Életem értelme a gép
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez igaz
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"Modern kori történet...
A kisgyerek kérdi az apját:
- Apu, én hogyan jöttem a világra?
Az apa belekezd:
- Az úgy volt, hogy anyád és én egy chat szobában ismerkedtünk meg. Ezután találkoztunk egy internet kávézó mosdójában, ahol feltöltést kezdeményeztem anyád szerverére. Utána vettük észre, hogy anyád nem használt tûzfalat, így megtörtént a baj: kilenc hónap múlva letöltõdött a vírus. Hát ez vagy te."
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Akár végszónak is elmenne...
"A gép sohasem hbázik" Használtál már Windowst?
A gépeknek köszönhetem az életemet, kiborgizáltak ! Anno mentem volna a Tajgetoszról a levesbe, most pedig uralom a multiverzumot elmém korlátlan hatalmával !!! AHAHAHAHHAHAAAAAAAAAAAAA !
.
.
.
Sorry! Szal. A gépek az életem része, mondhatni a jobbkezem. Nem kell tõlük félni, hanem egészséges szimbiózisban élni velük. Használni kell õket, szeretni kell õket, törõdni kell velük és õk meghálálják ! A gép sosem hibázik, csak az emberek !
Légy õszinte, húzd ki magad, ne szégyeld azt aki és ami vagy ! Makina POVAH !
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Tudod, bemutatkozás, üdvözlés, a Nemo nyiomában jut eszembe róla...
Aztán egy idõ után szépen ráébredtem ez nem egy szép életút, sõt már rendesen bajaim voltak a fizikumommal, fõleg hátammal ami már eléggé fájt a sok üléstõl.
Aztán haverjaim elkezdek járni konditerembe, majd szép lassan én is hozzájuk verõdtem. Azóta sportmegszállott lettem már nem a géphiány hanem a mozgáshiány okoz elvonási tüneteket. De azért ez mégiscsak egészségesebb... :-) Azóta napi max fél óra amit otthon a gép elõtt töltök, de van hogy 1 hétig be se kapcsolom.
Ez az egész kezd olyan lenni, mint egy vallomás az "anoním számítógépfüggõk" klubjában. :-)
a balettpatkány
Már láttam olyan 3- éves emberkét, aki a lemezmeghajtóba nyúlkál... Õ lesz a következõ?
Én munkahelyen 7-8, otthon további 4-5 órát vagyko gép elõtt...
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Papírra nyomtatott szövegen végighúzom az ujjamat, és csodálkozom, hogy nem jelöli ki...
Én napi 5-6 órát vagyok a gép elõtt!
Teljesen vegyes,net,game (mostanában max napi 1 óra),munka,stb!
Ha nincs a közelemben gép nem hiányzik,de ha van ...!
Az lehet a baj,hogy manapság már mindenre a pc-t használjuk!
Hírek,infó,zene,film,stb!
Mondhatjuk,hogy manapság nem létezhetünk nélküle!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
nem munka miatt 😊
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Én a felbontáson szoktam állítgatni: szemüveg fel, szemüveg le :-)
A fiókos jelenet (kihúzott fiókom alatt kerestem a gombot) megtörtént, a többin inkább poénkodn szoktunk. Barátnõm pl. már nem szeret kártyával pasziánszozni, mert azt nem keveri meg a gép.
Másik ismerõsöm bármilyen számolási feladathoz (kétjegyû számok összeadáát beleértve) nyomja a Win+C-t, a Calculator gyorsbillentyûjét.
A tévékezelés egérrel már több helyen elõfordult!
Bár már láttam antipéldát is: idõsebb titkárnõ Wordben minden sor végén Entert nyom, és a középrehelyezést szóközökkel oldja eg... az elválasztásjelet manuálisan teszi be, és még sorolhatnám... tehát úgy kezeli, mit az Erikát.
szerinted vannak ilyen emeberek?
vagy ez megint a szokásos poénjaid egyike? 😞
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Lehet, hogy ílyen életvitelel az ember nem hosszú életû, de legalább ami kijutott, azt élvezi
volt idõszak, amikor minden nap, ha mást nem is csináltam a géppel, akkor nézegettem milyen file-jaim vannak - a könyvtárakban mászkáltam a Norton Commanderrel.
vagy azon trükköztem mit lehetne még a HMA-ba felnyomni
"sziasztok, Dzsini vagyok és 20 éve vagyok számítógépközelben..."
én elvagyok hetekig gép nélkül, a postaládáim nehezebben bírják 😊
de igen, okozhat - és okoz is - függõséget.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Kérdésem: tapasztalt már valaki olyat, hogy az életben úgy viselkedik, mintha gép elõtt lenne? Pl. gombbal történõ fióknyitás... A szoba ablakának a sarkában keresi az x-et...
Cls-t ír a rajztáblára, és csodálkozik, hogy nem törli magát... reggel nenm akar bebootolni... Ctrl-Z-t kiabál, amikor valami nem úgy sikerül neki, ahogy szeretné...
Okozhat ekkora függõséget a gép, ha a munkádhoz és a szórakozáshoz is használod?
Másik kérdésem: mennyi ideig bírjátok gép nélkül?