Életem értelme a gép

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CLINT EASTWOOD9
igen!!!!!!!!!
Ez igaz

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

Azt az Anonim Gépfüggõk Klubját meg kellene alapítani!

ThePartyFace
Szerintem az sg aktiv latogatoinak eleg magas hanyada gepfuggo...😛

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

:-)

Sir Quno Jedi
Azt TE már nem fogod látni...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Addig nem hiszek a mátrix filozófiájában, míg nem láttam az utcán egy kék halált.

Sir Quno Jedi
Ez amolyan mátrixos felfogás, de a vírus stimt ! Ebbõl nem is lehet hosszú évek alatt sem kigyógyulni !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Punker
by Pano:

"Modern kori történet...
A kisgyerek kérdi az apját:
- Apu, én hogyan jöttem a világra?
Az apa belekezd:
- Az úgy volt, hogy anyád és én egy chat szobában ismerkedtünk meg. Ezután találkoztunk egy internet kávézó mosdójában, ahol feltöltést kezdeményeztem anyád szerverére. Utána vettük észre, hogy anyád nem használt tûzfalat, így megtörtént a baj: kilenc hónap múlva letöltõdött a vírus. Hát ez vagy te."

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dzsini
olvasd el, nagyon tetszene, ebben biztos vagyok.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sir Quno Jedi
Nem. De nem is számít ! Evolúciónk újabb fokára értünk, ha nem vagy elég magas, gyors, erõs, ügyes, hát toldd meg egy géppel ! 😄DD

Igaz, ott a két pont ..

Dzsini
SQJ olvastad Olof Johannesson - A nagy számítógép c. kisregényét? tetszene 😊 (1966ban írta)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

The Garrett
ott sem a gép hibázik, hanem az ember aki programozta, használja.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Akár végszónak is elmenne...

"A gép sohasem hbázik" Használtál már Windowst?

Sir Quno Jedi
Én nem vagyok anonim szgépfüggõ! Én NIM vagyok !

A gépeknek köszönhetem az életemet, kiborgizáltak ! Anno mentem volna a Tajgetoszról a levesbe, most pedig uralom a multiverzumot elmém korlátlan hatalmával !!! AHAHAHAHHAHAAAAAAAAAAAAA !
.
.
.
Sorry! Szal. A gépek az életem része, mondhatni a jobbkezem. Nem kell tõlük félni, hanem egészséges szimbiózisban élni velük. Használni kell õket, szeretni kell õket, törõdni kell velük és õk meghálálják ! A gép sosem hibázik, csak az emberek !

Légy õszinte, húzd ki magad, ne szégyeld azt aki és ami vagy ! Makina POVAH !

Punkerwork
86-ban dolgozott fater Berlin-ben 1 klinikán 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Dzsini
ugyanez itt is, csak '84ben lett behozva valahonnan a svájci-német határ környékérõl 😊

Punkerwork
én csak 18, akkor hozta fater a C64-et 😊

Dzsini
#28...

Anonim Számítógépfüggõk Klubja - ez jó :-)
Tudod, bemutatkozás, üdvözlés, a Nemo nyiomában jut eszembe róla...

kb. 2-3 évvel ezelõttig nekem is ismerõs betegségem volt. Tulajdonképpen már általános iskolás koromtól fogva, gépmegszállott voltam. Középsulis körömban gépeztem a legtöbbet. Tanulás, SPORT ilyesmi elhanyagolva, sõt még a rendszeres evés is.
Aztán egy idõ után szépen ráébredtem ez nem egy szép életút, sõt már rendesen bajaim voltak a fizikumommal, fõleg hátammal ami már eléggé fájt a sok üléstõl.
Aztán haverjaim elkezdek járni konditerembe, majd szép lassan én is hozzájuk verõdtem. Azóta sportmegszállott lettem már nem a géphiány hanem a mozgáshiány okoz elvonási tüneteket. De azért ez mégiscsak egészségesebb... :-) Azóta napi max fél óra amit otthon a gép elõtt töltök, de van hogy 1 hétig be se kapcsolom.

Ez az egész kezd olyan lenni, mint egy vallomás az "anoním számítógépfüggõk" klubjában. :-)

a balettpatkány

Bennem már van ilyen, bárkit át tudok ugrani...
Már láttam olyan 3- éves emberkét, aki a lemezmeghajtóba nyúlkál... Õ lesz a következõ?

Én munkahelyen 7-8, otthon további 4-5 órát vagyko gép elõtt...

