4238
  • Lazarus

• MerlinW
    Szilveszter?
  • BlackShadow
    na megnéztem a 10. évad eddig játszott részeit.. nagyon jó ez az évad :) a 10. rész pedig nagyon ottvan! 2 hónap és jöhet a köv.. mi lesz addig? :D
  • MerlinW
    Hali népek!

Két dolog.
    1. Banner jön vissza hamarosan, kis szerverproblémák vannak.
    2. Új vetítési időpontok:

Atlantis 3x11 The Return II. : 2006. november 20.
    SG-1 10x11 The Quest II. : 2007. január 3.
  • öregharcsa
    igazán jó fej vagy tényleg....de!!! címeket csak privátban!!!
    miért jó az neked ha megbukik egy ilyen oldal?????
    nézz be a torrent topicba és olvasd el a bannert!!!!
    sokan felelőtlenül írogatnak, utána meg sírnak nincs honnan beszereznem ezt +ezt.....na pont ezért...

üdv
  • Lyan Kyj
  • Lacee
    nem újdonság, de csak most találtam... inkább poén, mint politika szal postolom :)

én marha jót nevettem :)
  • Kövesdi A
    tölsd le !
  • Kövesdi A
    én tudok 2-öt ami jó bár igaz hogy oda regelni kell !
    én nem biztos hogy lesz hely
    egyik http://www.gigatorrents.us
    a másik http://bitgate.org--- ezen meg találhatók 1.S-10.S 10edik részéig a részek a 10edik évad természetesen angol a többi magyar

sok sikert !
  • MerlinW
    mininova.org?
    meganova.org?

vagy firefoxhoz van torrent-search plugin, RSS-el, ami igen hasznos lehet neked.
  • BlackShadow
    kösz megtaláltam én is már :)

amugy nem tudtok ajánlani vmi oldalt /torrentet is akár/ ahonna letölthetném a részeket? bithumenen sajnos még nincs fennt, isohunt-on meg torrentspy-on megtaláltam de ~15k val jön :(
  • MerlinW
    Nem árt ha a frame rate-et is belövöd rendesen. Az új filmét kiírja, a régiét megnézed, és úgy ügyeskedsz vele.

Egyébként már kint van a feliratokon.
  • BlackShadow
    megcsináltam amit mondtál.. igy az első 1 perc töki.. de utána folyamatosan egyre elöbb rakja be a szöveget :( Szal ezt mindenképp 1esével kéne időzíteni. Arra nekem se tehetségem, se türelmem sajnos, de már elkezdtem letölteni egy másik verziót amire van szöveg.
  • MerlinW
    tegnap jött csak ki az SFM, majd időzít hozzá valaki. Vagy subtitle studio-val te.
  • tnm #2744
    subtitle workshop nevű progit szed le, abban van egy olyan, hogy adjust subtitle, ebbe tölts be egy feliratot és igazítsd az első elhangzott mondatot és az utsót a helyére a többit meg majd egyenlően igazítja, nagy valószínűséggel használható feliratot kapsz /értsd: max +-1mp eltérés menetközben, ha jól csináltad/. Ha sikerült, akár feltöltheted feliratok.dyn.hu-ra, hogy a legközelebbi delikvensnek ne kelljen ezen mégegyszer végigmennie...
  • BlackShadow
    hali nép! most töltöttem le ezt:
    Stargate.SG-1.S10E01.WS.PDTV.XviD-SFM
    és sehol nem találok hozzá rendes feliratot.. amiket találtam levannak maradva.. néztem magyar, angol feliratot de nem találtam jót :(
    annyira még nem vok profi angolból,h megértsem az egészet hangról
    tud vki segíteni?
  • tnm #2742
    itt megtalálod a válaszaid
  • Beast Machine
    Valaki elmagyarázna nekem 2 dolgot:

1. Stargate Atlantis. Hogyisvanez? Nem érteni, sinyor...

2. a topik logoja. 10x11? SG1 bemutató?
  • macgyver8
    Megvan valakinek a Stargate sg1 6-7-8-9 évad magyarul? nekem ezek nincsenek meg.
  • tnm #2739
    és örülünk is...XD
    egyébként egyelőre, nem egyenlőre (tudom, hogy kopiztad, csak tudjátok, hogy így helyes, nah nem offolok)
  • MerlinW
    " A Tv Guide oldalnak adott interjúban Brad Wright az SG-1 folytatásáról beszélt.

