StarGate (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus
hat en leestem a szekrol. Eleg komolytalan resz volt, ez az idegen tv meg minden😄

wudy86
Nekem megvan! Dc++ jöhet szóba vagy ha van valami FTP címed, akkor oda is feltehetem neked!

RelakSfromhome
Ja 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Kori
kicsit hasonlított ez a rész az egyik Star Trek Voyager részhez

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

megvan valakinek ez a 3resz normalis minosegben, mint pl a tobbi resz?
xvid

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Waterhorse
Az ott az sms-fal😊

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

RelakSfromhome
Ehh, alul mintha mindig ugyan az a felirat menne 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
mi is ez a faj?

wudy86
Hello! Az valóban nem az utolsó, utánna még van 3 rész Threads, Moebius I, II.

hali,
vegigneztem az 'osszes reszt', de nekem ugy tunik ezekbol a kollekciokbol jopar hianyzik. Pl az utolso az nem az utolso (the reckoning 1-2), a film utan reklamozzak hogy jon a kovetkezo resz es reszleteket is mutatnak belole, ezek nincsenek meg vkinek? (nem az atlantisrol beszelek)

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Ez tök gáz!

Utálom Brogot!!!

Sõt egyszer ugyanazt a részt adta le csak más szinkronnal...

Utálom Brogot!!!

Többször kínozta már a STARGATE-rajongókat...

Utálom Brogot!!!

A TV2-nél soha nem lehet tudni...

Utálom Brogot!!!

gabor15
Hát jah.. Majd meglátjuk😊

Tec\'ma\'te Jaffa-k!!!

De azért örülök hogy valamejik csatorna végre végigviszi a STARGATE-t.

Utálom Brogot!!!

Rátapintottál a lényegre.
A tv2 így szokta megoldani anyagi gondjait.

Utálom Brogot!!!

Csak lusta vagyok visszaolvasni 😛

Sir Quno Jedi
Nyilvánvalóan újramarathon, ha visszaolvasol kiderül (tán).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

😄DD de te már láttad anno, vagy csak most kedzted el?

Sir Quno Jedi
StarGate marathon:

Most vagyunk a második széria elején, a föld máris safe egy idõre... 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

gabor15
Nah sziasztok új vok itt, de a Star Gate-ba nem új😄 Énis nagyon szeretem és nagyon rég óta nézem.. Nem tom miért nem lehet megoldnai azt ami külföldön van, hogy lemegy egy Star Gate rész, és utána egy Star Gate Atlantis.. ez olyan lesz ha megveszi a TV2, hogy lemegy a Star Gate, utána nyomják az Atlantis-t.. benyomnak egy dumát hogy közkívánatra, aztán hiányozni fog rohadtul O'neill Teal'C stbstb.. ez így nem fair.. aztán abba haggyák majd az Atlantis-t mer tnem képesek megvenni, utána elkezdik elõlrõl a Star Gate-t, majd félbe haggyák és folytatják az Atlantis-t.. tuti ez lesz:S

Tec\'ma\'te Jaffa-k!!!

2XP
404

Utálom Brogot!!!

Utálom Brogot!!!

<#worship>

Utálom Brogot!!!

Najah, de sztem Ford háttérben van 😛

igaz, inkább sheppard a fõ poéngyáros, de azért ott van néha ford is 😄
ma néztem meg a 6. részt, Méreg a kútban. 😊
sztem jól kitalálták ezt szérumos dolgot,de gondoltam hogy nem fognak ilyen hamar ellenszert találni a lidércek ellen.

How much can you take,before you snap?

Hááát, azért annyira nem szórta a poénokat szerintem! Sheppard az aki állatkodik 😄

Nem tudom, nekem Fordban a hülye beszólásai tetszenek <#idiota>
ja jól van, akkor azt megvárom, meg amúgy is naponta csak egy részt szoktam megnézni, úgyhogy addigra pont ott tartok majd (jah, meg a nyaralás is 😊)

Csak fura, mert pl. a stargate-ben meg nagyon jól dumált és jól nyomatta...

