StarGate (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Emléxem az akkori pofájára is kábé:..::...
Õ ,már akkor is felemelkedett volt.. de "le emelkedett" Carter házába már nemtom miért.. egy ideig csak Carter látta.. ilyesmi volt..😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
és azt a lehetõséget kizárnám hogy ugygondolta nemismerem az oldalt<#levele>#levele>
SGA 3x01 No Man's Land : 2006. július 14.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Meg az a dagadt, sokat zabáló goauld season 9-bõl is valami tudós lehetett, õ találta ki Baal-nek a stargate-ek egyszerre való tárcsázását...
Szóval vannak azért tudósaik, csak a történet nem rájuk koncentrál 😊
Meghát képzetlen, IQ 0 munkások Tajvanban is szerelnek össze csúcsminõséget... Elnézést, ha ez sértõ lenne nem bántani akarom õket...
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
4 Baals to go ...
<#idiota>#idiota>
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Nagy tetovált láncinges emberek: Jaffák, vagy Kiss XD
Nagyon állat volt az is, ahogy a szállító feltûnt az irodaházak között is 😄
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
akkor torrent oldal.
vagy smsweb.
de , hadd kerdezzem meg, miert akarod mashonnet tolteni?
ne mond mar, hogy egy lanos klienstol nem tudsz maxxal szedni.