StarGate (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakSfromhome
?
Az lépett ki a hipertérbõl a végén.

A 3. hajó? Lehet, hogy az Endeavour?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Kori
Akkor most Apofis hajóhada elpusztult vagy nem??????????,

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Kori
ja, csak nem úgy fog folytatódni

Kori
elolvastam a következõ rész tartalmát kíváncsi vagyok mi a harmadik hajó ami a színre lép.

shaba23
A Goauld hang a néger nõnek volt nagyon szar 😊 mintha mutált volna😊)
A legszomorúbb, hogy múlt héten nem láttam
Bucser
Engem még Daniel Jackson Hangja zavar, meg az hogy a Goauldok olyan mintha Heliumos lufit szívnának...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

RelakSfromhome
A vége tiszta Voyager 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Kori
nagyon jó ez a rész

Kori
én nem vettem észre

RelakSfromhome
Még mindig nagyon szar a goauld hang...

Kori
a két ezredes nagyon királyvolt, szegény tábornoknak elég Oneil-bõl egy is nem kettõ egyszerre.
azért a bunyót megnéztem volna

Kori
ennyi fér 45 percbe
ebõbõl a részbõl lehetett volna egy nagy filmet csinálni

magus
nekem nem tetszett. többet lehetett volna ebbõl kihozni

shaba23
NEMLÁTTAM!!!
nincs meg vkinek???
RelakSfromhome
Ezt én is néztem. Régi konzolgamékat juttatta az eszembe :\

2XP
Jah 😞 Ez a hang volt az elõzõ részben, amikor Carter a gépen keresztül beszélt.

Adam5
Lol terminator Oneil 😄

Basszus majdnem össze fostam magam a goauld hangokon
réggen sokkal jobbak voltak. A nõnek olyan volt a hangja mint egy rossz lemezlejátszónak.

2XP
Na, ez azért már lényegesen jobb volt, mint az elõzõ.

2XP
Nekem meg a havi 10 gb-ommal kell gazdálkodnom, úgyhogy enterprise-ból is csak 1-2 jut egy hétre 😞

2XP
Nem sértõdtem meg. Csak ez a rész teszett eddig a legkevésbé...

Sir Quno Jedi
Mert pl. ezek lesznek az új csodák berepülõpilótái, na azért, másrészt késõbb nem árt hozzászokni a hiperhajtómûhöz, sõt a Prometheus-oz !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Én is szívesen tájékoztatnám az ittlévõket ezügyben, de levennék a fejem, mer' spoiler-ezek...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Kezdek begolyózni, mostmár csak Enterprise-on élek...

DE vágom a centit, mert:

07.09 Season 8
07.18. Atlantis Season 1

Ezek az elsõ vetítési dátumok, másnap már mi is élvezhetjük ! Már ha bírjuk addig...

Kori
megsérteni nem akartalak de kb 20 beíráson keresztûl csak szidták a filmet.

tény hogy vannak benne hibák, egyébként az én kedvenc sorozatom is.

RelakSfromhome
Azé azon bazinagyot röhögtem, mikor a vadiúj vadnyugatban elfordul a vagon, így mögötte csapódik be a tûzgömb, de mikor belûlrõl mutatják ugyanezt, akkor hótegyenes a vágány 😄

shaba23
nekem a csillagkapu az ezredes miatt is a kedvenc filmem😊
amennyire utálom felnõtt fejjel a meggájvert, annyira szeretem ónílt
2XP
Hát azért a minden nem, mert nem is egy másik unverzumban játszódik, ahol mások a fizika szabályai, hanem itt a földön, és itt csak nem változnak meg a dolgok. A Csillagkapu amúgy az egyik kedvenc sorozatom, éppen azért mert általában hihetõek benne a dolgok, és következetesek, és attól még hogy egy rész nem tetszett, még nem kell az egészet utálnom.

Kori
szerdán a colombo-ban szerepelt Hammond tábornok
öreges hanggal egy kicsit nagyon furcsa volt

Kori
ha ennyi bajotok van a filmmel akkor miért nézitek

tökéletes hibátlan film nem létezik!!!!!!!!!!

amúgy sci-fi, bármi lehet

2XP
Meg az a hegylakó feelinges villám, hát, azért nem volt egy fényesen kidolgozott effekt...

RelakSfromhome
Jah! 😄

Pl Sam igencsak tûzrõl, akarom mondani villanyról pattant menyecske 😄

Meg a mûanyag pillentyûzeten átadott áramütés, ésatöbbi :\

2XP
Ok, hülyeség volt, de azért még volt hiba bõven ebben a részben 😊

RelakSfromhome
Szalagot illik maciba elzárni. Namost egy betonbunkerben már csak van egy maci, nem?

2XP
Jah, csak olyan szépen kiégett ott minden 😄

RelakSfromhome
Esetleg õk is szalagra mentenek, nem?

shaba23
vagy csak kivették a mobilrekkeket😊
2XP
Hát mivel mindent megfertõzött, gondoltam csak a pentagonból tudják visszatölteni, bát lehet a biztonsági tárolók el voltak szigetelve a bázison. Hmm, mind1 😊

shaba23
Nemrég láttam egy filmet, abban eby számítógép vírus a vízmûvek gépét kezdte irányítani és kicsavart egy buzi nagy csõvet lezáró full rozsdás NEM elektromos vezérlésû tolózárat!!!
gy.k.
a tolózár az a nagy bazi kerékkel mûködõ csapszerû izé, amivel a nagynyomású csöveket zárják 😊
RelakSfromhome
hmm?
Mi köze ennek a nethez?
Meg mit tudtak letölteni?

2XP
De akkor igen jó lehet netük, h ilyen hamar le tudták tölteni 😄

2XP
Hát tényleg elég hülyeség volt... Egyedül o'neil volt jó benne 😄DD

shaba23
ez nem volt valami jó rész...
RelakSfromhome
Nálunk is csak 24 óra adatai vesznének el, mivel naponta mentem a teljes szerverparkot!

RelakSfromhome
én film alatt is karcolgattam ide 😄

De O'neill NAGYON HÜLYEEEEE!!!!!!!! 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2XP
De milyen hülyeség volt már ez, komplett formázás után csak 24h adatai vesztek el, ehh 😊

2XP
Ehh, de gyors vagy, én meg már azt hittem én leszek az elsõ, aki beír 😄

RelakSfromhome
ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!

A háttérben egy BORG regenerálófülke teteje volt, csak nem zöld, hanem kék színben 😄

RelakSfromhome
O'neill milyen jól szórakozott 😄😄😄😄😄

RelakSfromhome
Nah, az a kép a csillagkapu után úgy nézett ki, mintha a dúm3 motorjával készült volna 😄

Kori
a tájékoztatást!