X-Wing Alliance

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt miért ide?
😞

Kezdem megunni, hogy az egyébként qrva jó Nashorn-t 10 csatából nyolcszor rakja T8-ba.
A következõ Pz Sfl. V.-rõl tudom hogy lassú és kevés a lõszer, sõt szopatós a legjobb csõig.
Mennyit megy a saját szintjén illetve ha berakja T9-be akkor elég ott is a gun?

Szevasztok! Én új vaok itt, látom rég írtatok már ide. Az volna a kérdésem, h. hogyan lehetne beüzemelni a Genius MaxFire Grandias 12V vibration joypadomat. Tévedés ne essék eddig néhány játékkal ment amivel kipróbáltam, de az X-Wing sorozatokkal nem. Mit tehetnék. Elõre is kösz mindenkinek.
Jelentem 16:10 és 16:9-es felbontásokban is fut a game! Teszteltem 1920X1080-as felbontásban 16X-os Aniso Filterrel és gyönyörû, fõleg ha feltelepítitek az új 3D-s modelleket, melyeket szintén a Xwingupgrade-rõlingyenes letölthetõek.
Nagyon úgy néz ki van megoldás 16:10 és 16:9-es felbontásra, így pl 1920X1080-as felbontásban is fut a game! Holnap tesztelem és majd írok. Addig is akinek van kedve kipróbálni annak itt a link: 16:9 és 16:10-es felbontás beállítása
Köszönet Reimarnak!
Na meg is van a megoldás a textúra hibára. Ez a hiba a dx10-es vga-kat érinti, de itt egy kis fix és már tökéletes is. Én teszteltem és tökéletes lett így. Driver: Catalyst 9.8+Ati Tray Tools. Élsimítás és textúra szûrés is mûködik vele.

Szóval az alábbi linken van két file, amit letöltsz, majd bemásolod az X-Wing Alliance könyvtárba. Onnan futtatod fixedclear.bat-ot és kész. Utána mehet a játék!

Xwingupgrade
Nekem ugyanaz a vga-m van és ugyanaz a hiba is 😞. Már keresem a megoldást, de érdekes X1950Pro-n tökéletesen ment.
Molnibalage
XP64 alatt beüzemelhetõ valahogy? Még az install sem fut le...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

"iszonyatosan elmosódott a kép, mintha kockákra bomlana játék közben." Nekem is pont ugyanez a problémám! Windows XP SP3-mam van, új videókártya óta nem megy (asszem): Sapphire Radeon HD4850, eddig ATI Radeon X1600 volt. Csak akkor van ez a probléma amikor engedélyezem a 3D Hardware-t. Mi erre az orvosság? Légyszi segítsetek. :S
Hali!Segítséget szeretnék kérni a cheat móddal kapcsolatban.Hova kell pontosan begépelni az IMACHEATER -t és milyen spec billentyûkkel kell ezt végrehajtani.
Most vettem meg a gémet, felpeccseltem, hozzáraktam a felújított modelleket, viszont iszonyatosan elmosódott a kép, mintha kockákra bomlana játék közben. Mi erre az orvosság?

Hogyan lehet CO-operative módban tolni a küldetéseket?

sziasztok! király játék! nemrég kezdtem el, de valami nem sikerül. hogy lehet warheadre váltani? a YT-1300 és a YT-2000 tüze egy idõ után sokszor csak egy lézert lõ ki, de kibírtam. most viszont az Y-Wing egy idõ után nem is tud lõni. hogy lehetne megoldani?

BiG G
ha jól emlékszem három küldetést lehet szkippelni menübõl a teljes játék során, de nem a családiakat, csak amikor már csatlakoztál a felkelõkhöz.

egyébként meg szerintem kezd újra a küldetést, vagy töltsd le a végigjátszást. nem nehéz játék szerintem, nem érdemes csalni.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Az lenne a gondom, hogy a 7. küldetésnél be kéne gyûjtenem a warheads-ot, az állomáson lévõ chi 8-as konténerbõl. Itt valami bugzik, mert hiába dokkolok rá, nem veszi fel amikor kiírja, hogy a dokkolás sikerült, és persze nem lesz zöld a küldetéseknél sem a megfelelõ sor.
Ha van ötlete valakinek a proléma megoldására, akkor írjon, egyébként meg szükségem lenne a konzolt elõhívó billentyûre. Ugyanis vannak cheat kódok, amivel át lehet pl. ugrani egy küldit, de sajnos nem tudom hova gépelni, mert nem tudom hogyan lehet legördíteni a konzolt. Ötlet?

bakvarnyu
DonZorro
Sziasztok Srácok.
Leszedtem ezt a Ultimate Craft Pack-ot, feltettem és meglepõen egy pici hibát vettem észre benne.
Nem tudom, itt elõfordult-e valakinek az, hogy ha egy csillag vagy fény felé fordulok a hajóval és befogok valamit, eltûnik minden a képrõl. Hajók, grafikák, lövések. Csak a radarok és az "MFD-k" látszanak mintha eltünt volna a kabin is...

Tud valaki megoldást

Köszi,
DonZorro

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

MerlinW

[merlinw.org]

Ez nagyon jó cucc, csak sajnos engem kidob az elsõ Assault Gunboat-os pályánál. Egyébként nem lenne rossz, Tie Fighter XWA alapra helyezve.

Csácsá!Az lenne a prblémám hogy mikor belépek mindig joystick-ot kér.
Azt nekem meg nincs.Van vmi update vagy upgrade a játékhoz ?elöre is thx!<#worship>
MerlinW
Nézd végig a mod oldalakat, fórumokat stb. Lucasnál nincs support a régi játékokra, így csak a fanok munkáira számíthatsz.

