1825
Mikor esik má\' a hó?!?
  • Jeferson
    Miskolcon 20 cm ho van ma !!! Szegeden meg csak petyergett az eső!
  • Tresh
    szívbeteg vagy és csokit zabálsz? ezért vagy ilyen dagadt, de ha mozogni kéne, akkor ráfogod hogy nem szabad...
  • mama 2
    Néme=*nékem
  • mama 2
    Néme is. De finomat:D
  • Del Ete
    nektek mit hozott a mikulás?nekem csak csokit!
  • Jeferson
    oksi
  • Del Ete
    Remélem igaza lesz a koponyeg.hu-nak meg neked is Jeferson!Majd irjatok milyen az idő felétek!
  • Jeferson
    Igazad van Del , láttam a koponyeg.hu-n h a jövöhét végére sok Havat mondanak
  • Benny04
    itt már teljesen elolvadt a hó :C
  • Tresh
    amig nem esik ne is várd
  • Del Ete
    de mostmár tényleg nagyon ritkán jönnek fel az oldalra!
  • Del Ete
    Már nem reménykednek hóban feladták a reményt!Nálam ma 18 fok volt de szerintem mindjárt itt lesz a nagy hó mert meleg után túl hideg szokott jönni! nem?
  • Jeferson
    azért Del mert mostanában senkinem hall hírt hórol meg hidegről és már nemis foglalkoznak vele.
  • Benny04
    itt is csak az eső esik :CC
  • Del Ete
    nálam ma csak eső esett de hó nem!!!

Mostanában miért van az hogy mindenki ritkán jön föl erre az oldalra?
  • COOLancs
    essen le a hav és ba**on agyon minden embert
  • Jeferson
    ya, Down with the sickness!
  • Del Ete
    igaz akkor azok akik nem akarják hogy essen a hó meg hideg legyen azok nem akarnak kenyeret (bogarak végett meg különféle vírusok) enni meg betegek akarnak lenni egész éven át(bacilusok)???
  • Jeferson
    tavaly sem volt nagyon hideg ezért a virusok meg a bogarak megmaradtak és sok kárt okoztak a fölművelőknek.
  • Del Ete
    jó vajdasági magyarnak lenni de néha szomorú mikor hallani a rádióban vagy a tv-ben hogy megvertek magyarokat de szép itt élni nem is voltam még Magyarországon meg külföldön sem!Most már eltértünk a témától!!!a hó nem baj legalább elpusztulnak a vírusok meg a bacik szóval jó a tél!
  • Jeferson
    Ha Colorádóban élnénk ott télen nyáron hideg van és esik :D éss k.... sok hó van mindig
  • uwu
    A kultúrálatlan beszólásokat nyugpdtan figyelmen kívül lehet hagyni.
    Ha minden lól megy úgyis törlik.

Egyébként útálom a havat. Messzebb kellett volna menni hontfoglani, valami jó tágas sivatagba ahol van olaj.
  • toto2700
    nem lehet könnyű vajdasági magyarnak lenni. Itt azt mondják menjél haza szerb, Szerbiában, meg azt, hogy menjél haza magyar.
  • toto2700
    ne lépj túl egy bizonyos határon!
  • Del Ete
    ÉN NEM VAGYOK SZERB ÉN MAGYAR VAGYOK CSAK SZERBIÁBAN ÉLEK ÉS NEM VAGYOK FAJ GYŰLÖLŐ MINT EGYESEK!!! DE NEM EZ A TÉMA HANEM A HÓ!!! ESSEN A HÓ!
  • HöfEE
    Te mekkora egy büdös paraszt vagy már!
  • Tresh
    há mennyé szerb fórumra b+
  • Del Ete
    engem vajdasági vagyok és szeretném hogy essen de én is mondhatnám hogy kit érdekel hogy Magyarországon esik e?
  • Tresh
    kit érdekel hogy esik-e szerbiában vagy nem...
  • Del Ete
    ha az isten úgy akarja esik hó ha nem úgy akkor semmi vagy eső! De remélem esik a hó! Mikor este hideg van nem képes esni a hó sem az eső nappal meg melegebb van és akkor csak eső esik de ne búsuljunk mert még november vége van és decemberben meg esni fog!az biztos legalább 20-30 centi!100% (ha az isten úgy akarja)!!!
  • toto2700
    európai hóhelyzet

minket pont elkerül a hó
  • Jeferson
  • Benny04
    jaja:D
  • Jeferson
    2000 ben még seholsem voltam a számitogéphez és még az internethez is . Épp , hogy 30 ig eltudtam számolni.

Neaggodj Del Ete biztosan esni fog felétek is a hó ahogy nálunk is ha Isten is úgy akarja.
  • Jeferson
    Nálam is csak eső esik.!
    Ha megnézitek e legelső forumozo hozzászólást 2000 decemberében , ez nagyon távoli.
  • Del Ete
    nálam csak az eső esik!miért nem esik a hó a francba!!!
  • Benny04
    LYEE VÉGRE ITT IS ESIK A HÓ!! :DDD
    MÁR VAN VAGY 10 CENTIS LEHET HAVGÓLYÓZNI :D
  • Fantomlovag
    Esik... Egész álló nap. És cidri van... De nagyon élvezem.
  • Tresh
    még az úton is megmarad, van már 2cm körül.
  • Benny04
    itt meg nem esik még mindig semmis em :[