StarGate (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tnm
S10E02 szerintem 10/2 semmi igazi "scifi" nem volt benne,
viszont S10E03 10/10, mert ez megint olyan rész volt ahol az
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
õsös jelentekkel sikerült kicsit felborzolni az ember hátát, legutóbb sztem ezt csak Threads (Szálak) címû 1 órás résszel tudták...

Amugy h értelmeset is szóljak:
S10E01 - Flesh and Blood
Egész jó rész volt, lezárta a Camelotban elkezdett "csatát", tulajdonképpen be lett mutatva, h kaptunk egy pofont és eszmélünk. A Baljós vég nagyon tetszett. 10/7

S10E02 - Morpheus
Szokásos CSK rész végre main plot érintésével! Elmegyünk megkeresni Morgana-t, közben összeszedünk egy betegséget. Jó történet, hangulatos helyszín. Színvonal tartva. 10/7

S10E03 - Pegasus Project
Az elõzõ részhez kapcsolódva elindulnak Atlantiszra hõseink, h kutassanak, és h kitárcsázzák az Ori szuperkaput.Ezzel használatlanná téve. Tehát továbbra is main plot! Elsõ gyõzelem, legyõzünk egy Ori hajót, kiiktatjuk a szuperkaput, és még Morganát is megleljük, egy remek Crossover rész keretében, hosszú idõ után egy nagyon jó rész. 10/9

S10E04 - Insiders
A main plothoz kapcsolódik ugyan de mellékszál. Ba'al az egyik legizgalmasabb mellékszereplõ kerül elõ, és átveri csúnyán hõseinket. A 9.ik évad vége óta érzem egyébként h visszább vették a Csk-1et. Elõször Seggberugta õket a 4 Ori hajó, majd egy virus gyõzte le majdnem õket, és nem rajtuk mult h nem maradtak ott, aztán a pegasus-ban volt egy kis siker hatalmas mákkal, és most még Ba'al is beléjük rúg. Ötletes rész, néhány béna hibával de még az elsõ két rész szinvonalán. 10/7
Mellesleg a mozis csak a Children of the Godsban volt...
1.-2. Évad: Összevagdosott részek az elsõ évadból.
3.-4.-5. Évad: Egy a mozis introra hajazó intro.
6.-7.-8. Évad: Egy az eddig évadokból összevágott, kapumellett mutatom a fõszereplõket intro volt, változó tartalommal itt-ott. (ugye Közben hol volt hol nem Jonas, Daniel, és Hammond.)
9.-10. Évad: A Mostani intro, a 10.ik évadban kiegészítve Valával és pár Camelottos jelenettel. Légyszi ennyi legyen elég, mostmár állj le. Akkor se lesz egynél több mozifilmes intro, ha még tízszer h volt...
Hát te hülye vagy, pont ezt magyaráztam
Istencsászár
Megnéztem a 10es szezon elsõ 3 részét, eddig nagyon jó, elsõ rész jó volt, második izgalmas, harmadik pedik mindent vitt 😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

joebacsi
...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

ROKICA
az elsõ évadban a mozifilmes intro volt, és biztos vagyok benne hogy az uj intro késõbb jelentkezett mint a 3 évad.. megfigyeltem és elég sok intro volt az sg-1 történelmében, legelõször volt a standard mozis, ami total ugyanaz volt mintamivel a mozifilm kezdõdött, aztán jóval késõbb jött egy összevágott, aztán az is cserélõdött párszor, más tartalmú de ugyanolyan összevágottra, majd késõbb jött egy bejáccásoktól mentes intro, amiben nagyon közelrõl mutatták a kapu ékzárait. aztán abba bemixeltek bejáccásokat, majd jött a mostani Mitchel-es intro.. azt javaslom nézzél utána ha még mindig nem hiszel nekem.

