Mi a kedvenc piád?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TIBI
igazából szerintem nincs jó pia csak az ivó lé meg a kóla.A piát csak úgy tudom meginni hogy majdnem visszajön.

^^

Marki
Boroskóla

KoЯn

ipszilon
fanta vadmálna pálinkával! :-)

mateos
nemt'om nemvagyok alkoholista.
TIBI
Unikum.Pohár is majális Unikumis

^^

Marki
1ébként szenvedélyes kv-zó vagyok.Italt évente 4-5x iszom.

KoЯn

mateos
az innivalo
ennyi a csúcs aki többet meg bír inni annak nincs mája és agya
quantum:1 bomba+2fél barackpálinka 15nél tuti a hatás
Marki
Ez van..

KoЯn

Efreet
szénsavas, rossz ízû, vacak. (meg egészségtelen is)

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Marki
Cola miért??

KoЯn

Efreet
stimmt.

Marki
Bor+Cola??

KoЯn

Efreet
😊)) próbálkozz újra

Marki
szõlõ és almalé??

KoЯn

Efreet
ebbõl csak 2 dolog nem tetszik 😊

Marki
Csináltam 1 koktélt:
Cola + Szõlõlé + Almalé + bor.
TUTTI:

KoЯn

Coine
Augusztus 20 után újabb mondás :
A házipálesz oldja a hangulatot meg az embert :-))

A boros-kóla. Nem a leg erõsebb de szerintem a legjobb.
Laalee
hat ezaz...

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Efreet
Borbol jo a kannás
Így is megy a tánc
Ha szõlõérzékeny vagy
Igyál tablettást...
(eszméletlen banda ez az Irigymirigy)

Efreet
én meg ilyeneket sem...

Laalee
hat ezaz! pedi a legjobb... siman uti a southparkot 😊

na most kiderult hogy csak ilyeneket nezek 😊

Efreet
húúú... mondjuk abból is csak kb 5 részt láttam összesen... valahogy nem fogott meg. pedig nem volt rossz.

Laalee
söt a simpsonsban meg az is kiderült hogy egy egész faj született a fog és a kola hatására, akik megtámadták Bart ot is, mert ö volt a gonosz.

Efreet
ja, bocs. akkor biztos pontos infó. aszittem a fókuszban volt, mert abban is mindig csak tényeket közölnek.

Laalee
én lattam a simpsonsba!

Efreet
passz, fogat nem akart senki beáldozni a célra, de 1 szelet párizsi azért be lett próbálva 😊)
kellemes anyag ez, bár az, hogy a fogzománcot oldja, kicsit erõs... bár lehet, hogy igaz.

Frank99
a szeszt azé taláták fel, hogy megigyuk.
Persze a mértékkel gyakran baj van...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

mikike
a kedvenc pinám borotvált

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Bith
A kóla nemcsak a párizsit oldja fel, de állítólag a fogat(!) is. Elméletileg, ha beleteszel egy fogat, akkor kb. 3 nap múlva teljesen eltûnik!

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Aquli
rolling rock sör. édes fajta vörös bor kiraly.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

sok alkesz tapir 😊
Najó, hát az osztálytársaim felhúztak ezzel, nem mindenkire vonatkozott...

MuERTe
Nem ittál még jó vodkát akkor😊Bár ma már nem iszok töményet.Csak és kizárólag sört.(na jó,néha egy kis tequilát,mert azt muszály😊
Coine
ki mondta, hogy vedeljük ? nagyon ritkán iszok, csak ha ünnep van, nem vagyunk alkoholisták ;-)

A Tonic! Bocs hogy ma kurvaszúrós kedvemben vagyok, de mi a fasznak kell azt a rohadt alkoholt vedelni, amikor jobb nem lesz tõle a helyzet sõt sokkal szarabb, fõképp az ilyen korombeli szarosoknak nemtom minek az a lötty. Én ugyan alig próbáltam de az is elég volt, az íze szar, a gyomrod ég és ha valaki valami neoprimitív "jajdejóbebaszni" szöveggel jönne figyelmeztetem láttam olyan embereket akik így kezdtég és megérték a felnõttkort (szegények). Hát nemazért de micsodafaszság, elhiszem, hogy szar az élet de ettõl jobb még senkinek nem lett. Satöbbi, satöbbi, közhely, szóval ma szar kedvem van sajnos bocs de kurvára rátesz az ilyen baromság mégegy lapáttal és sajnos a fórumból engem nem nagyon tiltanak ki...na csá...

Coine
Vodka az szer, nekem nem jött be, pálesz az jobb, eredti magyar ;-)

MuERTe
Házipáleszrõl jut eszembe,egyszer egy sátorozáson hoztak házi törkölypálinkát.Na az olyan erõs volt,hogy kisérõ híjján vodkával öblitettük és azt víznek éreztük.
mikike
kakajó

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Efreet
rádióban volt róla mesélés, horvátországban készítenek úgy nagyerejû italokat, hogy akkor jó, ha az este belelógatott birkacomb reggelre szép tiszta fehér... nemtom mennyire igaz, de kellemesen hangzik, fõleg, hogy a gyomorban ezekután mekkora rendet tud rakni.
(ja, a kólaitalok is simán oldják a párizsit pl... egy éjszaka alatt (osztálykirándulás kísérlete 1 vastag szelet párizsival és 1 pohár kólával))

Laalee
ittam egyszer valami HP t az volt a neve hogy lofingato házipálinka.
az egesz valami brutalis alkoholtartalmu palinka volt amibe beleraktak erõspaprikát. hat az valami iszonyat durva volt... ha valami 2 szer csip akor az tuti hogy errol neveztek el.. 😊

Efreet
Én

erre gondoltam, amikor a Tabascorol beszéltem... abszolut nem tragikus, egy jobb mexikói csiliszósz bármikor lekörözi odavissza... Tabi kellemes ízesítõ, de túlságosan elrontja a paprikás ízt az ecet benne.

MuERTe
Amugy most olvastam a paprikasörröl,szivesen megkóstolnám😊)
MuERTe
Márpedig a tabasco lófing😊Haveromnál terem olyan paprika,ami után nem merek wc-re menni.Amugy a tabasconál még a az erõs pista is durvább.Szerintem😊
mainruler
Méghogy a Tabasco nem "csípõs"??!! Hahahahaha!
Amúgy tényleg nem, mert K*RVA ERÕS !!
Legalábbis, amíg nem kísérletezed ki a tökéletes Bloody Mary receptet, ami, mint tudjuk Zeusz kedvenc itala. 22-25 csepp tabasco már kicsit sok volt elsõre a Bloody-ba, de aztán már lecsökkentettük az adagot, jó Bloody-hoz max 8-10 csepp a jó, ízléstõl függõen.
Nárcisz: Lehet, hogy simán a paradicsomléhez jó a friss zellerlevél, de a zellerrel ízesített paradicsomból készült Bloody a világ leggusztustalanabb, LEGGYOMORFORGATÓBB kotyvalékát adja, múltkor sajna ilyet ittam, most regenerálódom (és küszködök a hányingerrel eme sorok írása közben, de tényleg!).

\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"

minõségi magyar borok, sör, röviditalok, +a többi...
Laalee
gyanitom valamivel kevered...

Efreet
erõsnek nem erõs a tabasco... erõset ettem már máshol, a tabasco csak enyhén ízes... és túl sok benne az ecet.