Punkerwork
nekem napi 10 óra de inkább 12 😊

hen-tes
meglátlak élõben, és nem találom az ignore gombot :c

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

ÚJabb "szokásos poén":
Papírra nyomtatott szövegen végighúzom az ujjamat, és csodálkozom, hogy nem jelöli ki...

Beers
Hi!
Én napi 5-6 órát vagyok a gép elõtt!
Teljesen vegyes,net,game (mostanában max napi 1 óra),munka,stb!
Ha nincs a közelemben gép nem hiányzik,de ha van ...!
Az lehet a baj,hogy manapság már mindenre a pc-t használjuk!
Hírek,infó,zene,film,stb!
Mondhatjuk,hogy manapság nem létezhetünk nélküle!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

én kb. egész héten ülök összesen 16 órát😊

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

mikike
én sem 😞

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

hen-tes
a héten napi 16 órát ülök a gép elött..
nem munka miatt 😊

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Dzsini
aha 😊

Sir Quno Jedi
Pigvin ???

hát én függõ vok 😞

Dzsini
nem, de az irány (világ) az jó 😊

Sir Quno Jedi
Õõõõ, aláírásod Joker ?!! 😄DD

ez nagyon durva.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

:-DDD
Én a felbontáson szoktam állítgatni: szemüveg fel, szemüveg le :-)

NaNoKuTyA
amikor bebaszok, mindíg be akarom kapcsolni az élsimítást!😄

\':..:\'

Úgy is mondhatnám, csak kíváncsi voltam, hogy az emberek mennyire nézik a dátumot. De nem mondom.
A fiókos jelenet (kihúzott fiókom alatt kerestem a gombot) megtörtént, a többin inkább poénkodn szoktunk. Barátnõm pl. már nem szeret kártyával pasziánszozni, mert azt nem keveri meg a gép.
Másik ismerõsöm bármilyen számolási feladathoz (kétjegyû számok összeadáát beleértve) nyomja a Win+C-t, a Calculator gyorsbillentyûjét.
A tévékezelés egérrel már több helyen elõfordult!
Bár már láttam antipéldát is: idõsebb titkárnõ Wordben minden sor végén Entert nyom, és a középrehelyezést szóközökkel oldja eg... az elválasztásjelet manuálisan teszi be, és még sorolhatnám... tehát úgy kezeli, mit az Erikát.

mikike
nekem a nép

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Mike
hadd ne mondjam azt, hogy tipikus

szerinted vannak ilyen emeberek?
vagy ez megint a szokásos poénjaid egyike? 😞

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
ez akkor jó, ha az embernek van vmilyen olyan jövedelmforrása, amibõl akkor is csordogál a lé, amikor alszik, vagy esetleg játszik.
Lehet, hogy ílyen életvitelel az ember nem hosszú életû, de legalább ami kijutott, azt élvezi

Mike
már majdnem irtam, hogy szia Árnyvadász, de rég láttalak, erre nem 2000-es topig 😞

Mike
sajnos igen. ilyenkor a gép ember viszonya megfordul

volt idõszak, amikor minden nap, ha mást nem is csináltam a géppel, akkor nézegettem milyen file-jaim vannak - a könyvtárakban mászkáltam a Norton Commanderrel.

vagy azon trükköztem mit lehetne még a HMA-ba felnyomni

Dzsini
ja, elfelejtettem 😊

"sziasztok, Dzsini vagyok és 20 éve vagyok számítógépközelben..."

Dzsini
régen volt, hogy (mivel a tv a monitor mellett van) megpróbáltam a kurzort áthúzni oda, és valamit kijelölni 😊
én elvagyok hetekig gép nélkül, a postaládáim nehezebben bírják 😊
de igen, okozhat - és okoz is - függõséget.

The Garrett
Hat ha nem is életem értelme, de szerves/elengedhetetlen alkotóelemee.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Sorry hogy egy ilyen régi topicot elõveszek, de nem akartam újat nyitni...
Kérdésem: tapasztalt már valaki olyat, hogy az életben úgy viselkedik, mintha gép elõtt lenne? Pl. gombbal történõ fióknyitás... A szoba ablakának a sarkában keresi az x-et...
Cls-t ír a rajztáblára, és csodálkozik, hogy nem törli magát... reggel nenm akar bebootolni... Ctrl-Z-t kiabál, amikor valami nem úgy sikerül neki, ahogy szeretné...
Okozhat ekkora függõséget a gép, ha a munkádhoz és a szórakozáshoz is használod?

Másik kérdésem: mennyi ideig bírjátok gép nélkül?