4251
-
Valszeg az Atlantis 1. évada után..., de nemkell várni, 1szerűen letöltöd a részeket és megnézed. -
bondzsi #2370 Sziasztok
lehet tudni, hogy mikor lesz (ha lesz) 10. évad a tv2?
nagyon jó rész volt a mai, de nagyon gáz, hogy nem tudom mi lesz a folytatás
-
jaja, mí tu -
nem tom ki hogy van vele, de én imádom amikor az Asgardok megjelenek.
szimpatikusak. -
_Vegeta_ #2367 Szerintem jot tett a stargate univerzumnak egy kicsit "komolyabb" tema. :) -
én előre gondoltam erre, és már leszedtem :)
amúgy sztem faxa zárórész volt, ezek az Ori hajók elég durván néznek ki. -
Azért azt egy kicsit furcsállom, hogy az Ori alattvalók középkori körűlmények között élnek, most meg egyszercsak egy hiper szuper űrhajót írányítanak.
pl. Tudják, hogy kell a wc-t használni, vagy pottyantós van az úrhajón? -
Nézd a sg 10-et és megtudod! -
Ha azt akarod, hogy a nézők várják a 10.-et, akkor így fogod befejezni.
A TV2 meg elkezdi az atlantiszt, így jó soká lesz 10. évad nálunk, kénytelen leszek letölteni. -
:)), miért kéne máshogyan? pl az jobb lenne hogy legyőzik az orájt és heppy end meg minden ? ez teljesen jó évad lezárás volt. -
Hát ez már csak így szokott lenni az évadzáró részeknél!!! -
hát elég szarul fejezték be a 9. évadot
tárva-nyitva minden -
na akkor most valaki meselje el mivan?:D
altalam elkepzelheto lehetosegek:
most? mindenki meghal, eggyel feljebbi dimenzioban folytatodik a kuzdelem vagymivan?:D -
LoL, pedig ez nagyot dob rajta, kegyetlen jó! 10.et else kezd nézni akkor... -
djukel #2357 Nem tudok napirendre térni afölött, hogy milyen istentelen szarság folyik a csillagkapu 9.évadjában. Az Arthur mondakör bevonása és tálalása hihehetlen nagy faszság. -
angelus #2356 Átböngésztem és az elmult 198 rész során 8szor szedtek össze valamilyen betegséget, és 8szor (ha egynek vesszük a Mobieus 1-2-t) játszottak az idővel és a párhuzamos síkokkal. Tehát ha innen nézzük mindkettőre kellő figyelmet fordítanak, de ez a kéttő együtt még igy is elenyésző... -
igen ez egyedi, de nekem annyira nem tetszett maga az, hogy hol volt meg a megoldás, meg hogy persze megint minden utsó pillanatban
Örülök. Békés vitára mindig kapható vagyok.:D -
angelus #2354 Ugyan egyáltalán nem akartam agresszív lenni, inkább vitát akartam indítani mert ezt már sokszor hallottam, bocs h annak tüntem.
Csak annyit hozzá, h álomkór létezik mint betegség, és annak egy extrém változatával találkoztak. Egyébként meg én ilyenkor mindig arra gondolok, h a csillagkapu attól jó h nagyon sok problémával foglalkoznak. Köztük az időutazással és párhuzamos dimenziókkal is jópárszor. Betegségekkel is kell, ettől kerek. A megvalósítás pedig tetszett, ráadásul ugye nem a csk-1 en mult a megoldás, ők simán otthagyták volna a foguk, ami külön pozitívum. -
Először is: nem Beléd akartam kötni, csak gondoltam én is közlöm a véleményemet a részekről. Ha esetleg tévesen veszek észre agresszív hangnemet a hsz-edben, akkor én kérek elnézést! De:
sci-fi: science-fiction
az álomkór nem annyira nagy fantáziát igénylő fikció, inkább vmi mesékből átvett valami, tudomány meg alig-alig van benne
igazi sci-fi-s részek sztem azok, ahol az időutazással, és azok paradoxonjaival foglalkoznak pl. vagy párhuzamos realitások vagy dimenziók, de ha csak az űrnél tartunk pl. az volt egy nagy sci-fis ötlet, mikor bolygót kerestek a Jaffáknak (ha jól emléxem) és egy olyanra bukkantak, amit egy másik faj már kiszemelt magának és elkezdte felégetni... aztán kiderüól, hogy nem pusztít, csak lakhatóvát teszi magának.
A sci-fi műfaj erőssége az, amikor ki tud törni az emberi gondolkodás kereti közül, de nem a misztikum irányába. Az a rész sokkal közelebb volt a fantasy-hoz, sőt inkább a sablonos katasztrófa/akciófilmekhez.
Sztem a jó sci-fi az, amelyiknek nem találom ki a végét a felénél. (Tudom, hogy ez elég szubjektív, de:) Szeretem, ha a(z eseményszál) végén azt tudom mondani: "huhh, erre nem is gondoltam"; pl:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"You're not a hologram, are you?" -
angelus #2352 Mi szted az igazi Sci-fi?
