4238
-
_Vegeta_ #2678 10x10 eleggé fanasy szerepjatekszeru volt. :D -
#2677 Én a padláson találtam egyet! Azóta le sem tettem... -
Heimdall #2676 Még nincs, de ha tudsz mondani egy helyet ahol lehet kapni, akkor máris rohanok érte ;)
Kül meg imádnék egy DHD telefont XD -
#2675 Miért, neked nincs az asztalodon?
Minden SG1 rajongónak kötelező! -
Heimdall #2674 nekem a DHD teccik az asztalon XD -
#2673 Én csak akkor, ha adják hozzá az Íriszt és persze Cartert... -
Lyan Kyj #2672 egy ilyen erkélyt elfogadnék énis:) -
#2671 Érdekes egy családmodell... -
Lyan Kyj #2670 Apophis^^ -
#2669 -
#2668 Ez a kettő volt a legértelmesebb! -
Gregie11 #2667 ez zsír! van még ilyened vagy vmi link? -
#2666 -
Lyan Kyj #2665 -
Ez aztán fimközi cucc... -
Lyan Kyj #2663 de igen! -
#2662 USA-ban mindkettő márciusban,
SGA Kanadában október 23,
SG1 Angliában december 27 (matematikailag; aztán valszeg ünnepek miatt elmarad és január 3. lesz belőle)
-
#2661 az Ori főnökasszony véletlenül nem ugyanaz a csaj, aki a Firefly /jobb sorsra érdemes Scifi sorozat/ kurvája /társnője volt???
Imádom a játékát... -
#2660 No, sikerült megnéznem a 10 részt. Ötletes, humoros. Ori főnök asszony egyre nagyobb bombázó! :)
Mi a tanulsága a történetnek? Legközelebb, ha szerepjátékkal játszom, a tolvaj zsákjába feltétlenül teszek egy hajszárítót. :)
Amúgy majdnem klasszikus AD&D felállásban mentek.
Barbár; tolvaj; harcos; paplovag; a többiek beazonosításában segítsetek! :)
Mikor lesz a folytatása? -
#2659 Nemtom, olvasgasd a csillagkapu.hu-t, hogy le ne maradj az októberi/novemberi angliai folytatásokról, illetve hogy januárban ne várd feleslegesen a márciusi amerikai bemutatót...
Legvégső esetben visszaolvasol, milyen sületlenségeket írkálunk itten összevissza az elmúlt napokban:) -
HolyZoly #2658 Mit fogunk csinálni januárig??? -
Lyan Kyj #2657 Lényeg, h király volt ez a rész, sőt! -
#2656 Most megfogtál:) Mondjuk a második egy kalap kaki volt. Azt biztos verte:) Az elsőt meg rég láttam, így emlékeimre és a bennem hagyott mély nyomokat tekintve azt is:) -
Lyan Kyj #2655 az elsőt, vagy a másodikat? -
#2654 Vazz ez a 10es epizód verte az ad&d filmet:) -
#2653 Köszi!
Akkor rákeresek. Ma még szeretném megnézni.
-
Lyan Kyj #2652 most épp áttöltik a régieket, én is isohuntról szedtem őket. -
#2651 Én meg a filmet nem találom a szokott helyen. Ilyenkorra már ott is szokott frissülni. -
Gregie11 #2650 Szent GRÁL!!! Emögött a rész mögött az Indiana Jones III elbújhat!Félelmetesen nagy volt. Még ilyet sokat! -
#2649 http://feliratok.csillagkapu.hu/ -
Lyan Kyj #2648 abydosgate -
#2647 Feliratott hanno lehet leszedni? -
#2646 sztem ez hülyeség lenne.... . inkább az Atlantisz pusztuljon..:-)
inkább csak csinanak egy masik "spin-off" sorozatot ami lényegében ugyanaz az sg-1 lenne... . de inkább nem találgatok -
Lyan Kyj #2645 én arra tippelek, h elpusztul a Föld, és Atlantiszra menekülnek:P -
#2644 igen, egy interju-ban is volt hogy nagyon nagy szégyennek tartják hogy a sci-fi channel leállítja az SG-1 et mikor az uj szereplőkkel épp kezdett beindulni, de szerencsére azt is mondják hogy valahogy de majd csinálnak még sorozatot amiben SG-1 benne lesz.. -
Lyan Kyj #2643 10x10 URAM ATYÁM!!!!! ESZMÉLETLEN JÓ RÉSZ!!!!!!
Azonnal csekkolja mindenki, CicMaxnak hála már felirat is van!!! Imádom a rejtvényes részeket!
Végig olyan érzésem volt, mintha vmilyen RPG-t filmesítettek volna meg:)
Zene nagyon hangulatos!! -
#2642 Ha én azt tudnám ... :) Már TV3-óta hűséges rajongó vagyok :)
Szerintem RDA humora :) ... azután meg minden más :) ... az valamikor 1998 környékén lehetett... na hát akkor voltam én 11 éves... inenntől kezdve van még kérdés ahoz,hogy mi fogott meg??:)
[különben az útobbi időben eléggé sorozatfüggő lettem :)] -
#2641 Én is szeretem az oktatós jeleneteket! De megbocsátható.
Mi fogott meg a sorozatban? -
#2640 na jah... úgy csinálnak néha,mintha a rajongók nem emlékeznének a részekre :) -
#2639 Jonas egy kétlábon járó kislexikon volt.
Most meg Mitchell löki kívülről az összes aktát...