4251
-
sajna nekem akkor se teccik az olyan fajta sci-fi....
de te nezzed nyugottan:) -
Az első két rész egy minisorozat (célja a figyelemfelkeltés), azután folytatták normál sorozatként és bizony alaposan megkeverik benne a káryákat. Jó kis agyas sci-fi remake. -
az elso reszet neztem es az ilyen fajta sorozatok nem teccenek...
a stargate nem olyan sci-fi mint a BSG.....de nem aam...a stargate egyedi... -
A BSG egy igen durva kis (gondolkoásra késztető) sorozat, nem anyázni, míg nem láttad az eddigelé elkészűlt részeket! -
basszja meg a TV2
de biztos lesznek ilyen olyan peticiok a tv2-nek ha abba akarja fejezni...
a BSG az meg FOs -
_Vegeta_ #1603 Ugyanmég nem jarok ott, de tudtommal Richard Dean Anderson es Don S. Davis mar nem szerepelnek a 9.evadban. :( -
mér? ki lépett már le? -
az ORI legyőzéséhez vajon hány évad kell? már van anti-prior fegyverűk, plague ellenszerűk, mostmár seggberughatnák őket:) -
Még csak az kéne hogy ő is kilépjen...:/ -
Úgy néz ki, hogy dr. Daniel Jackson karakterét megformáló Michael Shanks csak 16 epizódban lesz látható a 10.évadban.
SPOILER
"Elõre láthatólag a 10x03 és a 10x04 sorszámú epizódokban biztosan nem lesz benne a színész, mivel szeretne több idõt tölteni lányával és feleségével, Lexa Doiggal. A 9.évadban dr. Carolyn Lamet is megformáló színésznõ terhes és nyárra várja második gyermekét Michael Shankstõl. Éppen emiatt a karakterének sorsa eléggé bizonytalan. Daniel esetében valószínûleg egy atlantiszi kirándulás lesz a távollét indoka vagy pedig a 8.évad bizonyos részeihez hasonlóan egyszerûen csak nem lesz részese az eseményeknek. Az évad második felében szintén két részbõl fog majd hiányozni. A forgatás február 20.-án kezdõdik és október 10.-én fejezõdik majd be."
csillagkapu.hu -
azért, mert a vetitési jogok ára valószinüleg az egeket ostromolja, amit egy Sci-Fi Channel esetleg megengedhet magának, de a TV2 biztos, h nem.
BSG = BattleStar Galactica -
mijaza a "BSGvel"?
és mér ne lenne 10-ik évad...ha 10-ik évad nem lesz a tv2-őn akkor Atlantisz sem lenne...
-
Nézzétek meg a Star Wars holiday special-t! Na abban van tuti furling család... :DDDD -
PayaVP #1595 1. és 2.) 2 rex azért lesz lesz, h eltolódjon egy héttel a csillagkapu, és mire idehaza lemegy a 8.évad odakint lemenne a 9.ik évad. Így meg veheti azt a tv2 és megszakítás nélkül adhatja tovább...
3.) Valószínüleg a 9.ik évad után, tul népszerű sorozat ahhoz h BSGvel kiváltsa a tv2, viszont 10.évadról álmondnunk se szabad még... (Bezzeg a Lost ki lett váltva az Invasionnal)
Nem, nem sok... látod, csak 3
Nesze! -
Miért lesz 2 rex?
,mér nem lesz jövő héten kapu?
Mikor lesz a tv2 - őn már atlasztisz?:-)
remélem nemsokamennyisok kérdés...
Válaszokat várok! -
ők építették a kapurendszert meg ők reppentek el Atlantissal meg épitették a Helyőrséget az Antarktisz alatt. -
Kifu #1592 Ők másnéven: "ősök" -
Ancients -ekről nem találok infot. -
hmm, mostmár megnézem még1szer, csak ahogy emlékszem rá, nemvolt olyan rossz :) -
A Citizen Joe volt szerintem a StarGate (eddigi) mélypontja.
Emlegetetten sz.r
-
sztem vagy csubakka kinezetuek lesznek, vagy olyan kis szormok manok mint a jedi visszaterben -
Roll #1587 Most akkor mégis a 9. szezon lesz?
Nem arról volt szó, hogy atlantis 1 évadot fogják adni? -
Furling ilyen egy hülye nevet baszmeg -
Sziasztok! Én éppen azt olvastam a múltkorában, hogy a 10. évadban lesznek Furlingek!
Pár további érdekesség:
- állítólag láthatóak lesznek végre a Furlingek
Forrás: Abydos Gate -
Akkor jól gondoltam mire gondolsz :)
Szóval a Goa'uld még véletlenül sem tartozik közéjük.
A Furlingek meg nem szerepeltek (még) a filmben, bár a készítők azt nyilatkozták, hogy nem is fognak. (persze ez bármikor változhat) -
http://www.csillagkapu.hu/faj.php?faj=22&betu=2 -
Atyam, tudtam, hogy ismeros valahonnan a csoka, de nem ugrott be honnan. o homer simpson szinkronhangja:D -
kik azok a furlingek? nem emlekszem rajuk, de a nevukbol itelve nagy szorcsomokra gondolok -
a mai részben említette Thor, hogy az ember lehet az 5. faj, amikor először talákozott vele O'neill. -
A 4 faj ami szövetséget alkotott hajdanán:
Asgard, Ancients, Nox, Furling-ek. Persze a film szerint :)
Bár nem értem milyen 5 fajra gondolsz.... -
nem tom, ...
ők voltak már a sorozatban?
ja :P -
csak beírtam egy 4.-et :) -
Kifu #1576 Nem a Nox az ötödik? -
kettőt tesznek ki? -
ideje lenne már -
ősök -
Rexből persze két részt leadnak, nem mintha nem lenne aranyos a qtya.
Atlantist is vetíthetnék, a 9. mellett/után. -
mi a másik két faj?
Ember - Asgard - Goa'uld - ? - ? -
ez viszont jó hír
február 25. - Reckoning I. (Leszámolás I.)
március 4. - Reckoning II. (Leszámolás II.)
március 11. - Threads
március 18. - Moebius I.
március 25. - Moebius II.
április 1. - Avalon I. 9, SZEZON -
érdekes a Stargate dupla részeket nem adják le egybe