4251
  • tnm #2531
    i didn't c that comin'... XD
  • MerlinW
    [email protected]
  • Victor1103
    Tudod a Sci-fi csatorna igazgatóinak e-mail címeit??Írok nekik angolul
  • tnm #2528
    ha magyarul írod, akkor biztos nem értik a Sci-fi csatorna igazgatók:D
    elvileg már így is Guiness rekorder...
  • Victor1103
    Ha abbahagynák annak nagyon nem örülnék:(
    Több mint 200 rész után és több millió nézővel nem értem miért hagyják abba:(
    Az Atlantis ugyan olyan jó,de nekem mégis ez az igazi.Ha lenne 11.évad nagyon boldog lennék.
  • Lyan Kyj
    10x07, végre!!! Nem tudom mit csináltak így a 200. után, de határozottan kezd vissztérni a régi SG-1-es hangulat!
  • MerlinW
    Hoppá, 07 végén Vala első komoly mondata...:) Ezt is megértük:)
  • RussT
  • Gregie11
    csak hogy ne kelljen Ctrl+C/V-zni erre
  • Gregie11
    az lehet de: http://www.gateworld.net/news/2006/08/mgm_considers_isg-1is_future.shtml
  • tnm #2521
    hivatalosan is törölték a SG-1-et:(
    10. évad az utsó
  • MerlinW
    10x07 felirat subgate-en.
  • Victor1103
    Ok köszi!
  • MerlinW
    itt találsz
    és itt is
  • Victor1103
    Hello!S10E06-hoz tud valaki feliratot?Feliratok.hu-n néztem,de nem találtam.Előre is köszi!
  • tnm #2516
    nekem is megvan rendesen az órás ( feliratosan)
    sztem a sorozat legjobb része;)
    nem véletetlenül lett egy órás
  • MerlinW
    http://thepiratebay.org/search.php?q=stargate+threads
    http://www.mininova.org/sub/124/added/2

nagy kereső:
    http://torrent-finder.com
  • Gregie11
    a tv2 azt hiszem a 42 perces verziót vette meg, de ezenkívül van még teljes 1 órás is ami feliratos, meg egy 1 órás félg szinkronos félig feliratos. Nekem az utóbbi van meg mert így úgymond megvan a szinkronos meg a feliratos része is.
  • Trisztin
    kérdés... 8x18-mindenkinek Tv2-felvétel??? vagy csak én nem találok normális verziót... választ előre is köszi...
  • Istencsászár
    Megnéztem a 6. részt, hát ez hatalmas volt!

"INDEED" :)))))))))))))
  • 2XP
    A sok uv miatt? :D
  • magus
    tudod miert nincs tavaszi szunet a bme-n:P
  • Istencsászár
    Szvsz ha most ezt végleg leálltanák akkor elhamarkodott buta döntés lenne. ( de ez nemfog megtörténni :)) )
  • Lacee
    meg az is hozzátartozik ám hogy náyron sokkal kevesebben nézik a TV-t, mint "főszezonban"... még változhat.
  • ROKICA
    vágom nekik modnom, ha ők is hallották a cancel hírt akkor lehet észbekapnak
  • MerlinW
    Mármint ők. Az hogy mi nézzük nem jelent semmit...:)
  • ROKICA
    igen! nézzétek a TV-t!
  • MerlinW
    "A Stargate SG-1 jubileumi epizódja meghozta a várt eredményt.

Az SG-1 200. epizódja, amely stílusosan a 200 címet kapta, a régi idők nézettségét idézi. A 9. évad átlagos nézettségi mutatója 1,8 pontos volt, amit a 200 nem csak elért, de 1,9 pontos eredménye 0,1 ponttal túl is lépi azt. Ez a 10. évad eddigi legjobb adata, amely egyben 36%-os nézőszám növekedést is jelent az előző hét vérszegény eredményéhez képest.

