StarGate (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Na, tegnap nekiálltam a StarGate marathonnak, ez el fog tartani egypár hónapig/évig 😄DD !

s1ep1-2 Children of the Gods
Nos ez a bevezetõ sokaknak jobban bejön mint anno a mozifilm. Részemrõl csatlakozom, nekem is jobban tetszik és maradandóbb élmény.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

mrzed001
Lessz még olyan szar rész is, amitõl falnak mész 😊
Az egyik ilyen a Citizen Joe, vagy mi volt a neve, na azt pl megnézni is felesleges volt

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

ha ez most nekem jött, akkor megmondom neked hogy egyetlen részben sem szoktam a hibákat spécizgetni. egyszerûen most ez a rész vhogy nem jött be. vagy ilyen már nem is lehet??

How much can you take,before you snap?

magus
illet ra a pokhendi stilus...

NEKEM ez a resz is tetszett....
Aki szereti a STARGATE-t annak minden resz tetszik.
Es nem a hibakat figyeli benne mint egyes hulye gyerekek akiknek ez a legnagyobb
elvezet az eletukben!!!

Utálom Brogot!!!

en vagyok az igazi directorius, valaki hasznalja a nevemet
a www.tvn.hu-nal.nemtudom ki az de ha tudjatok mondjatok meg nekem.
mert ezt a nevet en talaltam ki es nem szeretnem ha mas is hasznalnaa.
O.K?

Utálom Brogot!!!

MerlinW
az SG1 a 8. évad elején szétválik két szálra. A másik szál az Atlantis sorozat.

[merlinw.org]

nekem annyira nem jött be ez a rész 😞

Kori
tetszett eza rész

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Kori
szerintem ezért király szinkronosan!!!!!

én is beakartam írni 😄
ez kurva nagy szöveg volt!!<#vigyor3><#vigyor5>

RelakSfromhome
"Teal'c: Dr Jackson elektroenkefalogramja anomáliákat mutatott
Oneill: Ezt nem tudod mégegyszer kimondani.
Teal'c: <#ticking>"

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

majd jövõhéten letöltöm és megnézem hogy mis is az pontosan

mrzed001
Gondolom az az elsõ rész kell, hogy legyen. Az utolsó részek (3, vagy 4 , nem is néztem), a The Siege is kvázi egy nagy rész

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

nem tudom, csak láttam hogy van egy atlantis film és nem tudtam hogy az elõtte van e vagy utána? ezek szerint kettõ is van?

Jagi
Az nem a következõ sorozat?

mrzed001
Az atlantis film alatt bevezetõ részt érted, amikor elmennek a földrõl az Atlantis-ra ?

pont most töltöm az Atlantis 1. évadját! 7.17 Gb, csak az baj hogy csak 30 kb/s el jön le 😞
amúgy az atlantis film, az a sorozat elött vagy után van??

mrzed001
Már csak 29 nap 😊))

Austin Powers 😄

Serpa
elképzelhetõ.
^-^

amúgy az nem monyó??? 😄

Serpa
Teal'c -nek elveszett, majd visszajött a modzsója.
^-^

Kori
laposan indult de jó lett

a csatát hosszabban is adhatták volna

mrzed001
Mindenkinek ajánlom: TV bemutatók naptára
Júli 15:
- Galactica 2x1
- Atlantis 2x1
- Sg1 9x1
Jó nap lesz 😊 (másnap amikor le tudjuk tölteni 😊) )

MerlinW
Zuppa😊

[merlinw.org]

mrzed001
de, meg atlantis 2-is, júliusban :-)))

MerlinW
S9 nem is lesz?

[merlinw.org]

mrzed001
Szerintem azt akarták ezzel, hogy a földön fogták Atlantis segélykérõ üzenetét, ezért küldtek erõsítést a közelegõ ellenség feltartóztatására (ameddig a hajójuk odaér). Az inkonzisztencia csak a leadás sorrendjébõl fakadt

Sir Quno Jedi
Jah, az más. AZ alkotók az egészet nem így akarták, csak végül ezt a megoldást választották arra, hogy könnyebben portolhassák az embereket a két sorozat között, még ha kissé inkonzisztens is lett így az egész.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

mrzed001
Mester, nem emlékszem rosszul 😊
A elsõ csapat akkor ment át, viszont az Atlantis The Siege I részében érkezik a következõ csapat a földrõl, merthogy találtak egy teli ZPM-et (SG1 utolsó részében). Szóval furi volt, Atlantis-ba megérkezett a második csapat, majd SG1 végén megtalálták ZPM-et, amivel át tudott menni a 2. csapat 😊

