4238
-
#2598 jó hÍr viszonylag.. -
#2597 ...Azonban az évadok második fele csak 2007. márciusában fog folytatódni. Martin elismerni ennek a pozitív oldalát is. "Az SG-1 leállítása azt is jelenti számunkra, hogy ezúttal meglehet az az érzésünk, hogy Atlantisszal egy egész évadot alkotunk, nem csupán a kaland egyik felét. Ez sok fájdalommal fog járni, mivel hat hónapot kell várnunk a visszatérésig, ami nem túl izgalmas, és tudom, hogy a rajongók sincsenek oda ezért. De van ennek egy másik aspektusa is: egy olyan húsz részből álló blokkot fogtok kapni, amelynek a két fele viszonylag közel van egymáshoz. Ezt kell észben tartanunk, amikor egy évad végéről, és az utána következő új évad elejéről beszélünk."
Gero nem tagadja, hogy sok rajongó nagy csalódást érzett amiatt, mert szerintük az SG-1 az új karakterekkel éppen kezdett fellendülni. "A leálíltás egyértelműen szégyenteljes. Alkotói szemszögből a sorozat messze nem volt halott, a tizedik évadban remek epizódokat készítettek. Az eredeti tervek szerint ugyan a sorozat folytatódott volna a tizedik évad után, de úgy gondolom, hogy az SG-1 még nem ért véget. Valamilyen formában jövőre is kaptok majd eredeti SG-1-történeteket, és a sorozat leállítása után talán még jobb minőségű tartalommal is tudjuk majd megtölteni őket. Tudom, hogy ijesztő a gondolat, hogy nem forgatunk újabb 20 részt az SG-1-nak, de ez még semmiképpen sem a történet vége, ne aggódjatok."
Forrás: GateWorld.net
csk.hu -
#2596 huhh.. ez most elmeny vot nezni, a Children Of The Gods nak a II. resze volt tennap, hát azok a regi szinkronok:) Teal'C hangja nagyon szokatlan a mostanihoz képest.. meg Sam-é.. de jovot visszanezni. -A nagy apofisz- -
#2595 amugy most lesz mindjart a TV2 őn a 2 odik SG-1 resz:) nézem -
Seten #2594
Vagy csak véletlenül túl nagy gázt húzott a CBR-nek és azért emelte az elejét az a 180 ló. :)
-
Lyan Kyj #2593 Eh, megnéztem még1x 10x08-at, valami miatt eléggé megfogott...hm, biztos, h Vala volt az ok Tele jó poénokkal, izgalommal és Valával
"Rrrrr!" -
Lyan Kyj #2592 Úgy látszik ez a vérfrissítés mégiscsak jót tett a sorozatnak, a 10. évad eddigi részei nagyon tetszettek, jobban mint 7-8-9. évadból sok másik. -
tomo #2591 Egyre jobbak a reszek.
nem is tudtuk, hogy Mitchell micsoda szuper motoros. -
#2590 vhogy ismerős a sztori. nem mintha le akarnám becsülni a hihetetlenül eredeti és egyedi ötletedet, de a Sliders alkotói nem perelnének ezért?:D -
#2589 ezzel együtt azért kinézem, hogy a elpusztul a föld... érdekes lenne, és a menekülő csapatokról meg egy csomó Spin-off-ot lehetne csinálni...
mittomén 600000 embert még ki tudtak menekíteni a pusztító Ori támadás előtt, és most mindnek az a célja, hogy McKay ötletét kihasználva kapuról-kapura (egyik világból a másikra utazva) eljussanak haza... Már hallom is a promó utolsó mondatát: "És képzeld el, hogy nem találsz haza." XDDDDD -
#2588 ezért most tuti 10 büntetőpontot kapok:\ -
#2587 Spoiler:
Carter utolsó mondata: Impossible is nothing!
