4238
-
_Vegeta_ #2558 Hat felesleges meg azon morfondirozni hogy milesz, inkabb nezzuk az utcso reszeket. :) -
#2557 Nekem még jóval több, a 9.évad 15. részénél elakadtam picit...onnantól hiányos a készletem pedig a 10. is már megvan, már amennyi meg lehet belőle... -
#2556 Fel a fejjel skacok, hiszen van még 13 epizód!:)) -
#2555 remélem azért visszatérnek a Föld felé is olykor:) -
#2554 ámen :P -
Gregie11 #2553 Tuti az lesz hogy a csk-1 átköltözik a Pegazusba és ott folytatják a csékáegyeskedést és szent céljuk a wraith kiírtása lesz... -
#2552 "Vagy egyszeruen ugy intezik a sztorit hogy az ori atlantist fenyegeti meg a vréteket is azt csokolom"
ez abban az esetben lehetséges ha már porig alázták a földieket(megtért mindenki) és a jaffa-kat.
nem fognak ellenséget hagyni a hátuk mögött
ugye keresik Merlin fegyverét ami megölheti a felemelkedett lényeket??(vagy visszaalakítja emberré??)
az egyik megoldás ez lesz szerintem a másik meg az hogy összeeresztik a wraith-eket az ori-val...na az látványos lenne tuti...
az sg1-es szereplőkkel egyetértek én is és lehet nem csak mellékszereplők lesznek....
az új sorozatról én is olvastam, örülnék neki ha elindulna.
-
_Vegeta_ #2551 Az sg1 es az atlantis nezettseg adatai kozott nincs sok kulonbseg.. Marhara nem a nezettseg dontott most. A scifi channel meg akarja tartani a sg franchise-t uj sorozattal és/vagy filmmel/ekkel is.
öregharcsa: En erre nem fogadnek. Attol hogy nemlesz uj sg1 evad nem kell lezarniuk a sztorit hiszen ott az atlantis még. Konnyen elkepzelhetonek tartom hogy beraknak nehany "sg1" reszt az atlantisba. (Mellekszereplok lesznek az sg1 foszereploi es kesz) Vagy egyszeruen ugy intezik a sztorit hogy az ori atlantist fenyegeti meg a vréteket is azt csokolom. Persze nagyon eloreszaladtunk, meg nem lehet tudni milesz ha vegelesz, de nemhinnem hogy lezarnak az ori dolgot. -
#2550 simán...ha nem végeznék ki akkor lenne 11.évad is nemde??? -
#2549 na nehogy már 2 évad alatt kivégezenek egy fajt?!
:) -
#2548 ja...nem marad több ellenfél a mi galaxisunkban!!! (ori kampec)
átrakják a hadszinteret a Pegasus galaxisba...na ott még van pár ellenfél.. -
#2547 10 évad után pont ezt kell megszüntetniük. -
#2546 pénz beszél ------------>>> film forgat -
#2545 nézettség függö lesz és nem magyar -
_Vegeta_ #2544 Az atlantis szerintem egy 5-6evadot fog megelni. -
#2543 nem volt megszokott, de lehet azért is nem tetszett, mert éjjel néztem, s valami pörgösebbre vágytam. majdnem elaludtam..:D
Tegnap olvasgattam még a forumot, láttam h nem lesz több évad. Alig tudom elhinni:(( Vajon az Atlantis kihúzza 10 évadig?:)
Bár úgy látszik meg kell szoknom h minden jónak vége van egyszer:( szerettem a dragonball-t is pl...:)(bár azt megnéztem tavaly)
-
_Vegeta_ #2542 Szerintem ugyanannyi van mint akarmelyik szezonba. Bar nekem epp a "semmitmondo" reszek teccenek nagyon. :) -
Seten #2541
Á, csak nincs humorérzéke. :)
-
#2540 Kár érte, pedig most a 10 évad nem is olyan rossz. Bár ez lehet azért, mert tudják nem lehet sokáig húzni és nincs benne annyi semmitmondó rész. -
_Vegeta_ #2539 Sajna a scifi channel megerositette az infot. Nem lesz tobb sg-1 evad. :(
fákk
Szerintem az atlantisba erosen sok sg1 foszereplo lesz mellekszereplokent. :D -
_Vegeta_ #2538 Mi nem teccett? -
#2537 most néztem meg a 10x06-ot. jó nagy xar volt sztem:( kivéve 1-2 dolgot. -
Seten #2536
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ó igen, roppant okosan csinálták: egy olyan ellenféllel szálltak szembe akinek az erejéről fogalmuk sem volt és be is bukták rendesen (Dakara). Többet ártottak ezzel a Jaffáknak és az embereknek mint a Goauldok vagy a Replikátorok.
-
_Vegeta_ #2535 Lesz a 10.szezonba meg egyket jo resz igy eloreolvasva.
[spoiler] Daniel megin fogja karavni a szart. :D -
#2534 attól mert az amcsik valamit csinálnak, sztem lehet egy amerikainak erről negatív véleménye /pl. amerikában is van ellenzék/, de tényleg nem kell ennél jobban belemenni. viszont, sztem jó volt az a lelkizés, és a lényeg meg inkább ott volt, hogy a Jaffák nem egy olyan bolygón csinálták, ahol Ori hívő Jaffák élnek, hanem ahol emberek.... és itt már azért biceg a stratégia... -
#2533 adria egész cukika lett :)
nemkell ide semmi csiribá, elég ha egyszerűen azt mondaná, hogy rommá***-tom, és akkor nemlenne az az Eredet, amit nemfogadnék el :DD
amúgy meg ez az erőltetett lelkizés eléggé csípte a szemem, hogy "szegény sokezer ember, hogy megkellett halniuk"...igenis okosan csinálták a dzsaffák, a földiek töketlenkedését megunva csináltak egy okos ellencsapást, amiből tényleg elég komoly stratégiai előny származhatott volna...nemsokon múlott...
meg egyébkéntis az amcsik a történelemben feláldoztak már jóval több embert a célok érdekében...de ebbe azér nemenjünk bele :) -
#2532 indeed. -
#2531 i didn't c that comin'... XD -
#2530 [email protected] -
#2529 Tudod a Sci-fi csatorna igazgatóinak e-mail címeit??Írok nekik angolul -
#2528 ha magyarul írod, akkor biztos nem értik a Sci-fi csatorna igazgatók:D
elvileg már így is Guiness rekorder... -
#2527 Ha abbahagynák annak nagyon nem örülnék:(
Több mint 200 rész után és több millió nézővel nem értem miért hagyják abba:(
Az Atlantis ugyan olyan jó,de nekem mégis ez az igazi.Ha lenne 11.évad nagyon boldog lennék. -
Lyan Kyj #2526 10x07, végre!!! Nem tudom mit csináltak így a 200. után, de határozottan kezd vissztérni a régi SG-1-es hangulat! -
#2525 Hoppá, 07 végén Vala első komoly mondata...:) Ezt is megértük:) -
#2524 -
Gregie11 #2523 csak hogy ne kelljen Ctrl+C/V-zni erre -
Gregie11 #2522 az lehet de: http://www.gateworld.net/news/2006/08/mgm_considers_isg-1is_future.shtml -
#2521 hivatalosan is törölték a SG-1-et:(
10. évad az utsó -
#2520 10x07 felirat subgate-en. -
#2519 Ok köszi!