StarGate (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sg1 szereploinek is elegge jellegzetes a hangjuk, mondjuk Teal'C nek. 😉

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

mrzed001
Mondjuk kíváncsi leszek, hogy az Atlantis-hoz milyen hangokat szednek össze. A fõszereplõknek elég spéci hangjuk van, szóval könnyen lehet hogy a gagyi de ócsóóó jegyében valami totálhozzánemillõ nyálbunkók fogják szinkronizálni

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

1)SG-1 10x01 Flesh And Blood : 2006. július 14.
SGA 3x01 No Man's Land : 2006. július 14.

2) Kozel sem biztos hogy a 10. az utolso evad lesz elnezve a sztorit. Vsz

3) Csak 1! szezont nezz meg eredeti hanggal es ugy fox menekulni a szinkron elol. Raadasul ahogy joebacsi is mondta - es igazat adok neki - az sg1 szinkronja még a jobbak kozul valo. De igy is szanalom. 😊

ROKICA
én azmellett lennék hogy elõször akkormár inkább fejezzék be a 10. gondolom utolsó évadot a TV2 az sg-1 bõl és utána tolja az Atlantisz-t..

joebacsi
mindkét fajta hang szokatlan az elején a másik után, de az eredetinél bajosan lenne jobb a magyar hang 😊
(bár sg esetén még egész normális munkáról van szó pl egy bsghez képest)
scifi channel-en párhuzamosan megy az sg1 és az sga, így magyaron mindenképpen várni kell az egyikre nemkevés idõt 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

ROKICA
Nemtudom mér vannak el egyesek annyira az original hangért.. most töltöttem le nemrég 2p2-vel egy 360 megás részt.. persze csak original hanggal volt fenn a hálózatban.. és szerintem lehet hogy hülyén hangzik de nekem nagyon gagyi az eredeti hang a magyar szinkron mellett és errõl ennyit..

"Mivel heteken belul adasba kerul persze. 😊"

nemaztmondta itt valaki h ugy lesz megoldva hogy elõször jön az Atlantis 1 évad majd utána a 10 sg-1 évad?

Mivel heteken belul adasba kerul persze. 😊

ikegami
Télleg mi van a 10 évadddal? Forgatják már?

fruhwirth
jöhetne mán az új évad.

megnézem most szombaton a 9. évad egyik részét szinkronosan, kegyetlen &>&#& volt igy az angol verzió után.

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

Olyan

Minek neked a magyar hang? Szerintem szánalmasan száraz , mûtermi, nincs rá jó szó 😄
LLER
elõször is nemtéged kérdeztem!!!

Lyan Kyj azt mondta hogy BitGate-en megtalálom a magyarhangot!!

Akkor meg minek ismételed magadat?!

\"Jelenleg ki vagy tiltva, mert összegyűlt az 5 büntetőpontod, így nem küldhetsz hozzászólást. A kitiltás lejár: 2006.06. 18. 22:46-kor\"

Istencsászár
CSAK MAGYAR oldalakon találsz, ha találsz + ezek többsége zárt, illetve nehéz bekerülni. Szerintem semmi értelme keresned, ha nemvagy benne 1 ilyenbe... Már rég meg tudtad volna nézni felirattal... és más sem fogja neked leszedni és felrakni... ennyit nemér az egész herce hurca.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

LLER
tudom miaz a torrent.. használom si hébe-hóba de igazán nemannyira mert inkább gyorsabb netnek való az😊

én inkább a TorrentSpy.com -on szoktam keresni.. és a BitComet szoftverrel szedni.. de nem világos hogy ebbõl a szóból hogy "BitGate" ebbõl honnan tudhattam volna hogy torrentrõl van szó???
sok search oldal van...

de ettõl eltekintve gondoljátok hogy torrent el lebirom szedni a magyar hangot??
1általán lehet ilyet találni torrentsearch oldalakon?

\"Jelenleg ki vagy tiltva, mert összegyűlt az 5 büntetőpontod, így nem küldhetsz hozzászólást. A kitiltás lejár: 2006.06. 18. 22:46-kor\"

MerlinW
"kiképzésért"<#idiota><#nyes>

[merlinw.org]

Istencsászár
Ne szemeteld már szét ilyen marhasággal a topikot, igen egy oldal, torrent, de ahogy látom fogalmad sincs mi az, menny a torrent topikba kiképzésért, nem ide való téma.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

LLER
az egy weblap??

és rajta van a magyar szinkron?

BitGate-en már rég fent van...

LLER
De akkor meg valakinek nincs meg ennnek: Stargate SG1 - 9x11 - The Fourth Horseman - Part 2 -az epizódnak a szinkronja valamiféle hang file-ban.???

vagy megvan valakinek ez a rész magyar szinkronnal??
mert ha igen akkor ki lehetne venni belõle a hangot és felteszi mp3 ban valami ftp-re nekem????

