4238
  • jackoneill90
    Tv3-ra nem, mert csak 3 földi csatornánk volt akkoriban.
  • stargatelost
    Jaja, volt egy kihagyás, aztán újrakezdték, és akkor végignyomták egészen a kilencedik évadig. Emlékszem, mert addig ott követtem, aztán valahol ezidőtájt kóstoltam bele a torrentezésbe meg a sorozatokba jobban, úgyhogy utána lenyomtam az utsó évadot feliratosan.
    De az SG alapozta meg a junkieságomat :) Emlékeztek a TV3-ra, ott ment először :D
  • jackoneill90
    Tényleg, emlékszem hogy adta valamelyik vagy tv2 vagy rtl egy ideig. Aztán sokáig nem , csak egyszer  újra kezdték. Sokáig szombat délután nyomták ha jól emlékszem, olyankor abbahagytuk a focit odakint és rohantunk haza nézni.
  • xido
    Nekem a tévé mondjuk csak az első 2 évadig volt premieres..és már akkor is vagy 3 év késésben voltak...aztán nagy csend és hullaszag...és mire komolyabban beleástam magam a netes rosszalkodásba,már vagy 5 évadot darálhattam egybe,hogy felzárkózzak...nem is emlékszem hány évre rá kezdte újra komolyan a tévé rendesen adni :)
  • jackoneill90
    Na jó. De ha tévébe adják az olyan nosztalgikus. Emlékeztet arra milyen volt mikor csak a tévéből tudtam nézni. Meg persze bosszankodok a reklámok miatt, hogy mindig a jó részeknél adják be.
  • haywire
    külső vinyón megvan minden film, rész a sorozatokból és minden csillagkapuval kapcsolatos film. így bármikor meg tudom nézni....de szerintem ezzel nem vagyok egyedül :)
  • xido
    neten van egy oldal,ahol szinkronosan online nézhetőben megvan mind :)
  • jackoneill90
    Én első 30percet néztem aztán már csak a robbanást láttam a végéből. De másnap bepótoltam, mert kiderült hogy délután ismételték.
  • haywire
    a végét elkaptam :)
  • jackoneill90
    Csillagkapu ma cool tv
  • haywire
    az egy dolog. de megcsinálhatják úgy hogy ne tűnjön "koppintásnak".
    bár ebbe én is kételkedem.
  • Narxis
    Ja, csak ez már lerágott csont egy kicsit.
  • haywire
    Én el tudná fogadni mint egy alternatív valóságot.
    Mint a continuum, hogy teljesen máshogy történt minden. aztán nem lenne, az, hogy ez nem is így volt a sorozatban, mert ezt egy másik valóság (SG1-ben, SGA-ban előfordult a történet párszor)
  • xido
    ugyan május,de él a topik...a mozifilm David Arnoldé volt..Joel a sorozat szerzője volt..
  • jackoneill90
    A universe-t folytassák már.
  • Narxis
    A sorozat közvetlen folytatása volt a filmnek, gondolom megoldható, de azért fura lesz. Ettől függetlenül én már bármilyen StarGate filmnek, sorozatnak örülnék, legjobban a 2 Atlantis filmnek, de mondom, felőlem jöhet bármi.
  • Reg5
    Létezhetnek egymástól függetlenül is.
  • Narxis
    Végülis jöhet, de félek alávág a sorozatnak..
  • Andr0
    hell yea. jöjjön ;)
  • sandor8206
    jöhet
  • haywire
    gyerekek, olyan hírt találtam, hogy...
    épp bújom a sorozatjunkie-t és milyen hírre akadok rá? ezt olvassátok:
    "Dean Devlin, producer elmondta, hogy reménye szerint folytathatja az 1994-es Stargate-mozifilmet, mert terveztek 2-3. részt is, csak a sorozat miatt nem csinálhatták meg. Most pedig végre lenne lehetőségük végigmesélni a történetet."
    vélemény? vagy tudtok valami részletesebb infót?
    az biztos, hogy ha a filmet folytatja akkor az nem fog egyezni a sorozatokkal. Én amondó vagyok, hogy kíváncsi lennék egy alternatív folytatásra. aztán lehet szidnám, hogy lehet így el..szni egy franchise-t.
    de most nagyon kíváncsi lennék vmi új stargatere :)
  • dregnarr1 #4137
    Létezik egyébként olyan verzió a 8x18-ból, ami nem bővített és így kizárólag magyar szinkronos?
  • MerlinW
    Azért élnek még páran: Morricone, Williams, Poledouris, Silvestri, Zimmer, Mansell, hogy csak a legismertebbek közül soroljak:)
  • Molnibalage
    Sajnos szépen lassan elmegy az a generáció előbb utóbb, akiket én félistenként tisztelek mozifilmek zeneszerzőiként. Már lassan mind 60 felett van. Több nincs már köztünk. Pl. Jerry Goldsmith vagy Michael Kamen.
  • Narxis
    Neeeeee.... R.I.P. :(
  • Molnibalage
    2012 április 29-én elhunyt a mozifilm film zeneszerzője, Joel Goldsmith. :(
  • jackoneill90
    film+ on ma volt
  • Narxis
    Nekem is. :(
  • haywire
    nekem is stargate hiányom van. :)
  • Andr0
    GOAULD
  • haywire
    kösz. azért írtam mindenhova, mert lehet valaki tud válaszolni itt, és a másik topikot meg nem olvassa.
  • stargatelost
    Nem kell mindenhova beírnod. Atlantis topikban válaszoltam. Igen, 26 részes.
  • haywire
    Sziasztok!
    A Stargate Infinity animációs sorozat részeihez hol találok magyar feliratot? Illetve hány részből áll a sorozat? (én 26-ot találtam) Az első részhez találtam egy feliratot de az nagyon csúszik, a többihez meg egyáltalán nem találtam semmit se.
  • MaRee
    Ha akarod nézd meg, szerintem jó. Ra szinészét nagyon eltalálták :) De a sorozatban változott néhány dolog a filmez képest, de nem gáz.
  • Valezius
    95%-ban érthetőek anélkül is a dolgok.
  • dregnarr1 #4123
    Ajánlott az alap film ismere a sorozat elkezdésekor, vagy minden kiderül és érthető a sorozat 1x01-es részével is?
  • jackoneill90
    Boldog karácsonyt !
  • jackoneill90
    Új színészek, új generációra illesztve a történetet.
  • haywire
    hogy lesz így valamikor 3. sg-1 film?
  • jackoneill90
    Nagyon sajnálom. Megviselte, hogy nincs több küldetés a bázison.