4238
-
#2638 Jaj én nagyon imádtam Jonast :)Még Danielnél is cukibban ügyetlenkedett :)
De miután hazament Daniel egyre komolyabban katonai szerepet kapott [MP-5??-st is kapott...meg minden :)] ... Gondolom így főbbb lett a szerepe :)
A képek jók :)RDA annyira aranyosan mosolyog.. -
#2637 Egyetértek! #2628 -
#2636 Jonas hi'Jonas hiányzik, sztem az ilyen képekre őneki is felkéne kerülnie, ő is tagja volt a csapatnak egy évadon át... . és jó volt. -
Gregie11 #2635 screenshotot róla -
#2634 hú micsoda felismerés :)
amúgy asszem harmadik generációs amerikai magyar, és ingatlanbefektetésekkel foglalkozik, vagymiaszösz :)
illetve szerepelt a tűzoltós részben durván 2 másodpercig :) -
#2633 sry :P
rakd rá, hogy sg1, és akkor ezis a tied lesz :) -
tomo #2632 némá
amandának magyar férje van : Amanda is married to Mr. Alan Kovacs. -
#2631 Ígérem több képet nem rakok fel, de ez még tetszett nekem-
-
#2630 Ezt most személyes sértésnek veszem..:)) -
#2629 Ez egy korai kép, de nem rossz:
-
#2628 Csak Jonas hiányzik! Úgy lenne igazán teljes... -
_Vegeta_ #2627 Tamogatom csak valaki vésse bele hogy sg-1 -
#2626 ez rohadtjó kép, sztem akár bannert is le lehetne erre cserélni :)
(így hogy vége a sorozatnak, jobblenne ez a családiasabb banner, meg ezen oneill is rajta van nem mellékesen :)) -
#2625 Nehezen állna rá a szám a Carter Őrnagy(2003-as kép) vagy Carter (al)ezredes megszólításra(nem úgy másra ) ha ott lenne velem 1 szobában... -
_Vegeta_ #2624 Dögös :D -
#2623 Ha ők aranyosak, akkor Ő milyen?
A kedvencem, imádom ezt a nőt:
-
#2622 Csápolj csak bátran kiscsillag! -
Gregie11 #2621 Idézem szavaid:,,Már nálam van!
Most várom a forgatócsoportot, meg persze az Ori-t...
Gyer Ori! Megkapod ezt:, aztán ezt:, végül pedig ezt:..." NA ide csápolok! -
_Vegeta_ #2620 Aranyosak. -
#2619 -
#2618 MerlinW, Merlin, ismerjétek meg egymást!
Neki a kezében a botja...
-
#2617 Gyönyörü ez a csaj, nem?
-
#2616 Örülj neki, hogy nem értettem!!! Addig jó neked...
Különben is én vmi NAGY HORDEREJŰ fegyverről beszéltem, nem vmi apróságról...
Gregie11, te hova csápolsz? -
Gregie11 #2615 hát ez kész -
#2614 még jó hogy értetted a viccet... -
#2613 Már nálam van!
Most várom a forgatócsoportot, meg persze az Ori-t...
Gyer Ori! Megkapod ezt:, aztán ezt:, végül pedig ezt:... -
#2612 Te csak ne legyél kíváncsi a Merlin fegyverre... -
#2611 Cseszhetnénk az egy Ori hajót(még ha meg is tudnánk "szelidíteni"), mivel jönne a másik 4, aztán a másik 100...
Kíváncsi leszek arra a Merlin fegyverre! Biztos valami mütyür lesz, talán az a nyakék, amit a hologram viselt az átkozott faluban?!
Kedves alkotók, VÁROM a folytatást!!!
Mindig a lopottat használjuk, de csak így tovább...
Én az Azgardokat bírom ahogy simán lefikáznak minket beszélgetéskor(tipikus emberi viselkedés), miközben ha mi nem lennénk már nem lenne hova átpakolni az agyacskájukat... -
#2610 jó, de hány űrhajónk lett már oda. megszereztük "életünk első Goaúd piramishajóját", hát nem felrobbant azis? aztán a 303as, aztán a Korolov...szóval. Lopni kéne egy Ori hajót is mostmár -
HolyZoly #2609 A 200 szerintem egy speciális rész volt, amiben az alkotók "kiélték magukat", ez nagyon sokaknak nem tetszett, de én ennyit csillagkapun rég röhögtem :) -
#2608 "mindig csak a Tauri sziv:\"
Hiszen meghódítottuk a galaxist:) Mindenki tart tőlünk (akinek kell):) Most különben is túlerő vol, meglepivel... de a földlakó mindig furfangjával, primitív agyával és eszközeivel -"néha" a "lopottal":)- fekteti kétvállra a többezer/millió éves kultúrákat:) -
#2607 nekem se tetszett pl az a Citizen Joe c. rész (asszem az volt a címe), mindenkinek más nem tetszik, ezért is vagyunk különbözőek. sztem meg a mostani rész jó volt, de mér akarjuk midnig elveszteni egy 304esünket? mindig csak a Tauri sziv:\ -
#2606 NEM azt mondtam, hogy minden rész szar amiben nem szerepel Ori/ Goauld/ Replikátor(nem kötekedni akarok, de a replikátoroknak nem folyt sosem a vérük), hanem azt, hogy van évadonként 1-2 olyan rész, ami egyszerűen pocsék! Ilyen pl a 200.
Mióta a TV2 műsorra tűzte a sorozatot összesen 5 olyan rész volt, amit nem láttam(utólag bepótolva!!!).
Gondoljátok, hogy nézném ha nem tetszene?
Vannak nagyon komoly részek, vannak nagyon poénos részek, és van NÉHÁNY nagyon gyenge része a sorozatnak.
Elvakult rajongóként mondhatom ezt! -
#2605 Meg 1-1 ilyen részben a csapat kimondottan 1 tagjára fókuszálnak, ahol ő a "főszereplő" mint pl a 8. részben Vala... ami nekem nagyon tetszett, de minden ilyen rész nagyon jó! -
#2604 nem csak a "főellenségekről" szól a sorozat, nem Goauld, vagy Ori a címe hanem Stargate vagyis Csillagkapu, ha egyes részekben nem ontják az Ori vagy Replikátor stb vérét, hanem felfedezgetnek, az nem töltelkékrész,... -
#2603 A Stargatenek csak egyetlen hibálja van, mépedig a gyenge töltelékrészek! -
#2602 lehetne mán egy kis Ori csetepaté is:\ -
#2601 A 10. évadból valahogy nem tetszett a 200-as rész...
De amúgy eszméletlenül király! -
Lyan Kyj #2600 Istenem, ez a 10. évad eddig nagyon király lett! 10x09
A megoldása nagyon tetszett.
Danielt bírtam a hídon^^ -
#2599 Hiszem, ha látom.....