Thief 3 Lesz.?-Nem lesz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?k nem gonoszak buták és magyargy?löl?k,csak cigányok!
Akkor miért is kellett elõásni ezt?
Tractor:MTZ 820.2,892.2,952.2,82.1 Truck:SCANIA,VOLVO,M.A.N,RENAULT FAN! Tractor:MTZ,RÁBA,FENDT FAN!
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
<#idiota>#idiota>
fotográfik kolomp edisön :D
Gamekapocs, gamestar-on vannak infók.
Folyt köv. itt
PSN ID.: Beegabor
9.2
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Mikor nyílik?
Már csak karnyújtásnyira a gém !
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
MIT CSINÁLTÁL A LOGODDAL???????
BORZALOM!!!!!!!
TESZED VISSZA RÖGTÖN A RÉGIT!!!!!!!😄DDDDD
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Sooooo This is the looooooost city... well it's not lost no more!!
Istenem mintha tegnap lett volna hirtelen elõtörnek az emlékek.
hehe énis 300 as cerkával nyomtam. ÉS mikor vettem 64m ramot vagy negyedére csökkent a loadtime.
hmmm anybody home? >))))))))9
T2 nek az utolsó pályája viszont nekem nemtetszett. :/
Constantinnak meg a szeme se állt jól! róla gondoltam hogy lesz valami turpisság 😊
Olyat adott amit eddig SEMMI nem mult felül.
Meg az is király volt amikor egy élõhalott kalapácsos mittomén üldözött (aminek a legfélelmetesebb hangja van
De nagyon csúcs még a T2-ben a könyvtárszoba, ahol kisértetek vannak. Ott olyan para hangok voltak, hogy nem is bírtam tovább játszani. Mondom majd nappal. Viszont akkor nem annyira hatásos.
Mondanál pár szót magadról?
-A nevem Garrett, árnyalakban járom a várost kezem közé szorítom olmos botom, majd íjamat kihegyezve farkas szemmel nézek a nagy semmibe.
Milyen játékmenetre számíthatunk?
-Képzeljétek el, hogy nagyon sötét van. Éjszaka leple alatt suhanok, köpenyemet gyenge szellõ tánca járja át. Majd egy óvatlan pillanatban hivatlan vendégként érkezek egy látszólag nyugodt õr mellé. Itt jön az én taktikám, mindezt a te irányításoddal teszem persze, LOPAKODOM tehát vagyok mondanám, esetleg ölök is, na persze nem leszek rest lopni sem.
Az ellenfeleknek speciálisan megírt AI-jára számíthatunk az új generációs Thief-ben?
-Ó hogyne. Mindenekelõtt azt kell szemelõtt tartani, hogy rajtam egyik sem fog majd ki! Ugyanis mostantól falakon is mászok, viszont cserébe nem jön senki utánam. Így érthetõ, hogy ezzel elõnyt élvezek. Az õrõk hallani és látni fognak bizonyos távolságokon belül. Engem persze soha! Ugyanakkor csapatba is vegyülhetnek, ám a sötétség leple alatt magamat burokbazárva senkinek sem lesz esélye, hogy megtaláljon.
A történet visszanyúlik az alapokhoz, vagy teljesen újszerû frázissal kell szembenéznie annak aki a játékot megáénak tudhatja majd idén õsszel?
-Kérdésed bár bonyolultan hangzik, de megnyugtatásképpen elmondom a sztorivonal még ennyire sem lesz kacifántos. Mert azért ne feledjétek el, aki velem akarja tölteni idejét annak csak egy cél forog a szeme elõtt. Tökéletse összhangban koncentrálni az elõttem álló feladatokra. Szinte mindegy milyen sztorit írnak majd körém a hatás nem marad el. Meg errõl különben sem beszélhetek, magamat miért is lõném le a történet berkein belül. Megteszi majd más.
Akkor már csak egyetlen kérdésem maradt. Várhatóan milyen szerepe lesz az új grafikus motornak?
