4238
  • _Vegeta_
    Mert segitett neki az ős pic*a. :D
    Tulajdonkeppen o csinalta. :)
  • Serpa
    Daniel miért is emelkedhetett fel?
  • _Vegeta_
    Valoban nem, de a tudas novelesevel kell elerni egy olyan szintre amikor "megvilagaosodik" az egyen.

South Park->Kyle amikor megvilagosodik. :D
  • Pharaoh
    A tudás nem egyenlő a megvilágosodással, ami a felemelkedéshez kell.
  • _Vegeta_
    Nem is technologiarol van szo hanem tudasrol. ;) Az asgardok teste mar visszafele fejlodik a sok klonozas miatt szoval mar reg fel kellett volna emelkedniuk. :)
  • ROKICA
    és a nemtomhanyadik évadtól nem tagja az SG-1 nek:(
  • MerlinW
    9x01-ben jön Mitchell, 8. évadban végig szerepel O'neil
  • Pharaoh
    Miért kellett volna felemelkedniük? Az nem technológiai szint kérdése, akkor már inkább a nox.
  • Seten

Asszem a S09 elején (Avalon I.) mikor Mitchell próbálja összeszedni az SG-1-et.

• Kövesdi A
    meik részben tünt el a sorozat-bol Jack_O Neil ?
  • _Vegeta_
    Az asgardoknak mar reg fel kellett volna emelkedniuk a magasabb szintre, de hulyek hozza. :)
    Szerintem viszont a replikatorok csak "egy" problemajuk volt a sok kozul. :)
  • MerlinW
    Mi komolyan nyomjuk, egy lapra mindent, így nem kell annyifele figyelni, annyi mindennel foglalkozni:)
  • gergod
    Nem baj azt is tönkre tesszük :D
  • mooo
    Alig van pár bolygójuk...Nekünk egy van
  • gergod
    Azért ők sajnos egy kihalófélben levő faj, akiket a replikátorok nagyon elcsipáztak. Alig van pár bolygójuk, a népességük nagy része csak az adatbankokban tárolja a tudatát. Kevesen vannak, kevés bolygón, távoli galaxis(ok)ban.
  • _Vegeta_
    Nyilvan van egyeb dolguk is. :)
  • Heimdall
    Hát akármennyire szimpik az asgardok, én azért csodálom h csak egy hajót küldtek, mi meg már annyiszor megmentettük O'neill-t idézve a kis szürke seggüket.....
  • MerlinW
    A 7 évad végén, 8. évad elején indul el az atlantiszi szál, az Antarktiszi csata után, mikor megtalálják at ős helyőrséget. Ott találták meg Atlantisz kapucímét.
  • Serpa
    ez így jó is lenne.

le megy a 2 évad, jövő nyáron kijön a S03dvdripben, és így fel tok csatlakozni, a S04 kezdésig.
  • Victor1103
    Köszi az infót:)
  • Seten

Csinálja valaki a S10E05 (magyar) feliratát?

• Istencsászár
    Szvsz 2 helyszín 2 csapat, 2 történet megy párhuzamosan, néha összefonodik és ide-oda mennek az utalások.
  • Istencsászár
    Sg Atlantisz ha ugy vesszük kölün álló, de az Sgből ágazik le és az Atlantisz, Ős dolgot kezdi el feszegetni ahol egy uj ellenfél bukkan elő... De az Atlantisz az Sg vel is összefonódik, pl az Sg 10es évadban 1ik részben a 2 team egymással dolgozott, mivel a szálak az Atlantiszra vezetnek... Atlantisz egy nagy város, ahol sok tudás és technika van, ezeket fedezik fel az Atlantis szériában és ott találkoznak egy ellenséggel is...
  • Victor1103
    Én most már totál nem értem az egészet:Az SG atlantis egy teljesen különálló SG,vagy most közvetlen folytatása a sima SG-nek????
  • tnm #2374
    pontosan
  • gergod
    Ez az atlantis rész hihetetlen jó volt!! Bőven feledtette az előző szarságot :)
  • tnm #2372
    két Atlantis évad múlva, tehát durván 44 hét múlva, vagy több.... :D
    egyébként a SG-1 S10E05 kontra Atlantis S03E05 mezőnyben, most szerintem egyértelmúen Atlantis volt jobb... régóta először
  • Istencsászár
    Valszeg az Atlantis 1. évada után..., de nemkell várni, 1szerűen letöltöd a részeket és megnézed.
  • bondzsi
    Sziasztok

lehet tudni, hogy mikor lesz (ha lesz) 10. évad a tv2?

nagyon jó rész volt a mai, de nagyon gáz, hogy nem tudom mi lesz a folytatás
  • Istencsászár
    jaja, mí tu
  • Serpa
    nem tom ki hogy van vele, de én imádom amikor az Asgardok megjelenek.
    szimpatikusak.
  • _Vegeta_
    Szerintem jot tett a stargate univerzumnak egy kicsit "komolyabb" tema. :)
  • Serpa
    én előre gondoltam erre, és már leszedtem :)

amúgy sztem faxa zárórész volt, ezek az Ori hajók elég durván néznek ki.
  • Pharaoh
    Azért azt egy kicsit furcsállom, hogy az Ori alattvalók középkori körűlmények között élnek, most meg egyszercsak egy hiper szuper űrhajót írányítanak.
    pl. Tudják, hogy kell a wc-t használni, vagy pottyantós van az úrhajón?
  • Istencsászár
    Nézd a sg 10-et és megtudod!
  • Pharaoh
    Ha azt akarod, hogy a nézők várják a 10.-et, akkor így fogod befejezni.

A TV2 meg elkezdi az atlantiszt, így jó soká lesz 10. évad nálunk, kénytelen leszek letölteni.
  • Istencsászár
    :)), miért kéne máshogyan? pl az jobb lenne hogy legyőzik az orájt és heppy end meg minden ? ez teljesen jó évad lezárás volt.
  • seriesfanatic
    Hát ez már csak így szokott lenni az évadzáró részeknél!!!
  • Kori
    hát elég szarul fejezték be a 9. évadot

tárva-nyitva minden
  • magus
    na akkor most valaki meselje el mivan?:D

altalam elkepzelheto lehetosegek:

most? mindenki meghal, eggyel feljebbi dimenzioban folytatodik a kuzdelem vagymivan?:D