4251
  • RelakS
    Csillagkapu "reklámokat" szokta látni valaki?
    Talán a Viasat6-on megy, és van alatta egy zene, ami rendkívül ismerős, de nem tudom hova tenni :(
  • BoneDragon
    Na igen. Smallville-t meg már láttam, ráadásul ha meghallom ezeket a szinkron hangokat, kaparom a falat...
  • jackoneill90
    Megint nem látom értelmét bekapcsolni a tévét. 90%ban csak akkor ment amikor sg ment este, meg délután. Legalább kíméltem a tévét és a távirányítót.
  • jackoneill90
    Már írni akartam, hogy vége. :( Egy világ omlott össze bennem újból. Még mindig találtam olyan dolgokat amiket nem értettem meg miért így és úgy történtek. A viasatot se értem miért nem kezdték el az atlantist, inkább Xena-t adják :/ . borzadály

SG:U Most elkezdtem megint nézni és nekem még mindig az 1.évad 1-2 meg az időutazásos része jött be a legjobban meg a 2.évadból a másik csapat civilizáció felépítése. Ezek olyan SG1 szerűek voltak.
  • stargatelost
    Universe-t is nézd meg mindenképp, sokan fújnak rá, mert nem az eddig megszokott kalandozós SG. Ez inkább egy folytatásos űrdráma, sötét hangulattal, kemény döntésekkel, a karakterekre és konfliktusokra kihegyezve. Meg hát bővíti az SG világát, szóval mindenképp érdemes :)
    (Amúgy nekem ez a kedvencem a három széria közül :) )
  • BoneDragon
    Köszi szépen. Időközbe utánanéztem a filmeknek. Legalább most már tudom hogyan kellett volna megnézni. Hétvégén be is pótolom az Atlantist.
  • stargatelost
    Az Atlantist már rég nézned kéne, párhuzamosan futott az fősorozat nyolcadik évadától :) Ha jól emlékszem voltak olyan utalások, amik teljes megértéséhez kellett nézni az Atlantist is, legalábbis úgy lett teljes a kép.
    A lezáró filmek: The Ark of Truth és Continuum.
    Itt egy ajánlott nézési sorrend. Eszerint:

Stargate, a film (1994)
    SG-1 season 1-season 7
    SG-1 season 8 és Atlantis season 1
    SG-1 season 9 és Atlantis season 2
    SG-1 season 10 és Atlantis season 3
    Stargate: Ark of Truth
    Atlantis season 4
    Atlantis 5x01
    Stargate: Continuum
    Atlantis 5x02-20
    Universe season 1
    Universe season 2