Kori
külön nem láttam még seholsem

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

külön nemlehet mp3 ban hozzá letölteni a sinkront?

www.edomaajka.try.hu

Kori
torrenten szinkronosan is fent van

biztos van...

www.edomaajka.try.hu

Istencsászár
szinkron sztem nincs, én nemtudok róla hogy lenne, de talán valahol van 😄

ez köztudott... és? én feliratot kértem? vagy mi?

www.edomaajka.try.hu

Istencsászár
van felirat...

jaja már megvan deazér kösz😊
szedem p2p vel kemény 3-4 kbs-al😊
majd 3-4 nap és le is jön...

ja és olyan oldal ahonnan majd magyar szinkron-t tudok leszedni?

www.edomaajka.try.hu

Kori
9.11 Negyedik lovas 2

hali

nembirtam nézni ezt a részt sajnos.😞
de le akarnám szedni valahonnan.. csak a címe érdekelne meg az hogy ez a mai rész ugye a 9 évadnak hanyadik része volt? mert h tudjam melyiket kell letölteni..

www.edomaajka.try.hu

Deja Q! :>

2XP
Déja vu 😄

Good for you. 😊

Istencsászár
Huh, hát nemtudom mi a baj egyes emberekkel hogy "szinkront nézi akkor valami nincs renben vele..." hát de mér? elvégre magyarok vagyunk... Lehet sok embernek nem okoz örömet az angol nyelv mivel 1 kukkot nem ért belõle, habár olvashatja, de neki a felriatos film sem jön be, nem tudja élvezni. Szerintem lényegtelen hogy min nézi, ha a magyart megszokta akkor az angol fura lehet és fordítva, de ha csak azt nézi akkor megszokja és nem érdekli a másik mer az jó neki. Mielõtt nekem esik valaki, én mindebõl próbálom az angolt nézni, mer megértem hallás után is és tudom élvezni, de természetesen a szinkrons részeket is megnézem még1szer és élvezem legyen akármilyen jó film.

remélem a tv2 csinál egy saját gyártású feliratot az Atlantis elejére,hogy 2 évvel korábban..mert sokan vakarják majd a fejüket,miért O'Neill búcsúztatja az atlantiszi csapatot és nem Landry😊)
good for you. 😊

én nem aztmondtam hogy az original hang bénáb mint a szinkronos.. hanemhogy én már annyira mexoktam a szinkron-t hogy nem tudom élvezni az amcsi verziót...

www.edomaajka.try.hu

még tudnál ezen vitatkozni? ha nekem a szinkronos teccik akkor nincs mit tenni😊

www.edomaajka.try.hu

Kar hogy mar nemtudunk vitatkoznni. 😞

2XP
Meg Ford Fairlane-t 😄

Mindenkinek az eredeti hangja a legjobb kiveve Al Bundy-t. 😄
Szinkronizalas=sux

joebacsi
"és nemmindenkinek van szélessávú nete ahoz hogy letöltse a részeket!"
azért ez már manapság itt a balkánon is kezd alapszériává vállni...

a szinkron meg egész jó...amíg nemláttad az eredetivel 😊
szal ha kicsit igényesebb vagy, akkor angol hanggal nézed...
(amúgy óvatosan, mert a sokadik nickduplikálást nem nagyon szeretik az SG-n, bár nekem édesmind1, de ha keményebben beszólogatsz valakinek, lehet nem lesznek ilyen elnézõek 😊)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
meg amúgy sincs olyan túlsok átfedés a 2 sorozat között (sõt még baki is van asszem, ha a párhuzamosságot figyelembe vesszük)

Jo ez igy. Ertelmes mber ugyis erededi nyelven nezi. ^^

MerlinW
De aki látta az atlantisokat, tudja hogy minimális az összefüggés. SG nélkül is élvezhetõ.

[merlinw.org]

gergod
Az atlantis 1. évad a az SG-1 8. évadjával megy párhuzamosan, tehát ez már bukta...

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

"azért lenne mert az lenne a normális ha párhuzamosan lenne.. hiszen úgymegy originálba!"
csodálom, hogy a tv2 nek van pénze ilyen uj sorozatra. sztem nem akarjak egyszerre elsütni a kemény valutáért vett puskaporukat ...

szal lehet ugy megy "originálba" , de igy meg költséghatékonyabb.

miert menne parhuzamosan?
lenyomnak 2 evad atlantiszt, aztan sg1 10. evad, aztan atlantisz 3. evad es igy tovabb.

Rumors
"A hír megerõsítve: a TV2 mûsorra tûzi a Stargate Atlantist is!

Az eddig csak pletykaként terjengõ hír igaz: a 9. évad után jön az Atlantis a TV2-n! A pontos idõpontról - akárcsak a szinkronhangokról - egyelõre nincs információnk, de amint birtokunkba jut valamilyen információmorzsa, természetesen beszámolunk."

forrás: Csillagkapu.hu

dehát a CSILLAGKAPU SG-1 nek még lesz 10 évadja is!
akkor a TV2 õn párhuzamosan fog menni a 10 évad meg az ATLANTISZ?

&#65207;&#65209;&#65215;&#65221;&#64407;&#64379;&#64391;&#64413;&#64360;&#64342;&#65260;&#65256;&#65258;

MerlinW
fotocsop😄

[merlinw.org]

RelakS
Miez? XD

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE