4251
-
Valaki rúgja ki a széket alólam... -
_Vegeta_ #2730 Bazzzzzz ez jo volt. :DDDDDD -
Lyan Kyj #2729 
-
Ádesz #2728 Nekem is ugyanaz a kérdésem mint Attilának: Stargate szünet van a SciFi adón? Nem tudjátok meddig? -
h elkerüljük a felesleges locsogást. -
azt soha senki nem nézi...minek??? -
Vazzeg, banner?:D -
mikor lesz meg a 10 évad 11 dik rész angolul.feliratal?
mert az első 10 rész már egy ideje elérhető de mi van a 11 edik részel gondolom már le adták ! -
Gregie11 #2723 2995 éves a hír
, de azért thx
-
HolyZoly #2722 Ezt ajánlom, a mostani tervek, pici spoiler -
lesz sztem, mar kulon domain-t is csinatak a sci-fi channeltol fuggetlenul az sg-1 nek.. -
vajon még a 10 évadban legyözik az ori-jt ?
mert ha igen akkor nem hiszem hogy lesz 11 évad !
ámbár ki tudjah ! -
a 9. évad azért volt gyengus, mivel 2 domináns szereplőt is lecseréltek a sorozatban, és mivel a régieket annyira megszoktuk, kellett nekik egy kis idő, amig a cselekménybe bekapcsolódva kissé magunkénak érezzük őket is. A "régiek" közül is ha úgy vesszük, Daniel egy teljesen más szereplő volt a filmhez képest, de tény, h pl O'neill hiánya nekem nagyon betett:\ Legnagyobb Arcz! Vala szerepe pedig...nos nekem nagyon nem illett bele a képbe. Én igazából abban a részben szerettem meg, amikor csak róla szólt az a rész. Az amnéziás. Szóval azért már eléggé belejöttek a dolgokba, kár lenne 10-12 résszel lezárni az egészet. Meg kicsit mókás lenne, hogy egy ilyen erős fajt egy sima trükkel ki lehessen nyírni. Ezt azért kétlem. Szóval hajrá MGM!!!!! -
a számból vetted ki a szót... -
Akkor befejezték volna a 8.kal:)
Sztem a 9. évad volt a leggyegébb az elmúlt években, viszont a 10. eddig kellemsen ível felfele. -
_Vegeta_ #2716 A "csucson kell abbahagyni" mondas nagyon igaz. :) -
???????
Hát ez a 11. évad olyan hogy IGEN IGEN IGEN IGEn muszály muszály mert elvonási tüneteim lesznek :D :D :D
Ilyen nem szabad mondani hogy nem szeretnéd :D -
_Vegeta_ #2714 Ez a 11. evad olyan hogy szeretnem is meg nemis. -
Ez akkor jó hír! királyság :D -
" Az MGM új SG-1 honlapot indított, melynél nyitva hagyták a kérdést, hogy vajon a sorozat folytatódik-e a 11.évaddal.
Az oldal elsősorban a rajongók számára videómegosztóként működik, de később majd lehet nézni extrákat, előzetes képeket és komplett epizódokat is. Mindenképpen érdemes egy pillantást vetni rá, mivel a 11.évadtól sem zárkózik el egyértelműen a hivatalos honlap és egyenlőre egy bíztató kérdőjelet láthatunk.
Közben az origo is beszámolt arról az örömteli hírről, hogy az MGM Channel magyar változata is elindult. Reméljük ez egybe vág azzal a korábban felröppent hírrel, hogy talán az MGM egyedül belevágna a 11.évad készítésébe. Az MGM ugyanis szeretné a TV-s produkciót a saját új csatornáján bemutatni és ezzel függetleníteni magát.
Még aznap egy MGM onlinetól származó email alapján olyan pletyka is napvilágot látott, hogy a SciFi Channelen fognak menni 2007. július 7.-től az új részek, ami ugye ellent mond az előző hírnek.
