4238
  • YakooZa
    de nezem, most is lesz szombaton:)
  • MerlinW
    Rajta vannak a témán, készül már az MMORPG belőle.
  • tnm #2796
    hát, vagy végre csinálhatnának egy normális játékot belőle:
    lopva az ötletedből: egy nem földi civilizációval vagy és a játék végére őssze kell szedned az összes tudást, hogy a fajod felemelkedjen...
    el tudnám képzelni fps-be, tps-be, stratégiába, vagy a ma oly divatos és stílushoz eléggé illő rpg-be is...
    csak ne olyan szinvonal legyen, mint az Infinity
  • _Vegeta_
    Hat nemtudom ilyen kijelentest inkabb nem tennek.
    Aztan pedig ez a felemelkedett temat szerintem jobb ha nem feszegetik hanem inkabb megmaradnak a "misztikus" reszen hisz ebben rejlik a dolog erdekessege.
    Az asgardos cuccot azert emlitettem mert ngem speciel nagyon foglalkoztat a tema, es szerintem van benne potencial. Teljesen uj galaxis egy eddig joforman ismeretlen fejlett faj, lehetne a dolgokat fokozni pl ha volna egy ilyen sorozat mien szep befejezese lehetne ha mondjuk felemelkedne az asgard faj.

Tenyleg nemtudom elkepzelni mit akarnak a stargate franchise-el kezdeni, mer az a 2db max 4db "duplaresz" "film" eleg sovany felhozatal lenne. Egy atlantis kaliberu uj sorozat inditasa viszont szerintem hozna jo uzleti fogas lenne. :)
  • tnm #2794
    nem mondom, hogy nem lenne kihívás, de ha nagyon jól megcsinálnák /akárcsak egy film erejéig/, akkor valszeg ők lennének a Sci-fi /vagy Fantasy, mielőtt valaki beleköt -sztem inkább sci-fi./ írás legnagyobbjai eleddig.
  • _Vegeta_
    Nemhinnem hogy megmutatnak a "felemelkedettek atlagos napjait". :)
  • tnm #2792
    én inkább attól tartok, hogy lesz egy "felemelkedettek centrikus" sorozat, és abban győzik le az Orit... mondjuk ennek a megvalósításától félnék -egy filmben még el tudnám képzelni, de azt ugyse bírnák ki, hogy kimaradjanak a kézi tusák [no meg a "maximumra állított fegyverek":)]- meg talán költségvetésből se futná minden részbe annyi látvány elemet belezsúfolni. az meg ugye milyen snassz lenne, ha az egész felemelkedettség színhelye kávéház, meg egyéb ilyen szombólikus helyek; és az ösök(+Daniel) szócsatáznának az orival, egy kis kávé és szirupos gofri mellett....
  • _Vegeta_
    Gyerekek: A tejuti es a pegazusi repik 2 kulonbozo eresztes. Az egyiket kis blokkokbol epitettek fel a masikat pedig nanotechnologia segitsegevel raadasul 2 kulonbozo helyen es idoben!

#2789: Jaja, atgondoltam es lehet hogy megis tudjak mit csinalnak. Az sg1 tul regota megy mar... Egy uj erdekes sorozat pedig ujra felcsigazna a kedelyeket. Bar nemhinnem hogy csinalnanak egy asgard centrikus sorozatot, de vegulis semmi sem kizart. :)
  • Pharaoh
    Én a TV-ben nézem atlantiszt, ezekszerint ott lesznek replikátorok?
    Eddig azt hittem az ősfegyverrel elpusztították az összes replikátort.
  • Serpa
    a lényeg, h elég nagy potenciál van még a "frencsájzban" :)
  • tnm #2788
    akkor Atlantist nem nézed, ezek szerint.../vagy legalábbis nem vagy naprakész belőle:D/
  • YakooZa
    hogyhogy?
    nem ottvolt a replikátor ürhajón/ban/ból az összes?:)
    és ha elpusztult a genyó Samantha imádó genyó gyerek replikátor a.i robot ami az egészet irányította akkor nem álltak le?
  • MerlinW
    csak egy részük:)
  • YakooZa
    azok nemmár kinyírva?
  • mooo
    Ismerjük azokat már eléggé.
  • Serpa
    télleg jó lenne.
    replikátorokat is jobban megismerhetnénk.
  • Istencsászár
    01:20 Csillagkapu :(( miért kellett elé benyomni a Star Treket, amikor ha már adják, adhatnák rendes időben is... száni tv2...
  • _Vegeta_
    Emlexem mikor mondtak hogy vege lesz az SG1nek akkor kijelentettek hogy szeretnek a stargate franchise-t folytatni. Mijo volna mar egy sorozat az Asgardokkal. A Foldrol kuldenek hozzajuk egy kuldottseget par emberbol es meglathatjuk mien ellensegei vannak nekik. Állat volna. :)
  • Heimdall
    Ahha meg is volt, és nagyon zsír lett, bár én személy szerint egy kicsit többet vártam, de így is nagyon jó volt. Ezúton is szeretném megköszönni a feliratot Cicus Maximusnak.
  • wander01
    na mizujs, ma kellene az uj atlantis bemutatonak lenni jol tudom? :)
  • Heimdall
    Nagyon helyes
  • Shiwo
    jah, én is feküdtem betegen..igaz, csak 1 napot..az alatt le is ment 1 évad :)
  • Slash89
    Ezt én is kipróbálom ha beteg leszek.
  • Kövesdi A
    hát van etöl jobb is én 7 évadot nézztem meg egy hét alatt !
    itthon voltam betegen hát valamivel el kellet ütni az ídőt !
    hát nem :)
  • Slash89
    3-4 hét alatt 6 évadot? Te aztán elszánt vagy...
  • Shiwo
    Kel Sha !

ide is betévedtem...be is tettem a kedvencek közé ,) bár még csak a 6. évadnál tartok, de elég jól haladok..(kábé 3-4 hete kezdtem előről, elötte csak hébe-hóba láttam részeket..meg persz a mozifilmet :)
  • Istencsászár
    hmm, lehet még korán volt Én
  • stargatelost
    12:30 meg fél 1 az ugyanaz
  • Istencsászár
    Össze vissza van, valamikor meg fél 1kor...
  • YakooZa
    előző hétfőn néztem a Nox os részt:)
    de igazából inkább 12:30 kor kezdődik:P
  • Istencsászár
    23:50 Csillagkapu (9. rész) - Úgy rohan az idő
  • _Vegeta_
    Gyerunk gyerunk, 1 het alatt ki lehet vegezni!! huu mien jo, szivesen neznem megint eloszor. :D Bar en csak 8evadot neztem 1xre...
  • ikegami
    Bocs nem tudtuk!!
    Én azóta nézem a Stargate-et amióta megy. 97 óta.
    Nem gondoltam, hogy még nem láttad.
    Sorry.
  • Lazarus
    Még csak a 4. évadnál tartok... ezt a bannert kár volt látnom :(
  • ikegami
    igen, igen.
  • Lacee
    ez marha jó rész volt :)
  • ikegami
  • ikegami
  • Lacee
    vajon miért van sapkában :)