4238
-
-
#2757 Szilveszter? -
#2756 na megnéztem a 10. évad eddig játszott részeit.. nagyon jó ez az évad :) a 10. rész pedig nagyon ottvan! 2 hónap és jöhet a köv.. mi lesz addig? :D -
#2755 Hali népek!
Két dolog.
1. Banner jön vissza hamarosan, kis szerverproblémák vannak.
2. Új vetítési időpontok:
Atlantis 3x11 The Return II. : 2006. november 20.
SG-1 10x11 The Quest II. : 2007. január 3. -
#2754 igazán jó fej vagy tényleg....de!!! címeket csak privátban!!!
miért jó az neked ha megbukik egy ilyen oldal?????
nézz be a torrent topicba és olvasd el a bannert!!!!
sokan felelőtlenül írogatnak, utána meg sírnak nincs honnan beszereznem ezt +ezt.....na pont ezért...
üdv -
Lyan Kyj #2753 -
#2752 nem újdonság, de csak most találtam... inkább poén, mint politika szal postolom :)
én marha jót nevettem :) -
#2751 tölsd le ! -
#2750 én tudok 2-öt ami jó bár igaz hogy oda regelni kell !
én nem biztos hogy lesz hely
egyik http://www.gigatorrents.us
a másik http://bitgate.org--- ezen meg találhatók 1.S-10.S 10edik részéig a részek a 10edik évad természetesen angol a többi magyar
sok sikert !
-
#2749 mininova.org?
meganova.org?
vagy firefoxhoz van torrent-search plugin, RSS-el, ami igen hasznos lehet neked. -
#2748 kösz megtaláltam én is már :)
amugy nem tudtok ajánlani vmi oldalt /torrentet is akár/ ahonna letölthetném a részeket? bithumenen sajnos még nincs fennt, isohunt-on meg torrentspy-on megtaláltam de ~15k val jön :( -
#2747 Nem árt ha a frame rate-et is belövöd rendesen. Az új filmét kiírja, a régiét megnézed, és úgy ügyeskedsz vele.
Egyébként már kint van a feliratokon. -
#2746 megcsináltam amit mondtál.. igy az első 1 perc töki.. de utána folyamatosan egyre elöbb rakja be a szöveget :( Szal ezt mindenképp 1esével kéne időzíteni. Arra nekem se tehetségem, se türelmem sajnos, de már elkezdtem letölteni egy másik verziót amire van szöveg. -
#2745 tegnap jött csak ki az SFM, majd időzít hozzá valaki. Vagy subtitle studio-val te. -
#2744 subtitle workshop nevű progit szed le, abban van egy olyan, hogy adjust subtitle, ebbe tölts be egy feliratot és igazítsd az első elhangzott mondatot és az utsót a helyére a többit meg majd egyenlően igazítja, nagy valószínűséggel használható feliratot kapsz /értsd: max +-1mp eltérés menetközben, ha jól csináltad/. Ha sikerült, akár feltöltheted feliratok.dyn.hu-ra, hogy a legközelebbi delikvensnek ne kelljen ezen mégegyszer végigmennie... -
#2743 hali nép! most töltöttem le ezt:
Stargate.SG-1.S10E01.WS.PDTV.XviD-SFM
és sehol nem találok hozzá rendes feliratot.. amiket találtam levannak maradva.. néztem magyar, angol feliratot de nem találtam jót :(
annyira még nem vok profi angolból,h megértsem az egészet hangról
tud vki segíteni? -
#2742 itt megtalálod a válaszaid -
#2741 Valaki elmagyarázna nekem 2 dolgot:
1. Stargate Atlantis. Hogyisvanez? Nem érteni, sinyor...
2. a topik logoja. 10x11? SG1 bemutató? -
#2740 Megvan valakinek a Stargate sg1 6-7-8-9 évad magyarul? nekem ezek nincsenek meg. -
#2739 és örülünk is...XD
egyébként egyelőre, nem egyenlőre (tudom, hogy kopiztad, csak tudjátok, hogy így helyes, nah nem offolok) -
#2738 " A Tv Guide oldalnak adott interjúban Brad Wright az SG-1 folytatásáról beszélt.
