4238
  • MerlinW
    itt találsz
    és itt is
  • Victor1103
    Hello!S10E06-hoz tud valaki feliratot?Feliratok.hu-n néztem,de nem találtam.Előre is köszi!
  • tnm #2516
    nekem is megvan rendesen az órás ( feliratosan)
    sztem a sorozat legjobb része;)
    nem véletetlenül lett egy órás
  • MerlinW
    http://thepiratebay.org/search.php?q=stargate+threads
    http://www.mininova.org/sub/124/added/2

nagy kereső:
    http://torrent-finder.com
  • Gregie11
    a tv2 azt hiszem a 42 perces verziót vette meg, de ezenkívül van még teljes 1 órás is ami feliratos, meg egy 1 órás félg szinkronos félig feliratos. Nekem az utóbbi van meg mert így úgymond megvan a szinkronos meg a feliratos része is.
  • Trisztin
    kérdés... 8x18-mindenkinek Tv2-felvétel??? vagy csak én nem találok normális verziót... választ előre is köszi...
  • Istencsászár
    Megnéztem a 6. részt, hát ez hatalmas volt!

"INDEED" :)))))))))))))
  • 2XP
    A sok uv miatt? :D
  • magus
    tudod miert nincs tavaszi szunet a bme-n:P
  • Istencsászár
    Szvsz ha most ezt végleg leálltanák akkor elhamarkodott buta döntés lenne. ( de ez nemfog megtörténni :)) )
  • Lacee
    meg az is hozzátartozik ám hogy náyron sokkal kevesebben nézik a TV-t, mint "főszezonban"... még változhat.
  • ROKICA
    vágom nekik modnom, ha ők is hallották a cancel hírt akkor lehet észbekapnak
  • MerlinW
    Mármint ők. Az hogy mi nézzük nem jelent semmit...:)
  • ROKICA
    igen! nézzétek a TV-t!
  • MerlinW
    "A Stargate SG-1 jubileumi epizódja meghozta a várt eredményt.

Az SG-1 200. epizódja, amely stílusosan a 200 címet kapta, a régi idők nézettségét idézi. A 9. évad átlagos nézettségi mutatója 1,8 pontos volt, amit a 200 nem csak elért, de 1,9 pontos eredménye 0,1 ponttal túl is lépi azt. Ez a 10. évad eddigi legjobb adata, amely egyben 36%-os nézőszám növekedést is jelent az előző hét vérszegény eredményéhez képest.

A Stargate: Atlantis The Real World című része is követi a 200-at. Az 1,8-as eredmény 12%-os nézőszám növekedést jelent az előző heti epizódhoz képest, s egyelőre ez is az évad legjobb eredménye."

csk.hu

Hát, nos. Reméljük, hogy a nyugati sg-fan-társaink nekiesnek a tv-nek és nagy erőket bevetve nézik makd a TV-t, ezzel győzedelmeskedve az álnok pénzbácsi felet, aki csak papír...
  • 2XP
    A corvinus maffia mindehol ott van :D
  • _Vegeta_
    Nem nezek TV-t. :)
  • Lacee
    :)

viszont fantasyt meg horrort izgulhattál rajta... amúgy nem vitatkozom csak az érv megcáfolhatatlansága tetszett (ha férfi jön ki a női vécé ajtaján, akkor biztos nő)
  • Seten

Igazad van a két csatorna ugyanolyan.
    Hiszen a SciFi-Channelen izgultam végig az Isaurát is.

• Lacee
    igenigen :D
    kicsit a net.
  • 2XP
    De, talált :D Te meg dzefi néven írgatsz a bceforum-ra ha nem tévedek :D Az aláírás legalábbis hasonló ;)
  • Lacee
    ez jó érv :D

ha az MTV-n látsz egy akciófilmet, az meg közszolgálati lesz, ugye?
  • Seten

Megmondanád most mi bajod van? (#2478-cal)

Ja, melyik csatornán is adták a BSG-t? :P

• _Vegeta_
    Jééézusom mirol volt itt szo eddig. :DD

#2478: Inkabb te ne mondj hulyesegeket. ;)

#2479: A BSG annyira scifi amennyire en most itt forumozok. Nezz utanna mit jelent a scifi mufaj.

#2482: Meg ne haragudj de fingod sincs a temahoz inkabb muvelodj meg kicsit a temaban. A starwars egyebkent egy keverek en nemszoktam scifik kozott emlegetni.
    Egyebkent az urszekerek amit mondtal az a star trek az egyik legigenyesebb scifi a b5ttel egyetemben.
    reális valós tudománnyal foglalkozó sci-fi ket szeretem általában mint a Csilagkapu vagy a Farscape.. stb.
    Nos itt latszik hogy mennyire nem vagy kepben. Mind ketto sorozat a scifi kategoria alja. :)
    #2486: Inkabb nezz vegig egy trek sorozatot.

Mas:
    Szerintem inkabb meg varjatok egy hivatalos hirre es utanna sajnalkozzatok. :)
  • Lacee
    (elég off, de 2XP te véletlenül nem BCE-s vagy? :))
  • ROKICA
    persze h nem valosulhatna meg 1 sima atkeles, mint a csk ban is a féregjáratban atomjaikra bomlanak fel az emberek vagy tárgyak és a másik oldalon a másik csillagkapu összerakja őket.. ez nem klónozás tehát kétségtelenül ugyanaz az ember az aki bemegy és az aki kijön a másik oldalon. az az idő amit a féregjáratban tölt az ugyan kiesik így amint belép az egyik oldalon már lép is ki a másikon tehát az egész féregjáratból semmit sem lát vagy érez.
  • 2XP
    Hát azért te egy kicsit elvetemült vagy, talán többet kellene fizika/kémia órán figyelni, mint a tv előtt ülni :)

