StarGate (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hosszú várakozás után az InterCom végre Magyarországon is elérhetõvé teszi a Csillagkapu mozifilmet DVD-n.
A kiadvány idén május 31-én fog megjelenni a Legendák Klubja sorozat részeként. A részletek még nem ismertek, de lassan azok is elérhetõvé válnak majd.
A Csillagkaput 1994-ben készítették.
Forrás: Abydos Gate
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
itten legalább némi jót játszott
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
How much can you take,before you snap?
sebaj majd letöltöm vhonnan. hányas rész is volt ez??
kösz hogy válaszoltatok.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
elõre is kösz
Hááát... Csak majdnem hazament, ha jól emlékszem 😄
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Sokan megijedtek, hogy folytatódik a sorozat "hányattatott sorsa" a TV2-nél, hiszen a mûsorújságokban március 19-én a Csillagkapu idõpontjában a Rex felügyelõ van jelölve. Választ kaptunk a TV2-tõl,
Az ok nagyon egyszerû: a Rex felügyelõ új évaddal folytatódik, melynek bevezetõ epizódja kicsit több, mint 90 perc, ezért marad ki egy epizód a Csillagkapuból.
A Csillagkapu májusig fut, ekkor ér véget ugyanis a 6. évad, majd elõreláthatólag némi szünet után, az év utolsó negyedében fog folytatódni a 7. évaddal. Nagy rá az esély, hogy a TV2 a 8. (és esetleg a további) évadokat is megvásárolja majd.
Ramadamammy rapidrandi
tényleg nem lesz már 2 hét mulva
mi afrancot csinál ez a tetü tv2
rákerestem a tv2 lapján de nem ír semmit se
Pl valami õsi civilizációt találnak, majd jön a goauld. Vagy ezt a poént már lelõtték? <#idiota>#idiota>
PSN ID.: Beegabor