StarGate (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
viszont S10E03 10/10, mert ez megint olyan rész volt ahol az
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
S10E01 - Flesh and Blood
S10E02 - Morpheus
S10E03 - Pegasus Project
S10E04 - Insiders
1.-2. Évad: Összevagdosott részek az elsõ évadból.
3.-4.-5. Évad: Egy a mozis introra hajazó intro.
6.-7.-8. Évad: Egy az eddig évadokból összevágott, kapumellett mutatom a fõszereplõket intro volt, változó tartalommal itt-ott. (ugye Közben hol volt hol nem Jonas, Daniel, és Hammond.)
9.-10. Évad: A Mostani intro, a 10.ik évadban kiegészítve Valával és pár Camelottos jelenettel. Légyszi ennyi legyen elég, mostmár állj le. Akkor se lesz egynél több mozifilmes intro, ha még tízszer h volt...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
kislánykák szoktak ilyen dolgokon hajbakapni 😊
egyébként nekem 10x4 valahogy nemvolt bejövõs, pedig elején az öreg baal megjelenése elég kecsegtetõ volt...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A filmet már rengetegszer láttam, csak épp az nem rémlett h a children of the gods is hasonlóan kezdõdik. De utána tudod, ebben meg te tévedsz, az elsõ két évadban már intro volt, összevágott hasonlóan a mostanihoz. Amirõl te beszélsz, az az h a 3-4-5 évadban csináltak a filméhez hasonló intro-t, és az volt ott végig. Aztán a 6ik évadtól volt ismét a összevagdosott intro...
amúgy te nézted egyáltalán a mozifilmet?
tudodmit töltsd le a csk.hu ról és bizonyosodj meg..
10x04: nagyon jó kis rész, kellõen izgalmas, és Vala gyönyörûbb, mint valaha!
Hol találtál ehhez feliratot? A feliratok.hu-n a mai dátummal a S10E03-hoz van.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
szal nem célszerû a hajókra rámenni (amennyiben van jobb módszer, és nem az a helyzet, hogy a már itt lévõ hajókat kell elpusztítani, mert még nincs meg a grál)
Ja, hogy te már tudod, hogy mûködik a fegyver?! Így már o.k.
minden esetre még van egy kiaknázatlan terület...
A Furlingek (Furlings) még nem ismernek minket... ezzel még lehet egy kicsit húzni...
---
Mellesleg most nézem a régi részeket... és a 6x01 kezdése a legjobb!!A mostaniban túl sok a kép 😊)
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Egyébként meg ugye a Szent grált keresik, amellyel meglehet murderni az orikat, és akkor marad egy csomó hajó egy rakás legénység, meg katona, akiknek nem lesz vezére...
"mellesleg miért kellene bekövetekeznie, nem a hajókat akarják elpusztítani (az még jól is jöhet), hanem az Ori-kat..."
És ezt szerinted, hogyan akarják kivitelezni?
Megvárják amíg az Ori összegyûlik egy "Vidám vasárnapra" és egyszerre felrobbantják mindet? 😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
A karakterháborúhoz hozzáfuzök vamit én is:
Eloször is az volt a leghülyébb dolog amit itt olvastam hogy "már egy generáció felnott".
Az SG sosem volt gyerekmese... az sg olyan valós tudománnyal foglalkozó sci-fi amit , ahogy azt már elottem is mondták foleg a 20. on túliak nézik..
Nemtom... Oneill volt az igazi.. de Mitchell elég jól kitölti az utána maradt urt.. énsem hittem volna hogy ennyire beleillik az sg1be... nekem az fájt amikor annó Jonas kiszált az SG1 bol..😞
De mondjuk az tényleg mélypont lenne ha pár év mulva átcserélodne az egész csk1..😞
nemhiszem végülis h az lesz, mert a sorozat címe SG-1 szal ha átcserélodne az SG1 összes tagja, mittomén Carter elmegy gyerekeket szülni😊
Teal'C a földre költözik, vagy a Jaffa állam élén irányít.. Mitchel alapít egy másik SG-1 et, vagy? nem, hadseregen kívüli szerepet nem tudok neki elképzelni..😊
Daniel elmegy egy kutatóbázisra fura dolgokat tanulmányozni, vagy összejön Vala -val..de az nem valószínu.... És ezzel vége lenne az SG-1 nek.. én is sajnálom de azt mégse szeretném ha ugy csinalnak még belle +8 évadot hogy már senki nincs az SG-1 ben a "régi" csapatból... lásd: Sliders..
Valaki meg tudná csinálni a S10E03 magyar feliratot? Az angol itt van:
http://feliratok.dyn.hu/
tudtommal nem szabadságra ment, hanem abbahagyta a színészkedést (egy darabig, ami még tart) Courteney Cox Arquette (Monica), mert a 10. évadban már terhesen játszotta el a meddõt😄 Azt hiszem az õ részérõl ez volt az akadálya a további évadoknak. (A többiek filmszerepeket akartak, kivéve David Schwimmer-t, aki rendezni, Matt LeBlanc meg ugye maradt a karakterénél.)
Amúgy vki<_Vegeta_> elárulná,hogy ki is ment szülési szabadságokra a jóbarátokból??mert nekem nem igazán rémlik...
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Sic vis pacem para bellum
Ideje is volt. 😊
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Nemegyszer elofordul sorozatokban, hogy szulesi szabadsagot kapnak a szinesznok, lasd rogton jobaratok. 😉
En birom ennek a micsellnek a burajat, ahogy beszelgettek seppörddel epp azon morfondiroztam mennyire hasonlitanak. (marmint a karakteruk) Meggályver is jo volt, de mar nem sajnalom annyira hogy nyugdijba ment. Szerintetek lefele szall az sg-1 szinvonala szerintem felfele. Mik vannak.. 😊
Elkezdtem nézni a régi részeket
Úgyanis van egy olyan,hogy Amanda Tapping,akirõl mondjuk ki... 40 éves... az emberek ilyenkor már gyereket akarnak
Be kell látnunk ... O'Neil nélkül nem az igazi... én már Hammond hiányát is nehezen viseltem...de ha még Carter is elmegy,akkor már eléggé zuhanás szagú lesz a sorozat...<#nemtudom>#nemtudom>
#2305: Megneztem. Csak azt irjak hogy kovetkezik az atlantis premiere. 😊
En sg-1nek még adnek 5evadot tehat ossz 15evad lenne. Atlantisnak meg +7evadot tehat 10 lenne osszesen. Persze nem én dontok. 😊
#2303: Szerintem a terminator viselkedes az olyan rambo fele megyek azt lovok, de Teal'C nagyon taktikazik hiaba eros. 😊
Igazság szerint azért itt hoztam fel a témát és nem a saját fórumában, mert itt biztos többen látták amirõl beszélek:
S10E01-ben van egy elõzetes (38:07) ahol úgy hirdetik az Atlantist, hogy Last Season, csak azt nem tudtam értelmezni, hogy ez most azt jelenti, hogy a legutóbbi évadban ez volt, vagy hogy azt jelzik elõre, hogy utolsó évad... Csak ebbõl merült fel bennem...
Meg az elég ciki lenne, ha a Wraith-eket is ugyanannyiba telne legyõnzi, mint az Orikat😄 Persze ez csak a hihetõség ...