4238
  • fruhwirth
    én anno T'ealc röhejes haján röhögtem, meg egyszer mintha lett volna szakálla is:D
  • RelakSfromhome
    néha válthat ő is dizájnt, nem? Mondjuk a sörnyitószőr érdekesen nézett ki rajta :)

Biztos volt sörnyitója, és megtetszett neki
  • joebacsi
    egyedül Apophis körszakállára nemtudok logikus magyarázatot :D
  • joebacsi
    ez volt a 8dik évad utolsó része
    amerikában most fejezték be a 9dik évadot (20-22 rész, most nemtudom, azzal elvagyok maradva, de most lesz időm behozni :)), és már forgatják a 10diket...
  • Fülüke
    Még hány rész van belőle?
  • joebacsi
    samnek is a csillagkapu jelentette a kitörést, még az első Abydosy út (film) előtt kezdte el tanulmányozni a kaput, de abban a küldetésben még nemvett részt, viszont mikor oneill-t visszahívják másodszorra, már nagy szakértője a kapunak, ezért teszik be a csk1-be...majd 8 év alatt szépen átalakul Soldier Sam-é :)
    de azzal, hogy nem találják meg a kaput, ez mind nem következik be
  • RelakSfromhome
    Hogy mi van a második bekezdésedben?!

Mire Jack-ék visszamennek, a szalag már a helyén van, ezért látják azt, amit.
  • RelakSfromhome
    Nem találtak csillagkaput, így az idős nőnek nem volt miért felfogadnia daniel-t, és jusson eszedbe,hogy a film 8 évvel ezelőtt történt (minimum). Sam ha jól figyeltem, a légierőnél dolgozott, de nem vitte túl sokra, ezt nemtom miért :D
  • magus
    nekem se tiszta

eloszor is. 5000 evvel kesobb miert lett a Samantabol egy titkarno, miert nem lepett be a hadseregbe? Daniel meg miert nem az eloadasainak probalt igazat nyerni, miert angoltanaroskodott? Ennek mi köze ahhoz, hogy mi történt 5000 éve, ők még csak nem is tudtak róla gyerekkorukban...

a masik, a vegen mi tortent? megoldottak, hogy ne vigye el a kaput, s akkor visszamentek a jovobe, s csak Daniel emlekei maradtak meg, a tobbieke, Same Tealce s Jacke nem? marmint akkor neki az a 8 ev kimaradt, az a Jack ment vissza aki az alternativ jelenbol ment vissz a amultba?
  • RelakSfromhome
    Előző részt nem láttad?
  • Punker
    ezt az időutazós rész nem tiszta most mi van? :)
  • fruhwirth
    vagy egy alig használt, megkímélt, jó állapotban lévő Szarkofágot sok extrával...beépitett TV belülre építve,stb
  • fruhwirth
    2 teve.
  • Sir Quno Jedi
    Jah, halhatatlanoknál ez alap.
  • Seten

Sorry, ha SPOILER

Anubis nem hal meg

• Fülüke
    Elnézést. Nem talált valaki egy ZPM-et, mert amikor visszamentem 5000 évet Egyiptomba akkor elástam az akkori www.sg.hu-n. A megtalálónak nem tom milyen jutalmat adok.
  • magus
    koszi
  • spatz
    Az elején Anubis beszélget Baal-al és megfenyegeti, plusz ismerteti hogy ki akar mindenkit irtani a templom segitségével.
    Teal'c és Bra'tac szerepelnek benne a templomnál készülnek a rohamra, csapdát állitank Nekik, de mivel Anúbisz meghal a harcosokat könnyen legyözik.
    Több szerelmi jelenet van Jack és a csaj között.
  • magus
    tudja vki mi volt a kibovitett valtozatban ami az itthon levetitettben nem?
  • _Vegeta_
    Erdekes enis epp ma neztem meg ezeket a reszeket. :D Csak ugye nem magyarul..
    Apropó nemtudjatok veletlen van-e valamien hr hdtv-s release 9.szezonbol?
  • magus
    ez a mai resz kesz...

legjobban mckay meg oneill homer nevu hajoja tetszett...
  • Kori
    tök jó az új Samanta:))
  • RelakSfromhome
    döbbent arcok :D:D:D
  • _Vegeta_
    pff :D
  • Sir Quno Jedi
    A zegyik replikátorcella a sokcsillióból?!
  • _Vegeta_
    Udvozold Thort a nevemben!
    (Tudni fogja kivagyok)
  • MerlinW
    Miért ne lenne igaz? Hazudott már valaha is a TV?:)
    Évek óta asgard teleporttal járok dolgozni:)
  • fruhwirth
    aztak*rva...ha ez az SG igaz történeten alakul, akkor az egész emberiség...halott:\ viccet félretéve, tutiatommegasirályultrabrutál rész volt.
  • joebacsi
    mármint melyik magyar fórumuk?
  • joebacsi
    fonetikusan is 2 l! :)
  • Cho
    Maga a sorozat nagyon szuper, de a fórumuk nekem nem tetszik. Mármint a magyar fórumuk.
  • Kori
    TUTI KIRÁLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • _Vegeta_
    Csak fonetikusan irtam. :D
  • joebacsi
    oníll 2 l-el!
  • _Vegeta_
    Goaaposztrófuld. TealaposztrófC.
  • _Vegeta_
    Guúld es Brééétakk mester! Hemmond, Oníl, Deniel, Tílk, Tór, Ásgoárd es Kárter. Igy helyes. :D
  • RelakS
    +van: Goa'uld
  • RelakS
    Akkor szabad a Jaffa, hogy kell írni?
  • Punker
    most mért zavar ennyire?
  • Serpa
    igaz.
    rossz helyen tettem rossz észrevételt.