StarGate (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
<#gonosz2> Nem vagy kicsit rosszindulatú?😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Punker
az is sok.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

SPOILER

lesz Jonas, de csak mint vendégszereplõ (3 rész)

Kori
ha most lesz!!!!

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

David01
Ez most jó rész volt kiváncsi leszek a folyatatásra.

RelakSfromhome
"Ezt a történetet nem ismerem" 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Serpa
egymás aranyköpéseinek felülmúlása is jó volt!
😊

RelakSfromhome
Meg a port.hu-n is az van, meg gondolom mindenhol máshol <#wow2>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

magus
nemar, tokre birtam jonast

2XP
Bocsi, csillagkapu.hu-ról néztem.

Bucser
Corin Nemec csak 2002-2003-as idényben játszott... és mivel ez a 7x01 ezért ebben a sorozatban már nem lesz Jonas ha jól olvasom IMDB-t...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

RelakSfromhome
Nemtom, lesz benne Jonas is, meg Daniel is

Kori
elolvastam a jövõ heti rész tartalmát, hát nemtom de szó sincs benne folytatásról

RelakSfromhome
Miért írogatjátok folyton, hogy Zuhanás? A narrátor azt mondta, hogy "A bukott angyal"

Kori
király volt ez a rész

Bucser
thnx

2XP
Bucser
HAnyadik évad hanyadik része volt ma?? letölteném...

Adam5
Kiváncsi vagyok mi lex most Jonas-al hogy Daniel visszatért. Mert gondolom Daniel mostmá hosszútávon a sorozatba marad mint eggyik fõszereplõ.

Adam5
EJ BAZZE!
EZ A RÉSZ NAGYON FAXA VOLT!!!

RelakSfromhome
BAZMEEEEG!!!!! 😄😄😄😄

Hülye Oneill!!! 😄

"-Mindenki forduljon el!
-...
-Nem akarok szemtanukat!"

😄😄😄

hm, azt a részt biztos h láttam. ezek szerint csak nem emléxem rá, mondjuk az is igaz hogy elég régen volt már.

How much can you take,before you snap?

2XP
Ha jól emlékszem, õk éppen a tollanok voltak: http://www.csillagkapu.hu/faj.php?faj=65, és az elsõ felbukkanásukkor mondta ezt Narim (1x16 Enigma (A titokzatosak)

nekem az a rész kimaradt 😞
nem tudod melyik epizód lehetett? akkor legalább letöltöm és megnézem felirattal

2XP
Egy korábbi részben, amikor egy fejlettebb faj jött a bázisra, az egyikük a kvantumelméretrõl mint a tudománytörténetük nagy tévedésérõl beszélt 😊

ja tényleg, igazad van. de akkor így értelmetlen a film,nem??

Kori
PORT.hu - Tv mûsor jövõ szombat

16:25 Csillagkapu (amerikai filmsorozat, 1997 - 133.) (12) Zuhanás

7x01 Fallen (Zuhanás) Abydos Gate

2XP
Nem igazán, mert az utolsó alkalommal megváltoztatták a jövõt.

Kori
igen jó volt ez a rész

nekem is tetszett. eléggé jól megcsinálták. ha jól értelmezem akkor az történ amit Jonas akart hogy legyen,õ látott meg az álmaiban, de a végén kiderül hogy mégsem, és a jövõnk elõre meg van írva.vagy vmi ilyesmi. egy picit megtekerték 😊))

Adam5
jó rész

Kori
jövõ heti mûsorban bent van a folytatás, és ennek már a 7 . szezonnak kell lenni

JGTC
mind1 az csak valamelyik csatorna adja már végig egyszer a sorozatot

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Kori
A tv2 egy kicsit felcserélte a sorrendet
multhéten volt a 22. rész és most lesz a 21.

David01
Most miért kell elõre elmondani mindent!? <#wink><#wink>

Sir Quno Jedi
*** SPoiler ! ***

Fõleg mikor majd a 8. széria végén "odaát" is találkoznak és lehull a lepel ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

2XP
Daniel beszélgetett O'Neil-lel a liftben, h Anubis Ré szemét fogja ott keresni.

Serpa
<#eljen>

elejérõl lemaradtam.
miért mentek vissza Abydosra?

Adam5
Daniel vs Anubis tisztára Obi-wan vs Darth Vader 😄

Adam5
hú bazze, ez nagyon durva rész volt 😊

spatz
A SciFi Channel hivatalosan is bejelentette az új évadok premierjének idõpontját.

A Stargate 9. évadjának elsõ részét, az Avalon I.-et 2005. július 15-én keleti parti idõ szerint este 8 órakor vetítik.

A Stargate: Atlantis 2. évadjának elsõ része, a The Siege Pt3, amely az elõzõ évad záró dupla epizódjának folytatása, szintén 2005. július 15-én, a Stargate után, keleti parti idõ szerint este 9 órakor láthatják elõször az amerikai nézõk.
(forrás: abydos gate)

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

David01
Szerintem is jo resz volt!

Serpa
jó vot ma.

RelakSfromhome
szerintem mivel rakosgatta a szimbiótát, ezért elég sokat halucinált

Serpa
én nem is értettem.

miért volt "két élete"?

Kori
ez egy kicsit gyengus rész volt

ha a csatát mutatták volna az sokkal jobb lett volna

RelakSfromhome
fura

Punker
milyen rész ez? <#wow1>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

A forgatások most kezdõdnek és ha minden igaz,akkor az elsõ 10 részt a nyár elején adják le,majd a többi 10 október környékén jön...

Ramadamammy rapidrandi

2XP
Nyár elején.