StarGate (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Teal'c nagyon jól tud kihallgatni 😄😄😄😄😄
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Az idõ módosítása pedig nagyon távol áll az idõutazástól (ugyanis sem a jövõbe, sem a múltba nem tudsz menni)!
Amúgy az õsök sem igazán tudtak utazni szabadon az idõben (emlékeznék rá) 😄DD !
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ramadamammy rapidrandi
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ramadamammy rapidrandi
http://www.agent.ai/main.php?folderID=4&articleID=1353&ctag=articlelist&iid=1
"A múltban computerként gondoltak az agyra, bizonyos bemenetekkel" - magyarázza a kutató. "Írok egy programot, feldolgozza, kidobja, és a korrekt kimenet a siker. Az MI azért mondott csõdöt minden ilyen esetben, mert az agyak nem számítógépek, hanem világmodellt készítõ memóriarendszerek."
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Szóval logika szempontjából gyenge rész volt ez. Viszont O'neil megint nyomott pár jó poént, az Enterprise-on még fel is röhögtem.😊
ezekkel nagy harcos részeket lehetne készíteni
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Vajon nem fogja a tv2 beperelni, hogy megszegte a szerzõdést? <#hehe>#hehe>
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
A Sci-Fi Channel a sorozat befejezésérõl szóló pletykák ellenére egy újabb évadot rendelt a Csillagkapuból. A kilencedik évaddal az X-aktákkal holtversenyben ez lesz a leghosszabban futó sci-fi sorozat, sõt, ha a nézettségi adatok az eddigiekhez hasonlók maradnak, elõfordulhat, hogy megdõl a rekord.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Hûû, ez az sg adatlap elég fura, nem elég, h rosszul írja ki a csillagjegyet (oroszlán vagyok), de még a koromhoz is hozzáadott egy évet 😄
2: van a hajón mesterséges gravitáció
3: pedig nekem épp úgy tûnt, h nagyon elkapkodták a dolgokat, de lehet csak nagyon hozzászoktam a 24-hez 😉
1.Mátrix effektus
2.Ürben minden más
3. Igy jött ki a 44 perc a filmre
Ramadamammy rapidrandi
Amúgy nagyon jó rész volt...csak nem szeretem a tu bi kontinyú feliratot😞
Ki volt az a hülye, aki kitalálta, hogy a prodzsektet projektnek kell ejteni? Ennyi erõvel a fájlt is filének kellene mondani...
És miért kell minden új részhez új goa'uld szinkron?
Ramadamammy rapidrandi