StarGate (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de legyen ugy ahogy mondod,én nem vagyok tilk ellen birom a pecsétes fejét de akkor is tény,hogy nem jut neki szerep,az hogy eljátsza a terminátort minden részben ugye már nem ujdonság tehát uncsi.
azért kicsit vissza olvasol rájössz tekötöttél belémm ezt a szegénység dijat nem értem,lehet a kevés iq-nak köszönhetõ.
egy generáció "felnõtt"
En szerintem ez nem gyerekmese. Sott az a baj ha igy gondolnak ra. Szerintem a scifi fanok tobbsege 20on felul van. 😊
a tok'ra, meg az Asgard-ok meg satöbbi ennyire a háttérbe szorult
Tok'ra megharagudott rank persze hogy hatterbe szorult. Asgardok meg nem szorultak mivel az uj hajokon mar eleve van egy Asgard aki kezeli a cuccost. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
újra akarnák kezdeni az egészet,
Persze hogy ujra akarjak, te mit tennel a helyukben? Nincs tobb féregveszély. 😊
És még az is lehet, hogy összevonják az Atlantissal.
A spin off nem lesz az elso szamu az biztos. Ha vege lesz az sg-1nek akkor vege, es atlantisban csak atlantiszrol lesz szo. 😊
Azt jól vettem ki, hogy ez az utsó évad Atlantis??
Evad elejen sosem lehet tudni elvallaljak-e a kovetkezo szezont, de en 100%ra allitom még lesz kovetkezo evad atlantis. 😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
???
Jonas Quinn, O'Neill😄
Az az igazság, hogy a sorozat most már a tizedik évét kezdi ugye és az alatt egy generáció "felnõtt". Én kicsit úgy érzem, hogy az új fõellenség, hogy a tok'ra, meg az Asgard-ok meg satöbbi ennyire a háttérbe szorult kicsit mintha újra akarnák kezdeni az egészet, és ebbe sajnos beleférhet egy SG-1 átalakítás...
És még az is lehet, hogy összevonják az Atlantissal.
Azt jól vettem ki, hogy ez az utsó évad Atlantis??? Vagy ez már offtopic?
Apropo banto hozzaszolasod neked volt en csak reagaltam, a sertesekre. 😊
Peace!
Egyebkent felesleges azon vitazni ki a jobb szinesz, Christopher Judge-t nem fogjak kirugni mert rossz szinesz, ahogy Claudia Black-et sem es a sg sosem a kivallo szineszi teljesitmeny miatt volt sikeres. 😊 Teal'C karaktere pedig nagyon is fontos lasd 10x03 Vala pedig siman atmehet egy masik csapatba. Az sg-1et nemnagyon valtoztatjak.
mellesleg miért kellene bekövetekeznie, nem a hajókat akarják elpusztítani (az még jól is jöhet), hanem az Ori-kat...
Ugyan már. Mindenki tudta, hogy elõbb-utóbb be kell következnie.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Õs: Trust, that you have your answers..
Vala: At least tell us which one of the planets to go to... 😊
Daniel: Please..
Õs: Merlin's weapon is NOT...(es megallitjak).
+ igy sokkal tovabb lehet huzni a sorozatot. 😊
Amugy szerintem jo lenne ha a Furlingeknel lenne a fegyver, még logikus is. 😊
Ja es a valaszra sajnos varnunk kell minimum jovore. 😞 (Nezzetek meg a reszek cimeit/rovid leirasait.)
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
De ha már megnéztem, akkor rájöttem, hogy Vala azt kérri, hogy mondja meg, hogy melyik bolygóra menyjenek, nem azt, kérdezi, hogy melyiken van a fegyver... így viszont már elég sok variáció lehetett volna a mondat vége... talán jövõ héten többet tudunk😊
Azt meg csak a SG-1 talágatta, hogy mit akar kezdeni Annubis a galaxissal, sztem se Õ, se semelyik Õs nem mondta, de lehet, hogy tévedek.
Anubis meg igenis el akarta gyepálni az õsöket, a genetikus csávóival, akik majd felemelkedtek volna... (csakhát még a prototipusig jutott el)
Nem is mond olyat, hogy "trust"! csak simán: "U've your answer, Daniel Jackson, i suggest U act on it."
ha nem azokon a bolygókon lenne, akkor miért küldte volna õket oda? "Trust you have your answer Dr. Jackson" Persze ettõl függetlenül még lehet, hogy nem ott lesz fõleg ha nem találják meg ebben az évadban, de akkor meg lesz ott valami utalás, hogy hol kell tovább keresni.
