4238
-
Seten #2478
Egy igazi sci-fi fan nem mond ilyen hülyeségeket.
A tizenéves kölykök szokása belekötni mind a SG-1 mind a BSG részeibe.
(Mellesleg a legutóbbi részben is szerepelt RDA)
-
#2477 hát mindenesetre, ha télleg törlik, akkor remélem a 10. évadot majd valahogy lezárják: új véget csinálnak neki, vagy lesz egy lezáró mozifilm (be szép is lenne), vagy csak egyzserűen átvezetnék az atlantisba... (szereplőket is vive) -
_Vegeta_ #2476 Mit majmoljatok RDA-t jovolt, de ugyanugy jo micsel is..en meg nem temetnem a sorozatot egyenlore. -
#2475 egyetértek :)
szerintem sincs már sok köze az eredeti RDA-féle sorozathoz, de nekem pl tetszett hogy egyre kevésbé veszi magát komolyan a sorozat.. több poén, jó kis popcorn-movie.. de ezek szerint a széles közönségnek nem jött be. -
Lyan Kyj #2474 én is azt tartom a végének, az újabb évadokat magamban külön sorozatként kezelem. Mégis sajnálom, hogy vége, Valát még 10 évadon át is szívesen néztem volna:( -
#2473 Nem tudok felháborodni a Cancel-en...sőt én is ezt tettem volna vele. (ne kövezzetek meg)
Számomra a sorozat azzal, hogy RDA kilépett és a Goauld-ok meghalt, meghalt. Lényegében ott is lett vége. Onnantól barmolták az egészet! Túlcifrázták és olyan mitológiai alapokra épitkeztek amire nem lett volna szabad (sztem).
Elhiszem, hogy még így is sok fan-ja volt a sorozatnak, de sztem várható volt a kaszálás! -
#2472 hülye amcsik mér nézik azt a shit battlestar galactica-t többen mint a stargate-t! -
Lyan Kyj #2471 shit -
winnie #2470 SG-1 cancel? -
#2469 és ugye ennek a partinak az előkészületei volt az a misszió, amiről nem beszélhettek Mitchell-nek? -
Seten #2468
Tehát akkor Mitchell-nek volt a meglepi. Így o.k.
-
#2467 a 200. kapuátlépés, nem? :) -
Seten #2466
De mi volt az a party amire készültek?
(És még Walther is velük ment :)
-
Gregie11 #2465 ezt azt hiszem ő maga is elismerte -
#2464 az is nagy volt, hogy itt végülis "saját" sztorit mondott el...
meg előtte a fevezetés:
"Csak egy aprócska jótanács, ha lopni akar, olyanból lopjon, ami kevésbé ismert."
Jól beszóltak nekik. Meg azt jól vettem le, hogy kicsit beszóltak Richard Dean Anderson-nak is? (Nem csak arra gondolok, hogy: "a nyolcadik évadban már csak telefonálgatott."):D -
#2463 10x06
A legjobb utalás a Csillagközi Szökevények (Farscape) volt, mert ugyebár 2 színész is játsztott benne a mostani csapatból.
Csak gratulálni tudok ehhez a részhez nagyon tetszett -
Gregie11 #2462 Igazad volt. Ezer sorry. Csak kár hogy rohadtul nincs sehol feltűntetve. De hát ennyit erről. -
#2461 -
#2460 tv2.hu? port.hu? -
Gregie11 #2459 Azt mondta a TV2 hogy éjszakánként megismétlik a csk-1-et az elejétől. Pontosan mely napokon és mikor? -
Seten #2458
És felvetődik a kérdés: Mi van ha tényleg létezik a csillagkapu? Az egész sorozat pedig csak egy álca.
-
#2457 nekem nagyon tetszett ez a rész, a filmes utalások ütöttek :D
az eddigi 10. széria legszórakoztatóbb része volt SZVSZ. önirónia rulez (film lesz-e vagy sorozat, mi legyen a színészekkel stb) -
_Vegeta_ #2456 Szoval nemmondtam hogy rossz volt. Mókás volt.. de a feletol mar kicsit (nagyon) untam. :) -
#2455 Kicsit kirugtak a hámból:) Megérdemlik, megdolgoztak érte:) 200 részenként 1x megbocsájtható:) -
Lyan Kyj #2454 nekem még Teal'c teljesen oda-nem-illő "Indeed"-jei tetszettek^^ -
#2453 06 kicsit eröltett volt számomra, de a Farscape-es, a fiatalosés és a bábos jelenet odatett:) -
Lyan Kyj #2452 Jó kérdés. Jacknek kell lennie, aki lelötte a csajt, hisz a másik szöszi az Carter, ugye. És neki Jackkel van viszonya. -
Gregie11 #2451 Akkor miért mondja Daniel fiatalabb karaktere, hogy Mitchell már nem kedveli, ha az O'Neill volt, aki kiynírta a Goa'uld csajt. Egyáltalán mi köze van ehhez Mitchellnek??? -
_Vegeta_ #2450 Iszonyat elborult resz volt de egy kicsit uncsi szvsz.:( -
Lyan Kyj #2449 Ah, megnéztem 10x06-ot! Baze!!!
Csaj csókolózik fiatal-teal'c-kel, erre Jack lelövi a csajt.
- Haver, ezt meg miért csináltad?
- Haver, az a dögös pipi tök Goa'uld volt!
- Attól még meglehetett volna!
-
Lyan Kyj #2448 Felirat Abydoson! -
Gregie11 #2447 Hammond: ,,Now, what this team needs is a leader, someone who laughs in the face of this enemy, even it's inappropriate: Colonel Jack O'Neill." Tényleg illett rá! -
#2446 Ja jó volt, én is halálra röhögtem magam rajta :)
Bár azért örülök, hogy ilyen 5 évente 1x van :DDD -
#2445 és a többi???
Óz...?
Star trek??? <-- Danielnek mien feje volt már???:D:D:D
Teal'c PI???<--- "Indeed." -
Gregie11 #2444 a bábos rész vmi iszonytosan nagy volt
- Carter kompletten kielemezte a működést
- Jacksonnak meg minden ismerős volt szal bő fél perc és megfejtette
- Jack poénkodott
- Teal'c meg röhögött egy jót -
#2443 hajjaj, és k*rva nagy, ez a kétszázadik, kicsit elborultak, és megünnepelték magukat:D:D:D
"Forogjon! Azt akarom, hogy forogjon!!!"
"De uram, nem forog."
"De forogjon, az olyan király, hogyha forog!!!"
"Uram forog."
:D:D:D:D:D -
_Vegeta_ #2442 Mar kijott a 6os resz?:D -
janisjoplin #2441 Olyan személyt keresek akinek meg van az összes stargate /feliratosan/..cserébe adnák más sorozatokat vagy [email protected] -
#2440 uhh télleg ez (S10E06) volt a 200. rész???
hát, beteg volt. szétröhögtem a fejem :D:D
mki nézze meg, aki valaha nézte a sorozatot és /vagy a filmet!!!:D -
Lyan Kyj #2439 dehogy! O'neill ott van a bolygón, Thor pedig a hajón vendégeskedik