StarGate (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ROKICA
én is 3 nyelven láttam eddig. némettel egész sok részt láttam.

arra alapozom hogy láttam pár részt eredetivel. mér ezenkívül mire alapozzam???
és nemteccett.

mrzed001
Én 3 nyelven néztem eddig (angol, német, magyar), és mind a 2 szinkron egész jó volt.
Az eredeti gagyi? Hát, ezt nem tudom mire alapozod.

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

ROKICA
Ti azért gondoljátok hogy az eredeti hang jobb mert azzal kezdtétek el nézni az egész sorozatot.. vagy nem?

mert én azóta nézem hogy a tv2 õn van.. és ezért nekem az eredeti hang a gagyi, és a szinkron a sirály😊

mrzed001
Sorozatoknál (mint ezt számos példa esetén láthattuk pölö Voyager) ez sztem nincs így. Rajzfilmeknél viszont elég komolyan szokták ezt venni

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Nem tudom milyen szabadkezet kapnak a szinkronstúdiók,de a nagy filmek esetében ha jól tudom akkor a gyártótól meg kell egyezni a szinkronhang ügyében...

Ramadamammy rapidrandi

mrzed001
Meg a többieknek is, ezért jó a szinkron, mert sikerült elég hasonlókat találni.
Ez persze nem 5 perc volt, meg nem 10 fillér. Mostanság viszont éppen ezek a ocsóó szar szinkronok készülnek (tisztelet a kivételnek)

Sg1 szereploinek is elegge jellegzetes a hangjuk, mondjuk Teal'C nek. 😉

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

mrzed001
Mondjuk kíváncsi leszek, hogy az Atlantis-hoz milyen hangokat szednek össze. A fõszereplõknek elég spéci hangjuk van, szóval könnyen lehet hogy a gagyi de ócsóóó jegyében valami totálhozzánemillõ nyálbunkók fogják szinkronizálni

1)SG-1 10x01 Flesh And Blood : 2006. július 14.
SGA 3x01 No Man's Land : 2006. július 14.

2) Kozel sem biztos hogy a 10. az utolso evad lesz elnezve a sztorit. Vsz

3) Csak 1! szezont nezz meg eredeti hanggal es ugy fox menekulni a szinkron elol. Raadasul ahogy joebacsi is mondta - es igazat adok neki - az sg1 szinkronja még a jobbak kozul valo. De igy is szanalom. 😊

ROKICA
én azmellett lennék hogy elõször akkormár inkább fejezzék be a 10. gondolom utolsó évadot a TV2 az sg-1 bõl és utána tolja az Atlantisz-t..

joebacsi
mindkét fajta hang szokatlan az elején a másik után, de az eredetinél bajosan lenne jobb a magyar hang 😊
(bár sg esetén még egész normális munkáról van szó pl egy bsghez képest)
scifi channel-en párhuzamosan megy az sg1 és az sga, így magyaron mindenképpen várni kell az egyikre nemkevés idõt 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

ROKICA
Nemtudom mér vannak el egyesek annyira az original hangért.. most töltöttem le nemrég 2p2-vel egy 360 megás részt.. persze csak original hanggal volt fenn a hálózatban.. és szerintem lehet hogy hülyén hangzik de nekem nagyon gagyi az eredeti hang a magyar szinkron mellett és errõl ennyit..

"Mivel heteken belul adasba kerul persze. 😊"

nemaztmondta itt valaki h ugy lesz megoldva hogy elõször jön az Atlantis 1 évad majd utána a 10 sg-1 évad?

Mivel heteken belul adasba kerul persze. 😊

ikegami
Télleg mi van a 10 évadddal? Forgatják már?

fruhwirth
jöhetne mán az új évad.

megnézem most szombaton a 9. évad egyik részét szinkronosan, kegyetlen &>&#& volt igy az angol verzió után.

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

Olyan

Minek neked a magyar hang? Szerintem szánalmasan száraz , mûtermi, nincs rá jó szó 😄
LLER
elõször is nemtéged kérdeztem!!!

Lyan Kyj azt mondta hogy BitGate-en megtalálom a magyarhangot!!

Akkor meg minek ismételed magadat?!

\"Jelenleg ki vagy tiltva, mert összegyűlt az 5 büntetőpontod, így nem küldhetsz hozzászólást. A kitiltás lejár: 2006.06. 18. 22:46-kor\"

Istencsászár
CSAK MAGYAR oldalakon találsz, ha találsz + ezek többsége zárt, illetve nehéz bekerülni. Szerintem semmi értelme keresned, ha nemvagy benne 1 ilyenbe... Már rég meg tudtad volna nézni felirattal... és más sem fogja neked leszedni és felrakni... ennyit nemér az egész herce hurca.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

LLER
tudom miaz a torrent.. használom si hébe-hóba de igazán nemannyira mert inkább gyorsabb netnek való az😊

én inkább a TorrentSpy.com -on szoktam keresni.. és a BitComet szoftverrel szedni.. de nem világos hogy ebbõl a szóból hogy "BitGate" ebbõl honnan tudhattam volna hogy torrentrõl van szó???
sok search oldal van...

de ettõl eltekintve gondoljátok hogy torrent el lebirom szedni a magyar hangot??
1általán lehet ilyet találni torrentsearch oldalakon?

