4238
-
#1024 Gondolom az az első rész kell, hogy legyen. Az utolsó részek (3, vagy 4 , nem is néztem), a The Siege is kvázi egy nagy rész -
sirdond #1023 nem tudom, csak láttam hogy van egy atlantis film és nem tudtam hogy az előtte van e vagy utána? ezek szerint kettő is van? -
#1022 Az nem a következő sorozat? -
#1021 Az atlantis film alatt bevezető részt érted, amikor elmennek a földről az Atlantis-ra ? -
sirdond #1020 pont most töltöm az Atlantis 1. évadját! 7.17 Gb, csak az baj hogy csak 30 kb/s el jön le :(
amúgy az atlantis film, az a sorozat elött vagy után van?? -
#1019 Már csak 29 nap :))) -
sirdond #1018 Austin Powers :D -
#1017 elképzelhető.
^-^ -
sirdond #1016 amúgy az nem monyó??? :D -
#1015 Teal'c -nek elveszett, majd visszajött a modzsója.
^-^ -
#1014 laposan indult de jó lett
a csatát hosszabban is adhatták volna -
#1013 Mindenkinek ajánlom: TV bemutatók naptára
Júli 15:
- Galactica 2x1
- Atlantis 2x1
- Sg1 9x1
Jó nap lesz :) (másnap amikor le tudjuk tölteni :)) ) -
#1012 Zuppa:) -
#1011 de, meg atlantis 2-is, júliusban :-))) -
#1010 S9 nem is lesz? -
#1009 Szerintem azt akarták ezzel, hogy a földön fogták Atlantis segélykérő üzenetét, ezért küldtek erősítést a közelegő ellenség feltartóztatására (ameddig a hajójuk odaér). Az inkonzisztencia csak a leadás sorrendjéből fakadt -
#1008 Jah, az más. AZ alkotók az egészet nem így akarták, csak végül ezt a megoldást választották arra, hogy könnyebben portolhassák az embereket a két sorozat között, még ha kissé inkonzisztens is lett így az egész. -
#1007 Mester, nem emlékszem rosszul :)
A első csapat akkor ment át, viszont az Atlantis The Siege I részében érkezik a következő csapat a földről, merthogy találtak egy teli ZPM-et (SG1 utolsó részében). Szóval furi volt, Atlantis-ba megérkezett a második csapat, majd SG1 végén megtalálták ZPM-et, amivel át tudott menni a 2. csapat :) -
#1006 Rosszul emléxel a sorozatra, mert Atlantisra már a 7. széria vége után átmentek, így kezdődött a 8.-kal párhuzamosan az Atlantis (aminek a pilotja az Antarktikai támadás után játszódik). Ez a 2 Moebius rész ettől független, épp azért akarnak teli ZPM-et szerezni, hogy újra megnyissák a kaput a Pegasus galaxisba ! Itt van egy kis kavar ugyan, hogy ha O'Neill befagyott a sztázisba, hogy ne haljon meg, vajon hogy tudtott Sheppard-dal találkozni és elindítani a többieket az úton, de valszeg. ez azután játszódik, miután O'Neill-t már visszahozták az életbe (ezekre a részekre már maga sem emléxem pontosan, majd megnézem őket újra). -
#1005 párhuzamosan, csak már befelyeződött az atlantis pár hete, amikor adták az SG1 utolsó részét, ami sztoriban kb 3-4 résszel az Atlantis befelyezése előtt volt.
Magyarul Atlantis: jönnek át a földről, mert találtak egy feltöltött ZPM-et (Zero Point Module). Pár hétre rá az SG1-ben visszamennek a múltba, és "megmentik" a ZPM-et (de már három hete adták, Atlantisban, hogy átmentek ennek segítségével ááááá). Miért nem lehet az ilyet normálisan összeszinkronizálni, és csak az után adni az Atlantisból, hogy jönnek a földről, miután SG1-ben megtalálták a ZPM-et -
#1004 Őőőő, ezt most nem értem ! Párhuzamosan megy a két sorozat, a történésében is, meg a vetítésében is ! -
#1003 Brutális, bár abból kiindulva, hogy adták Atlantis-sal felváltva, az volt az érzés, hogy párhuzamosan mennek az események. Erre itt kiderül, hogy nem :( -
#1002 Végre volt időm megnézni a 8.évad végét (Threads, Moebius 1-2), ez teljesen összefügg a Reckoning 1-2-vel. Azt kell mondanom a Threads utsó 1 perce, meg a Moebius 2 utsó 1 perce a lényeg, behaltam rajta (gondolom ti is észre fogjátok venni a lényeget !) ! Ajánlom figyelmetekbe, parádés évadzáró újra ! -
#1001 jo volt:)
mondjuk a vege eros volt, kiszall kicsi oneill es tapadnak ra a csajok, az meg csak ugy nezi:) -
#1000 Angolul egy kicsit poénosabbnak hatott, amikor arról kérdezte Lokit, hogy miért csinálta ezt a kicsi ént (MiniMe, mint az Austin Powers-ben :) ) -
#999 mekkora mákja van hogy bekerült a sorozatba :)
főleg ha pont Stargate fan :D -
#998 Jahm, nagyon jól nyomta a srác:) Én szerződtetném:D -
#997 jó rész volt -
#996 NEkem nagyon tetszett.. frenetikusan vette át a kissrác a Ricard D. Anderson mimikáját kifejezéseit.... -
#995 hát, végülis jó kis rész volt, ha midnig csak goauldos lenne akko egy idő után megunnák a nézők -
#994 Sliders-ben azt mondja az egyik ápolt: Hiányzik a csillagkapu! -
#993 annyira talán azért nem
van ennek a filmnek elég nagy sikere -
#992 Túl sokba kerülen a plusz egy főszereplő? -
#991 Aha miert nem lehet öt tagú a CSK1? -
#990 Jonas maradhatott volna 5. tagnak
szvsz kivitelezhető lett volna -
#989 Daniel kicsit idegesito figura most...
meg milyenmar, elobb meg ilyen olyan szinten volt, lesullyedt, aztan Jonast kirugtak a sorozatbol mert Daniel visszajott, es mintha mi sem tortent volna kalandoznak tovabb?ehh -
#988 vicces volt amikor O'neill arcába nyomták azt a goauld fegyvert.
:))
mi is a neve? -
#987 Nem vagy kicsit rosszindulatú?:D -
#986 az is sok. -
ZoliJ #985 SPOILER
lesz Jonas, de csak mint vendégszereplő (3 rész)