4238
  • Trisztin
    a számból vetted ki a szót...
  • MerlinW
    Akkor befejezték volna a 8.kal:)
    Sztem a 9. évad volt a leggyegébb az elmúlt években, viszont a 10. eddig kellemsen ível felfele.
  • _Vegeta_
    A "csucson kell abbahagyni" mondas nagyon igaz. :)
  • stargatelost
    ???????
    Hát ez a 11. évad olyan hogy IGEN IGEN IGEN IGEn muszály muszály mert elvonási tüneteim lesznek :D :D :D

Ilyen nem szabad mondani hogy nem szeretnéd :D
  • _Vegeta_
    Ez a 11. evad olyan hogy szeretnem is meg nemis.
  • stargatelost
    Ez akkor jó hír! királyság :D
  • MerlinW
    " Az MGM új SG-1 honlapot indított, melynél nyitva hagyták a kérdést, hogy vajon a sorozat folytatódik-e a 11.évaddal.

Az oldal elsősorban a rajongók számára videómegosztóként működik, de később majd lehet nézni extrákat, előzetes képeket és komplett epizódokat is. Mindenképpen érdemes egy pillantást vetni rá, mivel a 11.évadtól sem zárkózik el egyértelműen a hivatalos honlap és egyenlőre egy bíztató kérdőjelet láthatunk.

Közben az origo is beszámolt arról az örömteli hírről, hogy az MGM Channel magyar változata is elindult. Reméljük ez egybe vág azzal a korábban felröppent hírrel, hogy talán az MGM egyedül belevágna a 11.évad készítésébe. Az MGM ugyanis szeretné a TV-s produkciót a saját új csatornáján bemutatni és ezzel függetleníteni magát.

Még aznap egy MGM onlinetól származó email alapján olyan pletyka is napvilágot látott, hogy a SciFi Channelen fognak menni 2007. július 7.-től az új részek, ami ugye ellent mond az előző hírnek.

Az SG-1 megmentéséért lobbizó honlap készítői szeretnék elérni, hogy ha lesz 11.évad és az a SciFi Channellel kötött szerződés miatt nem mutatható be az USA-ban, akkor legalább le lehessen pénzért tölteni a világ bármely pontján. Erről akár ti is szavazhattok a honlapjukon.

http://stargatesg1.com"

csk.hu
  • öregharcsa
    majd az atlantis 3. széria után lesz sg10.
    legalábbis így hallottam...
  • Cairass
    Ha nézed a filmet és közben hangosan olvasod a feliratot, akkor az már majdnem szinkronizált...
    És még a hangok is ismerősek!
  • MerlinW
    - 11. évad nem lesz, helyette pár TV filmet forgatnak, lásd csk.hu
    - 10. évad szinkron nem tudni mikor lesz. Most Arlantis 1-et adja a TV2, kérdés hogy utána folytatja-e a 2.évaddal (szerintem igen és utána lesz az SG1 10) vagy az 10-est adja. Tehát legkorábban február-március környékén ill ha Atlantist folytatják akkor talán jövő aug-szept környékén lehetséges.
  • Trisztin
    11.évad?? :)
    szinkronos talán akkor ha csinálsz magadnak hozzá :) mert még egy jó darabig nem fogja adni a tv2... addig pedig nincs szinkron,mármint gyári ... úgyhogy vagy aktíválod magad és gyártasz magadnak vagy nem tudom... :)
  • Kövesdi A
    Hi lenne két kérdésem
    1 nem tudjátok lesz-e pl .11 évad
    a
    2 -hogy nagyábol mikor lesz elérhető a 10 évad szinkronosan vagy esetleg jó minöségben feliratal
    vagy esetleg adjah majd talán a tv2-ő?
  • Seten

Egyfajta werk a sorozatról.

• MerlinW
    Egy elparodizált gyermekműsor a csillagkapúról ill az egyiptomi mitológiákról/kutatűsokról. Nem vesztettél semmit ha lemaradtál róla..:)
  • joebacsi
    ez mivolt? :D
  • Punker
    Discovery 21:00 Megváltoztatta az életemet
    A "Csillagkapu" megmentette az életemet
  • Cairass
    Mi a francért kell vitatkozni?

Egyszerű a megoldás: Aki szerint spoiler az NE nézze, várja a TV2-ön,
    Aki szerint nem spoiler az meg nem röhög!

