4251
  • 2XP
    Attól még hogy megszüntetik a sg-1 sorozatot, még a parancsnokságot nem kell kinyírni, max. te nem látod, hogy mi történik odaát.
  • magus
    a sorozat mar teljesen mas mint volt anno. nem mondom hogy olyan lelkesedessel neztem mint anno, de azert nezegettem. gondolom sokan voltak igy, es kigolyozta a tobbi sorozat, de mindenesetre sajnalom, ha nem is volt olyan jo az orai mint a goauld aert kivancsi lettem volna meg mi tortenik. az meg hogy pont az atlantist rendeltek meg es ezt nem az gaz, atlantis is tok ugyanugy a regi sg1 majmolasa mint az ujsg1.
  • Heimdall
    Nem értem h egy olyan sorozatot ami szinte már a sci-fi alapkövének számít, és 10 éve megy hogy lehet csak úgy hopp nem megrendelni.... Mondjuk RDA nélkül télleg egész más feelingje lett a sorozatnak de sztem még így is übereli BSG-t. Mondjuk ízlések és pofonok. A goauldok meg nem tűntek el teljesen attól h nem akarják elpusztítani a földet minden 2. részben, pl. Baal még mindíg tevékenykedik ahogy szoktuk látni XD
    Egyébként meg szerintem SGA nincs SG-1 nélkül. Emberek most milyen lenne az hogy megy haza a Daedalus a már nemlétező SGC-be... vagy milyen lenne az hogy jelentenének az SGC-nek ami már nem is működik aktívan... Nem értem én ezt...
  • ROKICA
  • MerlinW
    Szerintem te most tarts pár SG-mentes hónapot:)
  • ROKICA
    ezek mind létezhetnek a valóságban is.. még a mai napig sem tudjuk h ki építette a piramisokat..stb. és sok leírásban hieroglifákban lehet fellelni a Jaffák hozt hasonlóan öltözött "embereket".. és ahogy a csk.hu-n is van tudományos magyarázat a féregjárat létezhetőségére, hogy igazán is létre lehet hozni csak nagyonnagy mennyiségű energia kell hozzá amit a jelkenlegi emberi fejlettségi szint nem t5ud biztosítani csak esetleg idegen technológiával(csillagkapu)... a marson található baktériumokkal sem futsz össze naponta de hírekből tudod hogy vannak... szal szerintem az SG sokkal realistikusabb.. az már csak a hosszabbítás kelléke hogy az egyiptomi kulturák megmagyarázása után már minden legendára van ős magyarázat XD
  • Istencsászár
    Bárki bármit mond ( kínjában ) rettentően sajnálom hogy ilyet kell olvasnom... ezeket az évadokat is ugyan ugy élvezem mint az elsőtől kezdve, ezek is fantasztikusak, izgalmasak, és igaz sg feelingesek... az amcsik meg felfordulhatnak!
  • Magoo
    reális?
    Szimbióták, Ál-istenek, Jaffa-k, Orik, stb.....hm....télleg minden nap ilyen csávókkal futok össze az utcán :D
  • MerlinW
    Persze, izlések és pofonok, de SG sokkal meseszerübb mint a BSG világvége hangulatot árasztó, belpolitikai viszályokkal teli harca az faj megmaradásáért. Politikát, vallást, nehéz döntéseket, poénmentes, komoly hangvételben, illetve az emberi faj szánalmas mivoltát mutatja be. Tulajdonképpen két motívum utal sci-fi mivoltára. Egyik hogy az űrben játszódik, másik hogy nem az oroszok hanem a cylonok a rosszfiúk.
  • ROKICA
    lehet hogy jo, de én nem birom az olyan fajta sci-fi ket mint pl. a BSG vagy ha azt annak lehet nevezni akkor a StarWars, vagy az Ürszekeres(angolcímenemtom)..
    én csak az igényes (tudom h a BSG elég igényes) és a reális valós tudománnyal foglalkozó sci-fi ket szeretem általában mint a Csilagkapu vagy a Farscape.. stb.
  • Pharaoh
    Nem tom mi bajotok van a BSG-el, szerintem egész jó.
  • ROKICA
    a BSG vagy beteges sci-fi rajongóknak vagy ovodásoknak való.. de ez az én véleményem
  • ROKICA
    A BSG számomra nem sci-fi hanem egy hülyeség

a Farscape az jo volt.
  • Seten

Egy igazi sci-fi fan nem mond ilyen hülyeségeket.
    A tizenéves kölykök szokása belekötni mind a SG-1 mind a BSG részeibe.
    (Mellesleg a legutóbbi részben is szerepelt RDA)

