4238
-
#4158 Tv3-ra nem, mert csak 3 földi csatornánk volt akkoriban.
-
#4157 Jaja, volt egy kihagyás, aztán újrakezdték, és akkor végignyomták egészen a kilencedik évadig. Emlékszem, mert addig ott követtem, aztán valahol ezidőtájt kóstoltam bele a torrentezésbe meg a sorozatokba jobban, úgyhogy utána lenyomtam az utsó évadot feliratosan.
De az SG alapozta meg a junkieságomat :) Emlékeztek a TV3-ra, ott ment először :D -
#4156 Tényleg, emlékszem hogy adta valamelyik vagy tv2 vagy rtl egy ideig. Aztán sokáig nem , csak egyszer újra kezdték. Sokáig szombat délután nyomták ha jól emlékszem, olyankor abbahagytuk a focit odakint és rohantunk haza nézni.
-
xido #4155 Nekem a tévé mondjuk csak az első 2 évadig volt premieres..és már akkor is vagy 3 év késésben voltak...aztán nagy csend és hullaszag...és mire komolyabban beleástam magam a netes rosszalkodásba,már vagy 5 évadot darálhattam egybe,hogy felzárkózzak...nem is emlékszem hány évre rá kezdte újra komolyan a tévé rendesen adni :) -
#4154 Na jó. De ha tévébe adják az olyan nosztalgikus. Emlékeztet arra milyen volt mikor csak a tévéből tudtam nézni. Meg persze bosszankodok a reklámok miatt, hogy mindig a jó részeknél adják be. -
haywire #4153 külső vinyón megvan minden film, rész a sorozatokból és minden csillagkapuval kapcsolatos film. így bármikor meg tudom nézni....de szerintem ezzel nem vagyok egyedül :) -
xido #4152 neten van egy oldal,ahol szinkronosan online nézhetőben megvan mind :) -
#4151 Én első 30percet néztem aztán már csak a robbanást láttam a végéből. De másnap bepótoltam, mert kiderült hogy délután ismételték. -
haywire #4150 a végét elkaptam :) -
#4149 Csillagkapu ma cool tv -
haywire #4148 az egy dolog. de megcsinálhatják úgy hogy ne tűnjön "koppintásnak".
bár ebbe én is kételkedem. -
#4147 Ja, csak ez már lerágott csont egy kicsit. -
haywire #4146 Én el tudná fogadni mint egy alternatív valóságot.
Mint a continuum, hogy teljesen máshogy történt minden. aztán nem lenne, az, hogy ez nem is így volt a sorozatban, mert ezt egy másik valóság (SG1-ben, SGA-ban előfordult a történet párszor) -
xido #4145 ugyan május,de él a topik...a mozifilm David Arnoldé volt..Joel a sorozat szerzője volt.. -
#4144 A universe-t folytassák már. -
#4143 A sorozat közvetlen folytatása volt a filmnek, gondolom megoldható, de azért fura lesz. Ettől függetlenül én már bármilyen StarGate filmnek, sorozatnak örülnék, legjobban a 2 Atlantis filmnek, de mondom, felőlem jöhet bármi. -
Reg5 #4142 Létezhetnek egymástól függetlenül is. -
#4141 Végülis jöhet, de félek alávág a sorozatnak.. -
#4140 hell yea. jöjjön ;) -
sandor8206 #4139 jöhet -
haywire #4138 gyerekek, olyan hírt találtam, hogy...
épp bújom a sorozatjunkie-t és milyen hírre akadok rá? ezt olvassátok:
"Dean Devlin, producer elmondta, hogy reménye szerint folytathatja az 1994-es Stargate-mozifilmet, mert terveztek 2-3. részt is, csak a sorozat miatt nem csinálhatták meg. Most pedig végre lenne lehetőségük végigmesélni a történetet."
vélemény? vagy tudtok valami részletesebb infót?
az biztos, hogy ha a filmet folytatja akkor az nem fog egyezni a sorozatokkal. Én amondó vagyok, hogy kíváncsi lennék egy alternatív folytatásra. aztán lehet szidnám, hogy lehet így el..szni egy franchise-t.
de most nagyon kíváncsi lennék vmi új stargatere :) -
dregnarr1 #4137 Létezik egyébként olyan verzió a 8x18-ból, ami nem bővített és így kizárólag magyar szinkronos? -
#4136 Azért élnek még páran: Morricone, Williams, Poledouris, Silvestri, Zimmer, Mansell, hogy csak a legismertebbek közül soroljak:) -
#4135 Sajnos szépen lassan elmegy az a generáció előbb utóbb, akiket én félistenként tisztelek mozifilmek zeneszerzőiként. Már lassan mind 60 felett van. Több nincs már köztünk. Pl. Jerry Goldsmith vagy Michael Kamen. -
#4134 Neeeeee.... R.I.P. :( -
#4133 2012 április 29-én elhunyt a mozifilm film zeneszerzője, Joel Goldsmith. :( -
#4132 film+ on ma volt -
#4131 Nekem is. :( -
haywire #4130 nekem is stargate hiányom van. :) -
#4129 GOAULD -
haywire #4128 kösz. azért írtam mindenhova, mert lehet valaki tud válaszolni itt, és a másik topikot meg nem olvassa. -
#4127 Nem kell mindenhova beírnod. Atlantis topikban válaszoltam. Igen, 26 részes. -
haywire #4126 Sziasztok!
A Stargate Infinity animációs sorozat részeihez hol találok magyar feliratot? Illetve hány részből áll a sorozat? (én 26-ot találtam) Az első részhez találtam egy feliratot de az nagyon csúszik, a többihez meg egyáltalán nem találtam semmit se. -
MaRee #4125 Ha akarod nézd meg, szerintem jó. Ra szinészét nagyon eltalálták :) De a sorozatban változott néhány dolog a filmez képest, de nem gáz. -
Valezius #4124 95%-ban érthetőek anélkül is a dolgok.
-
dregnarr1 #4123 Ajánlott az alap film ismere a sorozat elkezdésekor, vagy minden kiderül és érthető a sorozat 1x01-es részével is? -
#4122 Boldog karácsonyt !
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#4121 Új színészek, új generációra illesztve a történetet. -
haywire #4120 hogy lesz így valamikor 3. sg-1 film? -
#4119 Nagyon sajnálom. Megviselte, hogy nincs több küldetés a bázison.