StarGate (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most akkor az orici mi is akar lenni pontosan? Tom hogy hulyevagyok, de meg mindig nem vilagos. Azt emlitetted hogy nem jut eszedbe pontosan nekem viszont marhara nem ugrik be mire gondoltal. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Lacee
hát nem a neve csak egy jelzõ, az igaz 😉

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Csak viccelsz ugye...? 😊 Orici szereplo nincsen az SG-1be! 😛
OFF
Egyebbkent en voltam a nagy "rosszfiu" mert csak eredeti szinkronnal nezem. 😊

Pharaoh
Most volt a 10. élsõ része.

Mihez kéne felirat? Nekem megvan az összes részhez a 9. évadba, ha érdekel, el tudom küldeni.

Sic vis pacem para bellum

Serpa
a mai az a 16. rész volt?

gergod
Semmitmondó? 😊 ilyen szépen még soha nem sz**atták ki sg1-et 😊
Nagy spoiler vigyázz!!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Semmi nem jött be nekik. Kezdtem megijedni, hogy 1 ori hajót mégis felrobbantanak a ring transzport segítségével, de nem.
Érdekes amit Adria mondott, hogy az Ancients-ök a rosszak. Végülis hihetõ akár az is.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Lacee
no végülis nekem is 230 lett a sebesség 😊
háát ez a nyitórész kicsit semmitmondóra sikerült... remélem a többi jobb lesz!

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Serpa
nézz ki

Serpa
ez az Odusseus hajó se nézz vmi nagyágyúnak.

Hyder
nekem bg rõl jött 380-at simán. voltak rendesen ;-)

már csak a felirat kellene :-(

ki mire fogad mennyi idõ alatt lesz felirat?

Steam: [HUN]Feriggno

2XP
Nekem 135-tel jön, igaz bh-ról szedem 😊

Lacee
a tegnapi részt torrenten nektek milyen gyorsan jön/jött le? nekem 10-15kb/s-sel szakít, így kicsi hosszú lesz...

gergod
Ideje bepótolni a lemaradásodat. Remlélem nem a tv2-n néed, mert akkor várhacc... 😊

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Nemtom ki az az orici, de szerintem lesz ott "belso segitseg" is. 😊

gergod
Na ja, de ha nincsenek legyõzve, mindig küldhetik a "buta" alattvalóikat. Bár az orici (vagy ki a szösz - sry nem olvastam utána hogy írják) nem is olyan buta 😊

Az orik nincsennek a tejutrencerben csak azok a buta alattvaloik. Szal siman tul lehet jarni az eszukon foleg ha a 4 Hero is ottvvan. 😊

Idezet Atlantis topik:
Vegre! Vegre! Lehet szedni! 😊

gergod
Vagy a szerencse 😊
Felemelkedett lények ellen se az ész se a nyers erõ nem használ... Bár ez csak mese 😞 úgyhogy majd biztos túljárnak az eszükön...

Az esz fog diadalmaskodni nem a nyers ero! 😊

gergod
De mostmár van az Orion. Igaz még nem 100%-osan mûködõképes, de az tud lõni drone-okat. Bár szerintem ha sebezné is az Ori hajókat, akkor is jó sok kellene belõlük...

fruhwirth
amúgy ha az atlantis féle droneokra gondolsz, elvileg csak kezelni tudjuk õket, beépiteni a technológiánkba még nem. bár, Carter majd megoldja, ha eccer felszedi õt 1 hajó vhogy a portál mellõl.

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

fruhwirth
kéne egy-két földi Battlecruiser tollan "falon-simán-átmenõ" technológiával felszerelt õs drone-okkal, asgard pajzsokkal, és egy a Death Star 2. verziójáról leszerelt lézerágyúval...nemis, 4 ilyen lézerágyúval.

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

fruhwirth
nemtom, de szét kéne rúgni a seggüket vhogy😊

Serpa
"Borg kockát"

az nem Star Trek frencsájz által védve vagyon? 😊

Pharaoh
LOL, a földnek már hatalmas csatahajói lesznek, a köznéppel meg etetik, hogy a NASA az ûrsiklõkat se tudja normálisan összerakni.

