4238
  • mrzed001
    Gondolom az az első rész kell, hogy legyen. Az utolsó részek (3, vagy 4 , nem is néztem), a The Siege is kvázi egy nagy rész
  • sirdond
    nem tudom, csak láttam hogy van egy atlantis film és nem tudtam hogy az előtte van e vagy utána? ezek szerint kettő is van?
  • Jagi
    Az nem a következő sorozat?
  • mrzed001
    Az atlantis film alatt bevezető részt érted, amikor elmennek a földről az Atlantis-ra ?
  • sirdond
    pont most töltöm az Atlantis 1. évadját! 7.17 Gb, csak az baj hogy csak 30 kb/s el jön le :(
    amúgy az atlantis film, az a sorozat elött vagy után van??
  • mrzed001
    Már csak 29 nap :)))
  • sirdond
    Austin Powers :D
  • Serpa
    elképzelhető.
    ^-^
  • sirdond
    amúgy az nem monyó??? :D
  • Serpa
    Teal'c -nek elveszett, majd visszajött a modzsója.
    ^-^
  • Kori
    laposan indult de jó lett

a csatát hosszabban is adhatták volna
  • mrzed001
    Mindenkinek ajánlom: TV bemutatók naptára
    Júli 15:
    - Galactica 2x1
    - Atlantis 2x1
    - Sg1 9x1
    Jó nap lesz :) (másnap amikor le tudjuk tölteni :)) )
  • MerlinW
    Zuppa:)
  • mrzed001
    de, meg atlantis 2-is, júliusban :-)))
  • MerlinW
    S9 nem is lesz?
  • mrzed001
    Szerintem azt akarták ezzel, hogy a földön fogták Atlantis segélykérő üzenetét, ezért küldtek erősítést a közelegő ellenség feltartóztatására (ameddig a hajójuk odaér). Az inkonzisztencia csak a leadás sorrendjéből fakadt
  • Sir Quno Jedi
    Jah, az más. AZ alkotók az egészet nem így akarták, csak végül ezt a megoldást választották arra, hogy könnyebben portolhassák az embereket a két sorozat között, még ha kissé inkonzisztens is lett így az egész.
  • mrzed001
    Mester, nem emlékszem rosszul :)
    A első csapat akkor ment át, viszont az Atlantis The Siege I részében érkezik a következő csapat a földről, merthogy találtak egy teli ZPM-et (SG1 utolsó részében). Szóval furi volt, Atlantis-ba megérkezett a második csapat, majd SG1 végén megtalálták ZPM-et, amivel át tudott menni a 2. csapat :)
  • Sir Quno Jedi
    Rosszul emléxel a sorozatra, mert Atlantisra már a 7. széria vége után átmentek, így kezdődött a 8.-kal párhuzamosan az Atlantis (aminek a pilotja az Antarktikai támadás után játszódik). Ez a 2 Moebius rész ettől független, épp azért akarnak teli ZPM-et szerezni, hogy újra megnyissák a kaput a Pegasus galaxisba ! Itt van egy kis kavar ugyan, hogy ha O'Neill befagyott a sztázisba, hogy ne haljon meg, vajon hogy tudtott Sheppard-dal találkozni és elindítani a többieket az úton, de valszeg. ez azután játszódik, miután O'Neill-t már visszahozták az életbe (ezekre a részekre már maga sem emléxem pontosan, majd megnézem őket újra).
  • mrzed001
    párhuzamosan, csak már befelyeződött az atlantis pár hete, amikor adták az SG1 utolsó részét, ami sztoriban kb 3-4 résszel az Atlantis befelyezése előtt volt.
    Magyarul Atlantis: jönnek át a földről, mert találtak egy feltöltött ZPM-et (Zero Point Module). Pár hétre rá az SG1-ben visszamennek a múltba, és "megmentik" a ZPM-et (de már három hete adták, Atlantisban, hogy átmentek ennek segítségével ááááá). Miért nem lehet az ilyet normálisan összeszinkronizálni, és csak az után adni az Atlantisból, hogy jönnek a földről, miután SG1-ben megtalálták a ZPM-et
  • Sir Quno Jedi
    Őőőő, ezt most nem értem ! Párhuzamosan megy a két sorozat, a történésében is, meg a vetítésében is !
  • mrzed001
    Brutális, bár abból kiindulva, hogy adták Atlantis-sal felváltva, az volt az érzés, hogy párhuzamosan mennek az események. Erre itt kiderül, hogy nem :(
  • Sir Quno Jedi
    Végre volt időm megnézni a 8.évad végét (Threads, Moebius 1-2), ez teljesen összefügg a Reckoning 1-2-vel. Azt kell mondanom a Threads utsó 1 perce, meg a Moebius 2 utsó 1 perce a lényeg, behaltam rajta (gondolom ti is észre fogjátok venni a lényeget !) ! Ajánlom figyelmetekbe, parádés évadzáró újra !
  • magus
    jo volt:)

mondjuk a vege eros volt, kiszall kicsi oneill es tapadnak ra a csajok, az meg csak ugy nezi:)
  • mrzed001
    Angolul egy kicsit poénosabbnak hatott, amikor arról kérdezte Lokit, hogy miért csinálta ezt a kicsi ént (MiniMe, mint az Austin Powers-ben :) )
  • Adam5
    mekkora mákja van hogy bekerült a sorozatba :)
    főleg ha pont Stargate fan :D
  • MerlinW
    Jahm, nagyon jól nyomta a srác:) Én szerződtetném:D
  • Kori
    jó rész volt
  • Bucser
    NEkem nagyon tetszett.. frenetikusan vette át a kissrác a Ricard D. Anderson mimikáját kifejezéseit....
  • Adam5
    hát, végülis jó kis rész volt, ha midnig csak goauldos lenne akko egy idő után megunnák a nézők
  • RelakSfromhome
    Sliders-ben azt mondja az egyik ápolt: Hiányzik a csillagkapu!
  • Kori
    annyira talán azért nem

van ennek a filmnek elég nagy sikere
  • 2XP
    Túl sokba kerülen a plusz egy főszereplő?
  • David01
    Aha miert nem lehet öt tagú a CSK1?
  • Kori
    Jonas maradhatott volna 5. tagnak

szvsz kivitelezhető lett volna
  • magus
    Daniel kicsit idegesito figura most...

meg milyenmar, elobb meg ilyen olyan szinten volt, lesullyedt, aztan Jonast kirugtak a sorozatbol mert Daniel visszajott, es mintha mi sem tortent volna kalandoznak tovabb?ehh
  • Serpa
    vicces volt amikor O'neill arcába nyomták azt a goauld fegyvert.
    :))

mi is a neve?
  • Bucser
    Nem vagy kicsit rosszindulatú?:D
  • Punker
    az is sok.
  • ZoliJ
    SPOILER

lesz Jonas, de csak mint vendégszereplő (3 rész)