joebacsi
márnemazér srácok, de nemqva mind1? 😄
kislánykák szoktak ilyen dolgokon hajbakapni 😊
egyébként nekem 10x4 valahogy nemvolt bejövõs, pedig elején az öreg baal megjelenése elég kecsegtetõ volt...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Légyszi öcsi fogd vissza magad.
A filmet már rengetegszer láttam, csak épp az nem rémlett h a children of the gods is hasonlóan kezdõdik. De utána tudod, ebben meg te tévedsz, az elsõ két évadban már intro volt, összevágott hasonlóan a mostanihoz. Amirõl te beszélsz, az az h a 3-4-5 évadban csináltak a filméhez hasonló intro-t, és az volt ott végig. Aztán a 6ik évadtól volt ismét a összevagdosott intro...
ROKICA
A csk elso resze a children of the gods.. annak ugyanaz az introja mint a mozifilmnek. es mi abban akülönös h a mozifilmnek van intro-ja,, talán nem olyan értelemben mint a sorozatnak, de ugyanúgy kezdõtött, ugyanaz volt a kezdõdése a mozifilmnek mint az sg-1 nek jó sok sok évadon keresztül aztán elbaszták valamiféle bejáccásos introval...😞

amúgy te nézted egyáltalán a mozifilmet?

De a csk.hu-n amugy is csak a pilot-film van ami ugye az elsõ évad elsõ két része...
Valamit elnézhettem/elnézhettél nagyon, ha annak volt...
A mozifilmnek volt introja?
ROKICA
tévedsz.. vagy félreértettél, a legelsõ intro megegyezett a mozifilm introjával.
tudodmit töltsd le a csk.hu ról és bizonyosodj meg..

tnm
csillagkapu.hu

csillagkapu.hu 😊

10x04: nagyon jó kis rész, kellõen izgalmas, és Vala gyönyörûbb, mint valaha!

Hol találtál ehhez feliratot? A feliratok.hu-n a mai dátummal a S10E03-hoz van.

ikegami
Hát eléggé érdekes a 9x20. Érdekes a befejezés.

wow, már van is felirat 10x04-hez, ez gyors volt! Atlantishoz megint nem lesz pár napig, de ne legyen igazam!

RelakS
fúúúú, ez már az utolsó elõtti rész volt a 9. évadból? O_O

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

a legelsõ intro nem a filmbõl volt, hanem a sorozatból összevágva, amire te gondolsz az a 3-4-5 évados intro...
ROKICA
nekem a legelsõ intro teccett az sg-1 nek.. ami még a filmõl maradt, nem lett volna szabad leváltani😞

ROKICA
nekem a legelsõ intro teccett az sg-1 nek.. ami még a filmõl maradt, nem lett volna szabad leváltani😞

Miért, már megtalálták?

tnm
azt nem mondom, hogy tudom, de az nagy baromság lenne, hogyha egy felemelkedett lényt (akinek nincs fizikai valója) úgy is el lehetne pusztítani, hogy felrobbantják...
szal nem célszerû a hajókra rámenni (amennyiben van jobb módszer, és nem az a helyzet, hogy a már itt lévõ hajókat kell elpusztítani, mert még nincs meg a grál)
mikor megtalálják a grált akkor Mitchel meg is kérdezi, hogy ez a kis vacak hivatott elpusztítani az Orikat és akkor Daniel azt válaszolja, hogy valószínüleg az a kis kütyü teren (dimenziókon) és idõn fölül áll. Szvsz, ha fogjuk látni mûködés közben akkor az majd olyasmi lesz, mint amikor a replikátorokat legyõzték, valami nagy fehér-sárga fénycsóva ami mindent elvakit és magába szívja az ilyen derengõ fényû Orikat, és utána voltak, nincsenek. Ezenkívül semmi változás nem lesz a környezetben. SZVSZ!

Ja, hogy te már tudod, hogy mûködik a fegyver?! Így már o.k.

Trisztin
én nem jósolnék ilyen sokat még az sg-1nek...

minden esetre még van egy kiaknázatlan terület...
A Furlingek (Furlings) még nem ismernek minket... ezzel még lehet egy kicsit húzni...
---
Mellesleg most nézem a régi részeket... és a 6x01 kezdése a legjobb!!A mostaniban túl sok a kép 😊)

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

tnm
Go'a'uldokat se úgy gyözték le, hogy az összes hajót legyõzték...
Egyébként meg ugye a Szent grált keresik, amellyel meglehet murderni az orikat, és akkor marad egy csomó hajó egy rakás legénység, meg katona, akiknek nem lesz vezére...