Ja a Korolev még elvan egy darabig, legalábbis ha felkapják a nyúlcipõt. Egyébként én azon voltam kiakadva, h az Asgardok egyetlen rohadt Biliskner osztályú hajót kültdek, pedig mi már hányszor megmentettük a kis szürke seggüket. Én viszont hallottam olyan kósza híreket is, h a 10. évad végére már lesznek a földnek elég masszív Battlecruiser-jei. Engem mondjuk az Ori hajóknak inkább a pajzsai aggasztanak, valahogy azon kéne átjuttatni egy pár drone-t. Télleg, azokkal még nem is próbálkoztak, lehet h az valamit használna ellene. Nem tom, majd kiderül.

fruhwirth
elvileg csak az egyik 304est kapták rommá, a Korolov még megvan, ha minden igaz. én tuti ráereszténk az Ori hajókra pár Borg kockát, azt annyi😄

Hát nem tom Pharaoh, az SG-1 9x20 - Camelotban egy másik Daedalus osztályú hajót, konkrétan az Odessy-t is elég lazán szétkapták két lövésbõl az Ori hajók, mi meg csak hozzájuk se tudtunk érni. A Ha'Tak-okról meg ne is beszéljünk. Bár mondjuk fejletteb az igaz 😄

Serpa
ez komolynak nézz ki.

én a végén csak azt hallottam, h a két nép megint összekapott, és ismét nem lehet kapcsolatot teremteni velük.

Pharaoh
CSillagkapu.hu -val mi van? Miért nem megy?

Pharaoh
A végén volt szó a Daedalus-ról, hogy jön vissza Atlantiszról. Nos a Daedalus egy sokkal jobb, fejlettebb ûrható mint a Prometeus. Sokkal.

KÉP

Serpa
Prometeust elég könnyen megsemmisítették azzal a mûholddal.
készül majd egy másik?

Szerintem ebbol csak az lesz hogy "beletekergetek" az utcso reszbe. 😊

gergod
Elõtte tartani kell egy maratont, végignézni ha nem is az összeset, de az elõzõ 3-4 részt 😊

Erdekes lesz az SG1re legalabb emlexem, de az atlantisba azt se tom mitortent. 😊

gergod
Ugy legyen 😊

Még ha volna se lenne ertelme, miutan masnap reggel mar kesz release van. 😊

Faxa, Sci-fi channel? Azon gondolkodok, h azt nem lehet e valahogy neten fogni, mert jó lenne, bár sztem másnap úgy is lesz Torrent.

fruhwirth
I'm lovin it😄

SG-1 10x01 Flesh And Blood : 2006. július 14.
Igen egy napon adjak az sg-1et es az atlantist is mint mindig. 😊

fruhwirth
mikó lészen elsõ SG? lusta vok utánanézni itt meg ugyis sok a szaki😊 az is 14 mint az atlantis?

oké, arra gondoltam h pl.: a Wraith-el vívott háború a Pegazusban, mert ott sztem azért szépen elhasaltak, vagy, hogy az õsök idejének lejárta, mikor eltûntek a galaxisbõl meg ilyesmi, a felemelkedésen kívül 😄

Fall? Az osok nem buktak meg csak felemelkedtek. 😊

Vagy: The Fall of the Ancients, lol, erre még kíváncsi is lennék 😄

The rising of Anubis 😄

Ja, télleg kitaláhatnának valami ilyet. Pl.: Stargate: The Beginning 😄

gergod
Az engem is nagyon érdekelne 😊

Vagy az osok evoluciojarol. Fura lenne latni egy ÕS-t, ,amint kobaltaval vadaszik valami vadra. 😄

Lacee
vagy lenne pár prequel rész a goa'uldok hatalomrajutásáról, esetleg az õsök felemelkedésérõl.

En csak annyit olvastam hogy "meg lesznek emlitve a 10.evadban". Azota nem olvastam stargaterol.
Amugy en jobban orulnek ha az egesz sg1 atmenne Asgard sorozatta. Megmutatni hogy is telnek napjaik. 😄