4238
-
directorius #1064 -
directorius #1063 -
directorius #1062 -
Nickstokes #1061 Najah, de sztem Ford háttérben van :P -
sirdond #1060 igaz, inkább sheppard a fő poéngyáros, de azért ott van néha ford is :D
ma néztem meg a 6. részt, Méreg a kútban. :)
sztem jól kitalálták ezt szérumos dolgot,de gondoltam hogy nem fognak ilyen hamar ellenszert találni a lidércek ellen. -
Nickstokes #1059 Hááát, azért annyira nem szórta a poénokat szerintem! Sheppard az aki állatkodik :D -
sirdond #1058 Nem tudom, nekem Fordban a hülye beszólásai tetszenek
ja jól van, akkor azt megvárom, meg amúgy is naponta csak egy részt szoktam megnézni, úgyhogy addigra pont ott tartok majd (jah, meg a nyaralás is :))
-
Nickstokes #1057 Csak fura, mert pl. a stargate-ben meg nagyon jól dumált és jól nyomatta... -
Nickstokes #1056 Najah..bazz...amikor megláttama To be continued feliratot a legnagyobb ostrom közepén majdnem nekimentem a falnak..rohadt ideges lettem :P -
Nickstokes #1055 A második majd július 15.-től :D
Ford szeritnem oylan semmilyen..legalábbis nem nagyon dolgozták ki a karakterét..amúgy a mádosik évadtól már NEM lesz állandó szerpelő! -
#1054 Eleve egy buta nő (szó szerin buta). Még csak nem is egy törtető menagger, vagy egy rejtett zseni. És bár ez O'neil-nél bejött (no de egy nőnél, aki ráadásul még csak feleolyan jó színész sincs), de ő legalább jó katona -
#1053 Arra utal, hogy az utolsó 2-3 résszel várj egy kicsit, mert az elsőnek story szempontjából nem lett vége, Júli 15-én folytatják a 2. szériával (addig meg a falat fogod vakarni, mint mi)
Amúgy az Atlantis-ban a tudósok hozták eddig a formát, a többiek valahogy túl butuskára sikeredtek -
sirdond #1052 az egész első évad megvan, szóval nem tudom mire várjak?
vagy te már a 2. évadról beszélsz?
amúgy nekem Ford karaktere tetszik a legjobban!
-
Nickstokes #1051 Az a baj Weirrel hogy nagyon hamar iagazat ad és fejet hajt Sheppard előtt! Nem tart ki az álláspontja mellett...hamar meggyőzhető az ellenkezőjéről! -
#1050 Az Atlantisban nekem csak a csajszival volt gondom. Vezetőnek lehet csajszit kijelölni, nade egy ilyen kiöregedett buta libát ... -
#1049 A többiben sem fogsz csalódni, eddig nem volt olyan rész, amit gyengének értékeltem volna. De az utolós részekkel még várj, folytatásosak, és azokra még várni kell pár hetet. -
sirdond #1048 Na én is belekezdtem a maratonba, csak én Atlantist nézek :DDDD
az eddig mengézett részek (1,2,3,4.5) alapján nekem nagyon bejön.
Bár kicsit nehéz volt megszokni hogy nincs O'neil ezredes. :( -
#1047 StarGate marathon:
s1 ep3 The Enemy Within
(Ez egy egész jó rész bár kissé hülyeség a végén, hogy mégis bent maradt a goa'uld Kawalsky fejében...)
s1 ep4 Emancipation
(Ez az egyik leggázabb rész, vannak benne jó dolgok, a színészek próbálkoznak, de a sztori, khmmm... Nőknek lehet hogy bejön.)
s1 wp5 The Broca Divide
(Jól mutatja mekkora faszság űrruha nélkül flangálni idegen bolygókon, de ők persze ebből sem tanulnak, ezúttal sem. Amúgy jópofa rész.) -
sirdond #1046 vmelyik torrent keresőben beírod aztán már nyomja is. :D
de tess, itt van az abydos gates is:
csillagkapu részek -
#1045 #1013 -
directorius #1044 Milyen részek? -
Nickstokes #1043 Az részek július 15.-én jönnek, igaz? Mármint az USAban :P
amúgy várom, érdekel az átalakítás, kellett már a vérrfissítés!
-
directorius #1042 Mer mindegyik király...
Nemtudjátok honnan lehet a net-ről részeket letölteni.
Mert a Csillagkapu.hu-ról is lehet de olyan szar minőségben
hogy nagyon... -
directorius #1041 Nemtom, nekem mindegyik rész tetszik... -
sirdond #1040 sok sikert hozzá! -
#1039 1x már végignyomtam anno, most családdal is, ez van... -
sirdond #1038 elejétől a végéig mindent? :DDDd
az jó időtöltés lesz!
bár nekem most így nem nagyon rémlenek az első részek,de emléxem hogy nagyon bejöttek! :DDD -
#1037 Na, tegnap nekiálltam a StarGate marathonnak, ez el fog tartani egypár hónapig/évig :DDD !
s1ep1-2 Children of the Gods
Nos ez a bevezető sokaknak jobban bejön mint anno a mozifilm. Részemről csatlakozom, nekem is jobban tetszik és maradandóbb élmény. -
#1036 Lessz még olyan szar rész is, amitől falnak mész :)
Az egyik ilyen a Citizen Joe, vagy mi volt a neve, na azt pl megnézni is felesleges volt -
sirdond #1035 ha ez most nekem jött, akkor megmondom neked hogy egyetlen részben sem szoktam a hibákat spécizgetni. egyszerűen most ez a rész vhogy nem jött be. vagy ilyen már nem is lehet?? -
#1034 illet ra a pokhendi stilus... -
directorius #1033 NEKEM ez a resz is tetszett....
Aki szereti a STARGATE-t annak minden resz tetszik.
Es nem a hibakat figyeli benne mint egyes hulye gyerekek akiknek ez a legnagyobb
elvezet az eletukben!!! -
directorius #1032 en vagyok az igazi directorius, valaki hasznalja a nevemet
a www.tvn.hu-nal.nemtudom ki az de ha tudjatok mondjatok meg nekem.
mert ezt a nevet en talaltam ki es nem szeretnem ha mas is hasznalnaa.
O.K? -
#1031 az SG1 a 8. évad elején szétválik két szálra. A másik szál az Atlantis sorozat. -
sirdond #1030 nekem annyira nem jött be ez a rész :( -
#1029 tetszett eza rész -
#1028 szerintem ezért király szinkronosan!!!!! -
sirdond #1027 én is beakartam írni :D
ez kurva nagy szöveg volt!! -
#1026 "Teal'c: Dr Jackson elektroenkefalogramja anomáliákat mutatott
Oneill: Ezt nem tudod mégegyszer kimondani.
Teal'c: " -
sirdond #1025 majd jövőhéten letöltöm és megnézem hogy mis is az pontosan