4251
-
directorius #1077 Ez tök gáz! -
directorius #1076 Sőt egyszer ugyanazt a részt adta le csak más szinkronnal...
-
directorius #1075 Többször kínozta már a STARGATE-rajongókat... -
directorius #1074 A TV2-nél soha nem lehet tudni... -
Hát jah.. Majd meglátjuk:) -
directorius #1072 De azért örülök hogy valamejik csatorna végre végigviszi a STARGATE-t. -
directorius #1071 Rátapintottál a lényegre.
A tv2 így szokta megoldani anyagi gondjait. -
Nickstokes #1070 Csak lusta vagyok visszaolvasni :P -
Nyilvánvalóan újramarathon, ha visszaolvasol kiderül (tán). -
Nickstokes #1068 :DDD de te már láttad anno, vagy csak most kedzted el? -
StarGate marathon:
Most vagyunk a második széria elején, a föld máris safe egy időre... :DDD -
Nah sziasztok új vok itt, de a Star Gate-ba nem új:D Énis nagyon szeretem és nagyon rég óta nézem.. Nem tom miért nem lehet megoldnai azt ami külföldön van, hogy lemegy egy Star Gate rész, és utána egy Star Gate Atlantis.. ez olyan lesz ha megveszi a TV2, hogy lemegy a Star Gate, utána nyomják az Atlantis-t.. benyomnak egy dumát hogy közkívánatra, aztán hiányozni fog rohadtul O'neill Teal'C stbstb.. ez így nem fair.. aztán abba haggyák majd az Atlantis-t mer tnem képesek megvenni, utána elkezdik előlről a Star Gate-t, majd félbe haggyák és folytatják az Atlantis-t.. tuti ez lesz:S -
404 -
directorius #1064 -
directorius #1063 -
directorius #1062
-
Nickstokes #1061 Najah, de sztem Ford háttérben van :P -
sirdond #1060 igaz, inkább sheppard a fő poéngyáros, de azért ott van néha ford is :D
ma néztem meg a 6. részt, Méreg a kútban. :)
sztem jól kitalálták ezt szérumos dolgot,de gondoltam hogy nem fognak ilyen hamar ellenszert találni a lidércek ellen. -
Nickstokes #1059 Hááát, azért annyira nem szórta a poénokat szerintem! Sheppard az aki állatkodik :D -
sirdond #1058 Nem tudom, nekem Fordban a hülye beszólásai tetszenek 
ja jól van, akkor azt megvárom, meg amúgy is naponta csak egy részt szoktam megnézni, úgyhogy addigra pont ott tartok majd (jah, meg a nyaralás is :))
-
Nickstokes #1057 Csak fura, mert pl. a stargate-ben meg nagyon jól dumált és jól nyomatta... -
Nickstokes #1056 Najah..bazz...amikor megláttama To be continued feliratot a legnagyobb ostrom közepén majdnem nekimentem a falnak..rohadt ideges lettem :P -
Nickstokes #1055 A második majd július 15.-től :D
Ford szeritnem oylan semmilyen..legalábbis nem nagyon dolgozták ki a karakterét..amúgy a mádosik évadtól már NEM lesz állandó szerpelő! -
Eleve egy buta nő (szó szerin buta). Még csak nem is egy törtető menagger, vagy egy rejtett zseni. És bár ez O'neil-nél bejött (no de egy nőnél, aki ráadásul még csak feleolyan jó színész sincs), de ő legalább jó katona -
Arra utal, hogy az utolsó 2-3 résszel várj egy kicsit, mert az elsőnek story szempontjából nem lett vége, Júli 15-én folytatják a 2. szériával (addig meg a falat fogod vakarni, mint mi)
Amúgy az Atlantis-ban a tudósok hozták eddig a formát, a többiek valahogy túl butuskára sikeredtek -
sirdond #1052 az egész első évad megvan, szóval nem tudom mire várjak? 
vagy te már a 2. évadról beszélsz?
amúgy nekem Ford karaktere tetszik a legjobban!
-
Nickstokes #1051 Az a baj Weirrel hogy nagyon hamar iagazat ad és fejet hajt Sheppard előtt! Nem tart ki az álláspontja mellett...hamar meggyőzhető az ellenkezőjéről! -
Az Atlantisban nekem csak a csajszival volt gondom. Vezetőnek lehet csajszit kijelölni, nade egy ilyen kiöregedett buta libát ... -
A többiben sem fogsz csalódni, eddig nem volt olyan rész, amit gyengének értékeltem volna. De az utolós részekkel még várj, folytatásosak, és azokra még várni kell pár hetet. -
sirdond #1048 Na én is belekezdtem a maratonba, csak én Atlantist nézek :DDDD
az eddig mengézett részek (1,2,3,4.5) alapján nekem nagyon bejön.
Bár kicsit nehéz volt megszokni hogy nincs O'neil ezredes. :( -
StarGate marathon:
s1 ep3 The Enemy Within
(Ez egy egész jó rész bár kissé hülyeség a végén, hogy mégis bent maradt a goa'uld Kawalsky fejében...)
s1 ep4 Emancipation
(Ez az egyik leggázabb rész, vannak benne jó dolgok, a színészek próbálkoznak, de a sztori, khmmm... Nőknek lehet hogy bejön.)
s1 wp5 The Broca Divide
(Jól mutatja mekkora faszság űrruha nélkül flangálni idegen bolygókon, de ők persze ebből sem tanulnak, ezúttal sem. Amúgy jópofa rész.) -
sirdond #1046 vmelyik torrent keresőben beírod aztán már nyomja is. :D
de tess, itt van az abydos gates is:
csillagkapu részek -
#1013 -
directorius #1044 Milyen részek?
-
Nickstokes #1043 Az részek július 15.-én jönnek, igaz? Mármint az USAban :P
amúgy várom, érdekel az átalakítás, kellett már a vérrfissítés!
-
directorius #1042 Mer mindegyik király...
Nemtudjátok honnan lehet a net-ről részeket letölteni.
Mert a Csillagkapu.hu-ról is lehet de olyan szar minőségben
hogy nagyon...
-
directorius #1041 Nemtom, nekem mindegyik rész tetszik... 

-
sirdond #1040 sok sikert hozzá! -
1x már végignyomtam anno, most családdal is, ez van... -
sirdond #1038 elejétől a végéig mindent? :DDDd
az jó időtöltés lesz!
bár nekem most így nem nagyon rémlenek az első részek,de emléxem hogy nagyon bejöttek! :DDD