Najah..bazz...amikor megláttama To be continued feliratot a legnagyobb ostrom közepén majdnem nekimentem a falnak..rohadt ideges lettem 😛

A második majd július 15.-tõl 😄

Ford szeritnem oylan semmilyen..legalábbis nem nagyon dolgozták ki a karakterét..amúgy a mádosik évadtól már NEM lesz állandó szerpelõ!

mrzed001
Eleve egy buta nõ (szó szerin buta). Még csak nem is egy törtetõ menagger, vagy egy rejtett zseni. És bár ez O'neil-nél bejött (no de egy nõnél, aki ráadásul még csak feleolyan jó színész sincs), de õ legalább jó katona

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

mrzed001
Arra utal, hogy az utolsó 2-3 résszel várj egy kicsit, mert az elsõnek story szempontjából nem lett vége, Júli 15-én folytatják a 2. szériával (addig meg a falat fogod vakarni, mint mi)
Amúgy az Atlantis-ban a tudósok hozták eddig a formát, a többiek valahogy túl butuskára sikeredtek

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

az egész elsõ évad megvan, szóval nem tudom mire várjak? <#vigyor3>
vagy te már a 2. évadról beszélsz?
amúgy nekem Ford karaktere tetszik a legjobban!

Az a baj Weirrel hogy nagyon hamar iagazat ad és fejet hajt Sheppard elõtt! Nem tart ki az álláspontja mellett...hamar meggyõzhetõ az ellenkezõjérõl!

mrzed001
Az Atlantisban nekem csak a csajszival volt gondom. Vezetõnek lehet csajszit kijelölni, nade egy ilyen kiöregedett buta libát ...

2XP
A többiben sem fogsz csalódni, eddig nem volt olyan rész, amit gyengének értékeltem volna. De az utolós részekkel még várj, folytatásosak, és azokra még várni kell pár hetet.

Na én is belekezdtem a maratonba, csak én Atlantist nézek 😄DDD
az eddig mengézett részek (1,2,3,4.5) alapján nekem nagyon bejön.
Bár kicsit nehéz volt megszokni hogy nincs O'neil ezredes. 😞

Sir Quno Jedi
StarGate marathon:

s1 ep3 The Enemy Within
(Ez egy egész jó rész bár kissé hülyeség a végén, hogy mégis bent maradt a goa'uld Kawalsky fejében...)
s1 ep4 Emancipation
(Ez az egyik leggázabb rész, vannak benne jó dolgok, a színészek próbálkoznak, de a sztori, khmmm... Nõknek lehet hogy bejön.)
s1 wp5 The Broca Divide
(Jól mutatja mekkora faszság ûrruha nélkül flangálni idegen bolygókon, de õk persze ebbõl sem tanulnak, ezúttal sem. Amúgy jópofa rész.)

vmelyik torrent keresõben beírod aztán már nyomja is. 😄
de tess, itt van az abydos gates is:
csillagkapu részek

mrzed001

Milyen részek?<#worship>

Utálom Brogot!!!

Az részek július 15.-én jönnek, igaz? Mármint az USAban 😛
amúgy várom, érdekel az átalakítás, kellett már a vérrfissítés!

Mer mindegyik király...
Nemtudjátok honnan lehet a net-rõl részeket letölteni.
Mert a Csillagkapu.hu-ról is lehet de olyan szar minõségben
hogy nagyon...<#worship>

Utálom Brogot!!!

Nemtom, nekem mindegyik rész tetszik...<#sniffles><#vigyor3><#vigyor3><#worship>

Utálom Brogot!!!

sok sikert hozzá!

Sir Quno Jedi
1x már végignyomtam anno, most családdal is, ez van...

elejétõl a végéig mindent? 😄DDd
az jó idõtöltés lesz!
bár nekem most így nem nagyon rémlenek az elsõ részek,de emléxem hogy nagyon bejöttek! 😄DD