A Stargate: Atlantis The Real World című része is követi a 200-at. Az 1,8-as eredmény 12%-os nézőszám növekedést jelent az előző heti epizódhoz képest, s egyelőre ez is az évad legjobb eredménye."

csk.hu

Hát, nos. Reméljük, hogy a nyugati sg-fan-társaink nekiesnek a tv-nek és nagy erőket bevetve nézik makd a TV-t, ezzel győzedelmeskedve az álnok pénzbácsi felet, aki csak papír...
  • 2XP
    A corvinus maffia mindehol ott van :D
  • _Vegeta_
    Nem nezek TV-t. :)
  • Lacee
    :)

viszont fantasyt meg horrort izgulhattál rajta... amúgy nem vitatkozom csak az érv megcáfolhatatlansága tetszett (ha férfi jön ki a női vécé ajtaján, akkor biztos nő)
  • Seten

Igazad van a két csatorna ugyanolyan.
    Hiszen a SciFi-Channelen izgultam végig az Isaurát is.

• Lacee
    igenigen :D
    kicsit a net.
  • 2XP
    De, talált :D Te meg dzefi néven írgatsz a bceforum-ra ha nem tévedek :D Az aláírás legalábbis hasonló ;)
  • Lacee
    ez jó érv :D

ha az MTV-n látsz egy akciófilmet, az meg közszolgálati lesz, ugye?
  • Seten

Megmondanád most mi bajod van? (#2478-cal)

Ja, melyik csatornán is adták a BSG-t? :P

• _Vegeta_
    Jééézusom mirol volt itt szo eddig. :DD

#2478: Inkabb te ne mondj hulyesegeket. ;)

#2479: A BSG annyira scifi amennyire en most itt forumozok. Nezz utanna mit jelent a scifi mufaj.

#2482: Meg ne haragudj de fingod sincs a temahoz inkabb muvelodj meg kicsit a temaban. A starwars egyebkent egy keverek en nemszoktam scifik kozott emlegetni.
    Egyebkent az urszekerek amit mondtal az a star trek az egyik legigenyesebb scifi a b5ttel egyetemben.
    reális valós tudománnyal foglalkozó sci-fi ket szeretem általában mint a Csilagkapu vagy a Farscape.. stb.
    Nos itt latszik hogy mennyire nem vagy kepben. Mind ketto sorozat a scifi kategoria alja. :)
    #2486: Inkabb nezz vegig egy trek sorozatot.

Mas:
    Szerintem inkabb meg varjatok egy hivatalos hirre es utanna sajnalkozzatok. :)
  • Lacee
    (elég off, de 2XP te véletlenül nem BCE-s vagy? :))
  • ROKICA
    persze h nem valosulhatna meg 1 sima atkeles, mint a csk ban is a féregjáratban atomjaikra bomlanak fel az emberek vagy tárgyak és a másik oldalon a másik csillagkapu összerakja őket.. ez nem klónozás tehát kétségtelenül ugyanaz az ember az aki bemegy és az aki kijön a másik oldalon. az az idő amit a féregjáratban tölt az ugyan kiesik így amint belép az egyik oldalon már lép is ki a másikon tehát az egész féregjáratból semmit sem lát vagy érez.
  • 2XP
    Hát azért te egy kicsit elvetemült vagy, talán többet kellene fizika/kémia órán figyelni, mint a tv előtt ülni :)

Attól, hogy nem tudunk vmit, még nem kellene a dolgot az ufókra kenni :) Féregjáratra van magyarázat, mivel azonban a körülmények ott nem igazán ideálisak az ember számára, így a sima átkelés biztos nem valósulhatna meg. Az sg-ben is darabokra szedik a belépőket, mint a star trekes trnaszporterben és anyagáramként mennek át, majd újra összerekják őket. Na ez azért érdekes etikai kérdéseket vet fel, ki mondaná meg ugyanis, hogy az újra összerakott emberek ugyanazok-e, mint akik beléptek? Nem haltak meg akkor? Meg hát az összes létező vallást cáfolja, mivel lélekről, meg hasonlókról szó sem lehet, ha működik az újra összerekás :) Arról nem is beszélve, hogy végtelen kis idő alatt kellene "fényképet" készíteni az eredeti állapotról, mert az agy folyamatosan változik. Na meg ott vannak a minden 2. részben megtalálható extra dimenziók. Tény, hogy a húrelméletnek van egy ilyen eleme, de ezek nem olyan dimenziók, mint amiben mi élünk, hanem nanométeres nagyságúak. A marsi baktériumokról nem tudom hol hallottál, egyelőre csak egy igen vitatott nyomot találtak egy marsról származó meteoritban (ami lehet földi szennyeződés is), a marson pedig csak vízre utaló nyomokat találtak.