• tnm #2477
    hát mindenesetre, ha télleg törlik, akkor remélem a 10. évadot majd valahogy lezárják: új véget csinálnak neki, vagy lesz egy lezáró mozifilm (be szép is lenne), vagy csak egyzserűen átvezetnék az atlantisba... (szereplőket is vive)
  • _Vegeta_
    Mit majmoljatok RDA-t jovolt, de ugyanugy jo micsel is..en meg nem temetnem a sorozatot egyenlore.
  • Lacee
    egyetértek :)
    szerintem sincs már sok köze az eredeti RDA-féle sorozathoz, de nekem pl tetszett hogy egyre kevésbé veszi magát komolyan a sorozat.. több poén, jó kis popcorn-movie.. de ezek szerint a széles közönségnek nem jött be.
  • Lyan Kyj
    én is azt tartom a végének, az újabb évadokat magamban külön sorozatként kezelem. Mégis sajnálom, hogy vége, Valát még 10 évadon át is szívesen néztem volna:(
  • Magoo
    Nem tudok felháborodni a Cancel-en...sőt én is ezt tettem volna vele. (ne kövezzetek meg)
    Számomra a sorozat azzal, hogy RDA kilépett és a Goauld-ok meghalt, meghalt. Lényegében ott is lett vége. Onnantól barmolták az egészet! Túlcifrázták és olyan mitológiai alapokra épitkeztek amire nem lett volna szabad (sztem).
    Elhiszem, hogy még így is sok fan-ja volt a sorozatnak, de sztem várható volt a kaszálás!
  • ROKICA
    hülye amcsik mér nézik azt a shit battlestar galactica-t többen mint a stargate-t!
  • Lyan Kyj
    shit
  • winnie
    SG-1 cancel?
  • tnm #2469
    és ugye ennek a partinak az előkészületei volt az a misszió, amiről nem beszélhettek Mitchell-nek?
  • Seten

Tehát akkor Mitchell-nek volt a meglepi. Így o.k.

• Lacee
    a 200. kapuátlépés, nem? :)
  • Seten

De mi volt az a party amire készültek?
    (És még Walther is velük ment :)

• Gregie11
    ezt azt hiszem ő maga is elismerte
  • tnm #2464
    az is nagy volt, hogy itt végülis "saját" sztorit mondott el...
    meg előtte a fevezetés:
    "Csak egy aprócska jótanács, ha lopni akar, olyanból lopjon, ami kevésbé ismert."
    Jól beszóltak nekik. Meg azt jól vettem le, hogy kicsit beszóltak Richard Dean Anderson-nak is? (Nem csak arra gondolok, hogy: "a nyolcadik évadban már csak telefonálgatott."):D
  • seriesfanatic
    10x06
    A legjobb utalás a Csillagközi Szökevények (Farscape) volt, mert ugyebár 2 színész is játsztott benne a mostani csapatból.

Csak gratulálni tudok ehhez a részhez nagyon tetszett
  • Gregie11
    Igazad volt. Ezer sorry. Csak kár hogy rohadtul nincs sehol feltűntetve. De hát ennyit erről.
  • mooo
  • MerlinW
    tv2.hu? port.hu?
  • Gregie11
    Azt mondta a TV2 hogy éjszakánként megismétlik a csk-1-et az elejétől. Pontosan mely napokon és mikor?
  • Seten

És felvetődik a kérdés: Mi van ha tényleg létezik a csillagkapu? Az egész sorozat pedig csak egy álca.

• Lacee
    nekem nagyon tetszett ez a rész, a filmes utalások ütöttek :D

az eddigi 10. széria legszórakoztatóbb része volt SZVSZ. önirónia rulez (film lesz-e vagy sorozat, mi legyen a színészekkel stb)
  • _Vegeta_
    Szoval nemmondtam hogy rossz volt. Mókás volt.. de a feletol mar kicsit (nagyon) untam. :)
  • MerlinW
    Kicsit kirugtak a hámból:) Megérdemlik, megdolgoztak érte:) 200 részenként 1x megbocsájtható:)
  • Lyan Kyj
    nekem még Teal'c teljesen oda-nem-illő "Indeed"-jei tetszettek^^
  • MerlinW
    06 kicsit eröltett volt számomra, de a Farscape-es, a fiatalosés és a bábos jelenet odatett:)
  • Lyan Kyj
    Jó kérdés. Jacknek kell lennie, aki lelötte a csajt, hisz a másik szöszi az Carter, ugye. És neki Jackkel van viszonya.