4238
-
#1675 azér mer én láttam hogy felszúrták aztán többet nem volt róla szó...vagy én nemláttam... -
tomo #1674 miert akarjatok meghalasztani?
vala csak daniel en keresztul kommunikalt a skacokkal (latszott is , hogy ok danielt latjak nem valat , a kihalgatoszobaba rakott monitoron. )
a vegen , amikor valat felfedezte a bugyuta ferje, es szetlotte a kommunikacios kütyüt, akkor megszakadt a kapcsolat, es daniel visszakapta onmagat .
most mar tenyleg kivancsi vagyok, hogy miert gondoljatok , hogy daniel kinyuvadt. -
#1673 nem lehet h felemelkedett...igaz énsem hiszem -
tomo #1672 daniel hatarozottan él a 9 evad 19. reszenek vegen (crusade).
es valami olyasmit mond, hogy mindenki az ori szuperkaput keresi , aki csak birja. -
#1671 Ez most montázs, vagy tényleg az ORI egyik tagja a vén bagós, vagy ez nem is a vén bagós?
(Gy.k.: az X-Akták vén bagósára gondolok) -
#1670 Meghalt, és nem okoskodik.
Következő rész érdekes leszen :) -
#1669 jah ok -
#1668 Nem halt meg, bár nem emlékeszem hogy lett volna a végén. -
tomo #1667 ki halt meg?
daniel nem halt meg, a vegen ott okoskodik. -
#1666 most akkor a csóka meghalt? -
#1665 Akkor most Denyíl meghalt v mi? -
#1664 na, ez a resz tetszett -
tomo #1663 Elkezdőtt a forgatás
Szerző: Platschu Kategória: Általános Hírek Dátum: 2006.02.27
A héten elkezdődtek az SG-1 10.évad és az Atlantis 3.évad munkálatai. SPOILER következik!
Korábban beszámoltunk róla, hogy a rajongók által megkedvelt Vala Mal Doran visszatér a 9.évad utolsó 2 részében és utána a 10.évadban állandó szereplő lesz. Claudia Black viszont a 9.évad forgatás ideje alatt terhes volt, ezért a forgatókönyvet is ennek megfelelően át kellett dolgozni. Ez a fordulat mindenképpen változásokat fog előidézni a karakter jellemében és a 10.évad eseményeit is jelentősen befolyásolja majd. A valóságban a színésznő kisfia végül decemberben megszületett.
Jelenleg mindkét sorozat főszereplőiről csoportképeket készítenek, amelyek hamarosan elérhetőek lesznek, majd a következő hetekben elkezdődik az évadnyitók (SG-1 10x01 - Flesh And Blood, Atlantis 3x01 - No Mans Land) forgatása is. Az SG-1 rész várható cselekményéről már beszámoltunk nektek. Az Atlantisz kapcsán egyenlőre annyi új hírt kaptunk, hogy Connor Trinneer újból Michael bőrébe bújik az évadnyitóban, mivel most egyéb kötelezettségei nem állnak a forgatás útjába.
Az új évadok bemutatója 2006. július közepén lesz, ahogyan mindig az elmúlt években. Bizonyos források arról számoltak be, hogy esetleg már májusban új részek lesznek, de ezek minden bizonnyal tévesek. A forgatás így is feszített tempóban zajlik (1-2 hét / epizód) és még 2-3 hét nyári szünet beiktatása mellett is késő októberig tart. -
tomo #1662 hah, ismet szerepelt vala csajszi.
lesz 10. evad is? -
#1661 8x17 -
#1660 8...v nem? -
#1659 tv-ben mos thanyadik évadnál járnak? -
Attomm..jó az a TV2 -logo a jobb felső sarokban...:) -
#1657 Gondolom a lázadó flotta része volt, mint pár másik anyahajó ami részt vett később az ostromban. -
PayaVP #1656 Egy sci-fi rajongó hozzászólását hallották -
#1655 szőke csakjnak jó nagy dudái vannak :) -
_Vegeta_ #1654 Az eredetiben talan mast mondanak? :) -
#1653 "... jó párszor megmentettük a szürke kis hátsóját" :))
azt a hajót honnan szerválták, amin az elején voltak? -
#1652 Baal: ez szemtelenség
Jack: nem, tonhalas szendvics
és még mondjátok a szinkronnak nincs humora -
#1651 nem tom hanyadik rész de jól kezdődik :) -
#1650 hanyadik részt adja most a tv? -
#1649 Miért nem az ottani fórumon kérdezel rá? -
Lesli16 #1648 Hello!
Valaki nem tudja, hogy honnan lehet letölteni az eddigi részeket magyar szinkronnal, és ha lahetséges akkor ingyen, és nem torrenttel. Már egy címet kaptam(http://zsut.atw.hu/menu/files.htm) ezelőtt, de arról sajnos nem tudok letölteni. Ha ez másnak működik akkor nekem az is jó lenne, ha elmagyarázná, hogy neki miképpen megy a letöltés.
