4238
-
#1755 én anno T'ealc röhejes haján röhögtem, meg egyszer mintha lett volna szakálla is:D -
#1754 néha válthat ő is dizájnt, nem? Mondjuk a sörnyitószőr érdekesen nézett ki rajta :)
Biztos volt sörnyitója, és megtetszett neki -
#1753 egyedül Apophis körszakállára nemtudok logikus magyarázatot :D -
#1752 ez volt a 8dik évad utolsó része
amerikában most fejezték be a 9dik évadot (20-22 rész, most nemtudom, azzal elvagyok maradva, de most lesz időm behozni :)), és már forgatják a 10diket... -
#1751 Még hány rész van belőle? -
#1750 samnek is a csillagkapu jelentette a kitörést, még az első Abydosy út (film) előtt kezdte el tanulmányozni a kaput, de abban a küldetésben még nemvett részt, viszont mikor oneill-t visszahívják másodszorra, már nagy szakértője a kapunak, ezért teszik be a csk1-be...majd 8 év alatt szépen átalakul Soldier Sam-é :)
de azzal, hogy nem találják meg a kaput, ez mind nem következik be -
#1749 Hogy mi van a második bekezdésedben?!
Mire Jack-ék visszamennek, a szalag már a helyén van, ezért látják azt, amit. -
#1748 Nem találtak csillagkaput, így az idős nőnek nem volt miért felfogadnia daniel-t, és jusson eszedbe,hogy a film 8 évvel ezelőtt történt (minimum). Sam ha jól figyeltem, a légierőnél dolgozott, de nem vitte túl sokra, ezt nemtom miért :D -
#1747 nekem se tiszta
eloszor is. 5000 evvel kesobb miert lett a Samantabol egy titkarno, miert nem lepett be a hadseregbe? Daniel meg miert nem az eloadasainak probalt igazat nyerni, miert angoltanaroskodott? Ennek mi köze ahhoz, hogy mi történt 5000 éve, ők még csak nem is tudtak róla gyerekkorukban...
a masik, a vegen mi tortent? megoldottak, hogy ne vigye el a kaput, s akkor visszamentek a jovobe, s csak Daniel emlekei maradtak meg, a tobbieke, Same Tealce s Jacke nem? marmint akkor neki az a 8 ev kimaradt, az a Jack ment vissza aki az alternativ jelenbol ment vissz a amultba? -
#1746 Előző részt nem láttad? -
#1745 ezt az időutazós rész nem tiszta most mi van? :) -
#1744 vagy egy alig használt, megkímélt, jó állapotban lévő Szarkofágot sok extrával...beépitett TV belülre építve,stb -
#1743 2 teve. -
#1742 Jah, halhatatlanoknál ez alap. -
Seten #1741
Sorry, ha SPOILER
Anubis nem hal meg
-
#1740 Elnézést. Nem talált valaki egy ZPM-et, mert amikor visszamentem 5000 évet Egyiptomba akkor elástam az akkori www.sg.hu-n. A megtalálónak nem tom milyen jutalmat adok. -
#1739 koszi -
#1738 Az elején Anubis beszélget Baal-al és megfenyegeti, plusz ismerteti hogy ki akar mindenkit irtani a templom segitségével.
Teal'c és Bra'tac szerepelnek benne a templomnál készülnek a rohamra, csapdát állitank Nekik, de mivel Anúbisz meghal a harcosokat könnyen legyözik.
Több szerelmi jelenet van Jack és a csaj között. -
#1737 tudja vki mi volt a kibovitett valtozatban ami az itthon levetitettben nem? -
_Vegeta_ #1736 Erdekes enis epp ma neztem meg ezeket a reszeket. :D Csak ugye nem magyarul..
Apropó nemtudjatok veletlen van-e valamien hr hdtv-s release 9.szezonbol? -
#1735 ez a mai resz kesz...
legjobban mckay meg oneill homer nevu hajoja tetszett... -
#1734 tök jó az új Samanta:)) -
#1733 döbbent arcok :D:D:D -
_Vegeta_ #1732 pff :D -
#1731 A zegyik replikátorcella a sokcsillióból?! -
_Vegeta_ #1730 Udvozold Thort a nevemben!
(Tudni fogja kivagyok) -
#1729 Miért ne lenne igaz? Hazudott már valaha is a TV?:)
Évek óta asgard teleporttal járok dolgozni:) -
#1728 aztak*rva...ha ez az SG igaz történeten alakul, akkor az egész emberiség...halott:\ viccet félretéve, tutiatommegasirályultrabrutál rész volt. -
#1727 mármint melyik magyar fórumuk? -
#1726 fonetikusan is 2 l! :) -
Cho #1725 Maga a sorozat nagyon szuper, de a fórumuk nekem nem tetszik. Mármint a magyar fórumuk. -
#1724 TUTI KIRÁLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
_Vegeta_ #1723 Csak fonetikusan irtam. :D -
#1722 oníll 2 l-el! -
_Vegeta_ #1721 Goaaposztrófuld. TealaposztrófC. -
_Vegeta_ #1720 Guúld es Brééétakk mester! Hemmond, Oníl, Deniel, Tílk, Tór, Ásgoárd es Kárter. Igy helyes. :D -
#1719 +van: Goa'uld -
#1718 Akkor szabad a Jaffa, hogy kell írni? -
#1717 most mért zavar ennyire? -
#1716 igaz.
rossz helyen tettem rossz észrevételt.