StarGate (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt mondta neki az a csaj (mi is volt a neve???), hogy azért, mert olyan nyílt elmével járt a Keben (ha jól emléxem a bolygó nevére, mindenesetre azon a bolygón, ahol az a fél Go'a'uld gyerek volt /aki mellesleg ugyancsak felemelkedhetett..../)
Amugy azert mert daniel foszereplo es szabadsagot akart kivenni. 😄
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Tulajdonkeppen o csinalta. 😊
South Park->Kyle amikor megvilagosodik. 😄
Asszem a S09 elején (Avalon I.) mikor Mitchell próbálja összeszedni az SG-1-et.
Szerintem viszont a replikatorok csak "egy" problemajuk volt a sok kozul. 😊
[merlinw.org]
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Sic vis pacem para bellum
[merlinw.org]
le megy a 2 évad, jövõ nyáron kijön a S03dvdripben, és így fel tok csatlakozni, a S04 kezdésig.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Csinálja valaki a S10E05 (magyar) feliratát?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
egyébként a SG-1 S10E05 kontra Atlantis S03E05 mezõnyben, most szerintem egyértelmúen Atlantis volt jobb... régóta elõször
lehet tudni, hogy mikor lesz (ha lesz) 10. évad a tv2?
nagyon jó rész volt a mai, de nagyon gáz, hogy nem tudom mi lesz a folytatás
amúgy sztem faxa zárórész volt, ezek az Ori hajók elég durván néznek ki.
pl. Tudják, hogy kell a wc-t használni, vagy pottyantós van az úrhajón?
A TV2 meg elkezdi az atlantiszt, így jó soká lesz 10. évad nálunk, kénytelen leszek letölteni.
tárva-nyitva minden
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
altalam elkepzelheto lehetosegek:
most? mindenki meghal, eggyel feljebbi dimenzioban folytatodik a kuzdelem vagymivan?😄
Örülök. Békés vitára mindig kapható vagyok.😄
Csak annyit hozzá, h álomkór létezik mint betegség, és annak egy extrém változatával találkoztak. Egyébként meg én ilyenkor mindig arra gondolok, h a csillagkapu attól jó h nagyon sok problémával foglalkoznak. Köztük az idõutazással és párhuzamos dimenziókkal is jópárszor. Betegségekkel is kell, ettõl kerek. A megvalósítás pedig tetszett, ráadásul ugye nem a csk-1 en mult a megoldás, õk simán otthagyták volna a foguk, ami külön pozitívum.
sci-fi: science-fiction
az álomkór nem annyira nagy fantáziát igénylõ fikció, inkább vmi mesékbõl átvett valami, tudomány meg alig-alig van benne
igazi sci-fi-s részek sztem azok, ahol az idõutazással, és azok paradoxonjaival foglalkoznak pl. vagy párhuzamos realitások vagy dimenziók, de ha csak az ûrnél tartunk pl. az volt egy nagy sci-fis ötlet, mikor bolygót kerestek a Jaffáknak (ha jól emléxem) és egy olyanra bukkantak, amit egy másik faj már kiszemelt magának és elkezdte felégetni... aztán kiderüól, hogy nem pusztít, csak lakhatóvát teszi magának.
A sci-fi mûfaj erõssége az, amikor ki tud törni az emberi gondolkodás kereti közül, de nem a misztikum irányába. Az a rész sokkal közelebb volt a fantasy-hoz, sõt inkább a sablonos katasztrófa/akciófilmekhez.
Sztem a jó sci-fi az, amelyiknek nem találom ki a végét a felénél. (Tudom, hogy ez elég szubjektív, de😊 Szeretem, ha a(z eseményszál) végén azt tudom mondani: "huhh, erre nem is gondoltam"; pl:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy idegen bolygón összeszedett álomkór és az azzal való megbirkózás smafu? Magyarázd már meg kérlek...