"mellesleg miért kellene bekövetekeznie, nem a hajókat akarják elpusztítani (az még jól is jöhet), hanem az Ori-kat..."

És ezt szerinted, hogyan akarják kivitelezni?
Megvárják amíg az Ori összegyûlik egy "Vidám vasárnapra" és egyszerre felrobbantják mindet? 😊

Egyetertek. Az sg1nek még 3-4evad realis max 5. Szerintem ennyit lehetne még ki lehetne huzni vele. De kitudja lehet az orik utan mehetunk az asgard galaxisba valami feneeros ellent gyilkolaszni. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

ROKICA
Hello!
A karakterháborúhoz hozzáfuzök vamit én is:

Eloször is az volt a leghülyébb dolog amit itt olvastam hogy "már egy generáció felnott".
Az SG sosem volt gyerekmese... az sg olyan valós tudománnyal foglalkozó sci-fi amit , ahogy azt már elottem is mondták foleg a 20. on túliak nézik..

Nemtom... Oneill volt az igazi.. de Mitchell elég jól kitölti az utána maradt urt.. énsem hittem volna hogy ennyire beleillik az sg1be... nekem az fájt amikor annó Jonas kiszált az SG1 bol..😞

De mondjuk az tényleg mélypont lenne ha pár év mulva átcserélodne az egész csk1..😞
nemhiszem végülis h az lesz, mert a sorozat címe SG-1 szal ha átcserélodne az SG1 összes tagja, mittomén Carter elmegy gyerekeket szülni😊
Teal'C a földre költözik, vagy a Jaffa állam élén irányít.. Mitchel alapít egy másik SG-1 et, vagy? nem, hadseregen kívüli szerepet nem tudok neki elképzelni..😊
Daniel elmegy egy kutatóbázisra fura dolgokat tanulmányozni, vagy összejön Vala -val..de az nem valószínu.... És ezzel vége lenne az SG-1 nek.. én is sajnálom de azt mégse szeretném ha ugy csinalnak még belle +8 évadot hogy már senki nincs az SG-1 ben a "régi" csapatból... lásd: Sliders..

tnm
csillagkapu.hu-n van már magyar

Valaki meg tudná csinálni a S10E03 magyar feliratot? Az angol itt van:
http://feliratok.dyn.hu/

Lisa Kudrow, szult a reszek alatt. Es ha meg egy picit megy a sori akkor Courtney Cox is megxult volna. 😄

tnm
csak infó, nem véleménynyílvánítás:
tudtommal nem szabadságra ment, hanem abbahagyta a színészkedést (egy darabig, ami még tart) Courteney Cox Arquette (Monica), mert a 10. évadban már terhesen játszotta el a meddõt😄 Azt hiszem az õ részérõl ez volt az akadálya a további évadoknak. (A többiek filmszerepeket akartak, kivéve David Schwimmer-t, aki rendezni, Matt LeBlanc meg ugye maradt a karakterénél.)

Trisztin
ezzel tisztában is vagyok... akkor csak gyanus volt,hogy nem volt... mostmár tudom,hogy miért 😊De az nem jelenti az,hogy nem akarna kiszálni... ha esetleg mégegy becsúszna... 😊

Amúgy vki<_Vegeta_> elárulná,hogy ki is ment szülési szabadságokra a jóbarátokból??mert nekem nem igazán rémlik...

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

gergod
csak halkan jegyzem meg, hogy Amanda Tappingnak már van gyereke. Ezért nem volt 9. szezon elsõ 5 részében.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Jaja a 3x03 eleg uncsi volt. :\

10x03 tényleg nagyon király lett! A feléig szétröhögtem az agyam, második felét meg végigizgultam.<#eljen>

Szinte tök mindegy hogy nézed Lyan Kyj mert az SGA 3x03 nem valami nagy dobás, mondhatni h csak van, de nem tudni mindek, mert sztem ez az évad leggyengébb része. Kül én meg Daniel miatt aggódnék, nem Teal'c miatt, mert aggasztó dolgokat hallottam, nem tom h ti olvastátok e. A 10x03 meg übereli sztem az egész 9. évadot, mert kegyetlen jó volt.

