StarGate (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Leszedtem a Farscape 1. évadot (még nem látta).
A 2x másfélórás Peacekeeper wars ugye a vége, azaz a 4. évad után köll nézni?
ON
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
van egy kis piros telefon és azon fogják majd riasztani a superman-t aki majd szétrugja az ori seggét!!!!!!
Jack Bauert is beavatjak a stargate programba, aminek hatasara beáll az sg-1be es igy sikerul megszerezni a grált. Bauer pedig a grál segitsegevel szetrugja az orik segget. Mindezt 24ora alatt.
Reszlet a 24 season 6bol. 😄
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
vmi ilyen képaláírást tudnék elképzelni a képhez<#banplz>#banplz>