StarGate (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
How much can you take,before you snap?
Érdekes wolt nézni hogy Carter önmagának ad tanácsokat!😊))
Nekem az a verzó jobban tetszett volna hogy Carter igazából az idegen hajón
van és a legénység többi tagjával is ugyanezt játszák el!
De ez is COOL...Élõ köd!
milyen faj volt az idegen ûrhajóban? vagy ez még késöbb kiderül?
Akkor most mi van? Az Ori ugyanúgy felemelkedett emberek, mint az Õsök/Alterranok, csak õk a rossz fiúk? És kik a Priorok? Õk csak "szimpla" emberek némi hókuszpókusszal felturbózva?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Hülyeséget minek kérdezel?
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
Utálom Brogot!!!
Mivan??Bele vannak epitve a falba?
Vagy mi!
Utálom Brogot!!!
Elsõ 6 évad...
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
tudom van torrent de 87 nap míg lejön az 1 éved. Az alatt mgörekszem 😊
ötlet?

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
[merlinw.org]
Majd.
Most még élvezem az SG-1 et ameddig van.<#wink>#wink>
Sándor vagyok, jó munkásember.
[merlinw.org]
amúgy p2p-n kívül nem nagyon lehet letölteni jó minõségût sztem.
A 8. évadot én Dc++ és torrent oldalakon találtam, egyelõre nem mindet:
www.mininova.org www.torrentspy.com
A 9. évadra meg várunk 1 évet😄
[merlinw.org]
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
egyes fajok más néven megjelennek különbözõ filmekben
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Az mekkora volt már, mikor szitkozodott magában az elsõ fegyver átsugárzása közben😄
[merlinw.org]
Szal Atlantis season nyitás naon jó volt.