4238
-
#1795 16:30 Csillagkapu (am. filmsor., 175. rész, 1997) (12) - Avalon 2/1.
IX. szezon
Csókolomakiskacsókat, nem 3/1 kéne, hogy legyen? Emlékeim szerint 3 részes a bevezetés (Hallowed are the Ori!) -
#1794 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!végre behoztam magam sg1-ből is, és így az utolsó 3 részt egybe megnézve a 9dik évad vége is eléggé "aztafaszom!" lett :) -
#1793 Remélem ugyan azok lesznek, akik a farScape 1. évadjában :) -
levi121212 #1792 Na szombaton jön a 9. évad a TV2-őn. Kiváncsi leszek Mitchell és Landry szinkronhangjaira... -
Seten #1791
Á, akkor már van flottájuk! Tudnak melózni az biztos.
-
#1790 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![.spoiler]spoiler üzi[./spoiler] pontok nélkül -
#1789 ilyen spoiler ablakot hogy lehet generalni?
-
#1788 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A SuperGate ugyebár azért kell nekik, hogy átdobhassák a csapataikat ebbe a galaxisba (persze jó kérdés, hogy miért nem építenek egy Asgardi szerű hajtóművet, de gondolom túl primitíven tartották az embereiket -sötét középkor szintje-, ezért ez nem lehetséges) -
#1787 köszi -
#1786 ment PM -
Seten #1785
Már bocs, hogy megszakítom a "EgerStarsGate" vitákat :),
van egy kérdésem a Ori-okkal kapcsolatban:
Hogy is volt ezzel a bolygóval ami fehér törpévé alakult, illetve mit is akartak azzal az "űr"csillagkapuval? (nem jó a magyar feliratom)
-
#1784 üdv. régen láttam egy oldalt ahol a csillgkapu szinkronjai voltak fent talán a 7. évadig, de már nemnagyon emléxem. megtudnátok nekem mondani az oldal címét? -
qper #1783 Sziasztok!
Valakivel tudnék esetleg közületek üzletelni SG+Sg Atlantis sorozatokkal kapcsolatban? Az alábbiakat tudnám helyette (helyettük) felajánlani:
Twin Peaks
Csengetett Mylord?
A hegy gyomrában
Lost
The 4400
Firefly+Serenity
Supernatural
Prison Break
Invasion
Surface
Sliders
-
#1782 áhh, kicsiben gondolkodtok :)
akkor már rég csillagkapukat építgetnénk -
#1781 szvsz hazáig kergettük volna a spanyolokat:D -
#1780 Chuck Norris egyszer leölte a török sereget Egernél. Egyszer. (többet nem mertek ugyanis errefele jönni:D) -
#1779 igenis Uram! Máris átszervezzük a hadműveletekben résztvevő csapásmérő erőinket.így belegondolva, sztem a 6 grippenünk is bőven elég lenne az akkori török sereg ellen, akik tényleg Isztambulig rohannának:D
-
#1778 Lehet, hogy a kereszténység visszafogó hatása nélkül most Szakajtó Bélát, mint Európa felfedezőjét ünnepelnénk -
#1777 És a nagy víznél legyen szíves eszeveszett hajóépítésbe kezdeni, és spuri át a túlpartra a teljes népet.
Vaj mit szóltak volna a spanyolok, ha egy sokmilliós magyar népesség fogadta volna odaát őket, akik nem gajdulnak meg egy kis tüzesvíztől meg bárányhimlőtől :pp -
#1776 Vagy ott eresztenének gyökeret A bátrabbja meg shrapnellel lőné az alacsonyan szálló "madarat" -
#1775 Inkább vissza kéne menni a honfoglalás idejére, és szólni Árpádnak, hogy lesz szíves továbbmenni addig, míg egy végeláthatatlan vizet nem talál napnyugat felé :) -
#1774 Na ha már tényleg durvák akarunk lenni, akkor mondjuk Jack Bauer :PP
Amúgy az apache látványától olyan futásnak erednének, hogy meg sem állnának isztambulig :)) -
#1773 Tökhülyeség. A törököket be kell zupálni, kiképezni, aztán az új technikával lerohanni európát, később a világot, meg is van a kezdő nyersanyagutánpótlás egy bolygóközi-, később csillag-, avagy galaxisközi konfliktushoz!
Allahu Akbar!
Csak nézni kell egy kis Pirkininget... -
#1772 én inkább Chuck-ot választanám :D -
#1771 én mohácshoz kérek 5 t90est elég lőszerrel, és üzemanyaggal, és még a balkánról is kisöpörjük őket :)
(egerhez meg bőven elég lenne az a 15 apache :)) -
#1770 Esetleg rendezni egy rock koncertet :) Még a magyarok is elhúznak a környékről, nem csak a törökök -
#1769 Minek nagyzolni. Egy ember elég:
RAMBO -
#1768 És képzeld csak el, ha mondjuk Eger ostromát 25db M60as géppisztollyal+kezelővel,40 mesterlövésszel és 15 Apache-al visszavered. Nah, az milyen durva:D -
#1767 Vagy pont, hogy kialakul sazlé ! -
#1766 Azaz pontosabban mondva: minél messzebb mész vissza az időben, annál kisebb módosítás is hatalmas változásokkal járhat a saját idődre nézve.
Erre egy példa, hogy ha csak 5 percet eltöltesz 1 nappal korábban (csak beszélgetsz egy emberrel), akkor annak minimális hatása lesz a jelenre, míg ha 200 évvel korábban beszélgetsz valakivel, akkor lehet, hogy az egész történelem megváltozik (események láncolatának következtében pl nem születik meg Hitler), 10000 évvel ez előtt meg lehet, hogy kapásból istennek hisznek, és pölö ki sem alakul a keresztény vallás .... -
#1765 Lekjobb, hogy az egyik rész végén ott horgászik a csapat O'Neill tavánál nagy egyetértésben és NINCS hal a tóban, majd két részre rá, mikor "ugyanott" ülnek, "ugyanabban" az időben, akkor pedig kapás van, mert hemzsegnek a halak a tóban. Ennyit a szerencsés hazatérésről! :DDD -
#1764 Mint ahogy millió időutazós filmben benne van, ha kicsit is beleavatkozol a múltba, paradoxon léphet fel, és akár teljesen megváltoztathatja a jövőt. -
#1763 igen, 20 részes -
Seten #1762
A S02 20 részes nem?
Én is még csak a S02E06-nál tartok.
-
#1761 egy ekkora Jaffa nevével nem humorizálunk! :) -
#1760 mosméééé?! :D -
#1759 -
#1758 meg: Teac (bár ez egy cd-író :) ) -
#1757 télleg, fura volt, ahogy leirtam...igaz, csak a legeleje óta nézem a sorozatot...ezer sorry:D -
#1756 Teal'C!!