Sir Quno Jedi
Rosszul emléxel a sorozatra, mert Atlantisra már a 7. széria vége után átmentek, így kezdõdött a 8.-kal párhuzamosan az Atlantis (aminek a pilotja az Antarktikai támadás után játszódik). Ez a 2 Moebius rész ettõl független, épp azért akarnak teli ZPM-et szerezni, hogy újra megnyissák a kaput a Pegasus galaxisba ! Itt van egy kis kavar ugyan, hogy ha O'Neill befagyott a sztázisba, hogy ne haljon meg, vajon hogy tudtott Sheppard-dal találkozni és elindítani a többieket az úton, de valszeg. ez azután játszódik, miután O'Neill-t már visszahozták az életbe (ezekre a részekre már maga sem emléxem pontosan, majd megnézem õket újra).

mrzed001
párhuzamosan, csak már befelyezõdött az atlantis pár hete, amikor adták az SG1 utolsó részét, ami sztoriban kb 3-4 résszel az Atlantis befelyezése elõtt volt.
Magyarul Atlantis: jönnek át a földrõl, mert találtak egy feltöltött ZPM-et (Zero Point Module). Pár hétre rá az SG1-ben visszamennek a múltba, és "megmentik" a ZPM-et (de már három hete adták, Atlantisban, hogy átmentek ennek segítségével ááááá). Miért nem lehet az ilyet normálisan összeszinkronizálni, és csak az után adni az Atlantisból, hogy jönnek a földrõl, miután SG1-ben megtalálták a ZPM-et

Sir Quno Jedi
Õõõõ, ezt most nem értem ! Párhuzamosan megy a két sorozat, a történésében is, meg a vetítésében is !

mrzed001
Brutális, bár abból kiindulva, hogy adták Atlantis-sal felváltva, az volt az érzés, hogy párhuzamosan mennek az események. Erre itt kiderül, hogy nem 😞

Sir Quno Jedi
Végre volt idõm megnézni a 8.évad végét (Threads, Moebius 1-2), ez teljesen összefügg a Reckoning 1-2-vel. Azt kell mondanom a Threads utsó 1 perce, meg a Moebius 2 utsó 1 perce a lényeg, behaltam rajta (gondolom ti is észre fogjátok venni a lényeget !) ! Ajánlom figyelmetekbe, parádés évadzáró újra !

magus
jo volt😊

mondjuk a vege eros volt, kiszall kicsi oneill es tapadnak ra a csajok, az meg csak ugy nezi😊

mrzed001
Angolul egy kicsit poénosabbnak hatott, amikor arról kérdezte Lokit, hogy miért csinálta ezt a kicsi ént (MiniMe, mint az Austin Powers-ben 😊 )

Adam5
mekkora mákja van hogy bekerült a sorozatba 😊
fõleg ha pont Stargate fan 😄

MerlinW
Jahm, nagyon jól nyomta a srác😊 Én szerzõdtetném😄

[merlinw.org]

Kori
jó rész volt

Bucser
NEkem nagyon tetszett.. frenetikusan vette át a kissrác a Ricard D. Anderson mimikáját kifejezéseit....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Adam5
hát, végülis jó kis rész volt, ha midnig csak goauldos lenne akko egy idõ után megunnák a nézõk

RelakSfromhome
Sliders-ben azt mondja az egyik ápolt: Hiányzik a csillagkapu!

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Kori
annyira talán azért nem

van ennek a filmnek elég nagy sikere

2XP
Túl sokba kerülen a plusz egy fõszereplõ?

David01
Aha miert nem lehet öt tagú a CSK1?

Kori
Jonas maradhatott volna 5. tagnak

szvsz kivitelezhetõ lett volna

magus
Daniel kicsit idegesito figura most...

meg milyenmar, elobb meg ilyen olyan szinten volt, lesullyedt, aztan Jonast kirugtak a sorozatbol mert Daniel visszajott, es mintha mi sem tortent volna kalandoznak tovabb?ehh

Serpa
vicces volt amikor O'neill arcába nyomták azt a goauld fegyvert.
😊)

mi is a neve?