StarGate (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valaki írta hogy csak 4 évadot vettek meg
tudja valaki??????????,,
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Sorry !
bár úgy is megfogom szokni mert pl amikor az eggyik részben már más szinkronja volt Carter-nek akkor még furcsa volt de most már szinte észre sem veszem.
nem sok a különbség
amúgy nagyon jó rész volt
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Innerspace (1987)
Page 1 of 31
Directed by
Joe Dante
Writing credits
Chip Proser (story)
Jeffrey Boam ...
(more)
Add to
MyMovies
Genre: Action / Adventure / Comedy / Sci-Fi (more)
Tagline: An Adventure of Incredible Proportions (more)
Plot Outline: A hapless store clerk must foil criminals to save the life of the man who, miniaturized in a secret experiment, was accidentally injected into him. (more) (view trailer)
User Comments: Creativity Can Make Up for So Many Shortcomings. (more)
User Rating: 6.4/10 (6,058 votes)
Cast overview, first billed only:
Dennis Quaid .... Lieutenant Tuck Pendleton
Martin Short .... Jack Putter
Meg Ryan .... Lydia Maxwell
Kevin McCarthy .... Victor Eugene Scrimshaw
Fiona Lewis .... Dr. Margaret Canker
Vernon Wells .... Mr. Igoe
Robert Picardo .... The Cowboy
Wendy Schaal .... Wendy
Harold Sylvester .... Pete Blanchard
William Schallert .... Doctor Greenbush
Henry Gibson .... Mr. Wormwood
John Hora .... Ozzie Wexler
Mark L. Taylor .... Dr. Niles
Orson Bean .... Lydia's Editor
Kevin Hooks .... Duane
(more)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
A Vérbeli hajszában a Cowboy a Doki a Voyager-bõl!!!! 😄😄😄😄

Ez nem cset, baszki!!!
de király rész volt
O'neil bepiszkította majdnem a kezét, de a végén kiderült hogy csak a lelkét
qrva jól meglehetne csinálni Stargate mod hozzá
az a pálya amikor ürben megyünk Anyahajót meg siklókat ú de király lenne
Sõt lesz egy Stargate Mod for Half-Life 2.
http://www.sg-mod.de.vu/
Mondjuk nem tudom, hogy lehet fejleszteni egy nem kiadott játékra....
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
battlefield stargate mod
Jedi Academy Mod
http://www.stargate-sg1-mod.de.tf/
Unreal Tournament 2003 Mod
http://www.ut2k3.fr/stargate/uk/
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
link
szal akinek van half-life annak ajánlom (én most szedem)