Mondjuk szerintem se azokon a bolygókon lesz, mert akkor túl egyszerû volna a végkifejlett, de ha az írók akarják, bármit odarakhatnak a not mögé 😊
Más (a spoiler a 10*03-ra vonatkozik)
Mindenesetre: az Õsök szavait mindig szószerint kell értelmezni... kicsit szórakoznak a nézõkkel is.
Amugy sikeresen megneztem az sg1et nagyon vad resz volt. Aztan neznem tovabb az atlantissal erre kiszurjak egy ilyen sz@rral az ember szemet. 😄
tnm: a spoileres dolgot honnan veszed?
Bocs kiment a fejembol a valaszadas a sok hulyeseget olvasva. Amugy en ugy tom meg nem lehet tudni megtalaljak-e az evadban, de nemsok eselyt latok ra mivel huzni kell a sorit ahogy csak birjak. ( Az idiota villogoszemueket is csak 8.evadra vesézték ki, raadasul még mindig vannak. 😄)
mr. iq bajnok pedig jobb ha eloszor megtanulja az irasjelek hasznalatat es csak utanna probalkozik a vitazassal. 😊
"tilk szerepe nem lessz meröben másabb mint amit az elsõ 3részben látunk tölle akkor felesleges lessz.."
Egy foszereplo hogy valna feleslegessé mr. iq?
"vala meg 1 joszinésznõ és baszott sexi"
Vala nemnagyon tud szineszkedni Claudia Black pedig egy eros kozepes szineszno. Bar abba igazad van eleg csinos.
"ja még valami,ha csak fikázni tudsz akkor"
Aki flemel itt az nem en vagyok..A tippet pedig koszi, de inkabb meghagyom a magadfajtaknak, en jobban szeretem a mosakodast. 😊
A 10. évad részeit még nem néztem meg, deh ahogy tudom eg yhír szerint, a TV2õn adni foglyák a StarGate Atlantis elsõ évadot!....mert hogy a StarGate 10. évad még nem lesz leadva😞
tilk producere is a filmnek és ha tilk szerepe nem lessz meröben másabb mint amit az elsõ 3részben látunk tölle akkor felesleges lessz és unalmas,vala meg 1 joszinésznõ és baszott sexi,a sok eszeddel rakd össze a képet
#2259: Ez egy roppant ertelmes hozzaszolas volt. Eloszor is Teal'C masodszor pedig nem irjak ki Teal'C-et harmadszor pedig O'Neill csak egy reszere jon vissza azaz lehet hogy kettore. 😊 Nem fog rencert csinalni belole mivel a csaladjaval akar lenni. Daniel is ezert marad ki egy reszbol. 😊
#2261: Ujabb ertelmes komment. Teal'C az osszekoto a jaffakkal. 😊
#2262: Igen, a szinesznek esze agaba sincs egyenlore otthagyni a sorozatot. 😊
\"Én csak egy rajzolt Heroin diler vagyok....\"
De amint a 10 évad 2. részében elhangzik
Egyébként ha fel is bukkan O'Neill akkor is csak szvsz epizódszerep lesz... Mint ahogy néha visszatért Hammond is... néha.
nemá!!!
<#szomoru1>#szomoru1>
10évad (igykészült) filmet,és ott volt a 2 csillagos onil tábornok,
csak nem tom hanyadik résztõl jön vissza és remélem nem 1 részre
[merlinw.org]
Ennyit tudok hozzafuzni. 😉
Ja csak még annyit, hogy mi a fenet keressenek még egyiptomba mikor kivesézték az egészet? Még a multba is voltak! 😊
Ja es a replikatorok elegge borg feelinges volt...Szerintem ezt az õsös bizgerét nagyon eltalaltak.
Engem ez a jó és rossz felemelkedett lények, ill a keresztes háborúk sci-fi-sítése nem villanyoz annyira fel. Ráadásul nekem az egész 9. évadnál az volt az érzésem hogy össze van csapva.
Vagy öregszem, vagynemtom😊
[merlinw.org]
az miért baj hogy mindenhol ugyanolyan a kapu? mindet az õsök csinálták, egy rendszer résziként, még szép h ugyanolyan 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"