Életem értelme a gép

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FtranX
én csak akkor szoktam rá gondolni, ha elõzõ este valami nagy vitába keveredtem és kíváncsi vagyok, hogy mit írtak az utolsó hozzászólásomra. 😊

LittleL
Ti is szoktatok napközben az SG -re gondolni ?

Mert én igen. DD
Alig várom sokszor, hogy hazaérjek, és
bekapcsolódjak a fórumba. Úúúúúúúúúú

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

CoolStuff
jaja😄DD

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

LittleL
Ezek a jelenségek vannak nálam. DD

A húzás: a sóvárgás állapota, melyben az online tevékenységei után vágyakozik a függõ.

A függõség jelei lehetnek:

- az elhatározott fél óra helyett órákat töltesz az interneten
- ha on-line vagy, elveszíted az idõérzéked
- csak percekre tudsz elszakadni a monitor elõl, az étkezésed is ott bonyolítod
(bizonyíték: morzsa hegyek a billentyûzetben), najó néha..

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

FtranX
Van valami a cikkben. 😊
Én nagyon szeretek netezni, amikor sok szabad idõm van gyakorlatilag egész nap itt ülök, többet beszélek az online "barátaimmal", mint a valódiakkal, miatta kötelességeket hanyagolok el. Ugyanakkor sosem hiányzott, ha egy nap nem tudtam netezni. Az egy hetes nyaralás meg se kottyant. 😊

Kit--Kat
nekem minden ismerõsömnek van internete, szerintem se luxus

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

CoolStuff
hát ja

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Bandee1987
Ja...
Pedig az én családom abszolúte nem gazdag.
Sztem azóta, amitóa havi 10 rongyért kapunk szélessávú netet, azóta ez nem luxuscikk..

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

CoolStuff
Net függõség!
Hát ezexerint mi újgazdagok vagyunk!😄DD

Tavaly ilyenkor mikor megvettem a gepet (kovetkezot) es meg akartam probalni hogy milyen a TV kimenet a kartyan (ati radeon 9600 pro) levittem a gepet a nappaliba a 100Hz-es philips-re rakotottem. Na mi volt az elso jatek amit elinditottam. Na nem valami 3D-s csoda hanem a WinVice-n futo Wizard of War!!! Nyomtuk vagy ket orat... 😊
LittleL
Egyik profi haverunk itt a faluban,
na õ tényleg profi volt, a Buffalo Bill játékhoz
õ írta az egyik zenét.

Õ mutatta meg a "magnós gyorskeresést".
ecsetelem:
ugyebár kerseni kellett egy adott
játék elejét, a szabályos vízszintes csíkokat.

Na hogy ne kelljen hosszú perceket várni,
megnyomtuk az elõre tekerést rövid ideig,
aztán lejátszás rövid ideig,
megint elõre tekerés,
amíg meg nem lett a játék eleje. DD

...azok a régi szép idõk.

LittleL
Arra sosem jöttem rá, hogy az
Impossible Missionban, amiket a szekrényben találtam
képrészletek, vagy mik ?
na, azokkal mit kellett csinálni ?
mit kellett kirakni, nekem sosem jött ki semmi.

Pyx
jujj, de ismerõs 😄

akkormég konzollal ugyanez ment... konzol már nincs, pcrõl leszoktam :o)

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

nemcsakfeel
Wizard of War szerintem a leghíresebb játék.. a 3 ûrhajós két oldalon 😊) a 2D s labirintus.. hány órákat játszottunk mi is vele.
Commando ba elég gyenge voltam, mindíg elakadtam annál a résznél, amikor egy magasabb gátnál kinyílik a kapu, jönnek rengetegen ( itt átjutottam párszor ) de ezután.. lõárkokban voltak ellenek + páncélozottt kocsiban. Na itt kb fél perc után kidõltem.
Impassible Missionnal jó pár éjszakán keresztül játszottam, robotbénító betölt, polc átnéz, átszaltózik, ki a szobából, be a liftbe 😊)
Last Ninja sorozat ..

*hihi ** *

LittleL
ilyen nekem is volt.
Régen, amikor a C 64 -esem volt még, meg barátaimnak.

Iskola után egybõl hozzám, vagy a barátomhoz mentünk.
Load Wizard of war.
Szóval a Wizard volt a legjobb kétszemélyes játék akkoriban.
Imádtuk. Ketten játszottunk általában.
Junoszty tévé bekapcsol. D
Játék betöltve.
Kemény táblájú peceptkönyveket elõ D - erre tapasztottuk a Joystickot. D

Boszorkányra figyelni, nehogy megjógjon a szemét. D
Addig nem hagytuk abba, míg legalább a 19 pályáig el nem jutottunk párszor.

Meg aztán ott volt a Commando, meg a Krakout játék is...
Egyszer egész nap ment a Krakout, mert egyik srác eljutott 250. pályáig, és nehogy má' az a zöldfülû megdöntse a rekordunkat,
így hát egész nap nyomtam a hátékot. DD

angello
tök jó

Itt van a bölcsesség. Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát, mert emberi szám, és annak száma hatszázhatvanhat.

