már szinte sehonnan leszedni. Ja és van egy gondom: Gef FX 5600-am van, és a játékban mikor repülök furcsák, olvashatatlanok a betûk. Tudja vki miért?

War. War never changes.

Sheltem
Nem megy.Semmi értelme nincs egyébkéntstem egérrel játszani elkopik az egérpadod hacsak nem steelpad 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

NeoMaN
nem tudok róla, hogy menne egérrel
Controlpaddal sikerül beüzemeleni valameddig, de a mission betöltésénél lefagy akkor.

Nem3sis At Work
nincs ra vmi mod hogy menjen egerrel? siman jatszanek vele csak joy-om szettort annal a kuldetesnel mikor meg kell vedeni defiance-t a kamikaze tie-ktol.. uj joy-t meg nem veszek 1 darabig mert masra kell a penz.

A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!

Sheltem
Hát....S.W.A.T4 sztem fasza. Így hogy nincs otthon netem single playerben nem nagyon tudok Hl2n meg swat4en kívül jó fpst ami lekötne.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

NeoMaN
á, én má nem szeretem ezeket az új szarságokat.

Sheltem
Jaja hozzá, most GTA:SA meg S.W.A.T4 utolsó pályáin vagyok, aztán megint jöhet a heroes3 😉

NeoMaN
Naja, de te csítelsz...

[Jakuza]
En meg egy postasbiciklin teged, egy sodrofaval a kezemben. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

NeoMaN
homm3 küldikhez már hozzájutottál?

NeoMaN
A-Wing-el mínuszba vernélek aegy aszteroida mezõben..
:ÐÐÐ

Sheltem
Hehe Greenpeace hogy mi mindig azonos témakörben vagyunk érintettek. Elõször a Heroes3 most meg ez 😉 Na szal én tolom csak az új albi miatt nincs netem sajna, tehát az online játék lehetõsége erõsen korlátozott 😊 Pedig szívesen toltam volna Tie Advanceddel ellened 😉

NeoMaN
na UP!
Nehogymá senki nem játszik vele... 😞

Addig is:
Grafikai tuning hozzá innen:

XWing Upgrade

Telepítõ hozzájuk innen:
Flying temple

Telepítõ hozzájuk innen:

NeoMaN
Tolja még valaki? Én újra feltettem éshááttttt..... Szarrá alázza a mai csicsa-micsa szar csodajátékokat. Össze kéne hozni valami hálózati gamet.
Találtam hozzá grafikai updatekat (modellek textúrák). Holnap megnézem õket, elég jónak tünnek.
Fantasztikusan jó játék!

sajoati
?? én bemountoltam az image-et, és ment minden.
sajna nem az itteni gépemen van, többet nem tudok hozzátenni 😞 (egy 633as celeronon, 16mb matrox g400-zal szaladgál amúgy)

csak joystickkel müxik

Endure, in enduring grows strong...

De nem tudom installálni sem.

alias Darken

sajoati
megy

Endure, in enduring grows strong...

Tudja valaki, hogy ez a game megyen Windows XP alatt? <#conf>

alias Darken

tanulo= tanulok

www.andris91.try.hu Teccikérteni?

tanulo, de addig is keresek x-wing oldalt

tanulj nyelveket...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

és biztosan lennének jó írások

mer nem találtam magyartot

minek? 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

csak kérdeztem vaze

nem, minek az?
...

nem tudtok egy teljesen magyar x-wing oldalról?

CodeRed
Én csak ettõl régebbieket ismerek...Bár a StarWars Galaxies-hez most adnak ki egy ilyen upgradet, de azt "sajna" csak neten lehet játszani...

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

a game tényleg atop körül van,csak van benne néhány elég nagy bug
mondjuk jó,mert csak úgy tudtam végigvinni egy küldit hogy ihasználtam egy bugot
milyen xwing stílusú gamek vannak még és honna lehet leszedni?

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Magnetic
Jaja😊
Irjunk nekik 😊))
Szerintem megint ott lenne a game tupirozott grafikaval a top 5-ben meg akkor is ha nem raknak bele semmi ujdonsagot.

Énsem, talán szólhatnák a Lucaséknak, hogy ideje lenne akár, még az X-Wing vs Tie F. is újra kiadni, csak tupírozzák fel a grafikát a mai szinvonalra.
Milyen überf*sza lenne, a mostani grafikával száguldozni, a halálcsillag körül

Let\'s go Hawks!!!

Magnetic
En nem tudok ujabbrol

zsal...

Senki nem tudja?

Ez az utolsó SW szimulátor, vagy azóta adtak ki újabbat?

CodeRed
És ha vkinek kellene magyarosítás hozzá innen leszedheti...

http://www.gamestar.hu/gmiki/xwing.zip

CodeRed
Éppen most készülök újra feltenni ezt a kincset.Sztem über a gém.Talán az utolsó igazi SW feelinges játék.

amugy legjobb game, 3 990 -et is simán megér... 😛

LOL 😛P

Alexease
Ez akkor lesz "akcio" ha majd 990.- HUF lesz.