1825
Mikor esik má\' a hó?!?
-
#1585 Miskolcon 20 cm ho van ma !!! Szegeden meg csak petyergett az eső! -
Tresh #1584 szívbeteg vagy és csokit zabálsz? ezért vagy ilyen dagadt, de ha mozogni kéne, akkor ráfogod hogy nem szabad... -
#1583 Néme=*nékem -
#1582 Néme is. De finomat:D -
Del Ete #1581 nektek mit hozott a mikulás?nekem csak csokit! -
#1580 oksi -
Del Ete #1579 Remélem igaza lesz a koponyeg.hu-nak meg neked is Jeferson!Majd irjatok milyen az idő felétek! -
#1578 Igazad van Del , láttam a koponyeg.hu-n h a jövöhét végére sok Havat mondanak -
#1577 itt már teljesen elolvadt a hó :C -
Tresh #1576 amig nem esik ne is várd -
Del Ete #1575 de mostmár tényleg nagyon ritkán jönnek fel az oldalra! -
Del Ete #1574 Már nem reménykednek hóban feladták a reményt!Nálam ma 18 fok volt de szerintem mindjárt itt lesz a nagy hó mert meleg után túl hideg szokott jönni! nem? -
#1573 azért Del mert mostanában senkinem hall hírt hórol meg hidegről és már nemis foglalkoznak vele. -
#1572 itt is csak az eső esik :CC -
Del Ete #1571 nálam ma csak eső esett de hó nem!!!
Mostanában miért van az hogy mindenki ritkán jön föl erre az oldalra? -
COOLancs #1570 essen le a hav és ba**on agyon minden embert -
#1569 ya, Down with the sickness! -
Del Ete #1568 igaz akkor azok akik nem akarják hogy essen a hó meg hideg legyen azok nem akarnak kenyeret (bogarak végett meg különféle vírusok) enni meg betegek akarnak lenni egész éven át(bacilusok)??? -
#1567 tavaly sem volt nagyon hideg ezért a virusok meg a bogarak megmaradtak és sok kárt okoztak a fölművelőknek. -
Del Ete #1566 jó vajdasági magyarnak lenni de néha szomorú mikor hallani a rádióban vagy a tv-ben hogy megvertek magyarokat de szép itt élni nem is voltam még Magyarországon meg külföldön sem!Most már eltértünk a témától!!!a hó nem baj legalább elpusztulnak a vírusok meg a bacik szóval jó a tél! -
#1565 Ha Colorádóban élnénk ott télen nyáron hideg van és esik :D éss k.... sok hó van mindig -
uwu #1564 A kultúrálatlan beszólásokat nyugpdtan figyelmen kívül lehet hagyni.
Ha minden lól megy úgyis törlik.
Egyébként útálom a havat. Messzebb kellett volna menni hontfoglani, valami jó tágas sivatagba ahol van olaj. -
toto2700 #1563 nem lehet könnyű vajdasági magyarnak lenni. Itt azt mondják menjél haza szerb, Szerbiában, meg azt, hogy menjél haza magyar. -
toto2700 #1562 ne lépj túl egy bizonyos határon! -
Del Ete #1561 ÉN NEM VAGYOK SZERB ÉN MAGYAR VAGYOK CSAK SZERBIÁBAN ÉLEK ÉS NEM VAGYOK FAJ GYŰLÖLŐ MINT EGYESEK!!! DE NEM EZ A TÉMA HANEM A HÓ!!! ESSEN A HÓ! -
#1560 Te mekkora egy büdös paraszt vagy már! -
Tresh #1559 há mennyé szerb fórumra b+ -
Del Ete #1558 engem vajdasági vagyok és szeretném hogy essen de én is mondhatnám hogy kit érdekel hogy Magyarországon esik e? -
Tresh #1557 kit érdekel hogy esik-e szerbiában vagy nem... -
Del Ete #1556 ha az isten úgy akarja esik hó ha nem úgy akkor semmi vagy eső! De remélem esik a hó! Mikor este hideg van nem képes esni a hó sem az eső nappal meg melegebb van és akkor csak eső esik de ne búsuljunk mert még november vége van és decemberben meg esni fog!az biztos legalább 20-30 centi!100% (ha az isten úgy akarja)!!! -
toto2700 #1555 európai hóhelyzet
minket pont elkerül a hó -
#1554 -
#1553 jaja:D -
#1552 2000 ben még seholsem voltam a számitogéphez és még az internethez is . Épp , hogy 30 ig eltudtam számolni.
Neaggodj Del Ete biztosan esni fog felétek is a hó ahogy nálunk is ha Isten is úgy akarja. -
#1551 Nálam is csak eső esik.!
Ha megnézitek e legelső forumozo hozzászólást 2000 decemberében , ez nagyon távoli. -
Del Ete #1550 nálam csak az eső esik!miért nem esik a hó a francba!!! -
#1549 LYEE VÉGRE ITT IS ESIK A HÓ!! :DDD
MÁR VAN VAGY 10 CENTIS LEHET HAVGÓLYÓZNI :D -
#1548 Esik... Egész álló nap. És cidri van... De nagyon élvezem. -
Tresh #1547 még az úton is megmarad, van már 2cm körül. -
#1546 itt meg nem esik még mindig semmis em :[