4238
  • Seten

Egy igazi sci-fi fan nem mond ilyen hülyeségeket.
    A tizenéves kölykök szokása belekötni mind a SG-1 mind a BSG részeibe.
    (Mellesleg a legutóbbi részben is szerepelt RDA)

• tnm #2477
    hát mindenesetre, ha télleg törlik, akkor remélem a 10. évadot majd valahogy lezárják: új véget csinálnak neki, vagy lesz egy lezáró mozifilm (be szép is lenne), vagy csak egyzserűen átvezetnék az atlantisba... (szereplőket is vive)
  • _Vegeta_
    Mit majmoljatok RDA-t jovolt, de ugyanugy jo micsel is..en meg nem temetnem a sorozatot egyenlore.
  • Lacee
    egyetértek :)
    szerintem sincs már sok köze az eredeti RDA-féle sorozathoz, de nekem pl tetszett hogy egyre kevésbé veszi magát komolyan a sorozat.. több poén, jó kis popcorn-movie.. de ezek szerint a széles közönségnek nem jött be.
  • Lyan Kyj
    én is azt tartom a végének, az újabb évadokat magamban külön sorozatként kezelem. Mégis sajnálom, hogy vége, Valát még 10 évadon át is szívesen néztem volna:(
  • Magoo
    Nem tudok felháborodni a Cancel-en...sőt én is ezt tettem volna vele. (ne kövezzetek meg)
    Számomra a sorozat azzal, hogy RDA kilépett és a Goauld-ok meghalt, meghalt. Lényegében ott is lett vége. Onnantól barmolták az egészet! Túlcifrázták és olyan mitológiai alapokra épitkeztek amire nem lett volna szabad (sztem).
    Elhiszem, hogy még így is sok fan-ja volt a sorozatnak, de sztem várható volt a kaszálás!
  • ROKICA
    hülye amcsik mér nézik azt a shit battlestar galactica-t többen mint a stargate-t!
  • Lyan Kyj
    shit
  • winnie
    SG-1 cancel?
  • tnm #2469
    és ugye ennek a partinak az előkészületei volt az a misszió, amiről nem beszélhettek Mitchell-nek?
  • Seten

Tehát akkor Mitchell-nek volt a meglepi. Így o.k.

• Lacee
    a 200. kapuátlépés, nem? :)
  • Seten

De mi volt az a party amire készültek?
    (És még Walther is velük ment :)

• Gregie11
    ezt azt hiszem ő maga is elismerte
  • tnm #2464
    az is nagy volt, hogy itt végülis "saját" sztorit mondott el...
    meg előtte a fevezetés:
    "Csak egy aprócska jótanács, ha lopni akar, olyanból lopjon, ami kevésbé ismert."
    Jól beszóltak nekik. Meg azt jól vettem le, hogy kicsit beszóltak Richard Dean Anderson-nak is? (Nem csak arra gondolok, hogy: "a nyolcadik évadban már csak telefonálgatott."):D
  • seriesfanatic
    10x06
    A legjobb utalás a Csillagközi Szökevények (Farscape) volt, mert ugyebár 2 színész is játsztott benne a mostani csapatból.

Csak gratulálni tudok ehhez a részhez nagyon tetszett
  • Gregie11
    Igazad volt. Ezer sorry. Csak kár hogy rohadtul nincs sehol feltűntetve. De hát ennyit erről.
  • mooo
  • MerlinW
    tv2.hu? port.hu?
  • Gregie11
    Azt mondta a TV2 hogy éjszakánként megismétlik a csk-1-et az elejétől. Pontosan mely napokon és mikor?
  • Seten

És felvetődik a kérdés: Mi van ha tényleg létezik a csillagkapu? Az egész sorozat pedig csak egy álca.

• Lacee
    nekem nagyon tetszett ez a rész, a filmes utalások ütöttek :D

az eddigi 10. széria legszórakoztatóbb része volt SZVSZ. önirónia rulez (film lesz-e vagy sorozat, mi legyen a színészekkel stb)
  • _Vegeta_
    Szoval nemmondtam hogy rossz volt. Mókás volt.. de a feletol mar kicsit (nagyon) untam. :)
  • MerlinW
    Kicsit kirugtak a hámból:) Megérdemlik, megdolgoztak érte:) 200 részenként 1x megbocsájtható:)
  • Lyan Kyj
    nekem még Teal'c teljesen oda-nem-illő "Indeed"-jei tetszettek^^
  • MerlinW
    06 kicsit eröltett volt számomra, de a Farscape-es, a fiatalosés és a bábos jelenet odatett:)
  • Lyan Kyj
    Jó kérdés. Jacknek kell lennie, aki lelötte a csajt, hisz a másik szöszi az Carter, ugye. És neki Jackkel van viszonya.
  • Gregie11
    Akkor miért mondja Daniel fiatalabb karaktere, hogy Mitchell már nem kedveli, ha az O'Neill volt, aki kiynírta a Goa'uld csajt. Egyáltalán mi köze van ehhez Mitchellnek???
  • _Vegeta_
    Iszonyat elborult resz volt de egy kicsit uncsi szvsz.:(
  • Lyan Kyj
    Ah, megnéztem 10x06-ot! Baze!!!

Csaj csókolózik fiatal-teal'c-kel, erre Jack lelövi a csajt.
    - Haver, ezt meg miért csináltad?
    - Haver, az a dögös pipi tök Goa'uld volt!
    - Attól még meglehetett volna!

• Lyan Kyj
    Felirat Abydoson!
  • Gregie11
    Hammond: ,,Now, what this team needs is a leader, someone who laughs in the face of this enemy, even it's inappropriate: Colonel Jack O'Neill." Tényleg illett rá!
  • gergod
    Ja jó volt, én is halálra röhögtem magam rajta :)

Bár azért örülök, hogy ilyen 5 évente 1x van :DDD
  • tnm #2445
    és a többi???
    Óz...?
    Star trek??? <-- Danielnek mien feje volt már???:D:D:D
    Teal'c PI???<--- "Indeed."
  • Gregie11
    a bábos rész vmi iszonytosan nagy volt
    - Carter kompletten kielemezte a működést
    - Jacksonnak meg minden ismerős volt szal bő fél perc és megfejtette
    - Jack poénkodott
    - Teal'c meg röhögött egy jót
  • tnm #2443
    hajjaj, és k*rva nagy, ez a kétszázadik, kicsit elborultak, és megünnepelték magukat:D:D:D
    "Forogjon! Azt akarom, hogy forogjon!!!"
    "De uram, nem forog."
    "De forogjon, az olyan király, hogyha forog!!!"
    "Uram forog."

:D:D:D:D:D
  • _Vegeta_
    Mar kijott a 6os resz?:D
  • janisjoplin
    Olyan személyt keresek akinek meg van az összes stargate /feliratosan/..cserébe adnák más sorozatokat vagy [email protected]
  • tnm #2440
    uhh télleg ez (S10E06) volt a 200. rész???
    hát, beteg volt. szétröhögtem a fejem :D:D
    mki nézze meg, aki valaha nézte a sorozatot és /vagy a filmet!!!:D
  • Lyan Kyj
    dehogy! O'neill ott van a bolygón, Thor pedig a hajón vendégeskedik