1825
Mikor esik má\' a hó?!?
-
Del Ete #1625 ja meg ami 24-én esik az valószínűleg sokáig meg is maradhat ami kb. 5-6 vagy több nap is lehet!!!(mert nappal 0 este -5-6 fok lesz) -
Del Ete #1624 Szeged felé és attól lejjebb várhatóan nem lesz fehér karácsony de 50-80% hogy fehér lesz a szilveszter!!! JEeEeE
lesz hó:péntek, szombat, vasárnap, kedden viharos erősségű havazás várható ami 24-25-ig meg maradhat mert nappal max. 2 éjjel -3 fok is lehet, utána 27(szombat),28(vasárnap),29(hétfő) havazás,30(kedd) sűrű köd,31(szilveszter szerda) -11 fok
!!!AKI ESETLEG KARÁCSONYKOR VEZET VAGY ÚJÉVKOR AZ VIGYÁZZON MERT AKKOR LESZ LEGHIDEGEBB ÉS CSÚSZNAK AZ UTAK!!!
-
Del Ete #1623 Állítólag szombaton, vasárnap, utána karácsony napján -
#1622 mikor?:D -
#1621 Jehhhh esni fog , nemistudtam coool! -
Del Ete #1620 na mindegy nem ez a téma...
Amugy is miért kellene bekövetkeznie!?!?
Állítólag pénteken esik a hó!(remélem igaz is lesz)
-
#1619 attól h mág olvasod attol az nemfog bekövetkezni. -
Del Ete #1618 én sem hiszek ezekben a mesékben de ezt olvastam! -
#1617 Ezek az elméletek + minden mind hülyeség , semmilyen világvége meg semmi nem leszd . Nap és a föld egyenlőségben van ha pl: délben felnézel a napra ..Newton és még más bolondok is josoltak világvégét de azsem következett be + régen nemismerték annyira az idegi betegségeket pl:skrizofrénia .->oylan dolgokat lát meg képzel ami nincs is , például elment lovagolni Napoleonnal , és ezeket hitték akkoriban sámánoknak meg bla bla ,. Am az ufo dolog azmeg a majáktól van , ők irták le vagy rajzolták le h hatalmas kereg gombok jöttek le az égből és a rajzaik szerint szkafander volt rajtuk és őket tisztelték istenként. És olyan holtestet találtak amiegy gyereké volt , ugynézett ki mint az ember , de közben 3 méteres volt gyerekként és nem is egyett , a maják szerint ezek az "emberek" átlagkora 200 év lehetett . -
Del Ete #1616 először is a maják azok voltak annak idején akik állítólag elég pontosan számitottak dátumokat meg valami közük volt a piramisok építéséhez is...
másodszor 2012 dec 12 valami nap és föld féleség lesz egyenlőben és elég vagy valami lesz a földel... vagy nem tom már.
Bár amiket manapság nem mondanak???!!
-
JaNeK2007 #1615 ha ilyen szinten olvad a jég, akkor 2-3 éven belül bekövetkezik! -
#1614 A maják szerint a jelenlegi nagy ciklus sötétségben kezdődött, a mi naptárunk szerint időszámításunk előtt 3114. augusztus 13-án. Ez a ciklus 5125 évet fog tartani és globális katasztrófa közepette, a naptárunk szerint 2012. december 23-án ér véget.
1.A régi idők + a maják semmit sem tudnak a mai világról.
2.Kr.elött 3114.ben is volt élet , 3144 ben is és utána is.
3.dec .23 mértnem máj 5. ezis egy vallásos dolog lehet.
4.2000 is jósoltak világvégét és hol van? nah.(amugymimost 1998 at irunk , mert az az ember aki elkezdte számolni az éveket 10 el elrontotta tehát mégbekövetkezhet , de szerintem nem.) -
#1613 mér lenne vége 2012 ben az életnek? ez hülyeség:, meteorhabla,meg apokalipszis , blabal -
Del Ete #1612 azt szerintem még az ükunokáim sem érik meg szol most szerintem ki nem szarja le még 100 év alatt sem olvad el a jég az északi sarkról HA csak ne történik valami isteni csoda! -
JaNeK2007 #1611 majd ha felszabadul a jég alol az a kibaszott nagy mennyiségű metán, akkor lesz a földön 60-70 fok is -
Del Ete #1610 De nálunk még pár évig vagy év tízedig vagy örökre lesz hó de egy biztos hogy soha nem tünik el a mi földünkről a hó!!!!!!
