StarGate (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
viszont fantasyt meg horrort izgulhattál rajta... amúgy nem vitatkozom csak az érv megcáfolhatatlansága tetszett (ha férfi jön ki a nõi vécé ajtaján, akkor biztos nõ)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Igazad van a két csatorna ugyanolyan.
Hiszen a SciFi-Channelen izgultam végig az Isaurát is.
kicsit a net.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
ha az MTV-n látsz egy akciófilmet, az meg közszolgálati lesz, ugye? <#vigyor2>#vigyor2>
Megmondanád most mi bajod van? (#2478-cal)
Ja, melyik csatornán is adták a BSG-t? 😛
#2478: Inkabb te ne mondj hulyesegeket. 😉
#2479: A BSG annyira scifi amennyire en most itt forumozok. Nezz utanna mit jelent a scifi mufaj.
#2482: Meg ne haragudj de fingod sincs a temahoz inkabb muvelodj meg kicsit a temaban. A starwars egyebkent egy keverek en nemszoktam scifik kozott emlegetni.
Egyebkent az urszekerek amit mondtal az a star trek az egyik legigenyesebb scifi a b5ttel egyetemben.
reális valós tudománnyal foglalkozó sci-fi ket szeretem általában mint a Csilagkapu vagy a Farscape.. stb.
Nos itt latszik hogy mennyire nem vagy kepben. Mind ketto sorozat a scifi kategoria alja. 😊
#2486: Inkabb nezz vegig egy trek sorozatot.
Mas:
Szerintem inkabb meg varjatok egy hivatalos hirre es utanna sajnalkozzatok. 😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Attól, hogy nem tudunk vmit, még nem kellene a dolgot az ufókra kenni 😊 Féregjáratra van magyarázat, mivel azonban a körülmények ott nem igazán ideálisak az ember számára, így a sima átkelés biztos nem valósulhatna meg. Az sg-ben is darabokra szedik a belépõket, mint a star trekes trnaszporterben és anyagáramként mennek át, majd újra összerekják õket. Na ez azért érdekes etikai kérdéseket vet fel, ki mondaná meg ugyanis, hogy az újra összerakott emberek ugyanazok-e, mint akik beléptek? Nem haltak meg akkor? Meg hát az összes létezõ vallást cáfolja, mivel lélekrõl, meg hasonlókról szó sem lehet, ha mûködik az újra összerekás 😊 Arról nem is beszélve, hogy végtelen kis idõ alatt kellene "fényképet" készíteni az eredeti állapotról, mert az agy folyamatosan változik. Na meg ott vannak a minden 2. részben megtalálható extra dimenziók. Tény, hogy a húrelméletnek van egy ilyen eleme, de ezek nem olyan dimenziók, mint amiben mi élünk, hanem nanométeres nagyságúak. A marsi baktériumokról nem tudom hol hallottál, egyelõre csak egy igen vitatott nyomot találtak egy marsról származó meteoritban (ami lehet földi szennyezõdés is), a marson pedig csak vízre utaló nyomokat találtak.
Egyébként meg szerintem SGA nincs SG-1 nélkül. Emberek most milyen lenne az hogy megy haza a Daedalus a már nemlétezõ SGC-be... vagy milyen lenne az hogy jelentenének az SGC-nek ami már nem is mûködik aktívan... Nem értem én ezt...
Sic vis pacem para bellum
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Szimbióták, Ál-istenek, Jaffa-k, Orik, stb.....hm....télleg minden nap ilyen csávókkal futok össze az utcán 😄
[merlinw.org]
én csak az igényes (tudom h a BSG elég igényes) és a reális valós tudománnyal foglalkozó sci-fi ket szeretem általában mint a Csilagkapu vagy a Farscape.. stb.
Egy igazi sci-fi fan nem mond ilyen hülyeségeket.
A tizenéves kölykök szokása belekötni mind a SG-1 mind a BSG részeibe.
(Mellesleg a legutóbbi részben is szerepelt RDA)
szerintem sincs már sok köze az eredeti RDA-féle sorozathoz, de nekem pl tetszett hogy egyre kevésbé veszi magát komolyan a sorozat.. több poén, jó kis popcorn-movie.. de ezek szerint a széles közönségnek nem jött be.
Számomra a sorozat azzal, hogy RDA kilépett és a Goauld-ok meghalt, meghalt. Lényegében ott is lett vége. Onnantól barmolták az egészet! Túlcifrázták és olyan mitológiai alapokra épitkeztek amire nem lett volna szabad (sztem).
Elhiszem, hogy még így is sok fan-ja volt a sorozatnak, de sztem várható volt a kaszálás!
Tehát akkor Mitchell-nek volt a meglepi. Így o.k.
De mi volt az a party amire készültek?
(És még Walther is velük ment 😊
meg elõtte a fevezetés:
"Csak egy aprócska jótanács, ha lopni akar, olyanból lopjon, ami kevésbé ismert."
Jól beszóltak nekik. Meg azt jól vettem le, hogy kicsit beszóltak Richard Dean Anderson-nak is? (Nem csak arra gondolok, hogy: "a nyolcadik évadban már csak telefonálgatott.")😄
A legjobb utalás a Csillagközi Szökevények (Farscape) volt<#taps>#taps><#taps>#taps><#nyes>#nyes>, mert ugyebár 2 színész is játsztott benne a mostani csapatból.
Csak gratulálni tudok ehhez a részhez nagyon tetszett<#taps>#taps><#taps>#taps>
És felvetõdik a kérdés: Mi van ha tényleg létezik a csillagkapu? Az egész sorozat pedig csak egy álca.
az eddigi 10. széria legszórakoztatóbb része volt SZVSZ. önirónia rulez (film lesz-e vagy sorozat, mi legyen a színészekkel stb)
[merlinw.org]
[merlinw.org]