Örülj, hogy nem kell hónapokat várni a folytatásra, s bármikor visszanézheted akár az összes részt...
  • öregharcsa
    inkább örüljetek hogy van olyan csatorna amelyik foglalkozik vele!
  • Maak
    nem, de azt mondom hogy már ott is vagy fél éve ment...a tv2 az utolsó a sorban ahonnan be lehet szerezni...hacsak nem mész még keletebbre ahol még később adják le...na ez volt a lényege

amúgy én ott néztem először...de ne menjünk ebbe bele újra
  • _Vegeta_
    Csak TV2-n lehet sg-t nezni? Eppen pont ott nemszabad. :D
    Najo de tenyleg a Spoiler tag azert van hogy hasznaljak! :)
  • Maak
    hát...kábé fél éve ment a tv2-n szal erősen volt alkalom megnézni, nem kell hozzá túl sok feltétel :)
  • Seten

"9x01 már rég nem spoiler"
    Ja. Annak aki már látta. :)

• _Vegeta_
    Muszáj! :D
  • MerlinW
    Stargatelost: majd ő eldönti mi a jó neki:)
    Seten: 9x01 már rég nem spoiler. Ha 10x01-ről lenne szó akkor a TV-sek miatt szpojler lenne, ha 10x11-ről akkor meg pláne, de így nem az:)

PS: muszáj mindig mindenkinek vitatkoznia ezen a fórumon?
  • stargatelost
    Én csak jót akartam neki, de tök mind1, az ő baja. vita lezárva
  • Seten

Szerintem meg egyikőtöknek sincs igaza mert:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    használjátok már ezt a kurva makrót ha spoilereztek!

• YakooZa
    nicss igazad
  • Gregie11
    izé ez egy fórum! joga van tudni
  • stargatelost
    Már megint egy okostojás..
    te, ha annyira kíváncsi vagy nézd meg, ne kérdezd, mert így az élményt rontod! Ti meg nem válaszoljatok neki, csak megtanulja! Nincs igazam?
  • tnm #2689
    kilencedik évad úgy kezdődik hogy mitchel megy be Landry-hez, aki maga is még el van kavarodva, hogy mi hol van, és akkor mondja Mitchel-nek, hogy nem azért jött, hogy a CSK-1 be bevegye, hanem, hogy csináljon egy új CSK-1-et
    mert Daniel menne Atlantisra, Teal'c visszament Dakara-ra, Sam meg valami kutatósdiba a Földön /talán 51-es körzet?/
    Sam meg O'Neill kapcsolatára meg néha tesznek utalást, pl. mikor az az FBI-os csávó, mikor sokadszorra próbálkozik be Samnél, akkor ő mondja, hogy van valakije, meg ilyenek. Mondjuk az is igaz, hogy 200.ban meg ők is úgy csinálnak, mintha ezer éve nem látták volna egymást, szal nem tudni... és ezt szerintem már nem is fogjuk tudni.:(
  • Maak
    volt ilyen rész...igazad lehet...

10. évadot még most kezdtem csak, szal nem tudom abban mi a szitu, de ez az egész szerelmi szál nem volt túl kiélezett, viszont számomra nem derült ki, hogy végülis hogy áll az egész...bár O'neill nem bútorozott össze a csajjal?
  • Trisztin
    9/1,ha jól rémlik, akkor ilyen visszaemlékezős volt egy kicsit...

Mitchell beleépítése miatt... szóljatok,ha tévedek...

Ha már ilyen évadokon átivelő kérdéseknél járunk,akkor O'Neil és Sam közötti szerelmi szál végülis hogy végződik???Mert mind a ketten rájöttek,hogy mást szeretnek... [Pete és az belsős csaj hoppon maradt..]
    De mikor a 10évadban most felbukkant akkor nem igazán volt jele semminek...

Szerintetek??
  • Maak
    Itt megkapod a válaszokat a kérdéseidre, személy szerint nem ugrik be a 9. évad mivel kezdődött, de szerintem nem sokan válaszolnak rá kapásból.
  • Kövesdi A
    és hogy alakult ki a 9-évad 1 része mert a 8 évad útolsó részében egy olyan alternativ csk1 van akik csak akor száltak be a programba vagy csak be szervezték öket
    nah szoval onan tol mind amit elértek a hajok stb kezdheték elöröl vagy azok a részek olyanok mintha meg sem történtek volna pl hogy minden olyan mint volt csak O'Neill már nem a parancsnokság vezetöje
    de ténbyleg a 9 évadban ki vezeti a programot ?
  • Kövesdi A
    jah
    hát elég kár !
  • Lyan Kyj
    a filmben előléptették, amúgy meg nem vállalt több évadot
  • Kövesdi A
    Hi meg tudnátok mondani hogy hova tünt O'Neill a 9 évadból mert a nyolcsadikban még szerepelt de a kilencsedikben már nem aszem !
  • fruhwirth
  • _Vegeta_
    Ugyanmár.. :D
  • fruhwirth
    minnyá sírok. most lett vége? most írnék nagyon de nagyon csúnya dolgokat.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    méghogy sárkányok nem léteznek, höhö