4238
-
#2798 de nezem, most is lesz szombaton:) -
#2797 Rajta vannak a témán, készül már az MMORPG belőle. -
#2796 hát, vagy végre csinálhatnának egy normális játékot belőle:
lopva az ötletedből: egy nem földi civilizációval vagy és a játék végére őssze kell szedned az összes tudást, hogy a fajod felemelkedjen...
el tudnám képzelni fps-be, tps-be, stratégiába, vagy a ma oly divatos és stílushoz eléggé illő rpg-be is...
csak ne olyan szinvonal legyen, mint az Infinity -
_Vegeta_ #2795 Hat nemtudom ilyen kijelentest inkabb nem tennek.
Aztan pedig ez a felemelkedett temat szerintem jobb ha nem feszegetik hanem inkabb megmaradnak a "misztikus" reszen hisz ebben rejlik a dolog erdekessege.
Az asgardos cuccot azert emlitettem mert ngem speciel nagyon foglalkoztat a tema, es szerintem van benne potencial. Teljesen uj galaxis egy eddig joforman ismeretlen fejlett faj, lehetne a dolgokat fokozni pl ha volna egy ilyen sorozat mien szep befejezese lehetne ha mondjuk felemelkedne az asgard faj.
Tenyleg nemtudom elkepzelni mit akarnak a stargate franchise-el kezdeni, mer az a 2db max 4db "duplaresz" "film" eleg sovany felhozatal lenne. Egy atlantis kaliberu uj sorozat inditasa viszont szerintem hozna jo uzleti fogas lenne. :) -
#2794 nem mondom, hogy nem lenne kihívás, de ha nagyon jól megcsinálnák /akárcsak egy film erejéig/, akkor valszeg ők lennének a Sci-fi /vagy Fantasy, mielőtt valaki beleköt -sztem inkább sci-fi./ írás legnagyobbjai eleddig. -
_Vegeta_ #2793 Nemhinnem hogy megmutatnak a "felemelkedettek atlagos napjait". :) -
#2792 én inkább attól tartok, hogy lesz egy "felemelkedettek centrikus" sorozat, és abban győzik le az Orit... mondjuk ennek a megvalósításától félnék -egy filmben még el tudnám képzelni, de azt ugyse bírnák ki, hogy kimaradjanak a kézi tusák [no meg a "maximumra állított fegyverek":)]- meg talán költségvetésből se futná minden részbe annyi látvány elemet belezsúfolni. az meg ugye milyen snassz lenne, ha az egész felemelkedettség színhelye kávéház, meg egyéb ilyen szombólikus helyek; és az ösök(+Daniel) szócsatáznának az orival, egy kis kávé és szirupos gofri mellett.... -
_Vegeta_ #2791 Gyerekek: A tejuti es a pegazusi repik 2 kulonbozo eresztes. Az egyiket kis blokkokbol epitettek fel a masikat pedig nanotechnologia segitsegevel raadasul 2 kulonbozo helyen es idoben!
#2789: Jaja, atgondoltam es lehet hogy megis tudjak mit csinalnak. Az sg1 tul regota megy mar... Egy uj erdekes sorozat pedig ujra felcsigazna a kedelyeket. Bar nemhinnem hogy csinalnanak egy asgard centrikus sorozatot, de vegulis semmi sem kizart. :) -
#2790 Én a TV-ben nézem atlantiszt, ezekszerint ott lesznek replikátorok?
Eddig azt hittem az ősfegyverrel elpusztították az összes replikátort. -
#2789 a lényeg, h elég nagy potenciál van még a "frencsájzban" :) -
#2788 akkor Atlantist nem nézed, ezek szerint.../vagy legalábbis nem vagy naprakész belőle:D/ -
#2787 hogyhogy?
nem ottvolt a replikátor ürhajón/ban/ból az összes?:)
és ha elpusztult a genyó Samantha imádó genyó gyerek replikátor a.i robot ami az egészet irányította akkor nem álltak le? -
#2786 csak egy részük:) -
#2785 azok nemmár kinyírva? -
#2784 Ismerjük azokat már eléggé. -
#2783 télleg jó lenne.
replikátorokat is jobban megismerhetnénk. -
#2782 01:20 Csillagkapu :(( miért kellett elé benyomni a Star Treket, amikor ha már adják, adhatnák rendes időben is... száni tv2... -
_Vegeta_ #2781 Emlexem mikor mondtak hogy vege lesz az SG1nek akkor kijelentettek hogy szeretnek a stargate franchise-t folytatni. Mijo volna mar egy sorozat az Asgardokkal. A Foldrol kuldenek hozzajuk egy kuldottseget par emberbol es meglathatjuk mien ellensegei vannak nekik. Állat volna. :) -
Heimdall #2780 Ahha meg is volt, és nagyon zsír lett, bár én személy szerint egy kicsit többet vártam, de így is nagyon jó volt. Ezúton is szeretném megköszönni a feliratot Cicus Maximusnak. -
#2779 na mizujs, ma kellene az uj atlantis bemutatonak lenni jol tudom? :) -
Heimdall #2778 Nagyon helyes -
#2777 jah, én is feküdtem betegen..igaz, csak 1 napot..az alatt le is ment 1 évad :) -
Slash89 #2776 Ezt én is kipróbálom ha beteg leszek. -
#2775 hát van etöl jobb is én 7 évadot nézztem meg egy hét alatt !
itthon voltam betegen hát valamivel el kellet ütni az ídőt !
hát nem :) -
Slash89 #2774 3-4 hét alatt 6 évadot? Te aztán elszánt vagy... -
#2773 Kel Sha !
ide is betévedtem...be is tettem a kedvencek közé ,) bár még csak a 6. évadnál tartok, de elég jól haladok..(kábé 3-4 hete kezdtem előről, elötte csak hébe-hóba láttam részeket..meg persz a mozifilmet :) -
#2772 hmm, lehet még korán volt Én -
#2771 12:30 meg fél 1 az ugyanaz -
#2770 Össze vissza van, valamikor meg fél 1kor... -
#2769 előző hétfőn néztem a Nox os részt:)
de igazából inkább 12:30 kor kezdődik:P -
#2768 23:50 Csillagkapu (9. rész) - Úgy rohan az idő -
_Vegeta_ #2767 Gyerunk gyerunk, 1 het alatt ki lehet vegezni!! huu mien jo, szivesen neznem megint eloszor. :D Bar en csak 8evadot neztem 1xre... -
#2766 Bocs nem tudtuk!!
Én azóta nézem a Stargate-et amióta megy. 97 óta.
Nem gondoltam, hogy még nem láttad.
Sorry. -
#2765 Még csak a 4. évadnál tartok... ezt a bannert kár volt látnom :( -
#2764 igen, igen. -
#2763 ez marha jó rész volt :) -
#2762 -
#2761 -
#2760 vajon miért van sapkában :) -
#2759 poénul néz ki Teal'c :D