4238
  • tnm #2838
    :( Hát, ha WOW-ra nem adok ki, akkor erre se fogok...
  • Istencsászár
    3-4 ezerrel számolj.
  • Shiwo
    az MMO-ról tudni vmit ,hogy kb. mennyibe fog kerülni / hó ?
  • Istencsászár
    Jó hírek, el leszünk látva SG-vel rendesen:)
  • MerlinW
    Ha valaki nem olvasgatna csk.hu-t:

"Korábban olyan hírekről hallottunk, miszert Brad Wright és Robert C. Cooper a két SG-1 film forgatókönyve mellett már egy új Stargate sorozat kidolgozásával foglalkozik.

A GW megerõsítette, hogy ez valóban így van, mert az Atlantiszt megálmodó két producer már a franchise bõvítését tervezik. Az új sorozatról egyenlõre semmi konkrétat nem tudunk, habár a korábbi pletykák még egy ûrhajón játszódó sorozatról szóltak. Ez a csillagkapuk használata miatt eléggé valószínûtlennek tûnik. Mivel az elõkészítõ fázis (pl. forgatókönyvek írása, szereplõválogatás és a díszletépítés) elég hosszadalmas, így valószínûleg csak 2008-ban lesz majd a premier. A két producer az átgondolt koncepció létrehozása miatt egy éves alkotói szabadságra megy 2007-ben és az Atlantisz 4. évad irányítását Paul Mullie-nak és Joseph Mallozzi-nak adják át.

2007-ben tehát az Atlantisz 4. évad mellett a 2 új SG-1 DVD kiadásra szánt film jön. Ezek közül a második már könnyen lehet, hogy az új SG sorozat bevezetõje is lesz egyben. Ráadásul 2007 végén elvileg a boltokba kerül a Stargate : Worlds nevű MMORPG, azaz interneten játszható fizetős szerepjáték is, amely az alkotók tervei szerint nagyon szoros kapcsolatban fog állni a sorozatok világával és kölcsönösen hatnak majd egymásra.

Az MGM hivatalosan is megerősítette, ami már eddig is valószínűnek látszott, hogy nem tervezi 11. évad elkészítését, ezáltal a rajongói kampányok értelmüket vesztették. A jó hír viszont az, hogy évente terveznek legalább egy DVD kiadásra szánt SG-1 filmet összehozni. SPOILER következik!

Korábban beszámoltunk róla, hogy 2007-ben kettő ilyen film fog készülni és az összes főszereplő aláírta a szerződést. Michael Shanks az IGN oldalnak adott interjúban elárulta, hogy az első forgatása április 15.-én, míg a második június 1.-én fog kezdődni. A történetekről továbbra sincs sok információnk. Az első az Ori szál átmeneti vagy végleges megoldásáról szól majd, míg a másodikban Baál fog visszautazni a múltba, hogy a csillagkaput ellopva átírja a történelmet.

Szomorúságra tehát nincs ok, mivel valószínűleg 2007-ben jön az Atlantisz 4. évad, majd az év végén elindul a Stargate : Worlds játék is. 2008-ban pedig elvileg jön az új SG sorozat is, miközben az SG-1 is kalandozik még majd a kapuhálózat segítségével."
  • Shiwo
    megvan miért nem értettem az átmenetet..a 7. évad uccsó két része nincs meg.. gyorsan le is szedem :P
  • Shiwo
    okés, köff..
  • öregharcsa
    nézd meg a 8.évad 1-2 részét a csatát, és utána kezd az atlantis 1.évad első részével
  • Shiwo
    tehát akkor a 8. évad első része után nézzem meg az atlantiszt ?

de a 8. évad első részének a legelején mutatnak olyan részeket, amit én még asszem nem láttam..vmi jeges helyen csata..az akkor most mellikben van, és most akkor melyiket nézzem meg elöbb ? a 8. évadot vagy az atlantiszt ?
  • Kövesdi A
    jah ok-é én kicsit más kép értelmeztem a nyugdij szot !
    nah mindegy köszi hogy helyre igazitást !
  • 5w0rdf15h
    úgy érti h nyugdíjba ment h sokkal kevesebbet szerepel a sorozatban mivel többet szeretne a családjával lenni :)
  • Kövesdi A
    micsoda én ezt nem értem o"neill nem ment nyugdijba tábornokra emelték a rangját a 8 évadig szerepelt a 8 és a 9 évad közti idöszakban meg áthelyezték ekkor lett új parancsnoka a csk parancsnokságnak azt hogy az ki azt nem tudom

ha nem eröl beszélgetetekk akkor bocs !
  • MerlinW
    Az atlantiszi csata 8/1 után érdemes megnézni az SGA/1 -et. utána meg 99%-ban tökmindegy a sorrend
  • Shiwo
    az okés, de a 2 rész között ? mert mintha a 8. évad elején láttam volna olyan jeleneteket, amit az 1től 7ig nem..ezért gondoltam, hogy az Atlantiszban mehetett nyugdíjba..
  • Serpa
    O'neill "nyugdíjba" ment.
  • Shiwo
    1 hüle kérdés..a 7. évad után hogy vannak sorrendben a részek ? mert a 7ben még volt pl O'niel , a 8ban meg már nincs , ahogy elnézem..ha jól sejtem, akkor közbekell iktatnom egy Atlantis,nem ? de a többi Atlantis már párhuzamos, vagy váltogatják 1mást az SG1-gyel ?
  • Species
    Sziasztok!