DE AZÉRT ISTEN HOGY LEGYEN HÓ!!!
HA AZ ISTEN ÚGY AKARJA AKKOR lesz HA MEG NEM AKKOR nem lesz!!!
majd eldől hogy mi lesz lehet hogy már csak 2012 dec. 12 ig élvezhetjük a telet mert állítólag akkor lesz vége az életnek úgy hallottam hogy még a MAHÁK annak idején 2012 december 21 ig számolták az éveket!
nem tudhatjuk előre
HA FELÉTEK ESIK AKÁRMI AKÁR METEOR AKÁR ESŐ VAGY HÓ SZÓÓLLJJAATTOOKK!!! -
Del Ete #1609 1. igen persze hogy lesz miért ne lenne ha majd az északi és déli sarkon elolvad a hó akkor lehet hogy az egyenlítőn lesz qva hideg!?!?!?!? -
#1608 nem -
#1607 Essen mar az a k''va hó, miért nem esik , miérrrrtttttŰ????????????? ,
állitolag a jovohét végn lehulés és esni fog a hó , de nem számottevő.
Lehet , hogy már sosem fog havazni? Hogy sohatöbbet nemlátunk havat?
Kitudja,ti mitgondoltok erről? [tudom hülyeség mivel most , szlovákia , ausztria , németo.ban méteres a hó , de Mo.]
Várom a vélemyéneteket?
Szavazás:
Lesz még idén szerinted Magyarországon hó ?
1.Igen
2.Nem
A szerencsés szavazók között egy Shimano silécet is kisorsolunk a Jeferson Kft. megbizásából! -
#1606 perszemár szlovákia északkeleti részén szakad a hó -.- . -
#1605 ezt mondja a forecastfox, holott nem is esik -.-
-
#1604 miről írjunk ha nincs hó? -
Del Ete #1603 Emberek mostanában tényleg kevesen írnak ez kezd nagyon unalmas lenni!!! Amúgy nálam valameik nap rövid ideig lassan esett a hó de semmi nem maradt!nem baj... -
#1602 Hát eső az itt is van,napi szinten.. -
Del Ete #1601 Nálam semmi nem esik mostanában ha meg esik akkor csak eső!A kpopnyeg.hu-n van valami ünnepi előre jelzés hogy fehér lesz e a karácsony és azt mondja 30-50%.De havat nem mondanak! -
JaNeK2007 #1600 itt szakad, már van vagy 30 cm, amúgy nem -
#1599 Szegedre is esett eddig mindig . Ausztriában ma nagy a hó , 1 ember meghalt a szélsőséges időjárás miatt , ha valakit jobban érdeekele az kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. -
#1598 Na lassan már tényleg eshetne egy kis hav .Fehér karácsony még is szebb.Szenteste tuti esni fog,eddig mindig esett. -
Del Ete #1597 Há máké!Jó volna ha többet írnának mert mostanában kevesebben és kevesebben írnak!?! -
#1596 há minek?:D -
Del Ete #1595 De nem ír senki!!! -
Del Ete #1594 jól van akkor az Ádám és Éva napján díszítik 24-én és 25 karácsony -
Tresh #1593 dec 24 még nem karácsony... -
Del Ete #1592 lol fenyőfát azt december 24 karácsony napján szokták állítani(díszíteni) -
#1591 lol -
#1590 Fenyőfát mikor állítanak. -
Del Ete #1589 Az idojaras.hu péntekre, koponyeg.hu 2hét múlva a met.hu nem mond semmit csak esőt meg egy rakás szart(mindig rosszul mond mindent) -
Del Ete #1588 Nálam mostanában csak eső esik de hideg van, nem tudom akkor miért nem esik hó? Állítólag jövő héten sok fog esni pénteken még e-hét szerdájára utána szombaton péntekre mondta a havat a koponyeg most meg csak 2 hét múlva szombatra e most már szerintem 99% hogy akkor esni fog mert a TV-ben is azt mondják hogy Magyarország nagy részén havazás várható!Ha nálatok valami csapadék van akár hó, akár eső formájában szóljatok Nálam ma reggel fagy volt de eső nem!Ja és írjatok már többet mert utoljára tegnapelőtt írtak!!! -
#1587 haló -
#1586 hazucc...