4251
  • Lesli16
    Hello!

Valaki nem tudja, hogy honnan lehet letölteni az eddigi részeket magyar szinkronnal, és ha lahetséges akkor ingyen, és nem torrenttel. Már egy címet kaptam(http://zsut.atw.hu/menu/files.htm) ezelőtt, de arról sajnos nem tudok letölteni. Ha ez másnak működik akkor nekem az is jó lenne, ha elmagyarázná, hogy neki miképpen megy a letöltés.
    Előre is köszi.
  • Roll
    9x16 felirata is Reteksubon!
  • _Vegeta_
    Jah az a rtl szappnoperaja, vágom már. :)
  • fruhwirth
    Barátok Köztbe van, a körszakállas köcs.:)
  • _Vegeta_
    Koszonnyuk a reszletes gagyiszinkron elemzest.
    off
    Ki az a berenyi miki?
  • Roll
    9x15 felirata a reteksubon.
  • PayaVP
    Évad........|1. Évad....|2. Évad....|3. Évad....|4. Évad.....|5. Évad.....|
    Jack........|Szervét....|Szervét....|Szervét....|Szervét.....|Szabó-S.....|
    Daniel......|Czetkó.....|Czetkó.....|Czetkó.....|Czetkó/Holl.|Holl........|
    Sam.........|Kecskés....|Schell.....|Schell.....|Kecskés.....|Spilák......|
    Teal'c......|Szőke......|Fekete.....|Fekete.....|Bognár......|Bognár......|

Az 5ikig csináltam egy táblázatot csak h érthető legyen amit az imént leírtam,
    mert így vissza olvasva magam se nagyon értem :D. Az 5ik évadtól a pedig
    a szinkronstáb ugyanaz...
  • PayaVP
    Én ugy emlékszem erre az egész szinkron történetre h anno a TV3 megvette az első évadot és hozzá készült egy szinkron, amiben a következő volt a felállás:

Jack: Szervét Tibor
    Daniel: Czetkó Sándor
    Sam: Kecskés Karina
    Teal'c: Szőke Zoltán (Ugye, Berényi Miki, :):) )
    Hammond: Papp János

Aztán a TV3 bezárt, a RTL megvette az első évadot, majd elkészítette a 2., és 3. évadhoz a szinkront, de a 3.ikat már nem adta le, műsorra már a TV2-nél került.
    Ebben a két évadban a stáb a következő volt:

Daniel: Czetkó Sándor
    Sam: Schell Judit
    Teal'c: Fekete Ernő

Aztán a TV2 a 4.évad szinkronjába visszahozta Sam-nek Kecskés Karinát. De a 4x17 Tejhatalom c. résztől már Daniel is uj hangot kapott. Kissé fura volt A Jóbarátok Joey-jaként ismert Holl Nándort hallani de most már jó. Akkor volt a következő a felállás:

Daniel: Czetkó Sándor / Holl Nándor
    Sam: Kecskés Karina
    Teal'c: Fekete Ernő

Az 5. évadra Teal'c, és Sam hangja újra le lett cserélve. ÉS Jack se kerülhette el a vérfrissítést. A stáb:

Jack: Szabó-Sipos Barnabás
    Daniel: Holl Nándor
    Sam: Spilák Klára
    Teal'c: Bognár Tamás

A 6.ik évadra az új szereplőként érkezős Jonas hangja Gyurik István volt, de a TV2 becsületére váljon, h az 5.ik évadtól a hangokat megtartotta és mai napig velük hallhatjuk a Csillagkapu-t magyar hangon.

Jack: Szabó-Sipos Barnabás
    Daniel: Holl Nándor
    Sam: Spilák Klára
    Teal'c: Bognár Tamás
    Jonas: Gyurik István

Természetesen, ismét lesznek új hangok, a 9.ik évad miatt, de tudomásom szerint a régi Daniel, Sma, Teal'c hangok maradnak, és csak remélni tudom h MItchell-t nem egy b*zi fogja szinronizálni Apolló századoshoz(!) hasonlóan...

Na ez csak úgy eszembe jutott :D. Remélem mostmár rendben a szinkron téma :D.

• _Vegeta_
    Szerintem azter valtozott a szinkronstab mert eloszor csak az 1-3szezont csinaltak meg es csak utanna vettek meg a tobbit, es nyilvan mas lett a stab. Volt mar erre pelda a magyar sorozattortenelembe. :(
  • fruhwirth
    nemcsak Rossé, de szerintem pl. Joey hangja se semmi:) persze messze esik az eredetitől, de tényleg nagyon jól áll neki, mint 1 nagy gyerek:)

Amúgy igen, én is a 4-5. évad környékén éreztem váltást, nem értem, h egy ilyen kaliberű sorozatnál miért kellett megváltoztatni a szinkronstáb hangját. Pl. a Star Trek Voyager sem egy rövid sorozat, mégis végig ugyanazok a szinkronszínészek adják a szereplők hangját. Nah mind1, sajnálkozhatok ugyen, de sajnos ez nem változtat semmin.

