4238
-
#4118 :DDDDDDDDDDDd -
#4117 eznagyonkemény :D:D -
#4116 Jaigen, youtube-on van hozzá videó is :D
-
#4115 MacUseless -
#4114 nem fiatal nem vékony...:d nem vidám.. -
#4113 -
-
haywire #4111 van egy eladó Bill McCay Stargate "Csillagkapu" Megtorlás című könyvem.
Akit érdekel privátban érdeklődjön nálam. -
#4110 Kösz, jó videó. -
morzsi555 #4109 http://www.wupload.com/file/9316566/SC1_F1_Z0N4.S01E04.rar
http://www.fileserve.com/file/5Nytc8N/SC1_F1_Z0N4.S01E04.rar
http://www.filesonic.com/file/1135119261/SC1_F1_Z0N4.S01E04.rar
jelszó: bluenix.net -
#4108 Discovery Science 2011. december 20. kedd 17:40
2011. december 20. kedd 21:00
2011. december 21. szerda 00:50
2011. december 21. szerda 11:15
2011. december 24. szombat 20:10
A sci-fi megváltoztatta az életemet: A "Csillagkapu" megmentette az életemet
Ha valaki tud letöltő linket adni az küldje el. ha már van szinkronosan -
dregnarr1 #4107 STARDOOR!
Jon Benjamin Has a Van 1x03-as részéből:
2 videó a cikkben!
http://ccinsider.comedycentral.com/2011/06/23/jon-benjamin-has-a-van-shaped-star-door/ -
#4106 de. -
haywire #4105 Nem tudja valaki, hogy hol lehetne letölteni Bill McCay Stargate című könyvsorozatát?? -
#4104 Létezik score soundtrack ehhez vagy az SG-1 sorozathoz? (Évadonként külön?) -
haywire #4103 Supernatural 6.évad 16 rész.
Egy új lény van benne, szörnyként állítják be. Valójában egy kis féreg ami belemászik az emberek fejébe és irányítja őket. Kinek ismerős?? Igen nekem is a goauld-ok jutottak eszembe róla. A sorozatba új teremtmény még nincs neve. Javaslom elnevezni goauldnak. :D
jó rész nézzétek meg. -
Valezius #4102 Quantum leap - Az időutazó
"sci-fi" sorozat TV6 adja, Scott Bakula főszereplésével.
Néha felbukkannak ismerős arcok, most Martin volt az, azért említettem meg itt.
A másik főszereplő Dean Stockwell, aki meg a BSGben játszott. Ráadásul Stockwell kapott egy szerepet a Star Trek Enterpriseban is, így ismét együtt játszhatott Bakulával :) -
#4101 Ez hol volt ? , nem értem !
Quantum mi is ... ? -
Valezius #4100 Quantum leapben ma Martin Lloyd szerepelt, és Susan Ivanova a Babylon5-ból, meg persze Archer kapitány.
Érdekes találkozás :D -
haywire #4099 sziasztok. ma este odakapcsoltam az animax-ra 9 után és az SG-1-ről volt hogyankészült, háttérjelenetek meg ilyenek féle epizód. Érdekelne hogy hogyan lehetne ezt vhonnan megszerezni mert nem tudtam végignézni. TV újságba azt írják hogy a 200. részt adták de nem az volt. Tudtok segíteni?? -
simon7108 #4098 na ja és Oneill meg sehol nem volt.ha jol emlékszem akkor benne sem volt a részben. -
#4097 Mondjuk jah , főleg hogy Hammond magasabb beosztásba került a pentagonban , ő felelt a bolygó védelméért
Igy tényleg fúra , hogy nem szúrt szemet senkinek ,hogy ott van
Még annyira se , hogy megkérdezzék mit keres mégis a parancsnokságon
Ami elvileg , egy visszalépés lenne a pentagontól -
simon7108 #4096 de amikor elmentek a parancsnokságról már akkor is Oneill volt a parancsnok.
