4251
-
Hmm, fizetős torrent oldalt még én sem láttam. Én inkább az rmdc-t szeretem, van benne kliens emuláció, így nem fognak olyan gyakran kirúgni, bár ha jól emlékszem pl. a mátrixon engedélyezve van a többszálú töltés is. -
sirdond #1116 igen, csak az a baj hogy a strongdc-t nem engendekik fel a legtöbb hubra :(
fizetős? te milyen oldalra jársz? én nem emléxem h találkoztam volna fizetős torrent site-tal -
Köszi! Átolvasom, nem árt ha értek valamelyest a torrenthez is! Szerencsére eddig az összes részt sikerült leszednem ill. régebben míg nem volt netem, hozták racken. Az tényleg igaz, hogy a sima DC++ nem használja ki a teljes sávszélt és ezért csordogál 2-3 Kbps-al, de én a Strong DC-t ajánlom, ott 10 szálról jön, a Csillagkaput általában 50-60-al szedtem! az a baj, hogy a legtöbb torrent fizetős! De mondom kösz mégegyszer! Üdv -
sirdond #1114 én is akartam ajánlani, sztem is sokkal jobb külföldi oldalakról tölteni :D -
http://longstuff.dcinfo.org/BitTorrent.html
De inkább nagyobb oldalakről szedd le a torrent fájlt, biztos több lesz a seeder (pl. http://mininova.org/). -
sirdond #1112 én ebben nem vagyok otthon annyira, de sztem abydos gaten megmondják neked.
amúgy #1031 -
Amúgy nem értem miert mérik külön az Atlantisz évadjait.
Mikor a történet ugyanaz csak folytatódik.
-
sirdond #1110 én magyarhon mértani közepénél, de nem azért kérdeztem, hanem mert kiváncsi voltam :D (nameg, hirtelen nem jutott eszembe hogy hol fizetőeszköz a dínár) -
Szerbia és te?
-Vajdaság- -
sirdond #1108 :D miért, hol lax? -
FELIRAT AZ rendesen van a csk.hun is. -
1400 dinárt havonta.
-
sirdond #1105 jah elfelejtettem leírni hogy a részek angolok, de véleményem szerint felirattal az igazi. 1-8ig összes sg1 évad meg az első atlantis évad.
ja, és a cím:
csk torrent -
sirdond #1104 hát, figyu, megnéztem három évad torrentjét, mindegyikben 350mb körüli részek vannak. persze külön-külön is le tudod tölteni a részeket.
mondjuk arra kiváncsi vagyok mennyien seedelik, mert ha kevesen, akkor nem sokat érsz a 2mbites neteddel :D
amúgy mennyit fizetsz a netért? -
Roszz minőségben 2o-6omb-ig. -
Tudod te hogy mennyi MB-egy rész jó minőségben...2oo-7oomb-ig..
Nekem 2mb/s os az internet kapcsolatom.
De így is napokig tartana leszedni 1 részt. -
Az oldal jó.
Királyul van elrendezve meg minden.
-
Nem is állt szándékomban kritizálni az oldalt, valóban nagyon jó és rengeteg info van rajta! Sőt engem az sem zavar, hogy nincs fent jó minőségben, mert leszedem DC-vel és kész! Igazad lehet egyébként, ahhoz tényleg kellene tárhely bőven, mondjuk 60-70 GB, több nem (ezt csak a videóra értem). A képek meg tényleg nem foglaltak volna sok helyett eredeti méretükkel sem, de ez már Radu dolga, hogy mit miért csinál! A torrent oldalt én pl. nem tudom használni, ha rákattintok kijön 1 lap tele kóddal, erről ennyit! Persze nem használtam még torrentet soha, nem értek hozzá! -
Srácok ha nem írtok a végén lesz mráa StarGate topic aztán tökömnek nicsn kedve lelapozgatni addig:D jó én megteszem.. de egy friss stargate husi nem biztos.. inkább megy a sokkal feljebb levő starwarsba:( -
hát nem tom miért úgy rakja fel.. talán.. nem tom.. ninc sis minden fent rendesen össze vissza van.. De az az oldal sztem nem a részek letöltéséről szól. Nagyon jól meg van csinálva:)) sztem.. bár a szótárat bővíteniük kéne.. + még bejött az új Goa'uld rabszolga faj, akikkel Daniel tárgyalt.. Szal azoknak is van nyelvük:)) na bye -
sirdond #1097 erre van a torrentes oldaluk. abban jó mindőségben vannak fent a részek :D -
Miert rakja fel a Csillagkapu.hu ezeket a részeket ilyen qrva szar nézhetetlen grafikán??????? -
De az 1-evad 1-resznek teljesen kibirhatatlan.... -
Most szedtem le a 8-evadbol 1 reszt annak meg egesz kibirható volt a pixel. -
Talán mert nincs elég pénze, hogy vegyen több száz gigabájtnyi scsi hdd-ket? -
Ez tényleg érdekes! A múltkor adtam Radunak (az oldal szerkesztőjének) eredeti díszdobozos borítókat kb. 3400*2xxx felbontásban és ő feltette 900*600-as felbontásban a Képek menüpontba. Kicsit lebutította :) -
De azért ki lehet bírni.
Ha nagyon árdekel a StarGate.
-
Minden reklámba torkollott :D -
Nemtom hogy a Csillagkapu.hu miért teszi fel a részeket ilyen szar felbontásban.
-
nenad #1088 koszi, nezek valamit :) -
hat en leestem a szekrol. Eleg komolytalan resz volt, ez az idegen tv meg minden:D -
Nekem megvan! Dc++ jöhet szóba vagy ha van valami FTP címed, akkor oda is feltehetem neked! -
Ja :) -
kicsit hasonlított ez a rész az egyik Star Trek Voyager részhez -
nenad #1083 megvan valakinek ez a 3resz normalis minosegben, mint pl a tobbi resz?
xvid -
Az ott az sms-fal:) -
Ehh, alul mintha mindig ugyan az a felirat menne :) -
mi is ez a faj? -
Hello! Az valóban nem az utolsó, utánna még van 3 rész Threads, Moebius I, II. -
nenad #1078 hali,
vegigneztem az 'osszes reszt', de nekem ugy tunik ezekbol a kollekciokbol jopar hianyzik. Pl az utolso az nem az utolso (the reckoning 1-2), a film utan reklamozzak hogy jon a kovetkezo resz es reszleteket is mutatnak belole, ezek nincsenek meg vkinek? (nem az atlantisrol beszelek)