StarGate (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megint beszopta valaki
hahahahah
ez hihetetlen. mennyi nem gondolkozó ember létezik. 😄DDDD
(bocs srácok ez most megy cabashra 😊

javaslom fuss még egy kört az angol illemtani kódex körül, esetleg éjszakára tedd a párnád alá, talán ragad rád valami az ott leírtakból...mert jómodor mint olyan, nem a te asztalod, mint azt ékesen bizonyítottad az imén.
pofánbaszásos téma...
Ha télleg pofánbasználak, akkor már semmilyen reakcíót nem várnék el tõled, különösen normálisat nem( bár ha patológus vizsgála, neki lehet, hogy normális reakciót jelentenének a látottak)
összegzés...
õszintén szólva, nemtom mi a fasz bajod van, de már egyre kevésbé érdekel...javaslom feküdj vissza
ui.:
signature-s hülyeség....
kérem...
ha valakinek még ennyi fantáziája sincs😊
viszont azt vettem észre, hogy az én "signature"-om illik itt valakire...
Te is tanulhattál volna, pl az angoloktól jómodort.
Meg ha pofánbasszák õket akkor azt ne várd el senkitõl hogy normális hangnemben reagáljon vissza.
És hogy veszed a bátorság kis szikráját megháborodott fejedbõl hogy ilyen hangnemben szóljál be nekem Csaba?
mostmár vagy valaki...
Akkor most menj és nézz meg valami angolnyelvû természetfilmet DVD-n, attól talán elmúlik a rosszindulat frissen érettségizett pici okos fejedbõl

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
csak az a baj hogy az ilyen szereplõket mint a kiscsaj leírják utána
így lehetne némi érdekességet bele vinni
mármint vetítve
gondolják úgysem veszik észre
pedig..........
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
- How do you know how old you are?
- I am 101 years of age.
Uh... You don't look that old.
So I've been told.
- So when do you turn 102?
- In 47 days.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
hasonlított ahhoz amikor Jack öregedni kezdett
- Hány éves vagy?
- Pontosan 101.
- És mikor leszel 200?
- 41 nap múlva.
Nem tudnak ezek fordítani?