StarGate (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
xvid
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
vegigneztem az 'osszes reszt', de nekem ugy tunik ezekbol a kollekciokbol jopar hianyzik. Pl az utolso az nem az utolso (the reckoning 1-2), a film utan reklamozzak hogy jon a kovetkezo resz es reszleteket is mutatnak belole, ezek nincsenek meg vkinek? (nem az atlantisrol beszelek)
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Utálom Brogot!!!
Utálom Brogot!!!
Utálom Brogot!!!
Utálom Brogot!!!
Utálom Brogot!!!
A tv2 így szokta megoldani anyagi gondjait.
Utálom Brogot!!!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Most vagyunk a második széria elején, a föld máris safe egy idõre... 😄DD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Tec\'ma\'te Jaffa-k!!!

Utálom Brogot!!!

Utálom Brogot!!!
Utálom Brogot!!!
ma néztem meg a 6. részt, Méreg a kútban. 😊
sztem jól kitalálták ezt szérumos dolgot,de gondoltam hogy nem fognak ilyen hamar ellenszert találni a lidércek ellen.
How much can you take,before you snap?
ja jól van, akkor azt megvárom, meg amúgy is naponta csak egy részt szoktam megnézni, úgyhogy addigra pont ott tartok majd (jah, meg a nyaralás is 😊)
Ford szeritnem oylan semmilyen..legalábbis nem nagyon dolgozták ki a karakterét..amúgy a mádosik évadtól már NEM lesz állandó szerpelõ!
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Amúgy az Atlantis-ban a tudósok hozták eddig a formát, a többiek valahogy túl butuskára sikeredtek
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
vagy te már a 2. évadról beszélsz?
amúgy nekem Ford karaktere tetszik a legjobban!
az eddig mengézett részek (1,2,3,4.5) alapján nekem nagyon bejön.
Bár kicsit nehéz volt megszokni hogy nincs O'neil ezredes. 😞
s1 ep3 The Enemy Within
(Ez egy egész jó rész bár kissé hülyeség a végén, hogy mégis bent maradt a goa'uld Kawalsky fejében...)
s1 ep4 Emancipation
(Ez az egyik leggázabb rész, vannak benne jó dolgok, a színészek próbálkoznak, de a sztori, khmmm... Nõknek lehet hogy bejön.)
s1 wp5 The Broca Divide
(Jól mutatja mekkora faszság ûrruha nélkül flangálni idegen bolygókon, de õk persze ebbõl sem tanulnak, ezúttal sem. Amúgy jópofa rész.)
de tess, itt van az abydos gates is:
csillagkapu részek
Utálom Brogot!!!
amúgy várom, érdekel az átalakítás, kellett már a vérrfissítés!
Nemtudjátok honnan lehet a net-rõl részeket letölteni.
Mert a Csillagkapu.hu-ról is lehet de olyan szar minõségben
hogy nagyon...<#worship>#worship>
Utálom Brogot!!!
Utálom Brogot!!!
az jó idõtöltés lesz!
bár nekem most így nem nagyon rémlenek az elsõ részek,de emléxem hogy nagyon bejöttek! 😄DD