Egy idegen bolygón összeszedett álomkór és az azzal való megbirkózás smafu? Magyarázd már meg kérlek... -
S10E02 szerintem 10/2 semmi igazi "scifi" nem volt benne,
viszont S10E03 10/10, mert ez megint olyan rész volt ahol azSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ősös jelentekkel sikerült kicsit felborzolni az ember hátát, legutóbb sztem ezt csak Threads (Szálak) című 1 órás résszel tudták... -
angelus #2350 Amugy h értelmeset is szóljak:
S10E01 - Flesh and Blood
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egész jó rész volt, lezárta a Camelotban elkezdett "csatát", tulajdonképpen be lett mutatva, h kaptunk egy pofont és eszmélünk. A Baljós vég nagyon tetszett. 10/7
S10E02 - Morpheus
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szokásos CSK rész végre main plot érintésével! Elmegyünk megkeresni Morgana-t, közben összeszedünk egy betegséget. Jó történet, hangulatos helyszín. Színvonal tartva. 10/7
S10E03 - Pegasus Project
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az előző részhez kapcsolódva elindulnak Atlantiszra hőseink, h kutassanak, és h kitárcsázzák az Ori szuperkaput.Ezzel használatlanná téve. Tehát továbbra is main plot! Első győzelem, legyőzünk egy Ori hajót, kiiktatjuk a szuperkaput, és még Morganát is megleljük, egy remek Crossover rész keretében, hosszú idő után egy nagyon jó rész. 10/9
S10E04 - Insiders
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A main plothoz kapcsolódik ugyan de mellékszál. Ba'al az egyik legizgalmasabb mellékszereplő kerül elő, és átveri csúnyán hőseinket. A 9.ik évad vége óta érzem egyébként h visszább vették a Csk-1et. Először Seggberugta őket a 4 Ori hajó, majd egy virus győzte le majdnem őket, és nem rajtuk mult h nem maradtak ott, aztán a pegasus-ban volt egy kis siker hatalmas mákkal, és most még Ba'al is beléjük rúg. Ötletes rész, néhány béna hibával de még az első két rész szinvonalán. 10/7 -
angelus #2349 Mellesleg a mozis csak a Children of the Godsban volt...
1.-2. Évad: Összevagdosott részek az első évadból.
3.-4.-5. Évad: Egy a mozis introra hajazó intro.
6.-7.-8. Évad: Egy az eddig évadokból összevágott, kapumellett mutatom a főszereplőket intro volt, változó tartalommal itt-ott. (ugye Közben hol volt hol nem Jonas, Daniel, és Hammond.)
9.-10. Évad: A Mostani intro, a 10.ik évadban kiegészítve Valával és pár Camelottos jelenettel. Légyszi ennyi legyen elég, mostmár állj le. Akkor se lesz egynél több mozifilmes intro, ha még tízszer h volt... -
angelus #2348 Hát te hülye vagy, pont ezt magyaráztam -
Megnéztem a 10es szezon első 3 részét, eddig nagyon jó, első rész jó volt, második izgalmas, harmadik pedik mindent vitt :) -
... -
az első évadban a mozifilmes intro volt, és biztos vagyok benne hogy az uj intro később jelentkezett mint a 3 évad.. megfigyeltem és elég sok intro volt az sg-1 történelmében, legelőször volt a standard mozis, ami total ugyanaz volt mintamivel a mozifilm kezdődött, aztán jóval később jött egy összevágott, aztán az is cserélődött párszor, más tartalmú de ugyanolyan összevágottra, majd később jött egy bejáccásoktól mentes intro, amiben nagyon közelről mutatták a kapu ékzárait. aztán abba bemixeltek bejáccásokat, majd jött a mostani Mitchel-es intro.. azt javaslom nézzél utána ha még mindig nem hiszel nekem. -
márnemazér srácok, de nemqva mind1? :D
kislánykák szoktak ilyen dolgokon hajbakapni :)
egyébként nekem 10x4 valahogy nemvolt bejövős, pedig elején az öreg baal megjelenése elég kecsegtető volt... -
angelus #2343 Légyszi öcsi fogd vissza magad.
A filmet már rengetegszer láttam, csak épp az nem rémlett h a children of the gods is hasonlóan kezdődik. De utána tudod, ebben meg te tévedsz, az első két évadban már intro volt, összevágott hasonlóan a mostanihoz. Amiről te beszélsz, az az h a 3-4-5 évadban csináltak a filméhez hasonló intro-t, és az volt ott végig. Aztán a 6ik évadtól volt ismét a összevagdosott intro... -
A csk elso resze a children of the gods.. annak ugyanaz az introja mint a mozifilmnek. es mi abban akülönös h a mozifilmnek van intro-ja,, talán nem olyan értelemben mint a sorozatnak, de ugyanúgy kezdőtött, ugyanaz volt a kezdődése a mozifilmnek mint az sg-1 nek jó sok sok évadon keresztül aztán elbaszták valamiféle bejáccásos introval...:(
amúgy te nézted egyáltalán a mozifilmet? -
angelus #2341 De a csk.hu-n amugy is csak a pilot-film van ami ugye az első évad első két része... -
angelus #2340 Valamit elnézhettem/elnézhettél nagyon, ha annak volt... -
angelus #2339 A mozifilmnek volt introja? -
tévedsz.. vagy félreértettél, a legelső intro megegyezett a mozifilm introjával.
tudodmit töltsd le a csk.hu ról és bizonyosodj meg.. -
csillagkapu.hu -
Lyan Kyj #2336 csillagkapu.hu :)
10x04: nagyon jó kis rész, kellően izgalmas, és Vala gyönyörűbb, mint valaha! -
Seten #2335
Hol találtál ehhez feliratot? A feliratok.hu-n a mai dátummal a S10E03-hoz van.
-
Hát eléggé érdekes a 9x20. Érdekes a befejezés. -
Lyan Kyj #2333 wow, már van is felirat 10x04-hez, ez gyors volt! Atlantishoz megint nem lesz pár napig, de ne legyen igazam! -
fúúúú, ez már az utolsó előtti rész volt a 9. évadból? O_O