Teal'c -é : Indeed
Jack O'neill-é : Oh My God
*** majd a Földet rommá lövik az Ori hajók!
Bocs ha lelőttem a poént:D
(nem spoiler, téééééleg!) -
Heimdall #2586 Meg MCKay-t ha a fegyver és Carter csütörtököt mondanának XD -
HolyZoly #2585 Dehogy, csak a "cél" érdekében hazahívják Sheppard-öt :) -
#2584 :) ahogy érzed:) -
Gregie11 #2583 Ha szabad javítanom Daniel ős-fegyver megtaláló, aztán O'Neill azt működtető -
#2582 erről van szó de remélem az epizódcsökkentés miatt nem vmi ötlettelen befejezést találnak majd ki. mondjuk jó lenne egy "Ori flotta a Földet körbevevő inváziót előkészítő, emberek 654 X-304essel védekező, űrcsatázó, Daniel ős-fegyver megtaláló, Ori-t az űrből és a galaxisből kiradirozó" befejező rész:) -
#2581 Méghozzá 520 perc alatt:) -
#2580 akármilyen istenkirálynak képzelik magukat, szét lesz rúgva a seggük! -
_Vegeta_ #2579 Az orik es az osok egy faj voltak, csak nezetelteresek miatt kettevaltak es az egyik lett a menyorszagos faj a masik meg a pokolos faj. :D -
Gregie11 #2578 elsápadez teccik -
#2577 Az Ori egy olyan hatalom, mely az egyszerű embereket rá akarja kényszeríteni az ő vallásukra, hitükre. Ha ezt nem teszi a kijelőlt emberfajta, a kiszemelt bolygón, akkor az Ori elpusztítja őket. Az Ori az egysszerű emberekbe (a kiválasztottakba, akik hirnökök leszenk és hatalommal bírnak: képességekkel) belemegy, olyan mint a goauld, csak ez afféle láng parazita, és akibe belemegy az kicsit elsápad, szeme másmilyen lesz, és képességei leszenk amitől az egysezrű emberek Isten szolgáinak hiszik őket.
Na valamiképpen ez az ábra. De én is azt javaslom, hogy nézd meg a )széríát, mert úgy jobban megérted a dolgok haladtát, és a bonyolúltságot. -
#2576 Nézd meg a 9es szériát és megtudod... kicsit bonyolultabb mint hogy pár mondattal leirjam és megértsd... -
Mentol #2575 Csá!
Igazából nem követtem a sorozatot, ezért nem ismerem minden sapektusát. Leírná valaki, hogy az Ori mi fán terem?
A 10.szériától kezdtem újra nézni az SG-t, és itt az a faj egy istenkirály, legyőzhetetlen izé. -
#2574 heti 1-gyel?? én azt hittem folyamatosan adják majd :((( :,(
Na mindegy... már várom egy ideje,hogy elkezdődjön az ismétlés :)
Régi szinkronhangok,gyengébb alakítások .) jAj azok a régi szépidők :))))
-
#2573 tv2-n ma éjféltől kezdődik az első széria ismétlése, heti egy résszel -
#2572 petíció -
#2571 Mindenkinek ajánlom:
www.myepisodes.com -
Lyan Kyj #2570 nemá!:((( Tök vártam! -
HolyZoly #2569 ténleg, meg se néztem... Mit csinálok még 1 hétig... :( -
#2568 thx, biztos ez van, mert eddigi részek ilyenkor már megtalálhatóak voltak...
akkor majd egy hét múlva emléxünk a halálra:) -
#2567 Season 10, Episode 7: Counterstrike
25 August 2006
Season 10, Episode 8: Memento Mori
8 September 2006
Imdb szerint még várni kell egy kicsit a 8.részre :) -
HolyZoly #2566 Sajnos odakint is heti egy részt vetítenek, a 8.-at tegnap, lassan megtalálható lesz az internet sötétebb zugaiban :) -
#2565 lehet láma kérdés, de ez (a 10.) az első évad, amit magam szedek magamnak; szal most a hetedik rész után jön egy kis szünet, vagy mikor lesz 8.? -
#2564 egy kedves magyar sorozatokkal foglalkozo torrentoldalra szabad a meghivás :) -
juzosch #2563 "a másik meg az hogy összeeresztik a wraith-eket az ori-val...na az látványos lenne tuti..."
Hát egy fél részig ki lehet húzni azt az 1 perces csatát, ahol az ori alázza a wraith-et. A wraith szerintem még a mi galaxisunkat sem hiszem, hogy leverné, akárhogy is paráznak.
-
#2562 hát ez az...csak említést tesznek róla(hogy indítják)...egy szót sem lehet belőlük kihúzni...(a magyar csillagkapus oldalon is írják egy info-ban) -
#2561 új sorozat?
erről bővebben van vmi info. -
#2560 hát eddig nem volt még 20 résznél rövidebb évad tudtommal, nem hiszem, hogy pont az utsó lenne az.... -
Seten #2559
Nem csak hét van még hátra?
Nem a "Line In The Sand " az utolsó?
Jó lenne!