4238
  • _Vegeta_
    Hat felesleges meg azon morfondirozni hogy milesz, inkabb nezzuk az utcso reszeket. :)
  • Maak
    Nekem még jóval több, a 9.évad 15. részénél elakadtam picit...onnantól hiányos a készletem pedig a 10. is már megvan, már amennyi meg lehet belőle...
  • MerlinW
    Fel a fejjel skacok, hiszen van még 13 epizód!:))
  • Rage47
    remélem azért visszatérnek a Föld felé is olykor:)
  • wander01
    ámen :P
  • Gregie11
    Tuti az lesz hogy a csk-1 átköltözik a Pegazusba és ott folytatják a csékáegyeskedést és szent céljuk a wraith kiírtása lesz...
  • öregharcsa
    "Vagy egyszeruen ugy intezik a sztorit hogy az ori atlantist fenyegeti meg a vréteket is azt csokolom"

ez abban az esetben lehetséges ha már porig alázták a földieket(megtért mindenki) és a jaffa-kat.
    nem fognak ellenséget hagyni a hátuk mögött
    ugye keresik Merlin fegyverét ami megölheti a felemelkedett lényeket??(vagy visszaalakítja emberré??)
    az egyik megoldás ez lesz szerintem a másik meg az hogy összeeresztik a wraith-eket az ori-val...na az látványos lenne tuti...

az sg1-es szereplőkkel egyetértek én is és lehet nem csak mellékszereplők lesznek....

az új sorozatról én is olvastam, örülnék neki ha elindulna.
  • _Vegeta_
    Az sg1 es az atlantis nezettseg adatai kozott nincs sok kulonbseg.. Marhara nem a nezettseg dontott most. A scifi channel meg akarja tartani a sg franchise-t uj sorozattal és/vagy filmmel/ekkel is.

öregharcsa: En erre nem fogadnek. Attol hogy nemlesz uj sg1 evad nem kell lezarniuk a sztorit hiszen ott az atlantis még. Konnyen elkepzelhetonek tartom hogy beraknak nehany "sg1" reszt az atlantisba. (Mellekszereplok lesznek az sg1 foszereploi es kesz) Vagy egyszeruen ugy intezik a sztorit hogy az ori atlantist fenyegeti meg a vréteket is azt csokolom. Persze nagyon eloreszaladtunk, meg nem lehet tudni milesz ha vegelesz, de nemhinnem hogy lezarnak az ori dolgot.
  • öregharcsa
    simán...ha nem végeznék ki akkor lenne 11.évad is nemde???
  • Serpa
    na nehogy már 2 évad alatt kivégezenek egy fajt?!
    :)
  • öregharcsa
    ja...nem marad több ellenfél a mi galaxisunkban!!! (ori kampec)
    átrakják a hadszinteret a Pegasus galaxisba...na ott még van pár ellenfél..
  • Serpa
    10 évad után pont ezt kell megszüntetniük.
  • Kori
    pénz beszél ------------>>> film forgat
  • Kori
    nézettség függö lesz és nem magyar
  • _Vegeta_
    Az atlantis szerintem egy 5-6evadot fog megelni.
  • Rage47
    nem volt megszokott, de lehet azért is nem tetszett, mert éjjel néztem, s valami pörgösebbre vágytam. majdnem elaludtam..:D

Tegnap olvasgattam még a forumot, láttam h nem lesz több évad. Alig tudom elhinni:(( Vajon az Atlantis kihúzza 10 évadig?:)
    Bár úgy látszik meg kell szoknom h minden jónak vége van egyszer:( szerettem a dragonball-t is pl...:)(bár azt megnéztem tavaly)
  • _Vegeta_
    Szerintem ugyanannyi van mint akarmelyik szezonba. Bar nekem epp a "semmitmondo" reszek teccenek nagyon. :)
  • Seten

Á, csak nincs humorérzéke. :)

• Pharaoh
    Kár érte, pedig most a 10 évad nem is olyan rossz. Bár ez lehet azért, mert tudják nem lehet sokáig húzni és nincs benne annyi semmitmondó rész.
  • _Vegeta_
    Sajna a scifi channel megerositette az infot. Nem lesz tobb sg-1 evad. :(
    fákk
    Szerintem az atlantisba erosen sok sg1 foszereplo lesz mellekszereplokent. :D
  • _Vegeta_
    Mi nem teccett?
  • Rage47
    most néztem meg a 10x06-ot. jó nagy xar volt sztem:( kivéve 1-2 dolgot.
  • Seten

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ó igen, roppant okosan csinálták: egy olyan ellenféllel szálltak szembe akinek az erejéről fogalmuk sem volt és be is bukták rendesen (Dakara). Többet ártottak ezzel a Jaffáknak és az embereknek mint a Goauldok vagy a Replikátorok.

• _Vegeta_
    Lesz a 10.szezonba meg egyket jo resz igy eloreolvasva.
    [spoiler] Daniel megin fogja karavni a szart. :D
  • tnm #2534
    attól mert az amcsik valamit csinálnak, sztem lehet egy amerikainak erről negatív véleménye /pl. amerikában is van ellenzék/, de tényleg nem kell ennél jobban belemenni. viszont, sztem jó volt az a lelkizés, és a lényeg meg inkább ott volt, hogy a Jaffák nem egy olyan bolygón csinálták, ahol Ori hívő Jaffák élnek, hanem ahol emberek.... és itt már azért biceg a stratégia...
  • joebacsi
    adria egész cukika lett :)
    nemkell ide semmi csiribá, elég ha egyszerűen azt mondaná, hogy rommá***-tom, és akkor nemlenne az az Eredet, amit nemfogadnék el :DD
    amúgy meg ez az erőltetett lelkizés eléggé csípte a szemem, hogy "szegény sokezer ember, hogy megkellett halniuk"...igenis okosan csinálták a dzsaffák, a földiek töketlenkedését megunva csináltak egy okos ellencsapást, amiből tényleg elég komoly stratégiai előny származhatott volna...nemsokon múlott...
    meg egyébkéntis az amcsik a történelemben feláldoztak már jóval több embert a célok érdekében...de ebbe azér nemenjünk bele :)
  • MerlinW
    indeed.
  • tnm #2531
    i didn't c that comin'... XD
  • MerlinW
    [email protected]
  • Victor1103
    Tudod a Sci-fi csatorna igazgatóinak e-mail címeit??Írok nekik angolul
  • tnm #2528
    ha magyarul írod, akkor biztos nem értik a Sci-fi csatorna igazgatók:D
    elvileg már így is Guiness rekorder...
  • Victor1103
    Ha abbahagynák annak nagyon nem örülnék:(
    Több mint 200 rész után és több millió nézővel nem értem miért hagyják abba:(
    Az Atlantis ugyan olyan jó,de nekem mégis ez az igazi.Ha lenne 11.évad nagyon boldog lennék.
  • Lyan Kyj
    10x07, végre!!! Nem tudom mit csináltak így a 200. után, de határozottan kezd vissztérni a régi SG-1-es hangulat!
  • MerlinW
    Hoppá, 07 végén Vala első komoly mondata...:) Ezt is megértük:)
  • RussT
  • Gregie11
    csak hogy ne kelljen Ctrl+C/V-zni erre
  • Gregie11
    az lehet de: http://www.gateworld.net/news/2006/08/mgm_considers_isg-1is_future.shtml
  • tnm #2521
    hivatalosan is törölték a SG-1-et:(
    10. évad az utsó
  • MerlinW
    10x07 felirat subgate-en.
  • Victor1103
    Ok köszi!