mivel még az SG1-ben Weir mondta el Oneill-nek a 8. évad elején,hogy ő lesz a parancsnokság vetzetője és utána mentek el.Na meg az Atlantisban amikor elmentek ha visszaemlékszel akkor Oneill volt fent az ablaknál meg Daniel Jackson.még ott is konyorgott Oneill-nek,hogy mehessen ő is. -
Reg5 #4095 De az SGA-s csapat nem tudhatta. -
simon7108 #4094 tudjuk mik torténtek hiszen párhuzamosan ment a SG1 8. évadával:D -
#4093 Akkor már egy jó ideje el voltak vágva a Földtől, fene tudja mik történtek :) -
simon7108 #4092 egy észrevétel az Atlantisnál.
már akkor is észrevettem amikor először néztem meg gondolom már más is észrevette,sőt biztosan észrevette de azért leírom én is:)
az 1. évad 9. részében(HOME) amikor az az életforma el hiteti veluk,hogy vissza mentek a foldre akkor a parancsnokságon a Hammond a parancsnok.na már,hogy-hogy nem vették ezt észre?hiszen akkor már Oneill volt a parancsnokság vezetője nem volt fura nekik,hogy nem ő volt ott?mert amikor a halott embereket látta Shepard akkor már észrevette,hogy valami nem stimmel de,hogy-hogy nem vette észre rogton amikor meglátták Hammondot? -
haywire #4091 én is ezt mondom, hogy minden legyen benne :D -
#4090 Szerintem jó ha minden van benne , akció , dráma , poén + egy kis űrharcal vegyítve
PL a sg1 ben vagy az atlantisban , ezek mind meg voltak , nem erőltetve , pont a kellő időpontra helyezve !
Universben volt az a rész , ahol haldoklik a csóka , hát az a dráma nagyon erőltetett volt , szerintem ! -
haywire #4089 poén szerintem kell a scifi-be. drámával túl eyhangú lenne. hozuk példának a star wars-t, ott volt benne jarjar és C3PO akik vitték a humort. -
simon7108 #4088 a 9. évad Hullámhatás című részben a végén a másik Cameron mondja az eredetinek,hogy amikor eljon az idő a zoldet vágja el.
lehet csak én emlékszem rosszul de mintha nem derult volna ki,hogy mire célzott.mármint arra gondolok,hogy nem tortént semmi ilyesmi.vagy igen csak rosszul emlékszem? -
haywire #4087 jaja..ott a színész is más :) -
simon7108 #4086 amugy az nem is csoda,hogy a 7. évadban más a magyar hangja hiszen a színész is más. -
simon7108 #4085 csak a 7. évadban.
de a 8. évadban már ugyan az mint az Atlantisban ha csak nem hallottam rosszul. -
#4084 Sőt, megsúgok egy nagy titkot, Elizabetz Weir magyar hangja is különbözik az SG-1-ben és az Atlantisban :D -
simon7108 #4083 jaj bocs hulye kérdés...
gondolom azért mert amikor a 8. évadot szinkronizálták akkor az Atlantis szinkronja még sehol nem volt. -
simon7108 #4082 még 1 kérdés:D
a 8. évad utolsó előtti és utolsó részében miért nem ugyan az McKay magyar hangja mint az Atlantisban?hiszen akkor már ment az Atlantis is. -
#4081 Jah
Én mondjuk , nem az esze miatt szeretem őt , ha nem a reakciói , poénjai miatt
(nah meg finoman meg jegyzem , hogy én azért is imádom O'neillt , mert régen kiskoromban nagy MacGyver fan voltam , mondjuk most is )
pL ugyan ebben a részben , ahol walter közli hogy a egyik csapat át hozott , egy idegen élet formát a kapun
Nah ahogy abban a pillanatban waltere nézett , az haláli -
Valezius #4080 O'neilles részek közül talán a 8x04 - Zéró óra a kedvencem, ahol megmutatatja, hogy tényleg sokkal okosabb, mint amilyennek sokszor mutatja magát :) -
Reg5 #4079 Utolsó részben mondta.