4251
  • fruhwirth
    És képzeld csak el, ha mondjuk Eger ostromát 25db M60as géppisztollyal+kezelővel,40 mesterlövésszel és 15 Apache-al visszavered. Nah, az milyen durva:D
  • Sir Quno Jedi
    Vagy pont, hogy kialakul sazlé !
  • mrzed001
    Azaz pontosabban mondva: minél messzebb mész vissza az időben, annál kisebb módosítás is hatalmas változásokkal járhat a saját idődre nézve.
    Erre egy példa, hogy ha csak 5 percet eltöltesz 1 nappal korábban (csak beszélgetsz egy emberrel), akkor annak minimális hatása lesz a jelenre, míg ha 200 évvel korábban beszélgetsz valakivel, akkor lehet, hogy az egész történelem megváltozik (események láncolatának következtében pl nem születik meg Hitler), 10000 évvel ez előtt meg lehet, hogy kapásból istennek hisznek, és pölö ki sem alakul a keresztény vallás ....
  • Sir Quno Jedi
    Lekjobb, hogy az egyik rész végén ott horgászik a csapat O'Neill tavánál nagy egyetértésben és NINCS hal a tóban, majd két részre rá, mikor "ugyanott" ülnek, "ugyanabban" az időben, akkor pedig kapás van, mert hemzsegnek a halak a tóban. Ennyit a szerencsés hazatérésről! :DDD
  • MerlinW
    Mint ahogy millió időutazós filmben benne van, ha kicsit is beleavatkozol a múltba, paradoxon léphet fel, és akár teljesen megváltoztathatja a jövőt.
  • Hyder
    igen, 20 részes
  • Seten

A S02 20 részes nem?
    Én is még csak a S02E06-nál tartok.

• joebacsi
    egy ekkora Jaffa nevével nem humorizálunk! :)
  • RelakSfromhome
    mosméééé?! :D
  • joebacsi
  • RelakSfromhome
    meg: Teac (bár ez egy cd-író :) )
  • fruhwirth
    télleg, fura volt, ahogy leirtam...igaz, csak a legeleje óta nézem a sorozatot...ezer sorry:D
  • joebacsi
    Teal'C!!
  • fruhwirth
    én anno T'ealc röhejes haján röhögtem, meg egyszer mintha lett volna szakálla is:D
  • RelakSfromhome
    néha válthat ő is dizájnt, nem? Mondjuk a sörnyitószőr érdekesen nézett ki rajta :)

Biztos volt sörnyitója, és megtetszett neki
  • joebacsi
    egyedül Apophis körszakállára nemtudok logikus magyarázatot :D
  • joebacsi
    ez volt a 8dik évad utolsó része
    amerikában most fejezték be a 9dik évadot (20-22 rész, most nemtudom, azzal elvagyok maradva, de most lesz időm behozni :)), és már forgatják a 10diket...
  • Fülüke
    Még hány rész van belőle?
  • joebacsi
    samnek is a csillagkapu jelentette a kitörést, még az első Abydosy út (film) előtt kezdte el tanulmányozni a kaput, de abban a küldetésben még nemvett részt, viszont mikor oneill-t visszahívják másodszorra, már nagy szakértője a kapunak, ezért teszik be a csk1-be...majd 8 év alatt szépen átalakul Soldier Sam-é :)
    de azzal, hogy nem találják meg a kaput, ez mind nem következik be
  • RelakSfromhome
    Hogy mi van a második bekezdésedben?!

Mire Jack-ék visszamennek, a szalag már a helyén van, ezért látják azt, amit.
  • RelakSfromhome
    Nem találtak csillagkaput, így az idős nőnek nem volt miért felfogadnia daniel-t, és jusson eszedbe,hogy a film 8 évvel ezelőtt történt (minimum). Sam ha jól figyeltem, a légierőnél dolgozott, de nem vitte túl sokra, ezt nemtom miért :D
  • magus
    nekem se tiszta

eloszor is. 5000 evvel kesobb miert lett a Samantabol egy titkarno, miert nem lepett be a hadseregbe? Daniel meg miert nem az eloadasainak probalt igazat nyerni, miert angoltanaroskodott? Ennek mi köze ahhoz, hogy mi történt 5000 éve, ők még csak nem is tudtak róla gyerekkorukban...

a masik, a vegen mi tortent? megoldottak, hogy ne vigye el a kaput, s akkor visszamentek a jovobe, s csak Daniel emlekei maradtak meg, a tobbieke, Same Tealce s Jacke nem? marmint akkor neki az a 8 ev kimaradt, az a Jack ment vissza aki az alternativ jelenbol ment vissz a amultba?
  • RelakSfromhome
    Előző részt nem láttad?
  • Punker
    ezt az időutazós rész nem tiszta most mi van? :)
  • fruhwirth
    vagy egy alig használt, megkímélt, jó állapotban lévő Szarkofágot sok extrával...beépitett TV belülre építve,stb
  • fruhwirth
    2 teve.
  • Sir Quno Jedi
    Jah, halhatatlanoknál ez alap.
  • Seten

Sorry, ha SPOILER

Anubis nem hal meg

• Fülüke
    Elnézést. Nem talált valaki egy ZPM-et, mert amikor visszamentem 5000 évet Egyiptomba akkor elástam az akkori www.sg.hu-n. A megtalálónak nem tom milyen jutalmat adok.
  • magus
    koszi
  • spatz
    Az elején Anubis beszélget Baal-al és megfenyegeti, plusz ismerteti hogy ki akar mindenkit irtani a templom segitségével.
    Teal'c és Bra'tac szerepelnek benne a templomnál készülnek a rohamra, csapdát állitank Nekik, de mivel Anúbisz meghal a harcosokat könnyen legyözik.
    Több szerelmi jelenet van Jack és a csaj között.
  • magus
    tudja vki mi volt a kibovitett valtozatban ami az itthon levetitettben nem?
  • _Vegeta_
    Erdekes enis epp ma neztem meg ezeket a reszeket. :D Csak ugye nem magyarul..
    Apropó nemtudjatok veletlen van-e valamien hr hdtv-s release 9.szezonbol?
  • magus
    ez a mai resz kesz...

legjobban mckay meg oneill homer nevu hajoja tetszett...
  • Kori
    tök jó az új Samanta:))
  • RelakSfromhome
    döbbent arcok :D:D:D
  • _Vegeta_
    pff :D
  • Sir Quno Jedi
    A zegyik replikátorcella a sokcsillióból?!
  • _Vegeta_
    Udvozold Thort a nevemben!
    (Tudni fogja kivagyok)
  • MerlinW
    Miért ne lenne igaz? Hazudott már valaha is a TV?:)
    Évek óta asgard teleporttal járok dolgozni:)