4251
  • MerlinW
    Valaki rúgja ki a széket alólam...
  • _Vegeta_
    Bazzzzzz ez jo volt. :DDDDDD
  • Lyan Kyj
  • Ádesz
    Nekem is ugyanaz a kérdésem mint Attilának: Stargate szünet van a SciFi adón? Nem tudjátok meddig?
  • Serpa
    h elkerüljük a felesleges locsogást.
  • öregharcsa
    azt soha senki nem nézi...minek???
  • MerlinW
    Vazzeg, banner?:D
  • Kövesdi A
    mikor lesz meg a 10 évad 11 dik rész angolul.feliratal?
    mert az első 10 rész már egy ideje elérhető de mi van a 11 edik részel gondolom már le adták !
  • Gregie11
    2995 éves a hír, de azért thx
  • HolyZoly
    Ezt ajánlom, a mostani tervek, pici spoiler
  • YakooZa
    lesz sztem, mar kulon domain-t is csinatak a sci-fi channeltol fuggetlenul az sg-1 nek..
  • Kövesdi A
    vajon még a 10 évadban legyözik az ori-jt ?
    mert ha igen akkor nem hiszem hogy lesz 11 évad !
    ámbár ki tudjah !
  • fruhwirth
    a 9. évad azért volt gyengus, mivel 2 domináns szereplőt is lecseréltek a sorozatban, és mivel a régieket annyira megszoktuk, kellett nekik egy kis idő, amig a cselekménybe bekapcsolódva kissé magunkénak érezzük őket is. A "régiek" közül is ha úgy vesszük, Daniel egy teljesen más szereplő volt a filmhez képest, de tény, h pl O'neill hiánya nekem nagyon betett:\ Legnagyobb Arcz! Vala szerepe pedig...nos nekem nagyon nem illett bele a képbe. Én igazából abban a részben szerettem meg, amikor csak róla szólt az a rész. Az amnéziás. Szóval azért már eléggé belejöttek a dolgokba, kár lenne 10-12 résszel lezárni az egészet. Meg kicsit mókás lenne, hogy egy ilyen erős fajt egy sima trükkel ki lehessen nyírni. Ezt azért kétlem. Szóval hajrá MGM!!!!!
  • Trisztin
    a számból vetted ki a szót...
  • MerlinW
    Akkor befejezték volna a 8.kal:)
    Sztem a 9. évad volt a leggyegébb az elmúlt években, viszont a 10. eddig kellemsen ível felfele.
  • _Vegeta_
    A "csucson kell abbahagyni" mondas nagyon igaz. :)
  • stargatelost
    ???????
    Hát ez a 11. évad olyan hogy IGEN IGEN IGEN IGEn muszály muszály mert elvonási tüneteim lesznek :D :D :D

Ilyen nem szabad mondani hogy nem szeretnéd :D
  • _Vegeta_
    Ez a 11. evad olyan hogy szeretnem is meg nemis.
  • stargatelost
    Ez akkor jó hír! királyság :D
  • MerlinW
    " Az MGM új SG-1 honlapot indított, melynél nyitva hagyták a kérdést, hogy vajon a sorozat folytatódik-e a 11.évaddal.

Az oldal elsősorban a rajongók számára videómegosztóként működik, de később majd lehet nézni extrákat, előzetes képeket és komplett epizódokat is. Mindenképpen érdemes egy pillantást vetni rá, mivel a 11.évadtól sem zárkózik el egyértelműen a hivatalos honlap és egyenlőre egy bíztató kérdőjelet láthatunk.

Közben az origo is beszámolt arról az örömteli hírről, hogy az MGM Channel magyar változata is elindult. Reméljük ez egybe vág azzal a korábban felröppent hírrel, hogy talán az MGM egyedül belevágna a 11.évad készítésébe. Az MGM ugyanis szeretné a TV-s produkciót a saját új csatornáján bemutatni és ezzel függetleníteni magát.

Még aznap egy MGM onlinetól származó email alapján olyan pletyka is napvilágot látott, hogy a SciFi Channelen fognak menni 2007. július 7.-től az új részek, ami ugye ellent mond az előző hírnek.