Előre is köszi. -
Roll #1647 9x16 felirata is Reteksubon! -
_Vegeta_ #1646 Jah az a rtl szappnoperaja, vágom már. :) -
#1645 Barátok Köztbe van, a körszakállas köcs.:) -
_Vegeta_ #1644 Koszonnyuk a reszletes gagyiszinkron elemzest.
off
Ki az a berenyi miki? -
Roll #1643 9x15 felirata a reteksubon. -
PayaVP #1642 Évad........|1. Évad....|2. Évad....|3. Évad....|4. Évad.....|5. Évad.....|
Jack........|Szervét....|Szervét....|Szervét....|Szervét.....|Szabó-S.....|
Daniel......|Czetkó.....|Czetkó.....|Czetkó.....|Czetkó/Holl.|Holl........|
Sam.........|Kecskés....|Schell.....|Schell.....|Kecskés.....|Spilák......|
Teal'c......|Szőke......|Fekete.....|Fekete.....|Bognár......|Bognár......|
Az 5ikig csináltam egy táblázatot csak h érthető legyen amit az imént leírtam,
mert így vissza olvasva magam se nagyon értem :D. Az 5ik évadtól a pedig
a szinkronstáb ugyanaz... -
PayaVP #1641 Én ugy emlékszem erre az egész szinkron történetre h anno a TV3 megvette az első évadot és hozzá készült egy szinkron, amiben a következő volt a felállás:
Jack: Szervét Tibor
Daniel: Czetkó Sándor
Sam: Kecskés Karina
Teal'c: Szőke Zoltán (Ugye, Berényi Miki, :):) )
Hammond: Papp János
Aztán a TV3 bezárt, a RTL megvette az első évadot, majd elkészítette a 2., és 3. évadhoz a szinkront, de a 3.ikat már nem adta le, műsorra már a TV2-nél került.
Ebben a két évadban a stáb a következő volt:
Daniel: Czetkó Sándor
Sam: Schell Judit
Teal'c: Fekete Ernő
Aztán a TV2 a 4.évad szinkronjába visszahozta Sam-nek Kecskés Karinát. De a 4x17 Tejhatalom c. résztől már Daniel is uj hangot kapott. Kissé fura volt A Jóbarátok Joey-jaként ismert Holl Nándort hallani de most már jó. Akkor volt a következő a felállás:
Daniel: Czetkó Sándor / Holl Nándor
Sam: Kecskés Karina
Teal'c: Fekete Ernő
Az 5. évadra Teal'c, és Sam hangja újra le lett cserélve. ÉS Jack se kerülhette el a vérfrissítést. A stáb:
Jack: Szabó-Sipos Barnabás
Daniel: Holl Nándor
Sam: Spilák Klára
Teal'c: Bognár Tamás
A 6.ik évadra az új szereplőként érkezős Jonas hangja Gyurik István volt, de a TV2 becsületére váljon, h az 5.ik évadtól a hangokat megtartotta és mai napig velük hallhatjuk a Csillagkapu-t magyar hangon.
Jack: Szabó-Sipos Barnabás
Daniel: Holl Nándor
Sam: Spilák Klára
Teal'c: Bognár Tamás
Jonas: Gyurik István
Természetesen, ismét lesznek új hangok, a 9.ik évad miatt, de tudomásom szerint a régi Daniel, Sma, Teal'c hangok maradnak, és csak remélni tudom h MItchell-t nem egy b*zi fogja szinronizálni Apolló századoshoz(!) hasonlóan...
Na ez csak úgy eszembe jutott :D. Remélem mostmár rendben a szinkron téma :D.
-
_Vegeta_ #1640 Szerintem azter valtozott a szinkronstab mert eloszor csak az 1-3szezont csinaltak meg es csak utanna vettek meg a tobbit, es nyilvan mas lett a stab. Volt mar erre pelda a magyar sorozattortenelembe. :( -
#1639 nemcsak Rossé, de szerintem pl. Joey hangja se semmi:) persze messze esik az eredetitől, de tényleg nagyon jól áll neki, mint 1 nagy gyerek:)
Amúgy igen, én is a 4-5. évad környékén éreztem váltást, nem értem, h egy ilyen kaliberű sorozatnál miért kellett megváltoztatni a szinkronstáb hangját. Pl. a Star Trek Voyager sem egy rövid sorozat, mégis végig ugyanazok a szinkronszínészek adják a szereplők hangját. Nah mind1, sajnálkozhatok ugyen, de sajnos ez nem változtat semmin.
Amúgy a 9X17 nagyon jó rész lett megint. Nem akarok semmit elárulni belőle, mert sztem sokan nem láttátok még, de végre megint egy izgalmas rész:) -
_Vegeta_ #1638 Igen asszem az 1-3 szezonnak masok a szinkronszineszei mint az utanna kovetkezoknek. De mindegy mindketto egyforman gagyi. :)
Nem vagy egyedul en is ugyvelem a friend szinkronja nagyon el lett talalva, bar ezis messze az eredetitol, de csodallkozom hogy talaltak ilyen kepessegu szinkronszineszt Ross hangjara, mert az nagyon jo lett. -
#1637 amúgy az a fura, h én sokáig TVben néztem a csillagkaput, és régen pl Teal'c-nek is más volt a szinkronhangja, mint most, aztán elkezdtem eredeti nyelven nézni, és én is teljesen megszoktam azt, talán emiatt nem tetszik Teal'c hangja, vagy Thoré és Hammondé...
szvsz a legjobb szinkron eddig sztem a Frieds (Jóbarátoké), ami sztem nagyon el lett találva...de lehet cska én vagyok igy vele. -
_Vegeta_ #1636 Szerintem meg eloszor szinkronosan hallottad, azaz csak ugy hallotad sokaig, es mexoktad. Enis igy vagyok a veszhelyzettel.
Atlantist nezed?