StarGate (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ROKICA
Különben meg miaz a Wraith... TV2 -õn még nemvótak ugy? képet róla!

ROKICA
Komojan fasza lenne!

MerlinW
Megnéznék egy 2-3 órás mozifilmet a nagy csatáról😊
Õs+Ember+Tok'ra+Ashgard vs. Ori+Goa'uld+Wraith+Replikátor <#idiota>
Aztán persze közben Ori téritené a kukacokat és a Wraith-eket, a Wraith kóstolgatná a kukacokat, a replikátorok meg létrehoznák a tökéletes fajt😊

[merlinw.org]

Jah, letrejon a kiegyezés deak feri segitsegevel az emberek es a wraithek kozott, a kozos ellenseg legyozese celjabol. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

MerlinW
Ki tudja?😊 Atlantis 2x20 alapján összefuthatnak velük😊 Sõt, mindenki mindenkivel, hiszen mindkét másik galaxisból ellátogattak hozzánk😊

[merlinw.org]

ROKICA
Ja és 1 kérdés:

azokról az életszívó"vámpír" lidércekrõl amik az ATLANTIS-ban alkotják az ellenséget azokról lesz szó a CSK-1 ben?(vagyis szó az már volt, hanem meg is jelennek majd?)

ROKICA
Ja de ez miatt marattam le a DEIDALOSZRÓL!!😊

Kori
nem voltak

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Istencsászár
thx, Orai alkotott valami érdekeset?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Pharaoh
Eléggé ilyrn töltelék rész volt.

Kori
a karkötõ még mindig hat
elmennek egy tudoshoz aki elárulja hogyan lehet a köteléket megszakítani de Vala szerezze vissza az anyja nyakláncát
akinél a nyaklánc van visszadja ha visszaszrzei Vala a mûszerét
a mûszrnél közlik visszadják ha Vala visszazsrzi a hajót
mindent visszaszereznek a tudós közli nem tudja a megoldást

Istencsászár
Röviden leírod mivolt benne, sajna távollét miatt lemaradtam róla:/

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kori
ez a rész tök király volt

Nem mrzed, most nem. 😊

A Korelev legenyseget attranszportaltak az egyik ori hajora, ahol vala is tartozkodik. 😊

mrzed001

Idõutazás, meg idõkavarás, az lészen ott biztos 😊

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

fruhwirth
kérdés:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na de nem a ruszki hajó szedte fel a Denijelt meg a Micsellt? ha az robbant darabokra, akkor mi lett velük?

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

fruhwirth
tudom, ezért is van mögötte az a kis 😊 jel, ami nemzetközileg is ismerten jelzi, h vmi baromságot írtam😊

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

Nem irtam semmi spoilert ezert nem szukseges a spoiler felirat. Az meg szerintem nyilvanvalo h az elobb leirt dolgok nem lesznek benne. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Vala megszuli, az ori pulyát es a kölök lesz az atrajzott ori haderok vezetoje mivel nagyon gyorsan felno. (orak alatt) Innen fog tovabb bonyolodni a sztori, sajna az oroszok altal vezetett hajonak annyi. 😊)
Viszont lesznek a 10.evadban utos reszek szentem, a Furlingek is vegre feltunnek majd.

Na ez mar spoiler. 😄

joebacsi
ehh, legalább spoilereznéd 😞

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Jo lenne. XD
Sajnos én utanna olvastam a dolgokanak es semmi ilyen nem lesz benne. Sott szerintem eleg gagyira sikeredett a sztori folytatasa. 😞

Joebacsi: Ugyanmár. Az X-aktak irja le a valodi vilagot. 2012ben vilagvege! 😄

joebacsi
a davinci kód csak kitalált baromság a haszonszerzés céljából, ellenben az sg totál a valóságot írja le! szóval ne írj butaságokat 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

fruhwirth
vagy a csillaghajók, amiket építtettek az emberekkel, azok lettek volna pentagram alakúak😊 az lenne a R3SP3C7<#eljen>

fruhwirth
a buták ha olvasták volna a Da Vinci kódot tudnák, mi is a Szent Grál valójában😊

fruhwirth
nem csodálkoznék, ha megjelenne egy X-305ös prototipussal, amin fullon van ilyen õs droid-izé-fegyverrel (szakkifejezés😄), és rommálõné a 4 ORI hajót, majd kitárcsázva rendberakna a Supergate túloldalán is mkit😄

Kicsit mar kivegeztek az egyiptomi mitologiat nemgondolod? 😊
Mostmar elsosorban az osokre es majd (szerintem) a szent grál keresesere helyezik a hangsulyt ami ertheto.