Nem tudja valaki hogy mikor adják ki Dvd-én a sorozatot Mo-on. Vagy nem is fogják Tv2 elkezdte elejétöl,de nem igen tudom nézni mivel álandó éjszajkás vagyok. És már csak abban bizom hogy kiadják Dvd-én.
  • _Vegeta_
    Tenyleg eleg pletykaszagu ez a D. J. szerepe mint foszereplo. :\
  • Lacee
    :D

sporthorgászat vonalon pedig O'Neill ezredes és az édesvízi fenekezés esetleg? vagy Carter-Kudlik közös hírműsor "a tudomány és technika világából"...
  • _Vegeta_
    Hat mivel nem lesz SG1. :)

Daniel Jackson spinoff? D. J. Kalandjai (Indiana Jones utan szabadon) :D
  • Lacee
    hmhm, érdekes:
    újabb spinoff?
  • Istencsászár
    23:50 Csillagkapu (am. filmsor., 13. rész, 1997) - Tűz és víz , végre emberi időpontban...
  • Hyder
    szisztok

nem tudja valaki véletlenül merre találok "fan" videókat?

azaz, lehet amit keresek nem is fan video hanem egy trailer, mert lehet a 10évad bemutatója vagy az Atlantis -é.

nagyon tetszik a zenéje és maga a klipp is atomkomoly...

ha tudnátok segíteni merrefelé induljak el, merre keressem azt nagyon megköszönném, mert régóta keresem
  • BlackShadow
    na már kevesebb mint 1 hónap és folytatódik ^^ jipi
  • Kövesdi A
    vajon mikor lesz használható a 9-es ékzár ?
  • macgyver8
    Hát addig is kösz....:)
  • Kövesdi A
    ez igaz ha anyira kel valakinek valami torrentröl vagy dc-röl meg lehet szerezni még szar netel is mert én is a stargate 6 évadját 10kb/s mal szedtem igaz hogy kb 200 óra volt mire lejött de lejöt csak idő kérdése volt semi több !
  • öregharcsa
    jah, a kisujjadat mutatod és bekapnak bokáig.....
    én sem foglalkozom velük...nekem is időbe tellett mig összeszedtem ezeket a dolgokat...és nem is kevésbe....miért más arassa le a gyümölcsét ennek?....
  • wander01
    én egyszer ebbe belefutottam :) egy vadidegen györi srác innen forumrol felvett msn-re, aztán néha dumáltunk. 2 honap mulva egyszercsak mondja hogy töltsem már le a lost elsö évadát és küldjem már el dvd-n mert fos nete van, és kifizeti. mondom najo, most az egyszer :) elküldtem, nem kértem semmit érte, most egy dvd 60 ft, meg 200 a posta, mondom vegye ugy meghivtam egy sörre. Két hét mulva már a Lost második évad meg az Atlantisz elsö évad kellett volna. Mondom jolvan, akkor ezt hagyjuk már abba, nincs nekem idöm a postára rohangálni egyfolytában meg töltögetni. Azota nem nagyon irt msn-en :)
  • MerlinW
    Király távolról sem vagyok, sőt..:) Nem, csak nem vagyok naív. De lehet hogy csak félreismertem az embereket, és vannak olyanok akik egy idegennek vesznek lemezt, kiírják amit kér, majd elmennek és a kezedbenyomják, ill postára hogy feladják mégha ki is fizeted. Az emberek elfoglaltabbak/lustábbak ennél. Főleg, hogy (feltéve hogy van hozzá neted) némi türelemmel, utánajárással össze lehet szedni innen onnan netről (dc, torrent, morpheus, miegymás).

Mondom lehet bennem a hiba, de nekem eszembe sem jutna ilyet kérni. És nem azért mert nem helyén való, (miért ne lenne az) hanem mert esélyt sem látnék erre. Ha nincs hozzá neted, a helyedben vadásznék egy havert akinek megvan, vagy be tudja szerezni.

Tehát nem offenzív vagyok, cak realista:)

ON
  • macgyver8
    Azt hiszem, hogy érthetően leírtam az érdeklődésemet és kérésemet, de értékelem a fanyar humorodat, azért értettem, és hogy a többség nevében is szoltál, hogy te vagy a király: vagyunk?
  • macgyver8
    Akkor nem te vagy a főszerkesztő...
  • MerlinW
    eltévedtél... nem apronet vagyunk
  • macgyver8
    Szeretném megszerezni dvd-n a SG Atlantisz eddig megjelent magyar részeket, de feliratos is érdekelne. Légyszives privizzen rám aki "kölcsön" adja nekem.
    Bármilyen megoldás, csere is érdekel.
    :)
    ÜDV
  • Istencsászár
    "SG-1 DVD kiadásra szánt filmeket a 11. évad helyett és azokban valószínűleg részt fog venni."

Tehát rendes pl 90 perces?? mint pl a Babylon 5 filmek?
  • Serpa
    még egy ok, h nézzem a 4. Atlantis évadot is :)
  • YakooZa
    de. szvsz
  • tnm #2801
    hát biztos nem olyan, de ez nem jelenti azt, hogy rosszabb, szvsz
  • YakooZa
    jah. játékot csinalhatnak belle ezret, de nem olyan lesz mintha a filmet folytatnák...
  • _Vegeta_
    En most csak es kizarolag motion picture-re gondoltam. A jatekok az egy mas temakor szerintem. ;)