4251
-
Ez azért nemjó, mer kitujda meddig huzza egy MMO, van rá kereslet vagy nincs, ha nincs akkor szűkítik, és nem foglalkoznak vele, azt majd 1szer csak vége lesz... kár ilyen nagy távlatokban gondolkozni. -
vagy vmi kedvezményes összeget állapítanának meg, ha 1 évre fizetne elő az ember. -
Mindig csaka sírás, meg a nemtetszés. Ezvan és kész. Az MMO-k ha tetszik ha nem igy vannak felépítve, havi, nem pedig játékóra díjasak. Senki sem kötelez rá hogy befizess, amikor érzed, tudod vagy akarsz játszani akkor befizeted és már mehetsz is... ha van 3-4 órád egy nap akkor már megérte, ha nincs akkor nézed a többieket, h milyen jót játszanak:)
Egy 7végén elbulizod azt a 3-4 ezeret, vagy egy 7ten elköltöd, ez egy hónapra nemsok...
-
nem az a drága, hogy havi 4 mozijegy, hanem az, hogy akkor is lejár x időmúlva, ha azalatt az idő alatt csak 5 órám volt játszani... ezért nem wowozok, ha nem 60 nap elérhetőság lenne, hanem mondjuk 60 óra játékidő, akkor most én se lennék itt, uettől félek SG-nél is -
_Vegeta_ #2847 Nem mondom hogy hulyeseg meg micsoda nemtommiocsoda aki kiad xpenzt havonta netes jatekra. Csupan annyit mondtam hogy en nemertem nemtudom felfogni miert eri ez meg neki. :)
Enis voltam netjatekfuggo inkabb a jk2 volt nallam fuggosegnek nevezheto, de az ingyér volt. :D -
bár én sem játszom semmi havidíjas játékkal (igaz másmilyennel is ritkán), szerintem abszolút érthető: mondjuk 3 mozijegy, vagy havi egy drágább könyv - egy berúgás (kinek mi :D) ára, és a szórakoztatott órák száma azért több :) -
az istenes lenne, ha nem lenne havidíja..vagy mondjuk csak 1k körül.. -
hát..közel sem tökéletes a wow sem..jónak jó, hangulatosnak hangulatos, de nem tökéletes..amúgy sajna sztem én sem fogok tudni kiadni rá havi 3-4k -t, hacsak nem találok a megjelenésig valami zsíros állást.. -
andris7 #2843 ha jól emlékszem csak egyszer vettem meg a CSS-t és gondolom a wow szervert ugyanúgy bérelni kell, mint a css-t felügyelni, adminolni, karbantartani. remélem csak egyszerfizetős gémmel állunk szemben! -
na ezt én sem.... -
Úgy hogy nincs más válsztás, a gém meg tökéletes:D ( wow ) valamit valamiért... ha neten csézel, codozol vagy valamit csinálsz, ahhoz is kell szerver és az is pénz, ha sajátot akarsz... és kb ennyiben vannak azok is szvsz... -
_Vegeta_ #2840 Sosem ertettem hogy kepes valaki havonta kiadni xpenzt csak hogy jaccon valami netes jatekkal. :D -
ennyit -
:( Hát, ha WOW-ra nem adok ki, akkor erre se fogok... -
3-4 ezerrel számolj. -
az MMO-ról tudni vmit ,hogy kb. mennyibe fog kerülni / hó ? -
Jó hírek, el leszünk látva SG-vel rendesen:) -
Ha valaki nem olvasgatna csk.hu-t:
"Korábban olyan hírekről hallottunk, miszert Brad Wright és Robert C. Cooper a két SG-1 film forgatókönyve mellett már egy új Stargate sorozat kidolgozásával foglalkozik.
A GW megerõsítette, hogy ez valóban így van, mert az Atlantiszt megálmodó két producer már a franchise bõvítését tervezik. Az új sorozatról egyenlõre semmi konkrétat nem tudunk, habár a korábbi pletykák még egy ûrhajón játszódó sorozatról szóltak. Ez a csillagkapuk használata miatt eléggé valószínûtlennek tûnik. Mivel az elõkészítõ fázis (pl. forgatókönyvek írása, szereplõválogatás és a díszletépítés) elég hosszadalmas, így valószínûleg csak 2008-ban lesz majd a premier. A két producer az átgondolt koncepció létrehozása miatt egy éves alkotói szabadságra megy 2007-ben és az Atlantisz 4. évad irányítását Paul Mullie-nak és Joseph Mallozzi-nak adják át.
2007-ben tehát az Atlantisz 4. évad mellett a 2 új SG-1 DVD kiadásra szánt film jön. Ezek közül a második már könnyen lehet, hogy az új SG sorozat bevezetõje is lesz egyben. Ráadásul 2007 végén elvileg a boltokba kerül a Stargate : Worlds nevű MMORPG, azaz interneten játszható fizetős szerepjáték is, amely az alkotók tervei szerint nagyon szoros kapcsolatban fog állni a sorozatok világával és kölcsönösen hatnak majd egymásra.