Az MGM zöld utat adott két újabb film elkészítéséhez, amelyek valószínûleg DVD-n fognak megjelenni. Az elsõ film valószínûleg az évad végén nyitva hagyott szálakat fogja felgöngyölíteni és az Ori történetszál tetõpontját láthatjuk majd. A rész írója és rendezõje valószínûleg Robert C. Cooper lesz. A második film pedig idõutazással lesz kapcsolatos, melyet Brad Wright ír majd. Mindkét alkotás 2007 õszén várható majd. Habár a színészekkel még nincsen alá írva a szerzõdés, korábban az nyilatkozták, hogy nagyon szívesen részt vennének további közös SG munkákban.

Wright arról is beszélt, hogy a két film semmiképpen nem számít nagy költségvetésûnek, de számukra éppen elegendõ lesz. Az elmúlt években szerinte bebizonyították, hogy ha kicsivel több pénzt kapnak, akkor még színvonalasabb epizódokat tudnak összehozni. S bár egy korszak lezárult, azért õk továbbra pozitívan tekintenek a jövõbe a készülõ filmek és a jövõ évben bemutatásra kerülõ Stargate : Worlds nevû MMORPG miatt is.

Kiegészítésként még elmondanám, hogy a 2 film valószínûleg duplarész lesz, tehát legalább 4 új epizódot kapunk és nem marad csonka az SG-1 10.évadának története sem. A remélt 11. évadról vagy további filmekrõl nincs sajnos hír, de egyenlõre ennek is nagyon kell örülnünk."

csk.hu
  • MerlinW
    Oké..:)

Sci-Fi Channel SG1 10x11, SGA 3x11 bemutató: 2007 március
  • stargatelost
    jajj még mindig vannak ilyen hülye emberek akik ilyen hülyeségeket kérdezgetnek?
  • tnm #2735
    szerintem ne basszátok le!!!
    őt nem az Angliai bemutató érdekli, hanem hogy a Sci-Fi channel-en mikor lesz vége a szünetnek, hűséges a Sci-Fi-hoz.... XDDDDDD
  • Serpa
    hát nem kerültük el.
  • Istencsászár
    Hogy nem szúrja ki a szemeteket a bannerban levő dátum...
    10x11 angliai bemutató: 2007.01.03
  • öregharcsa
    én mondtam hogy nem nézik....
  • MerlinW
    Valaki rúgja ki a széket alólam...
  • _Vegeta_
    Bazzzzzz ez jo volt. :DDDDDD
  • Lyan Kyj
  • Ádesz
    Nekem is ugyanaz a kérdésem mint Attilának: Stargate szünet van a SciFi adón? Nem tudjátok meddig?
  • Serpa
    h elkerüljük a felesleges locsogást.
  • öregharcsa
    azt soha senki nem nézi...minek???
  • MerlinW
    Vazzeg, banner?:D
  • Kövesdi A
    mikor lesz meg a 10 évad 11 dik rész angolul.feliratal?
    mert az első 10 rész már egy ideje elérhető de mi van a 11 edik részel gondolom már le adták !
  • Gregie11
    2995 éves a hír, de azért thx
  • HolyZoly
    Ezt ajánlom, a mostani tervek, pici spoiler
  • YakooZa
    lesz sztem, mar kulon domain-t is csinatak a sci-fi channeltol fuggetlenul az sg-1 nek..
  • Kövesdi A
    vajon még a 10 évadban legyözik az ori-jt ?
    mert ha igen akkor nem hiszem hogy lesz 11 évad !
    ámbár ki tudjah !
  • fruhwirth
    a 9. évad azért volt gyengus, mivel 2 domináns szereplőt is lecseréltek a sorozatban, és mivel a régieket annyira megszoktuk, kellett nekik egy kis idő, amig a cselekménybe bekapcsolódva kissé magunkénak érezzük őket is. A "régiek" közül is ha úgy vesszük, Daniel egy teljesen más szereplő volt a filmhez képest, de tény, h pl O'neill hiánya nekem nagyon betett:\ Legnagyobb Arcz! Vala szerepe pedig...nos nekem nagyon nem illett bele a képbe. Én igazából abban a részben szerettem meg, amikor csak róla szólt az a rész. Az amnéziás. Szóval azért már eléggé belejöttek a dolgokba, kár lenne 10-12 résszel lezárni az egészet. Meg kicsit mókás lenne, hogy egy ilyen erős fajt egy sima trükkel ki lehessen nyírni. Ezt azért kétlem. Szóval hajrá MGM!!!!!