StarGate (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
SGA 3x01 No Man's Land : 2006. július 14.
2) Kozel sem biztos hogy a 10. az utolso evad lesz elnezve a sztorit. Vsz
3) Csak 1! szezont nezz meg eredeti hanggal es ugy fox menekulni a szinkron elol. Raadasul ahogy joebacsi is mondta - es igazat adok neki - az sg1 szinkronja még a jobbak kozul valo. De igy is szanalom. 😊
(bár sg esetén még egész normális munkáról van szó pl egy bsghez képest)
scifi channel-en párhuzamosan megy az sg1 és az sga, így magyaron mindenképpen várni kell az egyikre nemkevés idõt 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
"Mivel heteken belul adasba kerul persze. 😊"
nemaztmondta itt valaki h ugy lesz megoldva hogy elõször jön az Atlantis 1 évad majd utána a 10 sg-1 évad?
megnézem most szombaton a 9. évad egyik részét szinkronosan, kegyetlen &>& volt igy az angol verzió után.
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Lyan Kyj azt mondta hogy BitGate-en megtalálom a magyarhangot!!
Akkor meg minek ismételed magadat?!
\"Jelenleg ki vagy tiltva, mert összegyűlt az 5 büntetőpontod, így nem küldhetsz hozzászólást. A kitiltás lejár: 2006.06. 18. 22:46-kor\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
én inkább a TorrentSpy.com -on szoktam keresni.. és a BitComet szoftverrel szedni.. de nem világos hogy ebbõl a szóból hogy "BitGate" ebbõl honnan tudhattam volna hogy torrentrõl van szó???
sok search oldal van...
de ettõl eltekintve gondoljátok hogy torrent el lebirom szedni a magyar hangot??
1általán lehet ilyet találni torrentsearch oldalakon?
\"Jelenleg ki vagy tiltva, mert összegyűlt az 5 büntetőpontod, így nem küldhetsz hozzászólást. A kitiltás lejár: 2006.06. 18. 22:46-kor\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
és rajta van a magyar szinkron?
vagy megvan valakinek ez a rész magyar szinkronnal??
mert ha igen akkor ki lehetne venni belõle a hangot és felteszi mp3 ban valami ftp-re nekem????
www.edomaajka.try.hu
www.edomaajka.try.hu
www.edomaajka.try.hu
szedem p2p vel kemény 3-4 kbs-al😊
majd 3-4 nap és le is jön...
ja és olyan oldal ahonnan majd magyar szinkron-t tudok leszedni?
www.edomaajka.try.hu
nembirtam nézni ezt a részt sajnos.😞
de le akarnám szedni valahonnan.. csak a címe érdekelne meg az hogy ez a mai rész ugye a 9 évadnak hanyadik része volt? mert h tudjam melyiket kell letölteni..
www.edomaajka.try.hu
www.edomaajka.try.hu
www.edomaajka.try.hu
Szinkronizalas=sux
azért ez már manapság itt a balkánon is kezd alapszériává vállni...
a szinkron meg egész jó...amíg nemláttad az eredetivel 😊
szal ha kicsit igényesebb vagy, akkor angol hanggal nézed...
(amúgy óvatosan, mert a sokadik nickduplikálást nem nagyon szeretik az SG-n, bár nekem édesmind1, de ha keményebben beszólogatsz valakinek, lehet nem lesznek ilyen elnézõek 😊)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
[merlinw.org]
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
csodálom, hogy a tv2 nek van pénze ilyen uj sorozatra. sztem nem akarjak egyszerre elsütni a kemény valutáért vett puskaporukat ...
szal lehet ugy megy "originálba" , de igy meg költséghatékonyabb.
lenyomnak 2 evad atlantiszt, aztan sg1 10. evad, aztan atlantisz 3. evad es igy tovabb.
Az eddig csak pletykaként terjengõ hír igaz: a 9. évad után jön az Atlantis a TV2-n! A pontos idõpontról - akárcsak a szinkronhangokról - egyelõre nincs információnk, de amint birtokunkba jut valamilyen információmorzsa, természetesen beszámolunk."
forrás: Csillagkapu.hu
dehát a CSILLAGKAPU SG-1 nek még lesz 10 évadja is!
akkor a TV2 õn párhuzamosan fog menni a 10 évad meg az ATLANTISZ?
ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