StarGate (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó a filmben is volt pár necces dolog, de ott valahogy feelingesebb volt az egész! Pl látszódott 1-2 közeliben a siklók tartó drótja....de akkoris jó volt, mert volt feelingje. 😊
A kapu hangja is jobb volt. A sorozatban pedig a siklók hangja lett a csillagkapu hangja. 😄
A Jaffa-k is gagyibbak....a szerkójuk úgy értem. Az hogy mindenki angolt beszél pláne. Meg hogy minden bolygón egyforma a kapu....ehhh bazeg....alapból gyilkolták meg a filmet.
Na mindegy....végre jön az igazi Csillagkapu élmény a 2 új filmel! 😉
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Ramadamammy rapidrandi
Dean Devlin végre elõadhatja az igazi sztorit. Apropó. Érdekesség hogy eredetileg is 12 évvel az elsõ rész után játszódik a második rész. Tehát most nem kell maszkírozással játszani....pont megvan a 12 év 😄
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Max Vala hülyesége... de a sztori ritke 0 volt.😞
[merlinw.org]
Na mindegy. A következõ rész kárpótolni fog úgy érzem.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Mi is? Pl nem világított a csillagkapu, meg a másik oldalon az eltérõ csillagképek miatt a rajzok is különböztek. Ezen kívül mikor megjelent a banda, az Abidoson nem értették meg õket azonnal, mert más nyelvet beszéltek. A sorozatban meg mindenki tud angolul <#rolleyes>#rolleyes> Nameg a szerelés is csak a sokadik évadban (asszem pont a 8.-ban) lett olyan, mint a filmen, hogy szinte a semmibe csomagolódik el. Az elsõ pár évadban meg jó, hogy nem esett le Teal'c fejérõl, mikor kinyílt a sisak 😄
Úgy hirtelen ennyi 😊 Jöhet a folytatás, kiváncsi vagyok, milyen lesz a sorozatbeli dolgok figyelmen kívül hagyásával 😊
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Magoo: Nem orulunk! A sg film valami ritkaszar vot.
Hamarosan számíthatunk a Stargate 2-re és 3-ra! 😊 Dean Devlin nagyot alkot az tuti, mivel az eredeti sztorit folytatja, tojva a sorozat sztorijára!
Bár már biztos ti is tudtok róla! 😊
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Sic vis pacem para bellum
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Amugy amikor olvastam a spoilereket csak huztam a számat, de igy megnezve vegulis 'baszott jol megcsinaltak/kitalaltak, még "hiheto" is. 😊
ha nem tudsz angolul, nem erdemes veszodnod vele ( hogy csinalj magad feliratot ) , ha meg tudsz nem kell felirat 😊
turelem feliratot terem.
www.csillagkapu.hu oldalt figyeld.
Lehet valahol olvasni egy storyline-t az eddigi sorozatokról? Tudtok ilyen leírást?
Még a TVben láttam néhány epizódot, de nekem unalmas volt (ugyanaz a séma epizódonként) viszont a storyt azt elolvasnám, hátha fejlõdött az SGuniverzum.
Az Atlantist ellenben szeretem nézni, mert az legalább látványos, és sorozaton átívelõ története van.
Köszi!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Szoval mi az az orici? 😉