Istencsászár
😊) akár azis lehetne

RelakSfromhome
Nemtom, de az Ori az nem a tulajdonképpeni ördög? Csak a pentagram, meg ilyesmi hiányzik 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

magus
persze, egy ido utan megkedvelem majd, de mas lesz. ami nem mindig baj persze. elejen nagy lokest adott az, hogy az egyiptomi mitologiat maskent fogtak fel, most nincs semmi ilyen, ettol fuggetlenul nezem, csak mas:/

Istencsászár
Régi tetszett... tudod ez mindennel igyvan, mindenbõl az elsõ az 1edi tetszik mindekinek és ha meglátja a folytatást akkor "fikázza" durva kifejezés, de igyvan. Ezektõl függetlenül véleményem szerint mindeki aki eddig nézte az Sg-t az ezt is fogja és ha mg nem szerette meg akkor lassan megfogja mer a története érdekes és egyre jobban fog bonyolodni, és lehet elment 1-2 fõszereplõ de jöttek helyette mások akiket szintén idõvel megkedvelünk és "befogadunk".

magus
nem tudom, nekem ez igy nem tetszik annyira:/ tenyleg csak kicsereltek az ellenfeleket, egy letsikkal feljebb vittek, kiszedtek a kedvenc szereplomet. bar csak a regi reszekben foglalkoztak az okori mitologiaval, nekem igy visszagondolva azok tetszettek a legjobban. majd meglatjuk mi sul ki belole, de nem latok tul sok fantaziat/jovot ebben a sorozatban:/

Azt kell mondjam hogy O'Neillnek valo helyzet. 😄

fruhwirth
hát ööö...mivel kinyirtak egy X304est megint, és nem lehet tudni hirtelen, h melyiket, továbbá Carter kinn lebeg a világûrben, Teal'c egy szétesõ piramishajón van, Mitchell és Daniel pedig az egyik 304esen van, továbbá az Asgard, Goa'uld és földi fegyverek együttesen is hatástalanok az ORI pajzsai ellen, szóval...mit is mondhatnék....JÓ HOGY TECCIK😄D

Akk nektek is tetszett, kivallo! 😉

fruhwirth
jó nagyok.

joebacsi
#1794 <#nezze>

MerlinW
Kényelmes Carter meg páholyból... ehh nõk...<#idiota><#vigyor3>

[merlinw.org]

Baszott durva lett ez a szezonzaro resz. Jol neznek ki az Ori hajok. 😄

Az az igazsag h tenyleg csak "ujrakezdtek" az egeszet egy magasabb "letsikon". 😄
Igy eleg otlettelen az egesz, viszont nagyonis jol csinaljak szerintem. 😊

Mostmar johetnenek az asgardok segiteni komolyabban. 😄

joebacsi
a kereszténység-kritika is eléggé mitológiai szálnak tûnik nekem 😊

Azert az elet eredete eleg nagy mitologiai temakor. 😄

Azért az õsökkel kapcsolatban lesz történelmi utalás... (Arthúr mondakör)
Kori
sztem fognak de már csak mellékszálon

magus
amugy azzal hogy a goaudok kihaltak teljesen eltunt a mitologiai szal? a csillagkapuban anno ez az alternativ tortenelmiszal fogott meg, ezzel az ori-val csak egy egyszeru scifi sorozat szintjere sullyedt, vagy a goaudok meg fognak vizet kavarni?

Huha, jo bõr. 😛

Pontositok picit:
Lexa Doig csatlakozik a Stargate: SG-1 csapatához
Lexa Doig, az Androméda TV sorozat szexi androidja csatlakozik a Stargate: SG-1 gárdájához.

Kori
thx

MerlinW
Amít írtál korábban. Lexa Doig aki az Androméda sorozatban alakított, csatlakozik az SG1 csapatához.

[merlinw.org]

Kori

Kori
Lexa Doig joins Stargate: SG-1
Lexa Doig, known as the sexy compute avatar of the titular spaceship in the Andromeda TV series, joins the cast of Stargate: SG-1.

találtam ezt, istenigazából nemtom mit ír mert nemtudok angolul valaki fordítsa le
léci

Kori
ja és õ Daniel felesége a valóságban

Kori
ja és a hajó megtestesülése