[merlinw.org]

Sziasztok!
Elõszedtem én is újra ezt a régi jó játékot, annak idején nagy kedvencem volt, végig is játszottam kétszer. Most is játszanék vele, de az a gond, hogy a célzó négyszöget nem mutatja. Pedig anélkül nagyon gáz az egész. Próbáltam a driver-eket cserélgetni, de semelyikkel sem jó. A vidkártyám 8800GT. Mi lehet a gond?
Próbáld ezt: http://www.xwaupgrade.com/

És érdemes megnézni a lentebb felsorolt linkeket is.
Skynet
Tudom hogy õsitopic meg minden,de megkérdezem mivel újra elõvettem ezt a motyit mert bejön: nincs véletlenül egy grafika mod hogy picit újszerübb legyen?😊
thx!
MerlinW
Nem utolsó sorban aki egérrel szeretne játszani, és nincs joystick-a itt egy fasza joy-emulátor😊

[merlinw.org]

MerlinW
MerlinW
Itten van ám soksok MOD a játékhoz:

http://www.darksaber.gaylenol.com/

Ill hajók:

http://www.btinternet.com/~jmdare/

[merlinw.org]

PhantomAss
sziasztok!
engem az oldalkormány idegesít a játékban, konkrétan az, hogy hogy a csûrõkormánnyal kanyarodik a zûrhajó, a csûrõvel meg fordul😊)) és az alapjátékban nem lehet állítani(legalábbis én nem tudtam, csak oldalkormány bekapcsolása opciót találtam, de megváltoztatni nem lehet) van valami progi erre? esetleg a patch megoldja ezt? ( x52 joyom van)

GOOBY, pls

Nem3sis
Akadt kis gondom. Felraktam 2.02es patchet és ettõl behalt a joy calibráltam már vagy 10x de akkor se megy. vki ötlet?

Minden csak nézőpont kérdése.

MarkBlade
Megvan! 😊
De. Valaki tudja hogy tudnám elindítani xp alatt? SP2-esem van..
MarkBlade
Már próbáltam volna ha lehetne.. 😞
De tényleg.. HA lenen valami ötlet ami nem kerülne 4000-ropimba azt megköszönném..
BBird
Kérd vissza szépen. :-)
MarkBlade
Tudom.. de egyszer megvettem már aztán xpn nem futott és elajándékoztam.. megvenni nem szeretném mégegyszer.. 😞 Ráadásul láma voltam mert mint utánanéztem megy xpn is..
BBird
Esetleg online boltban!? ;-))
Nem olyan drága az... :-P
MarkBlade
pls..
MarkBlade
Valaki pls. Fontos lenne..
MarkBlade
Nem tudja valaki hogy bolton kivül hol találom meg a progit? Segítség pls..
Mr Spock
#46 ott van a honalp. Egyébként a hajók kicsit grafikailag felújítva.

-muszáj-

"X-wing Alliance Upgrade" <--- ez micsoda?

Mr Spock
Az X-wing Alliance Upgrade-nál, a Csillagrombolóknál négy darab van, ebbõl kettõnél jelezve van, hogy elpusztítható lövegekkel. Az egyik ESB verzió a másik nem. Melyik a jobb? (Aki már csinálta az upgrade-ot.)

-muszáj-

Szaszto.
X-wing vs tie fighter gaméval lehet még valahogy nyomulni a neten?Nekem nemsikerült,nics valakinek ötlete elöre is kösz<#szomoru1>
BBird
Én nem vittem végig, pedig régen nagy SW fan voltam. De ha RaveAir mester befejezi a teljes magyarítást, nagyon szívesen elõkaparnám valamelyik joystick -t, s újra belevágnék. :-)
Izlések és pofonok 😊
Nekem az utolsó küldetés volt nagyon kinlódos de az is meglett... és csatlakozom azokhoz, akik emiatt vettek joy-t. Én is pont ezért tettem szert egy botra...

Nem vagyok. A Tie Fightert anno háromszor végigvittem, pedig azokon a gépeken még pajzsgenerátor sem volt. És valóban nem boldogulok a teherhajóval,de egy Tie Defenderrel simán hazavágnám a támadó vadászokat. És nem gondolom, hogy a lassú és nagy teherhajó lenne a legjobb hajó. Az executorhoz meg gratulálok, el sem tudom képzelni, hogyan bírta ki a tüzét a YT-1300. Nyilván a többi vadász elvonta.

NeoMaN
rájt! 😛

dronkZero
Hát, gyenge vagy. Szerintem a fílingen nagyon sokat dob, hogy nem csak megmondják a negyon okos tisztek, hogy mit kell csinálni, hanem van némi "személyes" motiváció. Egyébként az a "tetves teherhajó" a legerõsebb cucc a játékban. Custom küldiben kilõttem vele az Executort... (Rengeteg vadászt, interceptort, stb is tettem be mellé, szal nem csak kacsavadászat volt).
Igen, valóban nehéz, de ha elsõ próbálkozásból mindent meg lehetne csinálni, akkor én verném be a készítõk orrát.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

RaveAir
Én is amiatt vettem joy-t. És nekem is bõven megérte.
Most pedig elkezdtem fordítgatni a fennmaradó szövegeket. Anno nem nagyon figyeltem, hogy mirõl társalognak, de most jobban látom, hogy volt egy pici humoruk a készítõknek.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Imádtam és végig is játszottam anno.
Most már nem fogom mert azóta a joy tönkrement. Akkoriban emiatt vettem. Simán megérte.

NeoMaN
De, automata.

Oldal 1 / 3Következő →