4251
-
10x12. rész ma lesz angliában? -
van felirat, meg is tudtam nézni végre :D nagy rész volt! :) -
Gregie11 #2889 remélem nemsokára lesz felirat, azt lesz egy mozis estém :D -
cicmax írta hogy csak ma lesz....remélhetőleg..valami tanulásra fogta :)
néha látogassatok el ide itt a legfissebb az info:na ide -
van Proper :P
na itt vmi nem stimmel .. 2 nap eltelt és még angol felirat sincs?? -
vagyunk egy páran,akike ezt a Ba'al gyereket már a kezdetek óta szeretjük
-
és az benne a legjobb, hogy akármi is lesz, mindig van egy másik...:D -
Egyre jobban kezdem megkedvelni ezt a Ba'al gyereket
-
hejj de szemét egy vége volt ennek a résznek is :)
mikor is jön a következő adag? -
Stargate.SG1.S10E11.HDTV.XviD-hV -
Húúú ez de jó rész volt!!!Én szerencsére tudok annyira angolul hogy nem volt szükséges hozzá felirat:)1 hét múlva lesz következő rész,ugye? -
hát Cicmax ma töltötte fel Atlantishoz a magyar feliratot így sztem holnap már biztos lesz legalább angol :) -
érdekes h már 1 napja megvan és még angol felirat sincs :( legalábbis google bácsi nem talál -
Seten #2878
Majd itt keresgélj:
http://cicmax.atw.hu/
Ő szokott lenni a leggyorsabb. (Meg a legjobb)
-
Jogos, kicsit figyelmetlen voltam. Nem birom mar kovetni, hogy mit hol mikor mutatnak be, olvasni meg luxus :) -
naggyon nagy rész :D eszméletlen jo a sztori, alig várom hogy wtf lesz a következőben. csk1 
ORI
-
hát sajnos angol felirat nélkül még nem megy nekem :D túl gyorsan és néha halkan beszélnek.. mire kibogózom már elhangzott 1 új mondat ^^
ha vki tud vmit felirat ügyben.. megköszönném (egyelőre nemtaláltam még sehol) -
nektek lejött már? 250 mega letöltés után lement 1,5 kb/s sebességre... -
_Vegeta_ #2873 Nem 4:3as hanem szelesvasznu. es hdtv nemlesz egyelore. :( -
hdtv nem lesz /mer ugye ez gondolom 4:3 arányú, mivel pdtv/? -
ó je.. már kocog lefele a gépemre :) feliratot még nem találtam (angol) de remélem lassan kidobja vki :) ha meg nem akkor megeröltetem magam és jobban figyelek :D -
nem fake :D igazi már Bn is fenn van ^^ -
andris7 #2869 a banerba angliai bemutató van, azaz nincs időeltérés, csak 1 óra -
Elvileg ma van a bemutatoja, de ahhoz viszont meg korán van. szerintem fake. -
andris7 #2867 már nem igazán vagyok képbe mikor lesz a bemutató, ezlehetséges hogy igazi? -
_Vegeta_ #2866 Szerintem a vacak SG mozit nem erdemes folytatni. :P
Amugy evente 1-2 SG1 DVDre szant film lesz. Ezt rebesgetik. Meglatjuk. -
elsz belle valami; meg nem is. XD
csak kicsit kell visszaolvasni és van szó róla, hogy végeredényben lesz egy SG trilógia, de a második két film nem a nagy film folytatása lesz, hanem inkább, a sorozat lezárása, de leginkább két különálló film. -
hát az nagyon jó hogy ennyire bővül az SG univerzum, csak azt remélem hogy a TV2 miután leadta a 10 évadot a CSK-1 ből, folytassa az Atlantiszt, legalább olyan lelkesedéssel mint az SG-1 et adták,
ha ez megvan márcsak annyi kell hogy az uj sorozatot is adja majd, habár ezt 2010 re tenném:( (remélem nemsokára lesz szélessávu netem azt szarhatok a TV2 őre)... nade el vagyunk látva minimum 10 évre előre SG vel!
A játékot meg jáccanám, mert biztos eszméletlen lehet mászkálni a a csk univerzumban, utálom afejlődős gameket de ebben szivesen fejlődnék Jaffa ból rendszerúrnak:) szerintem nagyon kiraly lesz a játék, lehet h fogom jaccani majd, sokba van de mégiscsak CSK...
amugy a MOZIFILM trilógiára bővítésével mi van? elsz belle valami? -
tényleg 9.e:\ ami azt jelenti, h 10.én hajnalba már fennlesz. csak ide is a bannerbe 3.a volt kiirva:\ -
:( -
Bocsi, banner módosítva. -
valóban, itt is írják
-
En Januar 9rol tudok, de ne nekem legyen igazam :) -
-
juhu :) és akkor holnaptól minden csütörtökön várhatom az új epizódot? v h volt ez? /szünetben néztem meg a 10. évad eddigi részeit/ -
Seten #2856
Gondolom holnap már érdemes szétnézni a torrenteken.
-
mikor lesz a mi időnk szerint? -
ma van a bemutató, jejejejejejeje -
hi van külön a játéknak is külön topik szerintem ez a dolgok inkáb oda valok lennének -
pont ezt mondtam, hogy érdekelne a játék, de nincs napi 3-4 órám.. valamikor 1 sincs. havi 20-25 óráért meg 4000 ft, egy olyan játékban, ahol még fejlődni se tok ennyi idő alatt rendesen, sok.