Az SG-1 megmentéséért lobbizó honlap készítői szeretnék elérni, hogy ha lesz 11.évad és az a SciFi Channellel kötött szerződés miatt nem mutatható be az USA-ban, akkor legalább le lehessen pénzért tölteni a világ bármely pontján. Erről akár ti is szavazhattok a honlapjukon.
http://stargatesg1.com"
csk.hu -
majd az atlantis 3. széria után lesz sg10.
legalábbis így hallottam... -
Ha nézed a filmet és közben hangosan olvasod a feliratot, akkor az már majdnem szinkronizált... 
És még a hangok is ismerősek! -
- 11. évad nem lesz, helyette pár TV filmet forgatnak, lásd csk.hu
- 10. évad szinkron nem tudni mikor lesz. Most Arlantis 1-et adja a TV2, kérdés hogy utána folytatja-e a 2.évaddal (szerintem igen és utána lesz az SG1 10) vagy az 10-est adja. Tehát legkorábban február-március környékén ill ha Atlantist folytatják akkor talán jövő aug-szept környékén lehetséges.
-
11.évad?? :)
szinkronos talán akkor ha csinálsz magadnak hozzá :) mert még egy jó darabig nem fogja adni a tv2... addig pedig nincs szinkron,mármint gyári ... úgyhogy vagy aktíválod magad és gyártasz magadnak vagy nem tudom... :) -
Hi lenne két kérdésem
1 nem tudjátok lesz-e pl .11 évad
a
2 -hogy nagyábol mikor lesz elérhető a 10 évad szinkronosan vagy esetleg jó minöségben feliratal
vagy esetleg adjah majd talán a tv2-ő? -
Seten #2706
Egyfajta werk a sorozatról.
-
Egy elparodizált gyermekműsor a csillagkapúról ill az egyiptomi mitológiákról/kutatűsokról. Nem vesztettél semmit ha lemaradtál róla..:) -
ez mivolt? :D -
Discovery 21:00 Megváltoztatta az életemet
A "Csillagkapu" megmentette az életemet -
Mi a francért kell vitatkozni?
Egyszerű a megoldás: Aki szerint spoiler az NE nézze, várja a TV2-ön,
Aki szerint nem spoiler az meg nem röhög!
Örülj, hogy nem kell hónapokat várni a folytatásra, s bármikor visszanézheted akár az összes részt... -
inkább örüljetek hogy van olyan csatorna amelyik foglalkozik vele! -
nem, de azt mondom hogy már ott is vagy fél éve ment...a tv2 az utolsó a sorban ahonnan be lehet szerezni...hacsak nem mész még keletebbre ahol még később adják le...na ez volt a lényege
amúgy én ott néztem először...de ne menjünk ebbe bele újra
-
_Vegeta_ #2699 Csak TV2-n lehet sg-t nezni? Eppen pont ott nemszabad. :D
Najo de tenyleg a Spoiler tag azert van hogy hasznaljak! :) -
hát...kábé fél éve ment a tv2-n szal erősen volt alkalom megnézni, nem kell hozzá túl sok feltétel :) -
Seten #2697
"9x01 már rég nem spoiler"
Ja. Annak aki már látta. :)
-
_Vegeta_ #2696 Muszáj! :D -
Stargatelost: majd ő eldönti mi a jó neki:)
Seten: 9x01 már rég nem spoiler. Ha 10x01-ről lenne szó akkor a TV-sek miatt szpojler lenne, ha 10x11-ről akkor meg pláne, de így nem az:)
PS: muszáj mindig mindenkinek vitatkoznia ezen a fórumon? -
Én csak jót akartam neki, de tök mind1, az ő baja. vita lezárva -
Seten #2693
Szerintem meg egyikőtöknek sincs igaza mert:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!használjátok már ezt a kurva makrót ha spoilereztek!
-
nicss igazad