StarGate (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2XP
tvtorrents.com-on fenn van.

Netrat
Szevasztok! Sehogy nem találom a 9x04-et az SG-1-bõl a torrenten, pedig a BSG és az Atlantis aktuákis (4.) része is szépen lejött. Nem tudja valaki véletlenül, hogy mi történt a SG-1 4. részével?

Serpa
nem kellett volna annak a gázfelhõnek berobbania?

Elég sztártrekes beütése volt. <#vigyor3>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

az amire te gondolsz, az az atlantis 1 éved egyik részében volt. az is jó rész 😄

How much can you take,before you snap?

IJTAX
Ja!
Érdekes wolt nézni hogy Carter önmagának ad tanácsokat!😊))
Nekem az a verzó jobban tetszett volna hogy Carter igazából az idegen hajón
van és a legénység többi tagjával is ugyanezt játszák el!
De ez is COOL...Élõ köd!

jó rész volt 😄
milyen faj volt az idegen ûrhajóban? vagy ez még késöbb kiderül?

Aki már látta a SG-1 9x03-at:

!!!SPOILER!!!

Akkor most mi van? Az Ori ugyanúgy felemelkedett emberek, mint az Õsök/Alterranok, csak õk a rossz fiúk? És kik a Priorok? Õk csak "szimpla" emberek némi hókuszpókusszal felturbózva?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Brutal
Nem pajtás csak kisebb a lakás majdnem a felével...
Hülyeséget minek kérdezel?

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Rafaelo
😄DDDDD

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

hmm... NEM ERTEM..

Utálom Brogot!!!

"Sajna költözés miatt meg kell válnom DVD gyûjteményemtõl"
Mivan??Bele vannak epitve a falba?
Vagy mi!

Utálom Brogot!!!

Brutal
Sajna költözés miatt meg kell válnom DVD gyûjteményemtõl,valaki nem tudja elpasszolni a Csillagkapu szériámat?
Elsõ 6 évad...

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Kori
én oda mentem kértem egy OP-t hogy be szeretnék regelni megkérte a nevemet a jelszót és kész volt

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

R0sc0
ok de akkor valaki meg tud hivni oda?
mert csak ugy enged be ha már meg vagyok hivva 😞

Kori
ja és regelj be ide

stargatehun.no-ip.com:22

Kori
dc és keress lan3-ast
egy szezon kb 2 nap

R0sc0
srácok nem tudtok olyan helyet ahonnan le lehet tölteni a részeket?
tudom van torrent de 87 nap míg lejön az 1 éved. Az alatt mgörekszem 😊
ötlet?

Rafaelo
celeben találtam 😊

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Az utolsó két évadot onnan szedtem le 7x10-ig...

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

wudy86
Én csak azt tudom, hogy van a stargateszink.uw.hu, ahonnan a szinkront mp3-ban le lehet szedni, majd összefûzni a filmmel pl.: Nandub-bal.

Van egy oldal az atw-n ahol fenn vannak a legujabb szinkronizált részek.Nem tudja valaki a cimét (vmi zsu.atw.hu ha jól rémlik...)???

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

magus
na ez szerintem az eddigi osszes csillagkapubol az a resz ami alegblodebb a legidiotabb otletek es reakciok vannak benne.

MerlinW
Egy idõsíkon megy a 2. Eddig még nem nagyon voltak átfedések de lehetnek, ugy csináld😄

[merlinw.org]

DirectoriusMAX
Én még egyáltalán nem néztem Atlantis-t.
Majd.
Most még élvezem az SG-1 et ameddig van.<#wink>

Sándor vagyok, jó munkásember.

nekem nincs semmi gondom vele, én is használom, csak rosco kérte hogy ne torrentes oldal legyen!

MerlinW
Egyébként nemtom mibajotok a torrenttel, szvsz a legjobb választás, relative jó a sebessége, nincs reklám, kontrollálható. Nem úgy mint a virustanya edonkey, gnutella rendszerek.

[merlinw.org]

MerlinW
nagy szerencsével maximum külföldi dc hubokról

[merlinw.org]

MerlinW
torrentnél gyorsabban sehonnan nem lehet letölteni..

[merlinw.org]

Nah, megnéztem az sg1 elsõ két epizódját...Jó látni a Farscapes szereplõket😊 Meg tetszik az Atlantisos szál is. Mondjuk eddíg nem követtem az eseményeket, inkább az SG-Atlantis nyomán kezdtem el nézni, így van jópár folt, de nagyon jók sztem. Már alíg várom a pénteket😊
"nem torrentet"
amúgy p2p-n kívül nem nagyon lehet letölteni jó minõségût sztem.

MerlinW
Elsõ 7 évad: http://torrent.csillagkapu.hu/
A 8. évadot én Dc++ és torrent oldalakon találtam, egyelõre nem mindet:
www.mininova.org www.torrentspy.com
A 9. évadra meg várunk 1 évet😄

[merlinw.org]

gergod
melyik részt?

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

R0sc0
valaki nem tud valami helyet ( nem torrentet) ahonnan le lehet szedni dvdripbe?
thx

nekem inkább predatorosnak tûnt a maszkja 😄

Kori
hát igen a sci-fi-k már kezdenek eléggé keveredni
egyes fajok más néven megjelennek különbözõ filmekben

jó volt bár az a szuperharcos egy kicsit dart wader-es volt ahogy levették a lélegzõmaszkját<#rolleyes>
RelakSfromhome
Az tetszett, ahogy megtalálták a templomot 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Kori
jó rész volt

MerlinW
2x02esek is jók lettek😄

[merlinw.org]

Punker
jó rész 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

gergod
Nekem nem úgy tûnt mint aki szitkozódott volna, nekem az jött le, hogy olyan kis surmók módjára élvezte a csínytevést, és csak Novak rinyált a sugárzás ellen, de lehet én látom rosszul 😊

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

MerlinW
Harmi az asgard ipse a Deadaluson😊

Az mekkora volt már, mikor szitkozodott magában az elsõ fegyver átsugárzása közben😄

[merlinw.org]

Hermi? az meg mi? 😮 Amúgy jah, a Deadalus jó volt, külsõre sztem hasonlít a Prometheusra, de technikásabb, hiszen asgardok is vannak rajta 😄

Sziasztok! Atlantis ynitó csúcs volt. Alíg várom a folytatást. Csak azt mondja meg nekem valaki, mi van a radioaktivitással, amit a nuke okozott, amikor elrejtették a várost? Ha valaki tudja, légyszi világosítson fel😊 Köszke
gergod
Én is így voltam vele, de nagyon jó lett; a Deadalus + Hermi nagyon ott van 😊

Hát jah..bazz..akkor a hajamat téptem..ahogyan lezárták a Siege II.-vel..azhittem Dunának megyek 😄DDD

gergod
jah, bár elmehetett volna 1. season zárásnak is 😊

Nahabzze..majdnem elfelejtettem jelszavam!

Szal Atlantis season nyitás naon jó volt.

Rafaelo
szegényke köszi az infót

3000 Miles to Graceland eggyik kedvencem