4238
-
sirdond #1104 hát, figyu, megnéztem három évad torrentjét, mindegyikben 350mb körüli részek vannak. persze külön-külön is le tudod tölteni a részeket.
mondjuk arra kiváncsi vagyok mennyien seedelik, mert ha kevesen, akkor nem sokat érsz a 2mbites neteddel :D
amúgy mennyit fizetsz a netért? -
#1103 Roszz minőségben 2o-6omb-ig. -
#1102 Tudod te hogy mennyi MB-egy rész jó minőségben...2oo-7oomb-ig..
Nekem 2mb/s os az internet kapcsolatom.
De így is napokig tartana leszedni 1 részt. -
#1101 Az oldal jó.
Királyul van elrendezve meg minden.
-
#1100 Nem is állt szándékomban kritizálni az oldalt, valóban nagyon jó és rengeteg info van rajta! Sőt engem az sem zavar, hogy nincs fent jó minőségben, mert leszedem DC-vel és kész! Igazad lehet egyébként, ahhoz tényleg kellene tárhely bőven, mondjuk 60-70 GB, több nem (ezt csak a videóra értem). A képek meg tényleg nem foglaltak volna sok helyett eredeti méretükkel sem, de ez már Radu dolga, hogy mit miért csinál! A torrent oldalt én pl. nem tudom használni, ha rákattintok kijön 1 lap tele kóddal, erről ennyit! Persze nem használtam még torrentet soha, nem értek hozzá! -
#1099 Srácok ha nem írtok a végén lesz mráa StarGate topic aztán tökömnek nicsn kedve lelapozgatni addig:D jó én megteszem.. de egy friss stargate husi nem biztos.. inkább megy a sokkal feljebb levő starwarsba:( -
#1098 hát nem tom miért úgy rakja fel.. talán.. nem tom.. ninc sis minden fent rendesen össze vissza van.. De az az oldal sztem nem a részek letöltéséről szól. Nagyon jól meg van csinálva:)) sztem.. bár a szótárat bővíteniük kéne.. + még bejött az új Goa'uld rabszolga faj, akikkel Daniel tárgyalt.. Szal azoknak is van nyelvük:)) na bye -
sirdond #1097 erre van a torrentes oldaluk. abban jó mindőségben vannak fent a részek :D -
#1096 Miert rakja fel a Csillagkapu.hu ezeket a részeket ilyen qrva szar nézhetetlen grafikán??????? -
#1095 De az 1-evad 1-resznek teljesen kibirhatatlan.... -
#1094 Most szedtem le a 8-evadbol 1 reszt annak meg egesz kibirható volt a pixel. -
#1093 Talán mert nincs elég pénze, hogy vegyen több száz gigabájtnyi scsi hdd-ket? -
#1092 Ez tényleg érdekes! A múltkor adtam Radunak (az oldal szerkesztőjének) eredeti díszdobozos borítókat kb. 3400*2xxx felbontásban és ő feltette 900*600-as felbontásban a Képek menüpontba. Kicsit lebutította :) -
#1091 De azért ki lehet bírni.
Ha nagyon árdekel a StarGate.
-
#1090 Minden reklámba torkollott :D -
#1089 Nemtom hogy a Csillagkapu.hu miért teszi fel a részeket ilyen szar felbontásban.
-
nenad #1088 koszi, nezek valamit :) -
#1087 hat en leestem a szekrol. Eleg komolytalan resz volt, ez az idegen tv meg minden:D -
#1086 Nekem megvan! Dc++ jöhet szóba vagy ha van valami FTP címed, akkor oda is feltehetem neked! -
#1085 Ja :) -
#1084 kicsit hasonlított ez a rész az egyik Star Trek Voyager részhez -
nenad #1083 megvan valakinek ez a 3resz normalis minosegben, mint pl a tobbi resz?
xvid -
#1082 Az ott az sms-fal:) -
#1081 Ehh, alul mintha mindig ugyan az a felirat menne :) -
#1080 mi is ez a faj? -
#1079 Hello! Az valóban nem az utolsó, utánna még van 3 rész Threads, Moebius I, II. -
nenad #1078 hali,
vegigneztem az 'osszes reszt', de nekem ugy tunik ezekbol a kollekciokbol jopar hianyzik. Pl az utolso az nem az utolso (the reckoning 1-2), a film utan reklamozzak hogy jon a kovetkezo resz es reszleteket is mutatnak belole, ezek nincsenek meg vkinek? (nem az atlantisrol beszelek) -
directorius #1077 Ez tök gáz! -
directorius #1076 Sőt egyszer ugyanazt a részt adta le csak más szinkronnal...
-
directorius #1075 Többször kínozta már a STARGATE-rajongókat... -
directorius #1074 A TV2-nél soha nem lehet tudni... -
#1073 Hát jah.. Majd meglátjuk:) -
directorius #1072 De azért örülök hogy valamejik csatorna végre végigviszi a STARGATE-t. -
directorius #1071 Rátapintottál a lényegre.
A tv2 így szokta megoldani anyagi gondjait. -
Nickstokes #1070 Csak lusta vagyok visszaolvasni :P -
#1069 Nyilvánvalóan újramarathon, ha visszaolvasol kiderül (tán). -
Nickstokes #1068 :DDD de te már láttad anno, vagy csak most kedzted el? -
#1067 StarGate marathon:
Most vagyunk a második széria elején, a föld máris safe egy időre... :DDD -
#1066 Nah sziasztok új vok itt, de a Star Gate-ba nem új:D Énis nagyon szeretem és nagyon rég óta nézem.. Nem tom miért nem lehet megoldnai azt ami külföldön van, hogy lemegy egy Star Gate rész, és utána egy Star Gate Atlantis.. ez olyan lesz ha megveszi a TV2, hogy lemegy a Star Gate, utána nyomják az Atlantis-t.. benyomnak egy dumát hogy közkívánatra, aztán hiányozni fog rohadtul O'neill Teal'C stbstb.. ez így nem fair.. aztán abba haggyák majd az Atlantis-t mer tnem képesek megvenni, utána elkezdik előlről a Star Gate-t, majd félbe haggyák és folytatják az Atlantis-t.. tuti ez lesz:S -
#1065 404