Attól, hogy nem tudunk vmit, még nem kellene a dolgot az ufókra kenni :) Féregjáratra van magyarázat, mivel azonban a körülmények ott nem igazán ideálisak az ember számára, így a sima átkelés biztos nem valósulhatna meg. Az sg-ben is darabokra szedik a belépőket, mint a star trekes trnaszporterben és anyagáramként mennek át, majd újra összerekják őket. Na ez azért érdekes etikai kérdéseket vet fel, ki mondaná meg ugyanis, hogy az újra összerakott emberek ugyanazok-e, mint akik beléptek? Nem haltak meg akkor? Meg hát az összes létező vallást cáfolja, mivel lélekről, meg hasonlókról szó sem lehet, ha működik az újra összerekás :) Arról nem is beszélve, hogy végtelen kis idő alatt kellene "fényképet" készíteni az eredeti állapotról, mert az agy folyamatosan változik. Na meg ott vannak a minden 2. részben megtalálható extra dimenziók. Tény, hogy a húrelméletnek van egy ilyen eleme, de ezek nem olyan dimenziók, mint amiben mi élünk, hanem nanométeres nagyságúak. A marsi baktériumokról nem tudom hol hallottál, egyelőre csak egy igen vitatott nyomot találtak egy marsról származó meteoritban (ami lehet földi szennyeződés is), a marson pedig csak vízre utaló nyomokat találtak.
  • 2XP
    Attól még hogy megszüntetik a sg-1 sorozatot, még a parancsnokságot nem kell kinyírni, max. te nem látod, hogy mi történik odaát.
  • magus
    a sorozat mar teljesen mas mint volt anno. nem mondom hogy olyan lelkesedessel neztem mint anno, de azert nezegettem. gondolom sokan voltak igy, es kigolyozta a tobbi sorozat, de mindenesetre sajnalom, ha nem is volt olyan jo az orai mint a goauld aert kivancsi lettem volna meg mi tortenik. az meg hogy pont az atlantist rendeltek meg es ezt nem az gaz, atlantis is tok ugyanugy a regi sg1 majmolasa mint az ujsg1.
  • Heimdall
    Nem értem h egy olyan sorozatot ami szinte már a sci-fi alapkövének számít, és 10 éve megy hogy lehet csak úgy hopp nem megrendelni.... Mondjuk RDA nélkül télleg egész más feelingje lett a sorozatnak de sztem még így is übereli BSG-t. Mondjuk ízlések és pofonok. A goauldok meg nem tűntek el teljesen attól h nem akarják elpusztítani a földet minden 2. részben, pl. Baal még mindíg tevékenykedik ahogy szoktuk látni XD
    Egyébként meg szerintem SGA nincs SG-1 nélkül. Emberek most milyen lenne az hogy megy haza a Daedalus a már nemlétező SGC-be... vagy milyen lenne az hogy jelentenének az SGC-nek ami már nem is működik aktívan... Nem értem én ezt...
  • ROKICA
  • MerlinW
    Szerintem te most tarts pár SG-mentes hónapot:)
  • ROKICA
    ezek mind létezhetnek a valóságban is.. még a mai napig sem tudjuk h ki építette a piramisokat..stb. és sok leírásban hieroglifákban lehet fellelni a Jaffák hozt hasonlóan öltözött "embereket".. és ahogy a csk.hu-n is van tudományos magyarázat a féregjárat létezhetőségére, hogy igazán is létre lehet hozni csak nagyonnagy mennyiségű energia kell hozzá amit a jelkenlegi emberi fejlettségi szint nem t5ud biztosítani csak esetleg idegen technológiával(csillagkapu)... a marson található baktériumokkal sem futsz össze naponta de hírekből tudod hogy vannak... szal szerintem az SG sokkal realistikusabb.. az már csak a hosszabbítás kelléke hogy az egyiptomi kulturák megmagyarázása után már minden legendára van ős magyarázat XD
  • Istencsászár
    Bárki bármit mond ( kínjában ) rettentően sajnálom hogy ilyet kell olvasnom... ezeket az évadokat is ugyan ugy élvezem mint az elsőtől kezdve, ezek is fantasztikusak, izgalmasak, és igaz sg feelingesek... az amcsik meg felfordulhatnak!
  • Magoo
    reális?
    Szimbióták, Ál-istenek, Jaffa-k, Orik, stb.....hm....télleg minden nap ilyen csávókkal futok össze az utcán :D
  • MerlinW
    Persze, izlések és pofonok, de SG sokkal meseszerübb mint a BSG világvége hangulatot árasztó, belpolitikai viszályokkal teli harca az faj megmaradásáért. Politikát, vallást, nehéz döntéseket, poénmentes, komoly hangvételben, illetve az emberi faj szánalmas mivoltát mutatja be. Tulajdonképpen két motívum utal sci-fi mivoltára. Egyik hogy az űrben játszódik, másik hogy nem az oroszok hanem a cylonok a rosszfiúk.
  • ROKICA
    lehet hogy jo, de én nem birom az olyan fajta sci-fi ket mint pl. a BSG vagy ha azt annak lehet nevezni akkor a StarWars, vagy az Ürszekeres(angolcímenemtom)..
    én csak az igényes (tudom h a BSG elég igényes) és a reális valós tudománnyal foglalkozó sci-fi ket szeretem általában mint a Csilagkapu vagy a Farscape.. stb.
  • Pharaoh
    Nem tom mi bajotok van a BSG-el, szerintem egész jó.
  • ROKICA
    a BSG vagy beteges sci-fi rajongóknak vagy ovodásoknak való.. de ez az én véleményem
  • ROKICA
    A BSG számomra nem sci-fi hanem egy hülyeség

a Farscape az jo volt.