Amúgy a 9X17 nagyon jó rész lett megint. Nem akarok semmit elárulni belőle, mert sztem sokan nem láttátok még, de végre megint egy izgalmas rész:)
  • _Vegeta_
    Igen asszem az 1-3 szezonnak masok a szinkronszineszei mint az utanna kovetkezoknek. De mindegy mindketto egyforman gagyi. :)
    Nem vagy egyedul en is ugyvelem a friend szinkronja nagyon el lett talalva, bar ezis messze az eredetitol, de csodallkozom hogy talaltak ilyen kepessegu szinkronszineszt Ross hangjara, mert az nagyon jo lett.
  • fruhwirth
    amúgy az a fura, h én sokáig TVben néztem a csillagkaput, és régen pl Teal'c-nek is más volt a szinkronhangja, mint most, aztán elkezdtem eredeti nyelven nézni, és én is teljesen megszoktam azt, talán emiatt nem tetszik Teal'c hangja, vagy Thoré és Hammondé...
    szvsz a legjobb szinkron eddig sztem a Frieds (Jóbarátoké), ami sztem nagyon el lett találva...de lehet cska én vagyok igy vele.
  • _Vegeta_
    Szerintem meg eloszor szinkronosan hallottad, azaz csak ugy hallotad sokaig, es mexoktad. Enis igy vagyok a veszhelyzettel.
    Atlantist nezed?
  • Kori
    hallottam eredetiben is
    szinkron jobban tetszik

de tudod
    izlések és pofonok különböznek
  • _Vegeta_
    bah
    Mi ez a szoveg?
  • Seten

Elnézést Oktatásügyi Miniszter Úr!
    Vonjon le egy jegyet az érettségi dolgozatomból.

• _Vegeta_
    Sitcomoknak hivjak oket, es egyetertek.

#1631: Lattad (hallottad) egyaltalan eredetibe? :)
  • Kori
    én elégedett vagyok a stargate szinkronnal
    jó még az androméda szinkronja is
  • joebacsi
    jó, én scifi-k közül gondoltam, azok azért kicsit macerásabbak az ilyen könnyedebb mókás, röhögcsélős sorozatoknál :)
  • _Vegeta_
    Ket sorozatszinkronnal vagyok elegedett, az egyik a friends-é a masik a married with children-é.
  • joebacsi
    hát nemtudom, sztem is viszonylag jó az sg szinkronja, de persze az eredeti hang az igazi :)
  • _Vegeta_
    Ha mar hulyesegeket beszelsz legalabb helyesen tedd. O'Neill 2db "L"-el!
  • Seten

O'neil magyar hangja jó és teljesen visszaadja vele az eredeti karaktert.
    (nem úgy mint a BSG szereplőinél)

• _Vegeta_
    Oszinten szoval a szinkronba csak bele-bele lestem, de annyira elborzadtam tole h brrr.. inkabb valtottam az angol sávra.
    Szerintem O'Neill hangja es Teal'c hangja mindketto egyszeruen undorito. Carter meg el is menne, de Daniel is szar.. szoval a szinkron rendezo nagyon gyatra munkat vegzett. :)
    Bezzeg a Dallasnak mien jo volt a szinkronja. :)
  • mrzed001
    Jaja, csak próbálom felnyitni a fiatalok szemét. Sokan tényleg azt hiszik, hogy a TV-jük valamiféle jeleket "küldözget" vissza, ezért "tudják" hogy hányan is nézték azt a műsort.

Ami a szinkront illeti, tarthatunk egy szavazást, hogy kinek lett a legszarabb hang adva :))
    Esetleg Hammond?
  • _Vegeta_
    Igen, Thorhoz Daniel hangja pásszol. :)

Mrzed: A nezettsegvitaval ne szemeteljuk be az osszes topikot, eleg helyen volt mar rola szo. Meg van is. :))
  • fruhwirth
    én a legnagyobbat Thor hangjában csalódtam. Annyira de annyira nem...asgardi...de komolyan...eredeti nyelven már úgy megszoktam, h annyira fura volt meg minden....Teal'c hangja se az igazi...én maradok az originalnál.
  • joebacsi
    de, pontosan az a lényege (legalábbis a tv-sek szerint, a rajongók úgyse a nézettség alapján ítélnek meg egy sorozatot :))
  • fruhwirth
    Mitchell...majd megtudod...ő pilota volt az Antarktiszi légicsatában.
  • mrzed001
    Csak viccelek, tudod, a nézettségnek NEM az a lényege, hogy ténylegesen hányan nézik :)
    Egyébként O'Neill hangja sztem egész eltalált
  • _Vegeta_
    Lehet az vagyok, de az a szinkron undorito ecceruen. O'Neill (ket 'L'-el :D) meg Teal'C hangja borzasztoan nem illik oda. :(

Serpa: Egyenlore meg csak a 7x17nel jarok szal olyat kerdezz aki koveti az esemenyeket es naprakesz. :D
  • Serpa
    O'neill helyett ki fog poénkodni?
  • mrzed001
    Degecivaaaagy, akkor miattad esik a magyaron a nézettsége
    Én egyébként úgy szeretem a sorozatokat (összes rész) végignézni, hogy angol, magyar, angol, angol ... :))
  • _Vegeta_
    Hurrá, egy szinkronos reszt nem lattam még. :D
  • Dájrektóriász
    azt én is olvastamm..
  • MerlinW
    "Megerősített információk alapján biztosan jelentjük be: lesz 9. évad a TV2-n!"

csillagkapu.hu
  • Sir Quno Jedi
    Ja...
  • mrzed001
    Abból egy is elég volt :))
  • Sir Quno Jedi
    Meg Herkulesbe oltott macsókapitányjaik!
  • mrzed001
    Felcsinálta Andromédát. Majd lesznek sok kis hajócskáik meg androidjaik