\"Jelenleg ki vagy tiltva, mert összegyűlt az 5 büntetőpontod, így nem küldhetsz hozzászólást. A kitiltás lejár: 2006.06. 18. 22:46-kor\"

MerlinW
"kiképzésért"<#idiota><#nyes>

[merlinw.org]

Istencsászár
Ne szemeteld már szét ilyen marhasággal a topikot, igen egy oldal, torrent, de ahogy látom fogalmad sincs mi az, menny a torrent topikba kiképzésért, nem ide való téma.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

LLER
az egy weblap??

és rajta van a magyar szinkron?

BitGate-en már rég fent van...

LLER
De akkor meg valakinek nincs meg ennnek: Stargate SG1 - 9x11 - The Fourth Horseman - Part 2 -az epizódnak a szinkronja valamiféle hang file-ban.???

vagy megvan valakinek ez a rész magyar szinkronnal??
mert ha igen akkor ki lehetne venni belõle a hangot és felteszi mp3 ban valami ftp-re nekem????

Kori
külön nem láttam még seholsem

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

külön nemlehet mp3 ban hozzá letölteni a sinkront?

www.edomaajka.try.hu

Kori
torrenten szinkronosan is fent van

biztos van...

www.edomaajka.try.hu

Istencsászár
szinkron sztem nincs, én nemtudok róla hogy lenne, de talán valahol van 😄

ez köztudott... és? én feliratot kértem? vagy mi?

www.edomaajka.try.hu

Istencsászár
van felirat...

jaja már megvan deazér kösz😊
szedem p2p vel kemény 3-4 kbs-al😊
majd 3-4 nap és le is jön...

ja és olyan oldal ahonnan majd magyar szinkron-t tudok leszedni?

www.edomaajka.try.hu

Kori
9.11 Negyedik lovas 2

hali

nembirtam nézni ezt a részt sajnos.😞
de le akarnám szedni valahonnan.. csak a címe érdekelne meg az hogy ez a mai rész ugye a 9 évadnak hanyadik része volt? mert h tudjam melyiket kell letölteni..

www.edomaajka.try.hu

Deja Q! :>

2XP
Déja vu 😄

Good for you. 😊

Istencsászár
Huh, hát nemtudom mi a baj egyes emberekkel hogy "szinkront nézi akkor valami nincs renben vele..." hát de mér? elvégre magyarok vagyunk... Lehet sok embernek nem okoz örömet az angol nyelv mivel 1 kukkot nem ért belõle, habár olvashatja, de neki a felriatos film sem jön be, nem tudja élvezni. Szerintem lényegtelen hogy min nézi, ha a magyart megszokta akkor az angol fura lehet és fordítva, de ha csak azt nézi akkor megszokja és nem érdekli a másik mer az jó neki. Mielõtt nekem esik valaki, én mindebõl próbálom az angolt nézni, mer megértem hallás után is és tudom élvezni, de természetesen a szinkrons részeket is megnézem még1szer és élvezem legyen akármilyen jó film.

remélem a tv2 csinál egy saját gyártású feliratot az Atlantis elejére,hogy 2 évvel korábban..mert sokan vakarják majd a fejüket,miért O'Neill búcsúztatja az atlantiszi csapatot és nem Landry😊)
good for you. 😊

én nem aztmondtam hogy az original hang bénáb mint a szinkronos.. hanemhogy én már annyira mexoktam a szinkron-t hogy nem tudom élvezni az amcsi verziót...

www.edomaajka.try.hu

még tudnál ezen vitatkozni? ha nekem a szinkronos teccik akkor nincs mit tenni😊

www.edomaajka.try.hu

Kar hogy mar nemtudunk vitatkoznni. 😞

2XP
Meg Ford Fairlane-t 😄

Mindenkinek az eredeti hangja a legjobb kiveve Al Bundy-t. 😄
Szinkronizalas=sux

joebacsi
"és nemmindenkinek van szélessávú nete ahoz hogy letöltse a részeket!"
azért ez már manapság itt a balkánon is kezd alapszériává vállni...

a szinkron meg egész jó...amíg nemláttad az eredetivel 😊
szal ha kicsit igényesebb vagy, akkor angol hanggal nézed...
(amúgy óvatosan, mert a sokadik nickduplikálást nem nagyon szeretik az SG-n, bár nekem édesmind1, de ha keményebben beszólogatsz valakinek, lehet nem lesznek ilyen elnézõek 😊)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
meg amúgy sincs olyan túlsok átfedés a 2 sorozat között (sõt még baki is van asszem, ha a párhuzamosságot figyelembe vesszük)

Jo ez igy. Ertelmes mber ugyis erededi nyelven nezi. ^^

MerlinW
De aki látta az atlantisokat, tudja hogy minimális az összefüggés. SG nélkül is élvezhetõ.

[merlinw.org]