4238
-
#2838 :( Hát, ha WOW-ra nem adok ki, akkor erre se fogok... -
#2837 3-4 ezerrel számolj. -
#2836 az MMO-ról tudni vmit ,hogy kb. mennyibe fog kerülni / hó ? -
#2835 Jó hírek, el leszünk látva SG-vel rendesen:) -
#2834 Ha valaki nem olvasgatna csk.hu-t:
"Korábban olyan hírekről hallottunk, miszert Brad Wright és Robert C. Cooper a két SG-1 film forgatókönyve mellett már egy új Stargate sorozat kidolgozásával foglalkozik.
A GW megerõsítette, hogy ez valóban így van, mert az Atlantiszt megálmodó két producer már a franchise bõvítését tervezik. Az új sorozatról egyenlõre semmi konkrétat nem tudunk, habár a korábbi pletykák még egy ûrhajón játszódó sorozatról szóltak. Ez a csillagkapuk használata miatt eléggé valószínûtlennek tûnik. Mivel az elõkészítõ fázis (pl. forgatókönyvek írása, szereplõválogatás és a díszletépítés) elég hosszadalmas, így valószínûleg csak 2008-ban lesz majd a premier. A két producer az átgondolt koncepció létrehozása miatt egy éves alkotói szabadságra megy 2007-ben és az Atlantisz 4. évad irányítását Paul Mullie-nak és Joseph Mallozzi-nak adják át.
2007-ben tehát az Atlantisz 4. évad mellett a 2 új SG-1 DVD kiadásra szánt film jön. Ezek közül a második már könnyen lehet, hogy az új SG sorozat bevezetõje is lesz egyben. Ráadásul 2007 végén elvileg a boltokba kerül a Stargate : Worlds nevű MMORPG, azaz interneten játszható fizetős szerepjáték is, amely az alkotók tervei szerint nagyon szoros kapcsolatban fog állni a sorozatok világával és kölcsönösen hatnak majd egymásra.
Az MGM hivatalosan is megerősítette, ami már eddig is valószínűnek látszott, hogy nem tervezi 11. évad elkészítését, ezáltal a rajongói kampányok értelmüket vesztették. A jó hír viszont az, hogy évente terveznek legalább egy DVD kiadásra szánt SG-1 filmet összehozni. SPOILER következik!
Korábban beszámoltunk róla, hogy 2007-ben kettő ilyen film fog készülni és az összes főszereplő aláírta a szerződést. Michael Shanks az IGN oldalnak adott interjúban elárulta, hogy az első forgatása április 15.-én, míg a második június 1.-én fog kezdődni. A történetekről továbbra sincs sok információnk. Az első az Ori szál átmeneti vagy végleges megoldásáról szól majd, míg a másodikban Baál fog visszautazni a múltba, hogy a csillagkaput ellopva átírja a történelmet.
Szomorúságra tehát nincs ok, mivel valószínűleg 2007-ben jön az Atlantisz 4. évad, majd az év végén elindul a Stargate : Worlds játék is. 2008-ban pedig elvileg jön az új SG sorozat is, miközben az SG-1 is kalandozik még majd a kapuhálózat segítségével." -
#2833 megvan miért nem értettem az átmenetet..a 7. évad uccsó két része nincs meg.. gyorsan le is szedem :P -
#2832 okés, köff.. -
#2831 nézd meg a 8.évad 1-2 részét a csatát, és utána kezd az atlantis 1.évad első részével -
#2830 tehát akkor a 8. évad első része után nézzem meg az atlantiszt ?
de a 8. évad első részének a legelején mutatnak olyan részeket, amit én még asszem nem láttam..vmi jeges helyen csata..az akkor most mellikben van, és most akkor melyiket nézzem meg elöbb ? a 8. évadot vagy az atlantiszt ? -
#2829 jah ok-é én kicsit más kép értelmeztem a nyugdij szot !
nah mindegy köszi hogy helyre igazitást ! -
#2828 úgy érti h nyugdíjba ment h sokkal kevesebbet szerepel a sorozatban mivel többet szeretne a családjával lenni :) -
#2827 micsoda én ezt nem értem o"neill nem ment nyugdijba tábornokra emelték a rangját a 8 évadig szerepelt a 8 és a 9 évad közti idöszakban meg áthelyezték ekkor lett új parancsnoka a csk parancsnokságnak azt hogy az ki azt nem tudom
ha nem eröl beszélgetetekk akkor bocs ! -
#2826 Az atlantiszi csata 8/1 után érdemes megnézni az SGA/1 -et. utána meg 99%-ban tökmindegy a sorrend -
#2825 az okés, de a 2 rész között ? mert mintha a 8. évad elején láttam volna olyan jeleneteket, amit az 1től 7ig nem..ezért gondoltam, hogy az Atlantiszban mehetett nyugdíjba.. -
#2824 O'neill "nyugdíjba" ment. -
#2823 1 hüle kérdés..a 7. évad után hogy vannak sorrendben a részek ? mert a 7ben még volt pl O'niel , a 8ban meg már nincs , ahogy elnézem..ha jól sejtem, akkor közbekell iktatnom egy Atlantis,nem ? de a többi Atlantis már párhuzamos, vagy váltogatják 1mást az SG1-gyel ? -
Species #2822 Sziasztok!
