4251
  • Gregie11
    izé ez egy fórum! joga van tudni
  • stargatelost
    Már megint egy okostojás..
    te, ha annyira kíváncsi vagy nézd meg, ne kérdezd, mert így az élményt rontod! Ti meg nem válaszoljatok neki, csak megtanulja! Nincs igazam?
  • tnm #2689
    kilencedik évad úgy kezdődik hogy mitchel megy be Landry-hez, aki maga is még el van kavarodva, hogy mi hol van, és akkor mondja Mitchel-nek, hogy nem azért jött, hogy a CSK-1 be bevegye, hanem, hogy csináljon egy új CSK-1-et
    mert Daniel menne Atlantisra, Teal'c visszament Dakara-ra, Sam meg valami kutatósdiba a Földön /talán 51-es körzet?/
    Sam meg O'Neill kapcsolatára meg néha tesznek utalást, pl. mikor az az FBI-os csávó, mikor sokadszorra próbálkozik be Samnél, akkor ő mondja, hogy van valakije, meg ilyenek. Mondjuk az is igaz, hogy 200.ban meg ők is úgy csinálnak, mintha ezer éve nem látták volna egymást, szal nem tudni... és ezt szerintem már nem is fogjuk tudni.:(
  • Maak
    volt ilyen rész...igazad lehet...

10. évadot még most kezdtem csak, szal nem tudom abban mi a szitu, de ez az egész szerelmi szál nem volt túl kiélezett, viszont számomra nem derült ki, hogy végülis hogy áll az egész...bár O'neill nem bútorozott össze a csajjal?
  • Trisztin
    9/1,ha jól rémlik, akkor ilyen visszaemlékezős volt egy kicsit...

Mitchell beleépítése miatt... szóljatok,ha tévedek...

Ha már ilyen évadokon átivelő kérdéseknél járunk,akkor O'Neil és Sam közötti szerelmi szál végülis hogy végződik???Mert mind a ketten rájöttek,hogy mást szeretnek... [Pete és az belsős csaj hoppon maradt..]
    De mikor a 10évadban most felbukkant akkor nem igazán volt jele semminek...

Szerintetek??
  • Maak
    Itt megkapod a válaszokat a kérdéseidre, személy szerint nem ugrik be a 9. évad mivel kezdődött, de szerintem nem sokan válaszolnak rá kapásból.
  • Kövesdi A
    és hogy alakult ki a 9-évad 1 része mert a 8 évad útolsó részében egy olyan alternativ csk1 van akik csak akor száltak be a programba vagy csak be szervezték öket
    nah szoval onan tol mind amit elértek a hajok stb kezdheték elöröl vagy azok a részek olyanok mintha meg sem történtek volna pl hogy minden olyan mint volt csak O'Neill már nem a parancsnokság vezetöje
    de ténbyleg a 9 évadban ki vezeti a programot ?
  • Kövesdi A
    jah
    hát elég kár !
  • Lyan Kyj
    a filmben előléptették, amúgy meg nem vállalt több évadot
  • Kövesdi A
    Hi meg tudnátok mondani hogy hova tünt O'Neill a 9 évadból mert a nyolcsadikban még szerepelt de a kilencsedikben már nem aszem !
  • fruhwirth
  • _Vegeta_
    Ugyanmár.. :D
  • fruhwirth
    minnyá sírok. most lett vége? most írnék nagyon de nagyon csúnya dolgokat.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    méghogy sárkányok nem léteznek, höhö
  • _Vegeta_
    10x10 eleggé fanasy szerepjatekszeru volt. :D
  • Cairass
    Én a padláson találtam egyet! Azóta le sem tettem...
  • Heimdall
    Még nincs, de ha tudsz mondani egy helyet ahol lehet kapni, akkor máris rohanok érte ;)
    Kül meg imádnék egy DHD telefont XD
  • Cairass
    Miért, neked nincs az asztalodon?
    Minden SG1 rajongónak kötelező!
  • Heimdall
    nekem a DHD teccik az asztalon XD
  • Cairass
    Én csak akkor, ha adják hozzá az Íriszt és persze Cartert...
  • Lyan Kyj
    egy ilyen erkélyt elfogadnék énis:)
  • Cairass
    Érdekes egy családmodell...
  • Lyan Kyj
    Apophis^^
  • Cairass
  • Cairass
    Ez a kettő volt a legértelmesebb!
  • Gregie11
    ez zsír! van még ilyened vagy vmi link?
  • Cairass
  • Lyan Kyj
  • Cairass

Ez aztán fimközi cucc...
  • Lyan Kyj
    de igen!
  • MerlinW
    USA-ban mindkettő márciusban,
    SGA Kanadában október 23,
    SG1 Angliában december 27 (matematikailag; aztán valszeg ünnepek miatt elmarad és január 3. lesz belőle)
  • tnm #2661
    az Ori főnökasszony véletlenül nem ugyanaz a csaj, aki a Firefly /jobb sorsra érdemes Scifi sorozat/ kurvája /társnője volt???
    Imádom a játékát...
  • Trucker39
    No, sikerült megnéznem a 10 részt. Ötletes, humoros. Ori főnök asszony egyre nagyobb bombázó! :)
    Mi a tanulsága a történetnek? Legközelebb, ha szerepjátékkal játszom, a tolvaj zsákjába feltétlenül teszek egy hajszárítót. :)
    Amúgy majdnem klasszikus AD&D felállásban mentek.

Barbár; tolvaj; harcos; paplovag; a többiek beazonosításában segítsetek! :)

Mikor lesz a folytatása?
  • MerlinW
    Nemtom, olvasgasd a csillagkapu.hu-t, hogy le ne maradj az októberi/novemberi angliai folytatásokról, illetve hogy januárban ne várd feleslegesen a márciusi amerikai bemutatót...

Legvégső esetben visszaolvasol, milyen sületlenségeket írkálunk itten összevissza az elmúlt napokban:)
  • HolyZoly
    Mit fogunk csinálni januárig???
  • Lyan Kyj
    Lényeg, h király volt ez a rész, sőt!
  • MerlinW
    Most megfogtál:) Mondjuk a második egy kalap kaki volt. Azt biztos verte:) Az elsőt meg rég láttam, így emlékeimre és a bennem hagyott mély nyomokat tekintve azt is:)
  • Lyan Kyj
    az elsőt, vagy a másodikat?
  • MerlinW
    Vazz ez a 10es epizód verte az ad&d filmet:)
  • Trucker39
    Köszi!
    Akkor rákeresek. Ma még szeretném megnézni.
  • Lyan Kyj
    most épp áttöltik a régieket, én is isohuntról szedtem őket.