4238
-
#1635 hallottam eredetiben is
szinkron jobban tetszik
de tudod
izlések és pofonok különböznek -
_Vegeta_ #1634 bah
Mi ez a szoveg? -
Seten #1633
Elnézést Oktatásügyi Miniszter Úr!
Vonjon le egy jegyet az érettségi dolgozatomból.
-
_Vegeta_ #1632 Sitcomoknak hivjak oket, es egyetertek.
#1631: Lattad (hallottad) egyaltalan eredetibe? :) -
#1631 én elégedett vagyok a stargate szinkronnal
jó még az androméda szinkronja is -
#1630 jó, én scifi-k közül gondoltam, azok azért kicsit macerásabbak az ilyen könnyedebb mókás, röhögcsélős sorozatoknál :) -
_Vegeta_ #1629 Ket sorozatszinkronnal vagyok elegedett, az egyik a friends-é a masik a married with children-é. -
#1628 hát nemtudom, sztem is viszonylag jó az sg szinkronja, de persze az eredeti hang az igazi :) -
_Vegeta_ #1627 Ha mar hulyesegeket beszelsz legalabb helyesen tedd. O'Neill 2db "L"-el! -
Seten #1626
O'neil magyar hangja jó és teljesen visszaadja vele az eredeti karaktert.
(nem úgy mint a BSG szereplőinél)
-
_Vegeta_ #1625 Oszinten szoval a szinkronba csak bele-bele lestem, de annyira elborzadtam tole h brrr.. inkabb valtottam az angol sávra.
Szerintem O'Neill hangja es Teal'c hangja mindketto egyszeruen undorito. Carter meg el is menne, de Daniel is szar.. szoval a szinkron rendezo nagyon gyatra munkat vegzett. :)
Bezzeg a Dallasnak mien jo volt a szinkronja. :) -
#1624 Jaja, csak próbálom felnyitni a fiatalok szemét. Sokan tényleg azt hiszik, hogy a TV-jük valamiféle jeleket "küldözget" vissza, ezért "tudják" hogy hányan is nézték azt a műsort.
Ami a szinkront illeti, tarthatunk egy szavazást, hogy kinek lett a legszarabb hang adva :))
Esetleg Hammond? -
_Vegeta_ #1623 Igen, Thorhoz Daniel hangja pásszol. :)
Mrzed: A nezettsegvitaval ne szemeteljuk be az osszes topikot, eleg helyen volt mar rola szo. Meg van is. :)) -
#1622 én a legnagyobbat Thor hangjában csalódtam. Annyira de annyira nem...asgardi...de komolyan...eredeti nyelven már úgy megszoktam, h annyira fura volt meg minden....Teal'c hangja se az igazi...én maradok az originalnál. -
#1621 de, pontosan az a lényege (legalábbis a tv-sek szerint, a rajongók úgyse a nézettség alapján ítélnek meg egy sorozatot :)) -
#1620 Mitchell...majd megtudod...ő pilota volt az Antarktiszi légicsatában. -
#1619 Csak viccelek, tudod, a nézettségnek NEM az a lényege, hogy ténylegesen hányan nézik :)
Egyébként O'Neill hangja sztem egész eltalált -
_Vegeta_ #1618 Lehet az vagyok, de az a szinkron undorito ecceruen. O'Neill (ket 'L'-el :D) meg Teal'C hangja borzasztoan nem illik oda. :(
Serpa: Egyenlore meg csak a 7x17nel jarok szal olyat kerdezz aki koveti az esemenyeket es naprakesz. :D -
#1617 O'neill helyett ki fog poénkodni? -
#1616 Degecivaaaagy, akkor miattad esik a magyaron a nézettsége
Én egyébként úgy szeretem a sorozatokat (összes rész) végignézni, hogy angol, magyar, angol, angol ... :)) -
_Vegeta_ #1615 Hurrá, egy szinkronos reszt nem lattam még. :D -
#1614 azt én is olvastamm.. -
#1613 "Megerősített információk alapján biztosan jelentjük be: lesz 9. évad a TV2-n!"
csillagkapu.hu -
#1612 Ja... -
#1611 Abból egy is elég volt :)) -
#1610 Meg Herkulesbe oltott macsókapitányjaik! -
#1609 Felcsinálta Andromédát. Majd lesznek sok kis hajócskáik meg androidjaik -
#1608 sajna nekem akkor se teccik az olyan fajta sci-fi....
de te nezzed nyugottan:) -
#1607 Az első két rész egy minisorozat (célja a figyelemfelkeltés), azután folytatták normál sorozatként és bizony alaposan megkeverik benne a káryákat. Jó kis agyas sci-fi remake. -
#1606 az elso reszet neztem es az ilyen fajta sorozatok nem teccenek...
a stargate nem olyan sci-fi mint a BSG.....de nem aam...a stargate egyedi... -
#1605 A BSG egy igen durva kis (gondolkoásra késztető) sorozat, nem anyázni, míg nem láttad az eddigelé elkészűlt részeket! -
#1604 basszja meg a TV2
de biztos lesznek ilyen olyan peticiok a tv2-nek ha abba akarja fejezni...
a BSG az meg FOs -
_Vegeta_ #1603 Ugyanmég nem jarok ott, de tudtommal Richard Dean Anderson es Don S. Davis mar nem szerepelnek a 9.evadban. :( -
#1602 mér? ki lépett már le? -
#1601 az ORI legyőzéséhez vajon hány évad kell? már van anti-prior fegyverűk, plague ellenszerűk, mostmár seggberughatnák őket:) -
#1600 Még csak az kéne hogy ő is kilépjen...:/ -
#1599 Úgy néz ki, hogy dr. Daniel Jackson karakterét megformáló Michael Shanks csak 16 epizódban lesz látható a 10.évadban.
SPOILER
"Elõre láthatólag a 10x03 és a 10x04 sorszámú epizódokban biztosan nem lesz benne a színész, mivel szeretne több idõt tölteni lányával és feleségével, Lexa Doiggal. A 9.évadban dr. Carolyn Lamet is megformáló színésznõ terhes és nyárra várja második gyermekét Michael Shankstõl. Éppen emiatt a karakterének sorsa eléggé bizonytalan. Daniel esetében valószínûleg egy atlantiszi kirándulás lesz a távollét indoka vagy pedig a 8.évad bizonyos részeihez hasonlóan egyszerûen csak nem lesz részese az eseményeknek. Az évad második felében szintén két részbõl fog majd hiányozni. A forgatás február 20.-án kezdõdik és október 10.-én fejezõdik majd be."
csillagkapu.hu -
#1598 azért, mert a vetitési jogok ára valószinüleg az egeket ostromolja, amit egy Sci-Fi Channel esetleg megengedhet magának, de a TV2 biztos, h nem.
BSG = BattleStar Galactica -
#1597 mijaza a "BSGvel"?
és mér ne lenne 10-ik évad...ha 10-ik évad nem lesz a tv2-őn akkor Atlantisz sem lenne...
-
#1596 Nézzétek meg a Star Wars holiday special-t! Na abban van tuti furling család... :DDDD