Talaltam egy linket a Spectrum verziorol, erdemes megnezni:

http://www.dsgstudios.cjb.net/z80/Games/Carrier_Command.htm
Erdekes ez a topic. Szoval anno meg amikor C64-eztem akkor ugy vettem fel a jatekokat (akkor meg csak magnom volt) hogy a jobb jatekokat 2-3-szor rogzitettem a magnoszallagra nehogy megseruljon a szallag ott ahol a jatek van azt' ?LOADING ERROR... Na egyszer az iskolatarsam adott egy kazettat ami tele volt jo progikkal. Akkoriban nagyon tetszet a CARRIER COMMAND cimu jatek aminek a leirasa megtalalhato a COMMODORE VILAG 12. szamaban. Bar a C64-es verzio csak 2D-s szemben az AMIGA verioval (az full 3D). Na este 11 fele mar a kazetta vegen tartottam es egyszer csak kiirja a gep hogy FOUND CARRIER COM. Egybol izgalom lett urra rajtam hogy csak az legyen, csak az legyen!!! Vigigizgultam a toltest en mar felig orultem mert nem volt LOAD ERROR, tehat a siker felig mar biztositva. Na, RUN es have fun. Bejott az anyahajo felulnezete, probalgattam, mentem a varlus-sal, repultem a Manta-val. Tuti. Mivel reggel termeszetesen suli volt mar muszaj volt lefekudnom. De lefekves elott (a mesekony helyett 😊 ) elolvastam (!) meg egyszer az ezerszer elolvasott leirast a jatekrol. Erre olvasom hogy a -mar nem tudom milyen tores- hibas mert az akcio resznel csak makosteszta lathato a kepernyon. Na -akkor ejjel- felkeles gep ujra bekapcs a gep es joparszor kiprobaltam hogy nem-e tenyleg rossz a jatek. De nem, ugyhogy akkor megnyugodtam mar azt terveztem hogyha masnap hazaerek a sulibol egybol nyomom a jatekot. Na ez a szenvedely!!!

Erdekessegkent -bar nem ide tartozik- a jatek C64 verzioja 2D-s de nem tolt, egy fileos. Viszont a Spectrum 128-as verzio viszont full 3D-s mint az amiga. Csak nem 320x200x16(32) hanem 256x192x2 a felbontas ket szinnel (mono) ugyhogy gondolhatjatok hogy milyen szar volt a kep. Persze ezt csak nehany eve emulatoron PC-n neztem meg.
Sir Quno Jedi
Ugyan, szerinted meetrix ecsénk hogyan kezdte valójában ?!! A többi csak propaganda !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Skynet? Az már nem Matrix...

Sir Quno Jedi
NewProgramozo:=TCustomProgramozo.Create(SkyNET as TProgramozoParent);

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tényleg, a Matrix szerint nem anya szülte õket, hanem a {Sender: TObject}

angello
tévedsz
bitek voltak meg bytok 1011101011100011010111

Itt van a bölcsesség. Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát, mert emberi szám, és annak száma hatszázhatvanhat.

Sir Quno Jedi
A programozókat is anya szülte ! ... avagy tévednék ????

angello
néhány programozó gondolkodását én sem

Néhány ember gondolkodását nem igazán tudom követni.

függöséget okozok-e?

\"Life is around you and in you.\"

Életem értelme az Én!!!!!!

\"Life is around you and in you.\"

"Bólogass, elõbb szabadulsz elve alapján: igen, értem.

Sir Quno Jedi
ééérted

???

Sir Quno Jedi
Ugyan minek, az is csak egy mátrix a mátrix körül !

Már fel szabad ébredni?

Sir Quno Jedi
Ez rám nem hat, mert a jedi trükkök ugye...

Igen, Mest

LittleL
énis elég sokat ittvagyok gép elõtt. c

bár csak este inkább, de ha van sok munka napközben akkor
este már van hogy nincs kedvem bekapcsolni a gépet.

és igen, okoz teljes függõséget a gép.
kapcsold is ki nyomban.

Most ellazulítod magad.....
Ötig fofgok számolni....
egy....
kettõ....
már nem érdekli az internet...
három.....
meg tudod tenni.....
négy....
egyszeûen kihúzod a konnektorból a kábelt....
öt..
kihúzod a csatlakoz.....

Sir Quno Jedi
Hmmm AVP !

Mifelénk mostanság is LAN-partyzunk így 30 fölött is, de mindenkinél gyerek, család, úgyhogy szõrmentén kell ! Persze öregszünk és taktikai FPS helyett/mellett már lassan csak az RTS dívik...

AvP után (fél 1-kor) ismerõsöm úgy megijedt a macskájától, hogy fellármázta a családot... autózás, parkolás közben meg kerestem a külsõ kameranézetet :-)

nemcsakfeel
Még függõ CS-s koromban volt ilyen h 15 óra után feláltam mellõle, és láttam az életpontokat lent, meg a kis radarképernyõt a fent... azért ennél durvább szerewncsére még nemvolt 😊
Azóta kinõttem belõle és csak napi 2-3 órát játszok, 8 órát netezek és még 3 at csak úgy gépezek 😊)))

*hihi ** *

Sir Quno Jedi
Nekem nem kényelmes

Sir Quno Jedi
Fõleg, hogy a Philips Brilliance amúgy is olyan, hogy a panel levehetõ a lábról és kényelmesen beszerelhetõ/süllyeszthetõ falba, szekrénybe, miegymás. Gondoltak ugye ilyesmire.

hen-tes
sztem lehet, én most is ágyban fekszek, szal

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Igaz, jobb, ha a tft szakad a fejedre, mint a CRT...

Sir Quno Jedi
Áh. Meg ha ilyenre adnám a fejem, mint a képen látható szoba lakója, akkor a TFT-met könnyedén fölcsavaroznám egy konzolra, beröffenteném a 250W-os hangfalaimat a plafonra, aztán jöhet a feeling !

Dehogynem, a hasadra teszed... hanyattegérrel kiváltod az egeret, a joystick meg be van építve :-D

Sir Quno Jedi
Ja, csak egerezeni nem lehet így kényelmesen, dehát...

Kéne egy függõegér, meg egy függõbill !

durva!

Sir Quno Jedi

sorry, off:
Az aláírásodról lemaradt a poén... Írd már le légyszi teljes verzióban!

hen-tes
reggel kb8-tól itt ülök :c

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/