Az SG-1 megmentéséért lobbizó honlap készítői szeretnék elérni, hogy ha lesz 11.évad és az a SciFi Channellel kötött szerződés miatt nem mutatható be az USA-ban, akkor legalább le lehessen pénzért tölteni a világ bármely pontján. Erről akár ti is szavazhattok a honlapjukon.

http://stargatesg1.com"

csk.hu
  • öregharcsa
    majd az atlantis 3. széria után lesz sg10.
    legalábbis így hallottam...
  • Cairass
    Ha nézed a filmet és közben hangosan olvasod a feliratot, akkor az már majdnem szinkronizált...
    És még a hangok is ismerősek!
  • MerlinW
    - 11. évad nem lesz, helyette pár TV filmet forgatnak, lásd csk.hu
    - 10. évad szinkron nem tudni mikor lesz. Most Arlantis 1-et adja a TV2, kérdés hogy utána folytatja-e a 2.évaddal (szerintem igen és utána lesz az SG1 10) vagy az 10-est adja. Tehát legkorábban február-március környékén ill ha Atlantist folytatják akkor talán jövő aug-szept környékén lehetséges.
  • Trisztin
    11.évad?? :)
    szinkronos talán akkor ha csinálsz magadnak hozzá :) mert még egy jó darabig nem fogja adni a tv2... addig pedig nincs szinkron,mármint gyári ... úgyhogy vagy aktíválod magad és gyártasz magadnak vagy nem tudom... :)
  • Kövesdi A
    Hi lenne két kérdésem
    1 nem tudjátok lesz-e pl .11 évad
    a
    2 -hogy nagyábol mikor lesz elérhető a 10 évad szinkronosan vagy esetleg jó minöségben feliratal
    vagy esetleg adjah majd talán a tv2-ő?
  • Seten

Egyfajta werk a sorozatról.

• MerlinW
    Egy elparodizált gyermekműsor a csillagkapúról ill az egyiptomi mitológiákról/kutatűsokról. Nem vesztettél semmit ha lemaradtál róla..:)
  • joebacsi
    ez mivolt? :D
  • Punker
    Discovery 21:00 Megváltoztatta az életemet
    A "Csillagkapu" megmentette az életemet
  • Cairass
    Mi a francért kell vitatkozni?

Egyszerű a megoldás: Aki szerint spoiler az NE nézze, várja a TV2-ön,
    Aki szerint nem spoiler az meg nem röhög!

Örülj, hogy nem kell hónapokat várni a folytatásra, s bármikor visszanézheted akár az összes részt...
  • öregharcsa
    inkább örüljetek hogy van olyan csatorna amelyik foglalkozik vele!
  • Maak
    nem, de azt mondom hogy már ott is vagy fél éve ment...a tv2 az utolsó a sorban ahonnan be lehet szerezni...hacsak nem mész még keletebbre ahol még később adják le...na ez volt a lényege

amúgy én ott néztem először...de ne menjünk ebbe bele újra
  • _Vegeta_
    Csak TV2-n lehet sg-t nezni? Eppen pont ott nemszabad. :D
    Najo de tenyleg a Spoiler tag azert van hogy hasznaljak! :)
  • Maak
    hát...kábé fél éve ment a tv2-n szal erősen volt alkalom megnézni, nem kell hozzá túl sok feltétel :)
  • Seten

"9x01 már rég nem spoiler"
    Ja. Annak aki már látta. :)

• _Vegeta_
    Muszáj! :D
  • MerlinW
    Stargatelost: majd ő eldönti mi a jó neki:)
    Seten: 9x01 már rég nem spoiler. Ha 10x01-ről lenne szó akkor a TV-sek miatt szpojler lenne, ha 10x11-ről akkor meg pláne, de így nem az:)

PS: muszáj mindig mindenkinek vitatkoznia ezen a fórumon?
  • stargatelost
    Én csak jót akartam neki, de tök mind1, az ő baja. vita lezárva
  • Seten

Szerintem meg egyikőtöknek sincs igaza mert:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    használjátok már ezt a kurva makrót ha spoilereztek!

• YakooZa
    nicss igazad