4251
-
Jah bár Atlantisban is megszoktam a szereplőket és nagyon megkedveltem őket valszeg velük is ezlesz... Fel-fel fog bukkanni Oneil még:)) -
szerintem se olyan igazi a sorozat a Oneill nélkül. furcsa volt a 8. és a 9. évad közötti erős váltás. olyan volt mintha egy másik sorozatot kezdenék el nézni, vagy egy csillagkapu feldolgozást. még jó hogy a többiek majd lassan visszakerülne. ha a samantha carter nem kerülne vissza majd, akkor biztos nem nézném. a 9.évad története kicsit mintha elvontabb lenne mint az eddigiek.
... : ) -
eltelt két év, vagy mennyi, asszem -
leszerelt...mostmár tényleg :) -
hova lett? -
én full elveszítettem a fonalat. -
tomo #1802 vala sipakolo magyar hangja katasztrofalis -
Hát tényleg nem... De őse rossz, idővel megszokjuk... -
Nemtom, a farScape-ben szvsz jó volt :) Csak olyan hülyén néz ki, hogy az után a sorozat után itt Valával úgy néznek egymásra, mintha nem is ismernék egymást :D (abban a sorozatban még gyerekük is keletkezett
)
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát jah, oneill hiányozni fog, de azért annyira nemlesz vészes :) -
oneill nelkul nem az igazi:/ ez az uj csoka meg erotlen oneill poenjaival -
Bezonyám. -
Seten #1796
Nem. Az Avalon két részből áll, viszont annyiban igazad van, hogy ebben a két részben nem fejezik be a sztorit.
901 Avalon I.
902 Avalon II.
903 Origin
-
16:30 Csillagkapu (am. filmsor., 175. rész, 1997) (12) - Avalon 2/1.
IX. szezon
Csókolomakiskacsókat, nem 3/1 kéne, hogy legyen? Emlékeim szerint 3 részes a bevezetés (Hallowed are the Ori!) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!végre behoztam magam sg1-ből is, és így az utolsó 3 részt egybe megnézve a 9dik évad vége is eléggé "aztafaszom!" lett :) -
Remélem ugyan azok lesznek, akik a farScape 1. évadjában :) -
levi121212 #1792 Na szombaton jön a 9. évad a TV2-őn. Kiváncsi leszek Mitchell és Landry szinkronhangjaira... -
Seten #1791
Á, akkor már van flottájuk! Tudnak melózni az biztos.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![.spoiler]spoiler üzi[./spoiler] pontok nélkül -
ilyen spoiler ablakot hogy lehet generalni?
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A SuperGate ugyebár azért kell nekik, hogy átdobhassák a csapataikat ebbe a galaxisba (persze jó kérdés, hogy miért nem építenek egy Asgardi szerű hajtóművet, de gondolom túl primitíven tartották az embereiket -sötét középkor szintje-, ezért ez nem lehetséges) -
köszi -
ment PM -
Seten #1785
Már bocs, hogy megszakítom a "EgerStarsGate" vitákat :),
van egy kérdésem a Ori-okkal kapcsolatban:
Hogy is volt ezzel a bolygóval ami fehér törpévé alakult, illetve mit is akartak azzal az "űr"csillagkapuval? (nem jó a magyar feliratom)
-
üdv. régen láttam egy oldalt ahol a csillgkapu szinkronjai voltak fent talán a 7. évadig, de már nemnagyon emléxem. megtudnátok nekem mondani az oldal címét? -
qper #1783 Sziasztok!
Valakivel tudnék esetleg közületek üzletelni SG+Sg Atlantis sorozatokkal kapcsolatban? Az alábbiakat tudnám helyette (helyettük) felajánlani:
Twin Peaks
Csengetett Mylord?
A hegy gyomrában
Lost
The 4400
Firefly+Serenity
Supernatural
Prison Break
Invasion
Surface
Sliders
-
áhh, kicsiben gondolkodtok :)
akkor már rég csillagkapukat építgetnénk
-
szvsz hazáig kergettük volna a spanyolokat:D -
Chuck Norris egyszer leölte a török sereget Egernél. Egyszer. (többet nem mertek ugyanis errefele jönni:D) -
igenis Uram! Máris átszervezzük a hadműveletekben résztvevő csapásmérő erőinket.így belegondolva, sztem a 6 grippenünk is bőven elég lenne az akkori török sereg ellen, akik tényleg Isztambulig rohannának:D
-
Lehet, hogy a kereszténység visszafogó hatása nélkül most Szakajtó Bélát, mint Európa felfedezőjét ünnepelnénk
-
És a nagy víznél legyen szíves eszeveszett hajóépítésbe kezdeni, és spuri át a túlpartra a teljes népet.
Vaj mit szóltak volna a spanyolok, ha egy sokmilliós magyar népesség fogadta volna odaát őket, akik nem gajdulnak meg egy kis tüzesvíztől meg bárányhimlőtől :pp -
Vagy ott eresztenének gyökeret
A bátrabbja meg shrapnellel lőné az alacsonyan szálló "madarat"
-
Inkább vissza kéne menni a honfoglalás idejére, és szólni Árpádnak, hogy lesz szíves továbbmenni addig, míg egy végeláthatatlan vizet nem talál napnyugat felé :) -
Na ha már tényleg durvák akarunk lenni, akkor mondjuk Jack Bauer :PP
Amúgy az apache látványától olyan futásnak erednének, hogy meg sem állnának isztambulig :)) -
Tökhülyeség. A törököket be kell zupálni, kiképezni, aztán az új technikával lerohanni európát, később a világot, meg is van a kezdő nyersanyagutánpótlás egy bolygóközi-, később csillag-, avagy galaxisközi konfliktushoz!
Allahu Akbar!
Csak nézni kell egy kis Pirkininget... -
én inkább Chuck-ot választanám :D -
én mohácshoz kérek 5 t90est elég lőszerrel, és üzemanyaggal, és még a balkánról is kisöpörjük őket :)
(egerhez meg bőven elég lenne az a 15 apache :)) -
Esetleg rendezni egy rock koncertet :) Még a magyarok is elhúznak a környékről, nem csak a törökök
-
Minek nagyzolni. Egy ember elég:
RAMBO