StarGate (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kössz szépen! Máshonnan nem lehet letölteni?
http://www.zsut.atw.hu/

Tudom, hogy visszakellene olvasnom, de nem tudnátok egy helyet, ahonnan le lehetne tölteni az ddig megjelent részeket magyar szinkronnal? Elõre is kössz!
MerlinW
Joe: oké..😊
RelakS: köszi😊

[merlinw.org]

ikegami
Nagyobb Asgard kepeket 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

RelakS
igen

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

joebacsi
joez a banner, maradjon...márcsak a retro kedvéért <#wink>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

MerlinW
OFF

Leszedtem a Farscape 1. évadot (még nem látta).
A 2x másfélórás Peacekeeper wars ugye a vége, azaz a 4. évad után köll nézni?

ON

[merlinw.org]

MerlinW
Majd csinálok egy új bannert az új szereplõkkel Vagy kitalálok valami közös témát..😊 Ezen is módosítottam már, csak lusta voltam kicserélni. De akkor majd inkább az újat.

[merlinw.org]

ROKICA
nemisgondoltamkomojan

fruhwirth
ha azt nézed, az új évadhoz nem sok köze van a bannernek. Azóta nincs mélyen tisztelt Hammond tábornok, sem Jack, és vannak új szereplõk, szóval..

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

ROKICA
akkor sztem a bannerbe is bekéne vágni😊

ROKICA
fruhwirth
Valanak is fontos szerepe lesz majd, akármnnyire is nem bírod még most.

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

ikegami
nagyon jó oldal. : )

Jahh, ehh 😄

RelakSfromhome
ÉN nem tudom megszokni 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Majd mexokjak egymast. 😊

RelakSfromhome
Én attól kapok hülyét, ahogy Vala és Mitchell viselkedik egymással. Hogy hogy bírták ki? 😄 A farScape-ben ugyanis még gyereket is csináltak 😄 (igaz, ott Aeryn Sun és John Crichton néven voltak 😄 )

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

MerlinW
www.csillagkapu.hu 😊

[merlinw.org]

Minibikinibe Carter meg Vala? Hmm jol hangzik 😄

gergod
10. évadot /juni közepe táján mutatják be. De lehet csak julius az a junius, nem emléxem pontosan.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

mosoporr
ez ugye most a 9-edik évad,ami 20 részbõl áll, leszedtem már a 20 adik részt is és nem ugy volt vége hogy mindenki boldog, de már jo ideje nincs több rész a neten, hol a 10 edik évad? ti hallottatok rola valamit?

joebacsi
miért hülyítenélek?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Serpa
hülyítesz?

joebacsi
pedig Vala jóbõr...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a következõ részben majd visszatér, és Carterrel egy iszapbírkózással döntik el az Abydos-on, hogy melyikük maradjon az sg-1 ben

Pedig szexi az akcentusa. :]

Serpa
végra visszatért Carter.

már a tököm tele van Vala -val.

ROKICA
<#worship><#worship><#worship><#taps>

fruhwirth
A Csák Norrisz meg minden Ori felemelkedett lényt lerugdal a pörgõrugásával a magasabb létsíkról a rákba😄

ROKICA
Daniel Jackson-t Oma emelte fel... Oma-t meg Chuck Norris😊

Superman egy õs, szoval nemsokat segithet. 😄D

ROKICA
😄

joebacsi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
áhh ide sztem már chuck kell

ROKICA
nemigaz!!!!!!!!

van egy kis piros telefon és azon fogják majd riasztani a superman-t aki majd szétrugja az ori seggét!!!!!!

Szpojler!
Jack Bauert is beavatjak a stargate programba, aminek hatasara beáll az sg-1be es igy sikerul megszerezni a grált. Bauer pedig a grál segitsegevel szetrugja az orik segget. Mindezt 24ora alatt.
Reszlet a 24 season 6bol. 😄

Kori
én csak gondoltam!!!!!!!!!

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

ROKICA
!!!SPOILER!!!

Kori
gyõzni fogunk!!!!!!!!!!!!!!!!

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Istencsászár
meghát😊 a kis geci, sok gond lesz még ezekkel, nagy hatalmuk van, többiek ezekez képest kispályások😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ROKICA
oráj megcsinálta a mátrixot a golyókkal😊

ikegami
Samantha Carter <#nemtudom><#phone><#email><#felkialtas>

Bori

ikegami
Ori

ROKICA
Akkó jó.

2XP
Nem, nem kötöttek semmilyen szövetséget 😊 Még mindig embereket esznek 😄

ROKICA
Ezeket egy részben ugy láttam hogy egy embert szipojoznak ki. azóta szövetséget kötöttek az emberekkel,,és a goauldok ellen vagy mi ellen?

fruhwirth
"oyoyo maaaan! na mizu-e van ketscheg? most komolyan velem meg a spanjaimmal akarsz kikezdeni, he?? mi 4n vagyunk te meg egyedül kisk*cs*g. Na mutasd csak mi van nálad? mobil, arany? ne szórakozzá, viriccsá vmit, vagy beleállítunk a betonba kiccsirgó!"

vmi ilyen képaláírást tudnék elképzelni a képhez<#banplz>

2XP