StarGate (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
arra alapozom hogy láttam pár részt eredetivel. mér ezenkívül mire alapozzam???
és nemteccett.
Az eredeti gagyi? Hát, ezt nem tudom mire alapozod.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
mert én azóta nézem hogy a tv2 õn van.. és ezért nekem az eredeti hang a gagyi, és a szinkron a sirály😊
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Ramadamammy rapidrandi
Ez persze nem 5 perc volt, meg nem 10 fillér. Mostanság viszont éppen ezek a ocsóó szar szinkronok készülnek (tisztelet a kivételnek)
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
SGA 3x01 No Man's Land : 2006. július 14.
2) Kozel sem biztos hogy a 10. az utolso evad lesz elnezve a sztorit. Vsz
3) Csak 1! szezont nezz meg eredeti hanggal es ugy fox menekulni a szinkron elol. Raadasul ahogy joebacsi is mondta - es igazat adok neki - az sg1 szinkronja még a jobbak kozul valo. De igy is szanalom. 😊
(bár sg esetén még egész normális munkáról van szó pl egy bsghez képest)
scifi channel-en párhuzamosan megy az sg1 és az sga, így magyaron mindenképpen várni kell az egyikre nemkevés idõt 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
"Mivel heteken belul adasba kerul persze. 😊"
nemaztmondta itt valaki h ugy lesz megoldva hogy elõször jön az Atlantis 1 évad majd utána a 10 sg-1 évad?
megnézem most szombaton a 9. évad egyik részét szinkronosan, kegyetlen &>& volt igy az angol verzió után.
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Lyan Kyj azt mondta hogy BitGate-en megtalálom a magyarhangot!!
Akkor meg minek ismételed magadat?!
\"Jelenleg ki vagy tiltva, mert összegyűlt az 5 büntetőpontod, így nem küldhetsz hozzászólást. A kitiltás lejár: 2006.06. 18. 22:46-kor\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
én inkább a TorrentSpy.com -on szoktam keresni.. és a BitComet szoftverrel szedni.. de nem világos hogy ebbõl a szóból hogy "BitGate" ebbõl honnan tudhattam volna hogy torrentrõl van szó???
sok search oldal van...
de ettõl eltekintve gondoljátok hogy torrent el lebirom szedni a magyar hangot??
1általán lehet ilyet találni torrentsearch oldalakon?
\"Jelenleg ki vagy tiltva, mert összegyűlt az 5 büntetőpontod, így nem küldhetsz hozzászólást. A kitiltás lejár: 2006.06. 18. 22:46-kor\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
és rajta van a magyar szinkron?
vagy megvan valakinek ez a rész magyar szinkronnal??
mert ha igen akkor ki lehetne venni belõle a hangot és felteszi mp3 ban valami ftp-re nekem????
www.edomaajka.try.hu
www.edomaajka.try.hu
www.edomaajka.try.hu
szedem p2p vel kemény 3-4 kbs-al😊
majd 3-4 nap és le is jön...
ja és olyan oldal ahonnan majd magyar szinkron-t tudok leszedni?
www.edomaajka.try.hu
nembirtam nézni ezt a részt sajnos.😞
de le akarnám szedni valahonnan.. csak a címe érdekelne meg az hogy ez a mai rész ugye a 9 évadnak hanyadik része volt? mert h tudjam melyiket kell letölteni..
www.edomaajka.try.hu
www.edomaajka.try.hu
www.edomaajka.try.hu
Szinkronizalas=sux
azért ez már manapság itt a balkánon is kezd alapszériává vállni...
a szinkron meg egész jó...amíg nemláttad az eredetivel 😊
szal ha kicsit igényesebb vagy, akkor angol hanggal nézed...
(amúgy óvatosan, mert a sokadik nickduplikálást nem nagyon szeretik az SG-n, bár nekem édesmind1, de ha keményebben beszólogatsz valakinek, lehet nem lesznek ilyen elnézõek 😊)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"