Az MGM hivatalosan is megerősítette, ami már eddig is valószínűnek látszott, hogy nem tervezi 11. évad elkészítését, ezáltal a rajongói kampányok értelmüket vesztették. A jó hír viszont az, hogy évente terveznek legalább egy DVD kiadásra szánt SG-1 filmet összehozni. SPOILER következik!
Korábban beszámoltunk róla, hogy 2007-ben kettő ilyen film fog készülni és az összes főszereplő aláírta a szerződést. Michael Shanks az IGN oldalnak adott interjúban elárulta, hogy az első forgatása április 15.-én, míg a második június 1.-én fog kezdődni. A történetekről továbbra sincs sok információnk. Az első az Ori szál átmeneti vagy végleges megoldásáról szól majd, míg a másodikban Baál fog visszautazni a múltba, hogy a csillagkaput ellopva átírja a történelmet.
Szomorúságra tehát nincs ok, mivel valószínűleg 2007-ben jön az Atlantisz 4. évad, majd az év végén elindul a Stargate : Worlds játék is. 2008-ban pedig elvileg jön az új SG sorozat is, miközben az SG-1 is kalandozik még majd a kapuhálózat segítségével." -
megvan miért nem értettem az átmenetet..a 7. évad uccsó két része nincs meg.. gyorsan le is szedem :P -
okés, köff.. -
nézd meg a 8.évad 1-2 részét a csatát, és utána kezd az atlantis 1.évad első részével -
tehát akkor a 8. évad első része után nézzem meg az atlantiszt ?
de a 8. évad első részének a legelején mutatnak olyan részeket, amit én még asszem nem láttam..vmi jeges helyen csata..az akkor most mellikben van, és most akkor melyiket nézzem meg elöbb ? a 8. évadot vagy az atlantiszt ? -
jah ok-é én kicsit más kép értelmeztem a nyugdij szot !
nah mindegy köszi hogy helyre igazitást ! -
úgy érti h nyugdíjba ment h sokkal kevesebbet szerepel a sorozatban mivel többet szeretne a családjával lenni :) -
micsoda én ezt nem értem o"neill nem ment nyugdijba tábornokra emelték a rangját a 8 évadig szerepelt a 8 és a 9 évad közti idöszakban meg áthelyezték ekkor lett új parancsnoka a csk parancsnokságnak azt hogy az ki azt nem tudom
ha nem eröl beszélgetetekk akkor bocs ! -
Az atlantiszi csata 8/1 után érdemes megnézni az SGA/1 -et. utána meg 99%-ban tökmindegy a sorrend -
az okés, de a 2 rész között ? mert mintha a 8. évad elején láttam volna olyan jeleneteket, amit az 1től 7ig nem..ezért gondoltam, hogy az Atlantiszban mehetett nyugdíjba.. -
O'neill "nyugdíjba" ment. -
1 hüle kérdés..a 7. évad után hogy vannak sorrendben a részek ? mert a 7ben még volt pl O'niel , a 8ban meg már nincs , ahogy elnézem..ha jól sejtem, akkor közbekell iktatnom egy Atlantis,nem ? de a többi Atlantis már párhuzamos, vagy váltogatják 1mást az SG1-gyel ? -
Species #2822 Sziasztok!
Nem tudja valaki hogy mikor adják ki Dvd-én a sorozatot Mo-on. Vagy nem is fogják Tv2 elkezdte elejétöl,de nem igen tudom nézni mivel álandó éjszajkás vagyok. És már csak abban bizom hogy kiadják Dvd-én. -
_Vegeta_ #2821 Tenyleg eleg pletykaszagu ez a D. J. szerepe mint foszereplo. :\ -
:D
sporthorgászat vonalon pedig O'Neill ezredes és az édesvízi fenekezés esetleg? vagy Carter-Kudlik közös hírműsor "a tudomány és technika világából"... -
_Vegeta_ #2819 Hat mivel nem lesz SG1. :)
Daniel Jackson spinoff? D. J. Kalandjai (Indiana Jones utan szabadon) :D -
hmhm, érdekes:
újabb spinoff? -
23:50 Csillagkapu (am. filmsor., 13. rész, 1997) - Tűz és víz , végre emberi időpontban... -
szisztok
nem tudja valaki véletlenül merre találok "fan" videókat?
azaz, lehet amit keresek nem is fan video hanem egy trailer, mert lehet a 10évad bemutatója vagy az Atlantis -é.
nagyon tetszik a zenéje és maga a klipp is atomkomoly...
ha tudnátok segíteni merrefelé induljak el, merre keressem azt nagyon megköszönném, mert régóta keresem -
na már kevesebb mint 1 hónap és folytatódik ^^ jipi -
vajon mikor lesz használható a 9-es ékzár ? -
Hát addig is kösz....:) -
ez igaz ha anyira kel valakinek valami torrentröl vagy dc-röl meg lehet szerezni még szar netel is mert én is a stargate 6 évadját 10kb/s mal szedtem igaz hogy kb 200 óra volt mire lejött de lejöt csak idő kérdése volt semi több !