X-Wing Alliance
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem is GF2-em volt de aztán egy alaplap upgrade-vel a polcra került mert túl gyors volt neki az alaplap bill. hertz, vagy mi és nem érzékelte a Joyon keresztül a bill.. Pedig volt a BIOS-ban egy opcio és lejjebb lehetett venni de az sem volt elég neki. Utána néztem a Gravis honlapján és ott az állt, hogy igen tudnak errõl a problémáról az újabb alaplapok esetében (ez már min. 2-3 éve volt)de sajnos sorry nincs rá megoldás. Na akkor eldöntöttem, hogy Gravis terméket nem veszek többet. Most pedig csodálkozok, hogy Nektek hogyan használjátok még mindig? SZVSZ a legjobb joy volt és nagyon sajnálom. Van rá megoldás mégis, milyen alaplappal használjátok?
arol nem is beszelve hogy ako meg nem votl xp... 😛
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
nem valoszinu hogy valaszolna... 😛
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Kell hozzá joy,mert a napokban raktam fel ujra,mert kedvet kaptam hozzá,és a joy-om nem volt bedugva,és nem volt hajlandó nélküle elindulni
És megy billrõl is vagy olyan mint az X-Wing vs Tie Fighter hogy csak joy-al hajlandó mûködni?
Kapható még egyálltalán ez a játék?
Engem is érdekelne de még sehol sem láttam.
Engem is érdekelne de még sehol sem láttam.
← ElőzőOldal 3 / 3