Sic vis pacem para bellum

hogy nézzem? atlantis 3x03 és utána sg-1 10x03, vagy fordítva?

tetszett, ahogy összeszõtték az Atlantist és az sima SGt

Ideje is volt. 😊

fruhwirth
szerintem ez teljesen nézõpont kérdése. Vkinek tetszik a váltás, vki a megszokott sorozatot szerette, de mindenesetre tény, h elég nagy váltás volt a 9. évad a 8. után. Bár, ha már itt tartunk, sztem azért a 8. évad utolsó 2 része se volt már az igazi, na mind1. Tény, h most pörögtek fel eléggé az események, mivel a Föld ismét egy olyan ellenséggel néz szembe, aki jelenleg még fölényben van velünk szembe, mint anno a Goa'uldok, akik a sorozat legelején még legyõzhetetlennek tûntek. De azért a 10X03ban már látható, h õk sem sebezhetetlenek, megtörni látszik a jég, kiváncsi vagyok, mikor lesz végre 1 halvány esélyünk😊 És nagyon tetszett, ahogy összeszõtték az Atlantist és az sima SGt<#eljen>

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

Udv!

Nemegyszer elofordul sorozatokban, hogy szulesi szabadsagot kapnak a szinesznok, lasd rogton jobaratok. 😉

En birom ennek a micsellnek a burajat, ahogy beszelgettek seppörddel epp azon morfondiroztam mennyire hasonlitanak. (marmint a karakteruk) Meggályver is jo volt, de mar nem sajnalom annyira hogy nyugdijba ment. Szerintetek lefele szall az sg-1 szinvonala szerintem felfele. Mik vannak.. 😊

Trisztin
Látom a karakterekrõl beszélgettek,gondoltam megosztok veletek néhány gondolatot 😊)

Elkezdtem nézni a régi részeket az egyik 4évados rész alapján jutott eszembe,hogy már túl sokáig nem fogják tudni hozni az SG-1-et
Úgyanis van egy olyan,hogy Amanda Tapping,akirõl mondjuk ki... 40 éves... az emberek ilyenkor már gyereket akarnak tehát számíthatunk rá,hogyha vmi új ellenséget ki is találnak a földnek...akkor is néhány régi szereplõtõl elbúcsúzhatunk...<#rinya>

Be kell látnunk ... O'Neil nélkül nem az igazi... én már Hammond hiányát is nehezen viseltem...de ha még Carter is elmegy,akkor már eléggé zuhanás szagú lesz a sorozat...<#nemtudom>

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Ha Teal'C nincs ott nem...
nyuvvasztjak ki az ori hajot. 😛
Amugy nemhinnem Vala atvenne a foszerepet Teal'C-tol, de season vegere meglatjuk.

#2305: Megneztem. Csak azt irjak hogy kovetkezik az atlantis premiere. 😊
En sg-1nek még adnek 5evadot tehat ossz 15evad lenne. Atlantisnak meg +7evadot tehat 10 lenne osszesen. Persze nem én dontok. 😊

#2303: Szerintem a terminator viselkedes az olyan rambo fele megyek azt lovok, de Teal'C nagyon taktikazik hiaba eros. 😊

tnm
"Evad elejen sosem lehet tudni elvallaljak-e a kovetkezo szezont, de en 100%ra allitom még lesz kovetkezo evad atlantis. 😊"
Igazság szerint azért itt hoztam fel a témát és nem a saját fórumában, mert itt biztos többen látták amirõl beszélek:
S10E01-ben van egy elõzetes (38:07) ahol úgy hirdetik az Atlantist, hogy Last Season, csak azt nem tudtam értelmezni, hogy ez most azt jelenti, hogy a legutóbbi évadban ez volt, vagy hogy azt jelzik elõre, hogy utolsó évad... Csak ebbõl merült fel bennem...
Meg az elég ciki lenne, ha a Wraith-eket is ugyanannyiba telne legyõnzi, mint az Orikat😄 Persze ez csak a hihetõség ...

tnm
indeed

mosoporr
ala terminátor

Istencsászár
Nem is volt az a fajta aki össze vissza ugrál és viszi elõre a csapatot😄 megfontolt, csöndes, erõs harcos, aki ha kell a háttérbõl elõre lép és rendet tesz😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES