4251
-
Mindenkinek ajánlom:
www.myepisodes.com -
Lyan Kyj #2570 nemá!:((( Tök vártam! -
HolyZoly #2569 ténleg, meg se néztem... Mit csinálok még 1 hétig... :( -
thx, biztos ez van, mert eddigi részek ilyenkor már megtalálhatóak voltak...
akkor majd egy hét múlva emléxünk a halálra:) -
Season 10, Episode 7: Counterstrike
25 August 2006
Season 10, Episode 8: Memento Mori
8 September 2006
Imdb szerint még várni kell egy kicsit a 8.részre :) -
HolyZoly #2566 Sajnos odakint is heti egy részt vetítenek, a 8.-at tegnap, lassan megtalálható lesz az internet sötétebb zugaiban :) -
lehet láma kérdés, de ez (a 10.) az első évad, amit magam szedek magamnak; szal most a hetedik rész után jön egy kis szünet, vagy mikor lesz 8.? -
egy kedves magyar sorozatokkal foglalkozo torrentoldalra szabad a meghivás :) -
juzosch #2563 "a másik meg az hogy összeeresztik a wraith-eket az ori-val...na az látványos lenne tuti..."
Hát egy fél részig ki lehet húzni azt az 1 perces csatát, ahol az ori alázza a wraith-et. A wraith szerintem még a mi galaxisunkat sem hiszem, hogy leverné, akárhogy is paráznak.
-
hát ez az...csak említést tesznek róla(hogy indítják)...egy szót sem lehet belőlük kihúzni...(a magyar csillagkapus oldalon is írják egy info-ban) -
új sorozat?
erről bővebben van vmi info. -
hát eddig nem volt még 20 résznél rövidebb évad tudtommal, nem hiszem, hogy pont az utsó lenne az.... -
Seten #2559
Nem csak hét van még hátra?
Nem a "Line In The Sand " az utolsó?
Jó lenne!
-
_Vegeta_ #2558 Hat felesleges meg azon morfondirozni hogy milesz, inkabb nezzuk az utcso reszeket. :) -
Nekem még jóval több, a 9.évad 15. részénél elakadtam picit...onnantól hiányos a készletem
pedig a 10. is már megvan, már amennyi meg lehet belőle...
-
Fel a fejjel skacok, hiszen van még 13 epizód!:)) -
remélem azért visszatérnek a Föld felé is olykor:) -
ámen :P -
Gregie11 #2553 Tuti az lesz hogy a csk-1 átköltözik a Pegazusba és ott folytatják a csékáegyeskedést
és szent céljuk a wraith kiírtása lesz...
-
"Vagy egyszeruen ugy intezik a sztorit hogy az ori atlantist fenyegeti meg a vréteket is azt csokolom"
ez abban az esetben lehetséges ha már porig alázták a földieket(megtért mindenki) és a jaffa-kat.
nem fognak ellenséget hagyni a hátuk mögött
ugye keresik Merlin fegyverét ami megölheti a felemelkedett lényeket??(vagy visszaalakítja emberré??)
az egyik megoldás ez lesz szerintem a másik meg az hogy összeeresztik a wraith-eket az ori-val...na az látványos lenne tuti...
az sg1-es szereplőkkel egyetértek én is és lehet nem csak mellékszereplők lesznek....
az új sorozatról én is olvastam, örülnék neki ha elindulna.
-
_Vegeta_ #2551 Az sg1 es az atlantis nezettseg adatai kozott nincs sok kulonbseg.. Marhara nem a nezettseg dontott most. A scifi channel meg akarja tartani a sg franchise-t uj sorozattal és/vagy filmmel/ekkel is.
öregharcsa: En erre nem fogadnek. Attol hogy nemlesz uj sg1 evad nem kell lezarniuk a sztorit hiszen ott az atlantis még. Konnyen elkepzelhetonek tartom hogy beraknak nehany "sg1" reszt az atlantisba. (Mellekszereplok lesznek az sg1 foszereploi es kesz) Vagy egyszeruen ugy intezik a sztorit hogy az ori atlantist fenyegeti meg a vréteket is azt csokolom. Persze nagyon eloreszaladtunk, meg nem lehet tudni milesz ha vegelesz, de nemhinnem hogy lezarnak az ori dolgot. -
simán...ha nem végeznék ki akkor lenne 11.évad is nemde??? -
na nehogy már 2 évad alatt kivégezenek egy fajt?!
:) -
ja...nem marad több ellenfél a mi galaxisunkban!!! (ori kampec) 
átrakják a hadszinteret a Pegasus galaxisba...na ott még van pár ellenfél.. -
10 évad után pont ezt kell megszüntetniük. -
pénz beszél ------------>>> film forgat -
nézettség függö lesz és nem magyar -
_Vegeta_ #2544 Az atlantis szerintem egy 5-6evadot fog megelni. -
nem volt megszokott, de lehet azért is nem tetszett, mert éjjel néztem, s valami pörgösebbre vágytam. majdnem elaludtam..:D
Tegnap olvasgattam még a forumot, láttam h nem lesz több évad. Alig tudom elhinni:(( Vajon az Atlantis kihúzza 10 évadig?:)
Bár úgy látszik meg kell szoknom h minden jónak vége van egyszer:( szerettem a dragonball-t is pl...:)(bár azt megnéztem tavaly)
-
_Vegeta_ #2542 Szerintem ugyanannyi van mint akarmelyik szezonba. Bar nekem epp a "semmitmondo" reszek teccenek nagyon. :) -
Seten #2541
Á, csak nincs humorérzéke. :)
-
Kár érte, pedig most a 10 évad nem is olyan rossz. Bár ez lehet azért, mert tudják nem lehet sokáig húzni és nincs benne annyi semmitmondó rész. -
_Vegeta_ #2539 Sajna a scifi channel megerositette az infot. Nem lesz tobb sg-1 evad. :(
fákk
Szerintem az atlantisba erosen sok sg1 foszereplo lesz mellekszereplokent. :D -
_Vegeta_ #2538 Mi nem teccett? -
most néztem meg a 10x06-ot. jó nagy xar volt sztem:( kivéve 1-2 dolgot. -
Seten #2536
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ó igen, roppant okosan csinálták: egy olyan ellenféllel szálltak szembe akinek az erejéről fogalmuk sem volt és be is bukták rendesen (Dakara). Többet ártottak ezzel a Jaffáknak és az embereknek mint a Goauldok vagy a Replikátorok.
-
_Vegeta_ #2535 Lesz a 10.szezonba meg egyket jo resz igy eloreolvasva.
[spoiler] Daniel megin fogja karavni a szart. :D -
attól mert az amcsik valamit csinálnak, sztem lehet egy amerikainak erről negatív véleménye /pl. amerikában is van ellenzék/, de tényleg nem kell ennél jobban belemenni. viszont, sztem jó volt az a lelkizés, és a lényeg meg inkább ott volt, hogy a Jaffák nem egy olyan bolygón csinálták, ahol Ori hívő Jaffák élnek, hanem ahol emberek.... és itt már azért biceg a stratégia... -
adria egész cukika lett :)
nemkell ide semmi csiribá, elég ha egyszerűen azt mondaná, hogy rommá***-tom, és akkor nemlenne az az Eredet, amit nemfogadnék el :DD
amúgy meg ez az erőltetett lelkizés eléggé csípte a szemem, hogy "szegény sokezer ember, hogy megkellett halniuk"...igenis okosan csinálták a dzsaffák, a földiek töketlenkedését megunva csináltak egy okos ellencsapást, amiből tényleg elég komoly stratégiai előny származhatott volna...nemsokon múlott...
meg egyébkéntis az amcsik a történelemben feláldoztak már jóval több embert a célok érdekében...de ebbe azér nemenjünk bele :) -
indeed.