Az MGM zöld utat adott két újabb film elkészítéséhez, amelyek valószínûleg DVD-n fognak megjelenni. Az elsõ film valószínûleg az évad végén nyitva hagyott szálakat fogja felgöngyölíteni és az Ori történetszál tetõpontját láthatjuk majd. A rész írója és rendezõje valószínûleg Robert C. Cooper lesz. A második film pedig idõutazással lesz kapcsolatos, melyet Brad Wright ír majd. Mindkét alkotás 2007 õszén várható majd. Habár a színészekkel még nincsen alá írva a szerzõdés, korábban az nyilatkozták, hogy nagyon szívesen részt vennének további közös SG munkákban.
Wright arról is beszélt, hogy a két film semmiképpen nem számít nagy költségvetésûnek, de számukra éppen elegendõ lesz. Az elmúlt években szerinte bebizonyították, hogy ha kicsivel több pénzt kapnak, akkor még színvonalasabb epizódokat tudnak összehozni. S bár egy korszak lezárult, azért õk továbbra pozitívan tekintenek a jövõbe a készülõ filmek és a jövõ évben bemutatásra kerülõ Stargate : Worlds nevû MMORPG miatt is.
Kiegészítésként még elmondanám, hogy a 2 film valószínûleg duplarész lesz, tehát legalább 4 új epizódot kapunk és nem marad csonka az SG-1 10.évadának története sem. A remélt 11. évadról vagy további filmekrõl nincs sajnos hír, de egyenlõre ennek is nagyon kell örülnünk."
csk.hu -
#2737 Oké..:)
Sci-Fi Channel SG1 10x11, SGA 3x11 bemutató: 2007 március -
#2736 jajj még mindig vannak ilyen hülye emberek akik ilyen hülyeségeket kérdezgetnek? -
#2735 szerintem ne basszátok le!!!
őt nem az Angliai bemutató érdekli, hanem hogy a Sci-Fi channel-en mikor lesz vége a szünetnek, hűséges a Sci-Fi-hoz.... XDDDDDD -
#2734 hát nem kerültük el. -
#2733 Hogy nem szúrja ki a szemeteket a bannerban levő dátum...
10x11 angliai bemutató: 2007.01.03 -
#2732 én mondtam hogy nem nézik.... -
#2731 Valaki rúgja ki a széket alólam... -
_Vegeta_ #2730 Bazzzzzz ez jo volt. :DDDDDD -
Lyan Kyj #2729 -
Ádesz #2728 Nekem is ugyanaz a kérdésem mint Attilának: Stargate szünet van a SciFi adón? Nem tudjátok meddig? -
#2727 h elkerüljük a felesleges locsogást. -
#2726 azt soha senki nem nézi...minek??? -
#2725 Vazzeg, banner?:D -
#2724 mikor lesz meg a 10 évad 11 dik rész angolul.feliratal?
mert az első 10 rész már egy ideje elérhető de mi van a 11 edik részel gondolom már le adták ! -
Gregie11 #2723 2995 éves a hír, de azért thx -
HolyZoly #2722 Ezt ajánlom, a mostani tervek, pici spoiler -
#2721 lesz sztem, mar kulon domain-t is csinatak a sci-fi channeltol fuggetlenul az sg-1 nek.. -
#2720 vajon még a 10 évadban legyözik az ori-jt ?
mert ha igen akkor nem hiszem hogy lesz 11 évad !
ámbár ki tudjah ! -
#2719 a 9. évad azért volt gyengus, mivel 2 domináns szereplőt is lecseréltek a sorozatban, és mivel a régieket annyira megszoktuk, kellett nekik egy kis idő, amig a cselekménybe bekapcsolódva kissé magunkénak érezzük őket is. A "régiek" közül is ha úgy vesszük, Daniel egy teljesen más szereplő volt a filmhez képest, de tény, h pl O'neill hiánya nekem nagyon betett:\ Legnagyobb Arcz! Vala szerepe pedig...nos nekem nagyon nem illett bele a képbe. Én igazából abban a részben szerettem meg, amikor csak róla szólt az a rész. Az amnéziás. Szóval azért már eléggé belejöttek a dolgokba, kár lenne 10-12 résszel lezárni az egészet. Meg kicsit mókás lenne, hogy egy ilyen erős fajt egy sima trükkel ki lehessen nyírni. Ezt azért kétlem. Szóval hajrá MGM!!!!!