1843
Mikor esik má\' a hó?!?
-
Del Ete #1603 Emberek mostanában tényleg kevesen írnak ez kezd nagyon unalmas lenni!!! Amúgy nálam valameik nap rövid ideig lassan esett a hó de semmi nem maradt! 

nem baj...
-
Hát eső az itt is van,napi szinten.. -
Del Ete #1601 Nálam semmi nem esik mostanában ha meg esik akkor csak eső! 
A kpopnyeg.hu-n van valami ünnepi előre jelzés hogy fehér lesz e a karácsony és azt mondja 30-50%.De havat nem mondanak! 

-
JaNeK2007 #1600 itt szakad, már van vagy 30 cm, amúgy nem
-
Szegedre is esett eddig mindig . Ausztriában ma nagy a hó , 1 ember meghalt a szélsőséges időjárás miatt , ha valakit jobban érdeekele az kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.
-
Na lassan már tényleg eshetne egy kis hav
.Fehér karácsony még is szebb.Szenteste tuti esni fog,eddig mindig esett.
-
Del Ete #1597 Há máké!Jó volna ha többet írnának mert mostanában kevesebben és kevesebben írnak!?! 
-
há minek?:D -
Del Ete #1595 De nem ír senki!!! 

-
Del Ete #1594 jól van akkor az Ádám és Éva napján díszítik 24-én és 25 karácsony 

-
Tresh #1593 dec 24 még nem karácsony... -
Del Ete #1592 lol fenyőfát azt december 24 karácsony napján szokták állítani(díszíteni) 

-
lol -
Fenyőfát mikor állítanak. -
Del Ete #1589 Az idojaras.hu péntekre, koponyeg.hu 2hét múlva a met.hu nem mond semmit csak esőt meg egy rakás szart(mindig rosszul mond mindent) 

-
Del Ete #1588 Nálam mostanában csak eső esik de hideg van, nem tudom akkor miért nem esik hó? Állítólag jövő héten sok fog esni pénteken még e-hét szerdájára utána szombaton péntekre mondta a havat a koponyeg most meg csak 2 hét múlva szombatra e most már szerintem 99% hogy akkor esni fog mert a TV-ben is azt mondják hogy Magyarország nagy részén havazás várható!Ha nálatok valami csapadék van akár hó, akár eső formájában szóljatok 
Nálam ma reggel fagy volt de eső nem!Ja és írjatok már többet mert utoljára tegnapelőtt írtak!!! 

-
haló -
hazucc... -
Miskolcon 20 cm ho van ma !!! Szegeden meg csak petyergett az eső! -
Tresh #1584 szívbeteg vagy és csokit zabálsz? ezért vagy ilyen dagadt, de ha mozogni kéne, akkor ráfogod hogy nem szabad... -
Néme=*nékem -
Néme is. De finomat:D -
Del Ete #1581 nektek mit hozott a mikulás? 
nekem csak csokit!

-
oksi
-
Del Ete #1579 Remélem igaza lesz a koponyeg.hu-nak meg neked is Jeferson!
Majd irjatok milyen az idő felétek!
-
Igazad van Del , láttam a koponyeg.hu-n h a jövöhét végére sok Havat mondanak
-
itt már teljesen elolvadt a hó :C -
Tresh #1576 amig nem esik ne is várd -
Del Ete #1575 de mostmár tényleg nagyon ritkán jönnek fel az oldalra! 

-
Del Ete #1574 Már nem reménykednek hóban feladták a reményt!Nálam ma 18 fok volt de szerintem mindjárt itt lesz a nagy hó mert meleg után túl hideg szokott jönni! nem? 

-
azért Del mert mostanában senkinem hall hírt hórol meg hidegről és már nemis foglalkoznak vele. -
itt is csak az eső esik :CC -
Del Ete #1571 nálam ma csak eső esett de hó nem!!! 

Mostanában miért van az hogy mindenki ritkán jön föl erre az oldalra?

-
COOLancs #1570 essen le a hav és ba**on agyon minden embert
-
ya, Down with the sickness! -
Del Ete #1568 igaz akkor azok akik nem akarják hogy essen a hó meg hideg legyen azok nem akarnak kenyeret (bogarak végett meg különféle vírusok) enni meg betegek akarnak lenni egész éven át(bacilusok)??? 

-
tavaly sem volt nagyon hideg ezért a virusok meg a bogarak megmaradtak és sok kárt okoztak a fölművelőknek. -
Del Ete #1566 jó vajdasági magyarnak lenni de néha szomorú mikor hallani a rádióban vagy a tv-ben hogy megvertek magyarokat de szép itt élni nem is voltam még Magyarországon meg külföldön sem!Most már eltértünk a témától!!! 

a hó nem baj legalább elpusztulnak a vírusok meg a bacik szóval jó a tél!
-
Ha Colorádóban élnénk ott télen nyáron hideg van és esik :D éss k.... sok hó van mindig 

-
uwu #1564 A kultúrálatlan beszólásokat nyugpdtan figyelmen kívül lehet hagyni.
Ha minden lól megy úgyis törlik.
Egyébként útálom a havat. Messzebb kellett volna menni hontfoglani, valami jó tágas sivatagba ahol van olaj.