Nem tudja valaki hogy mikor adják ki Dvd-én a sorozatot Mo-on. Vagy nem is fogják Tv2 elkezdte elejétöl,de nem igen tudom nézni mivel álandó éjszajkás vagyok. És már csak abban bizom hogy kiadják Dvd-én. -
_Vegeta_ #2821 Tenyleg eleg pletykaszagu ez a D. J. szerepe mint foszereplo. :\ -
#2820 :D
sporthorgászat vonalon pedig O'Neill ezredes és az édesvízi fenekezés esetleg? vagy Carter-Kudlik közös hírműsor "a tudomány és technika világából"... -
_Vegeta_ #2819 Hat mivel nem lesz SG1. :)
Daniel Jackson spinoff? D. J. Kalandjai (Indiana Jones utan szabadon) :D -
#2818 hmhm, érdekes:
újabb spinoff? -
#2817 23:50 Csillagkapu (am. filmsor., 13. rész, 1997) - Tűz és víz , végre emberi időpontban... -
#2816 szisztok
nem tudja valaki véletlenül merre találok "fan" videókat?
azaz, lehet amit keresek nem is fan video hanem egy trailer, mert lehet a 10évad bemutatója vagy az Atlantis -é.
nagyon tetszik a zenéje és maga a klipp is atomkomoly...
ha tudnátok segíteni merrefelé induljak el, merre keressem azt nagyon megköszönném, mert régóta keresem -
#2815 na már kevesebb mint 1 hónap és folytatódik ^^ jipi -
#2814 vajon mikor lesz használható a 9-es ékzár ? -
#2813 Hát addig is kösz....:) -
#2812 ez igaz ha anyira kel valakinek valami torrentröl vagy dc-röl meg lehet szerezni még szar netel is mert én is a stargate 6 évadját 10kb/s mal szedtem igaz hogy kb 200 óra volt mire lejött de lejöt csak idő kérdése volt semi több ! -
#2811 jah, a kisujjadat mutatod és bekapnak bokáig.....
én sem foglalkozom velük...nekem is időbe tellett mig összeszedtem ezeket a dolgokat...és nem is kevésbe....miért más arassa le a gyümölcsét ennek?.... -
#2810 én egyszer ebbe belefutottam :) egy vadidegen györi srác innen forumrol felvett msn-re, aztán néha dumáltunk. 2 honap mulva egyszercsak mondja hogy töltsem már le a lost elsö évadát és küldjem már el dvd-n mert fos nete van, és kifizeti. mondom najo, most az egyszer :) elküldtem, nem kértem semmit érte, most egy dvd 60 ft, meg 200 a posta, mondom vegye ugy meghivtam egy sörre. Két hét mulva már a Lost második évad meg az Atlantisz elsö évad kellett volna. Mondom jolvan, akkor ezt hagyjuk már abba, nincs nekem idöm a postára rohangálni egyfolytában meg töltögetni. Azota nem nagyon irt msn-en :) -
#2809 Király távolról sem vagyok, sőt..:) Nem, csak nem vagyok naív. De lehet hogy csak félreismertem az embereket, és vannak olyanok akik egy idegennek vesznek lemezt, kiírják amit kér, majd elmennek és a kezedbenyomják, ill postára hogy feladják mégha ki is fizeted. Az emberek elfoglaltabbak/lustábbak ennél. Főleg, hogy (feltéve hogy van hozzá neted) némi türelemmel, utánajárással össze lehet szedni innen onnan netről (dc, torrent, morpheus, miegymás).
Mondom lehet bennem a hiba, de nekem eszembe sem jutna ilyet kérni. És nem azért mert nem helyén való, (miért ne lenne az) hanem mert esélyt sem látnék erre. Ha nincs hozzá neted, a helyedben vadásznék egy havert akinek megvan, vagy be tudja szerezni.
Tehát nem offenzív vagyok, cak realista:)
ON -
#2808 Azt hiszem, hogy érthetően leírtam az érdeklődésemet és kérésemet, de értékelem a fanyar humorodat, azért értettem, és hogy a többség nevében is szoltál, hogy te vagy a király: vagyunk? -
#2807 Akkor nem te vagy a főszerkesztő... -
#2806 eltévedtél... nem apronet vagyunk -
#2805 Szeretném megszerezni dvd-n a SG Atlantisz eddig megjelent magyar részeket, de feliratos is érdekelne. Légyszives privizzen rám aki "kölcsön" adja nekem.
Bármilyen megoldás, csere is érdekel.
:)
ÜDV -
#2804 "SG-1 DVD kiadásra szánt filmeket a 11. évad helyett és azokban valószínűleg részt fog venni."
Tehát rendes pl 90 perces?? mint pl a Babylon 5 filmek? -
#2803 még egy ok, h nézzem a 4. Atlantis évadot is :) -
#2802 de. szvsz -
#2801 hát biztos nem olyan, de ez nem jelenti azt, hogy rosszabb, szvsz -
#2800 jah. játékot csinalhatnak belle ezret, de nem olyan lesz mintha a filmet folytatnák... -
_Vegeta_ #2799 En most csak es kizarolag motion picture-re gondoltam. A jatekok az egy mas temakor szerintem. ;)