-Unreal motor hajtotta Thief egészen megdöbbentõ vizualitásban tár majd engem és környezetemet látogatóim szeme elé. Mondhatnám ez fel fog érni egy vizuális orgazmussal, de nem mondom, mert fiatalok is olvassák ami itt elhangzik. Bár azért legfõbbképpen engem nézzetek majd, hiszen többször third personba váltok rajongóim nagy örömére. Igaz csak az átvezetõ animációkban, de azt nem elnyomni, ugye megigérítek nekem?
Köszönjük Garrett és várunk sok szeretettel idén õsszel, addigra reméljük sok új információt megtudunk még rólad és kedvenc játékunk új részérõl.
-Hmmm... Minden jót addig is...
Horn of quintus pályán haverral 2 órán kersztül körbe körbe keringtünk.
Aztán találtunk egy hullát akinél volt valami leírás. Áthítuk a szomszédot hogy fordítsa le metr lehet hogy az kell a továbbjutáshoz. Persze nem volt benne semmi érdemleges 😄
Anno, tavaly nyáron - ha jól emléxem - tartottunk egy Thief minitalit. Sajna csak 3-an voltunk, Álomgomba és OutSider cimbi, meg jómagam, egy 4. thief (Planar) távollét miatt nem tudott eljönni.
Nagyokat humorkodtunk még a találkozó elött, hogy majd hogy fogjuk egymást megtalálni? Mindenki lapul a sörkert egy sötét fája alatt, figyeli mikor bukkan elö a másik. Aztán ugrattuk egymást azzal is, hogy pénztárcákat lehetöleg láncon, kulcsrazárva hozzuk, merhogy profik találkozója lesz 😊
No összejöttünk, és mesélgettük egymásnak a storykat. Nem akarok az ö tollaikkal ékeskedni (sajna úgy tudom ök csak az index T3 fórumára járnak), igy csak a saját élményeimet oszthatom meg veletek, pedig kemény pillanatokat okozott nekik is ez a game 😊
Szóval történt egyszer, hogy természetesen sötétedés után, kb éjfél felé görnyedek a monitor elött, épp az egyik zombis pályán nyomulok. Halott csönd, csak a háttérzaj muzsikája tölti be a szobát. Akkoriban szereztem be az 5.1-es live-omat, kis philips mélynyomós szettel. Szóval volt hatás. Akkor még nem lakott velem bnöm, szal az egész emeleten egyedül voltam, ablak nyitva, mer nyár volt.
Tudtam, hogy rövidesen összefutok egy zombival, mert már percek óta nem találkoztam senkivel, csak sarokról sarokra osontam, jártam a termeket. Egy kanyar után a közelböl hörgést hallottam. Sötét volt, tudtam, hogy ott van valahol, de még nem láttam (nem szokásom a gammát felnyomni az egekbe, bár akkor már látnám, viszont nem "real").
Centiröl centire osontam elörrébb, fülelve és sasolva, hol lehet a dög.
Ebben a pillanatban becsapódott a szobám ablaka! Gyerekek, nem akarok túlozni, de akkor életembe elöször, és azóta is szerintem, iszonyú közel álltam a halálhoz. Ha aztmondom, halálra rémültem, és falfehéren ültem a gép elött még 2 percig, akkor nem érzékeltetem azt az érzést. Lehet, hogy orditottam is, mert öcsém átjött, hogy mivan. Senkinek nem kivánom 😊
Másik alkalommal (akkor már a hátammögött is volt 2 hangszóró, amolyan ál-dolby hatás kedvéért -egyébként thief támogatja!) öcsém elaludt az ágyon mögöttem. Szerette nézni, ahogy játszok, ö maga csak kb fél éve kezdte nyomni a gammát. Hasonló kritikus szitu volt, asszem horn of quintus, lopakodok a sötétbe, kerülgetem a nem kevés zombit. Megálltam egy sarokban, mert meg akartam nézni, megvan-e már mind az összes aranycsontom. Bibelödök az inventory-ban, mikor öcsém felriad mögöttem, és félálomban jó hangosan motyog valamit. Én levertem az egeret, a poharamat, meg tán az asztalba is belerúgtam, úgy megijedtem.
SZal nem eccerü ez a játék, olyan feelingje van, mint semelyik másiknak eddig - imho.
Most nemjut eszembe több, meséljetek Ti 😊
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!