• BoneDragon
    Tudom már rég nem írtak ide, lehet ezt el se olvassátok...
    Most adták az utolsó részt viasaton. Ennek a folytatása az Atlantis vagy van valami lezáró film? Olyan semmilyen lett a vége...
  • jackoneill90
    vidéken még az axn scifi is külön csomagba van jó drágán. Egy darabig az axn is abba volt.
  • Narxis
    Jaja, AXN az egyetlen ahol próbálnak mindig sorozatokat, filmeket adni. Ha TV-t nézek akkor általában AXN Scifit nézem bár már ott is rengeteg az ismétlés.
  • haywire
    pár éve az AXN is leadrálta párszor az SG-1et meg az Atlantist. meg az új filmeket is ott adták.
    Még az atlantiszos Joe Flanigennel interjú is volt az AXN-en.
  • stargatelost
    Előtte. Talán akkor még nem is volt a másik két kereskedelmi, vagy csak akkor indultak el, viasat meg még sehol se :)
  • xido
    pedig jól mondja..tv3 vagy viasat..azon nyomták rendesen a tv2 félbeszakítása után
  • jackoneill90
    Tv3-ra nem, mert csak 3 földi csatornánk volt akkoriban.
  • stargatelost
    Jaja, volt egy kihagyás, aztán újrakezdték, és akkor végignyomták egészen a kilencedik évadig. Emlékszem, mert addig ott követtem, aztán valahol ezidőtájt kóstoltam bele a torrentezésbe meg a sorozatokba jobban, úgyhogy utána lenyomtam az utsó évadot feliratosan.
    De az SG alapozta meg a junkieságomat :) Emlékeztek a TV3-ra, ott ment először :D
  • jackoneill90
    Tényleg, emlékszem hogy adta valamelyik vagy tv2 vagy rtl egy ideig. Aztán sokáig nem , csak egyszer  újra kezdték. Sokáig szombat délután nyomták ha jól emlékszem, olyankor abbahagytuk a focit odakint és rohantunk haza nézni.
  • xido
    Nekem a tévé mondjuk csak az első 2 évadig volt premieres..és már akkor is vagy 3 év késésben voltak...aztán nagy csend és hullaszag...és mire komolyabban beleástam magam a netes rosszalkodásba,már vagy 5 évadot darálhattam egybe,hogy felzárkózzak...nem is emlékszem hány évre rá kezdte újra komolyan a tévé rendesen adni :)
  • jackoneill90
    Na jó. De ha tévébe adják az olyan nosztalgikus. Emlékeztet arra milyen volt mikor csak a tévéből tudtam nézni. Meg persze bosszankodok a reklámok miatt, hogy mindig a jó részeknél adják be.
  • haywire
    külső vinyón megvan minden film, rész a sorozatokból és minden csillagkapuval kapcsolatos film. így bármikor meg tudom nézni....de szerintem ezzel nem vagyok egyedül :)
  • xido
    neten van egy oldal,ahol szinkronosan online nézhetőben megvan mind :)
  • jackoneill90
    Én első 30percet néztem aztán már csak a robbanást láttam a végéből. De másnap bepótoltam, mert kiderült hogy délután ismételték.
  • haywire
    a végét elkaptam :)
  • jackoneill90
    Csillagkapu ma cool tv
  • haywire
    az egy dolog. de megcsinálhatják úgy hogy ne tűnjön "koppintásnak".
    bár ebbe én is kételkedem.
  • Narxis
    Ja, csak ez már lerágott csont egy kicsit.
  • haywire
    Én el tudná fogadni mint egy alternatív valóságot.
    Mint a continuum, hogy teljesen máshogy történt minden. aztán nem lenne, az, hogy ez nem is így volt a sorozatban, mert ezt egy másik valóság (SG1-ben, SGA-ban előfordult a történet párszor)
  • xido
    ugyan május,de él a topik...a mozifilm David Arnoldé volt..Joel a sorozat szerzője volt..
  • jackoneill90
    A universe-t folytassák már.
  • Narxis
    A sorozat közvetlen folytatása volt a filmnek, gondolom megoldható, de azért fura lesz. Ettől függetlenül én már bármilyen StarGate filmnek, sorozatnak örülnék, legjobban a 2 Atlantis filmnek, de mondom, felőlem jöhet bármi.
  • Reg5
    Létezhetnek egymástól függetlenül is.
  • Narxis
    Végülis jöhet, de félek alávág a sorozatnak..
  • Andr0
    hell yea. jöjjön ;)
  • sandor8206
    jöhet
  • haywire
    gyerekek, olyan hírt találtam, hogy...
    épp bújom a sorozatjunkie-t és milyen hírre akadok rá? ezt olvassátok:
    "Dean Devlin, producer elmondta, hogy reménye szerint folytathatja az 1994-es Stargate-mozifilmet, mert terveztek 2-3. részt is, csak a sorozat miatt nem csinálhatták meg. Most pedig végre lenne lehetőségük végigmesélni a történetet."
    vélemény? vagy tudtok valami részletesebb infót?
    az biztos, hogy ha a filmet folytatja akkor az nem fog egyezni a sorozatokkal. Én amondó vagyok, hogy kíváncsi lennék egy alternatív folytatásra. aztán lehet szidnám, hogy lehet így el..szni egy franchise-t.
    de most nagyon kíváncsi lennék vmi új stargatere :)
  • dregnarr1 #4137
    Létezik egyébként olyan verzió a 8x18-ból, ami nem bővített és így kizárólag magyar szinkronos?
  • MerlinW
    Azért élnek még páran: Morricone, Williams, Poledouris, Silvestri, Zimmer, Mansell, hogy csak a legismertebbek közül soroljak:)
  • Molnibalage
    Sajnos szépen lassan elmegy az a generáció előbb utóbb, akiket én félistenként tisztelek mozifilmek zeneszerzőiként. Már lassan mind 60 felett van. Több nincs már köztünk. Pl. Jerry Goldsmith vagy Michael Kamen.
  • Narxis
    Neeeeee.... R.I.P. :(
  • Molnibalage
    2012 április 29-én elhunyt a mozifilm film zeneszerzője, Joel Goldsmith. :(
  • jackoneill90
    film+ on ma volt