StarGate (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergod
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lesznek Furlingek a 10. évadban. Legalábbis a s10 elõzeteben ezt mondták 😊

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Azt irtak a 10evadban foglalkoznak majd a kerdessel. De csak megemlites szinten. :|

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Furling, jaja, én is rájuk gondoltam bár nem tom, azok a lövegek télleg eléggé fejlettek voltak, meg még nem is találkoztak velük. Lehet, nem tom, majd 10. évadba lehet h kiderül 😉

Sic vis pacem para bellum

a második évad "Az ötödik faj" címû részben mikor O'Neill az egyik Asgardi bolygóra megy ott felsorolják a négy fajt... lehet, hogy az a hajó Fearling (nem tudom, hogy írják pontosan)... végül is õk a titokzatos negyedik faj... tényleg, találkoztak velük a csk csapatok a sorozat alatt?
Lacee
ja bocsánat, tényleg 😊
köszi!

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee olvass vissza, jön a 9. évad után után Stargate Atlantis 1. évada

Lacee
vajon mit fognak csinálni a tv2-n ha lement a sosozat? tudtommal a tizedik széira még csak most készül. ismétlés lesz?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Nehez aztgondolni hogy szerencseje volt? 😊 En inkabb nem akadok fel ilyen dolgokon filmbe hogy mi mennyire hiheto. Az egesz csak fantazia. 😊

Van egy kérdés amin régóta gondolkodok. Szerintetek a 7x13 Grace címû részben az a hajó ami rátámadott a Prométheuszra szerintetek milyen faj hajója volt? Mert az epizód végén ez a kérdés nyitott maradt.

Indeed 😄

2XP
Senki sem várja el, hogy minden valósághû legyen, de azért azt ne mondd, hogy nyílt terepen, fedezék nélkül, jaffákkal körülvéve keresztülfutni scifi-s... Meg a scifi-k nem arról szólnak, hogy egyedül mentsük meg a világot...

Miutan ez egy science-fiction, koze nincs a valosaghoz. 😊

Szerintem is kegyetlen jó volt, nekem is teccettt nagyon. Bár mondjuk a Striker-t nem nagyon ekkora távra tervezték, de hát ez azért mégsem valóság. AZért jó volt. A jaffák meg nem is futkostak össze vissza, éppen annyira voltak csak eszetlenek, mint szoktak 😄

En meg nem!!

seriesfanatic
Egyet értek!!

2XP
Ez a mai rész nagyon gyenge volt 😞 Vmi új rendezõ csinálta, vagy mi? Hülye történet (amerikai nyáltenger), a lövöldözõs-futkosós rész pedig egy c kategóriás akciófilmnél is égõ lett volna, ennyire még Chuck Norris sem kemény -- jaffák lövöldöznek, fedezék nélkül rohan mitchel, és persze semmi baja nem lesz, és egyedül menti meg teal'c-et, ehh, azért régebben valósághûbb volt 😞 És minek kellet annyit rángatni a kamerát?! Látszik, hogy kezd kimerülni a sorozat 😞

termeszetesen eszrevettuk, ez a hatranya a szinkronizalasnak. 😞

és nem tudsz véletlen egy olyan torrent oldalt, ahol van magyar szinkronnal?
Én azt furcsállom a 9. évadban a TV2-n hogy mikor beszél valaki, vagy van valami történés akkor egyszerûen nincs benne háttérzaj, így nekem olyan mû lesz tõle az egész. Más nem vette még ezt észre?

Azthiszem ez lehetseges. 😊

Akkor mi ketten jóban leszünk 😄

Enis ezt pofaztam a legutobbi vita soran. 😄

Jellemzõ h a magyarokra senki nem gondol. Egyébként pedig nem tom ti hogy vagytok vele, de szerintem sokkalta jobbak a szerplõk eredeti hangjai, nem is beszélve Teal'c állandó Indeed mondókájáról <#smile>

mrzed001
Egy szál se ...

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

a #2103-s hozzászólásodban van egy link, amivel ellehet jutni egy torrent oldalra, ahol a csillagkapu részei/évadjai vannak... na most az érdekelne, hogy az ott lévõ 239 választási lehetõségközül melyik magyar szinkronos? vagy egyáltalán nincs azon az oldalon olyan?
mrzed001
Öööö nem érteni te lenni mit kérdezni 😊

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Még nem. Mi is erre varunk. 😊

Babylon: azon az oldalon melyikek a szinkronosok (magyar)... megköszönném, ha tudnád... elég sokáig tartana mindet letölteni vagy legalábbis annyit, hogy meglegyen az, amelyik kell...
gergod
jul. 14 SCI-FI channel

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

joebacsi
aki a szinkronra vár, az megérdemli 😛
(bocs muszáj volt 😊)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Az SG-1 tizedik évad megy már valahol?
Az Abydosgate-en ott vannak az epzódcímek de mikor lehet majd látni, pl külföldi csatornán?

ROKICA
szerintem inkább fejeznék be elõbb az utolsó SG-1 évadot.. akármennyi is legyen.. persze lehet hogy költségvetésileg neméri meg nekik annyira mint így.. de a párhuzamos adástól már ugyis elkéstek.

hát ja

Serpa
faxa.

pont így vok vele én is eminem, mert az Atlantis elsõ két évada úgy is megvan...
nem értem, ez jó nagy baromság lesz, mert akkor Atlantis 1. évad után adni kéne a 2. is, mert a 20 résznek szinte csak úgy van értelme. Az a kérdés h addig mi lesz 10. évaddal?

A 9x15 Ethon címû rész lesz nagyon cool ajánlom majd mindenkinek figyelmébe 😉

ROKICA
Az kibaszás mert inkább nézném a stargate sg-1 10 évadot mint az Atlantiszt.. nemmintha nemörülnék h a tv2 megvette.

Babylon thx nagyon a linket

9. évad 14 résznél eddig, de a TV 2 megvette a Stargate: Atlantist is, szal a 9. után nem a 10. jön, ahnem Atlantis 1. évad.

ROKICA
az engem is erdekelne!

Tudtok olyan torrent vagy smsweb helyet, ahol magyar szinkronnal van fenn?
mooo
9.
Victor1103
Azta,bocs hogy 3-szor ment csak szar a netem😊

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Victor1103
Hi!A TV 2-n kb hanyadik évadnál járnak???

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Victor1103

Victor1103

A 9x17 The Scourge epizódot mindenkinek ajánlom!
A végén van egy akkora poén, majd lefordultam a székrõl. 😊

Az egyik részben említik a wraith-eket, hogy újra visszajöhetnek. Ezt nem értem, eddig szó sem volt róluk csak az Atlantis sorozatban.

Serpa
O'Neill
<#eljen>

ROKICA
végre valaki aki használ spoiler makrót grat. de én nemolvasom el😛