4238
-
Seten #2878
Majd itt keresgélj:
http://cicmax.atw.hu/
Ő szokott lenni a leggyorsabb. (Meg a legjobb)
-
#2877 Jogos, kicsit figyelmetlen voltam. Nem birom mar kovetni, hogy mit hol mikor mutatnak be, olvasni meg luxus :) -
#2876 naggyon nagy rész :D eszméletlen jo a sztori, alig várom hogy wtf lesz a következőben. csk1 ORI -
#2875 hát sajnos angol felirat nélkül még nem megy nekem :D túl gyorsan és néha halkan beszélnek.. mire kibogózom már elhangzott 1 új mondat ^^
ha vki tud vmit felirat ügyben.. megköszönném (egyelőre nemtaláltam még sehol) -
#2874 nektek lejött már? 250 mega letöltés után lement 1,5 kb/s sebességre... -
_Vegeta_ #2873 Nem 4:3as hanem szelesvasznu. es hdtv nemlesz egyelore. :( -
#2872 hdtv nem lesz /mer ugye ez gondolom 4:3 arányú, mivel pdtv/? -
#2871 ó je.. már kocog lefele a gépemre :) feliratot még nem találtam (angol) de remélem lassan kidobja vki :) ha meg nem akkor megeröltetem magam és jobban figyelek :D -
#2870 nem fake :D igazi már Bn is fenn van ^^ -
andris7 #2869 a banerba angliai bemutató van, azaz nincs időeltérés, csak 1 óra -
#2868 Elvileg ma van a bemutatoja, de ahhoz viszont meg korán van. szerintem fake. -
andris7 #2867 már nem igazán vagyok képbe mikor lesz a bemutató, ezlehetséges hogy igazi? -
_Vegeta_ #2866 Szerintem a vacak SG mozit nem erdemes folytatni. :P
Amugy evente 1-2 SG1 DVDre szant film lesz. Ezt rebesgetik. Meglatjuk. -
#2865 elsz belle valami; meg nem is. XD
csak kicsit kell visszaolvasni és van szó róla, hogy végeredényben lesz egy SG trilógia, de a második két film nem a nagy film folytatása lesz, hanem inkább, a sorozat lezárása, de leginkább két különálló film. -
#2864 hát az nagyon jó hogy ennyire bővül az SG univerzum, csak azt remélem hogy a TV2 miután leadta a 10 évadot a CSK-1 ből, folytassa az Atlantiszt, legalább olyan lelkesedéssel mint az SG-1 et adták,
ha ez megvan márcsak annyi kell hogy az uj sorozatot is adja majd, habár ezt 2010 re tenném:( (remélem nemsokára lesz szélessávu netem azt szarhatok a TV2 őre)... nade el vagyunk látva minimum 10 évre előre SG vel!
A játékot meg jáccanám, mert biztos eszméletlen lehet mászkálni a a csk univerzumban, utálom afejlődős gameket de ebben szivesen fejlődnék Jaffa ból rendszerúrnak:) szerintem nagyon kiraly lesz a játék, lehet h fogom jaccani majd, sokba van de mégiscsak CSK...
amugy a MOZIFILM trilógiára bővítésével mi van? elsz belle valami? -
#2863 tényleg 9.e:\ ami azt jelenti, h 10.én hajnalba már fennlesz. csak ide is a bannerbe 3.a volt kiirva:\ -
#2862 :( -
#2861 Bocsi, banner módosítva. -
#2860 valóban, itt is írják -
#2859 En Januar 9rol tudok, de ne nekem legyen igazam :) -
#2858 -
#2857 juhu :) és akkor holnaptól minden csütörtökön várhatom az új epizódot? v h volt ez? /szünetben néztem meg a 10. évad eddigi részeit/ -
Seten #2856
Gondolom holnap már érdemes szétnézni a torrenteken.
-
#2855 mikor lesz a mi időnk szerint? -
#2854 ma van a bemutató, jejejejejejeje -
#2853 hi van külön a játéknak is külön topik szerintem ez a dolgok inkáb oda valok lennének -
#2852 pont ezt mondtam, hogy érdekelne a játék, de nincs napi 3-4 órám.. valamikor 1 sincs. havi 20-25 óráért meg 4000 ft, egy olyan játékban, ahol még fejlődni se tok ennyi idő alatt rendesen, sok. -
#2851 Ez azért nemjó, mer kitujda meddig huzza egy MMO, van rá kereslet vagy nincs, ha nincs akkor szűkítik, és nem foglalkoznak vele, azt majd 1szer csak vége lesz... kár ilyen nagy távlatokban gondolkozni. -
#2850 vagy vmi kedvezményes összeget állapítanának meg, ha 1 évre fizetne elő az ember. -
#2849 Mindig csaka sírás, meg a nemtetszés. Ezvan és kész. Az MMO-k ha tetszik ha nem igy vannak felépítve, havi, nem pedig játékóra díjasak. Senki sem kötelez rá hogy befizess, amikor érzed, tudod vagy akarsz játszani akkor befizeted és már mehetsz is... ha van 3-4 órád egy nap akkor már megérte, ha nincs akkor nézed a többieket, h milyen jót játszanak:)
Egy 7végén elbulizod azt a 3-4 ezeret, vagy egy 7ten elköltöd, ez egy hónapra nemsok...
-
#2848 nem az a drága, hogy havi 4 mozijegy, hanem az, hogy akkor is lejár x időmúlva, ha azalatt az idő alatt csak 5 órám volt játszani... ezért nem wowozok, ha nem 60 nap elérhetőság lenne, hanem mondjuk 60 óra játékidő, akkor most én se lennék itt, uettől félek SG-nél is -
_Vegeta_ #2847 Nem mondom hogy hulyeseg meg micsoda nemtommiocsoda aki kiad xpenzt havonta netes jatekra. Csupan annyit mondtam hogy en nemertem nemtudom felfogni miert eri ez meg neki. :)
Enis voltam netjatekfuggo inkabb a jk2 volt nallam fuggosegnek nevezheto, de az ingyér volt. :D -
#2846 bár én sem játszom semmi havidíjas játékkal (igaz másmilyennel is ritkán), szerintem abszolút érthető: mondjuk 3 mozijegy, vagy havi egy drágább könyv - egy berúgás (kinek mi :D) ára, és a szórakoztatott órák száma azért több :) -
#2845 az istenes lenne, ha nem lenne havidíja..vagy mondjuk csak 1k körül.. -
#2844 hát..közel sem tökéletes a wow sem..jónak jó, hangulatosnak hangulatos, de nem tökéletes..amúgy sajna sztem én sem fogok tudni kiadni rá havi 3-4k -t, hacsak nem találok a megjelenésig valami zsíros állást.. -
andris7 #2843 ha jól emlékszem csak egyszer vettem meg a CSS-t és gondolom a wow szervert ugyanúgy bérelni kell, mint a css-t felügyelni, adminolni, karbantartani. remélem csak egyszerfizetős gémmel állunk szemben! -
#2842 na ezt én sem.... -
#2841 Úgy hogy nincs más válsztás, a gém meg tökéletes:D ( wow ) valamit valamiért... ha neten csézel, codozol vagy valamit csinálsz, ahhoz is kell szerver és az is pénz, ha sajátot akarsz... és kb ennyiben vannak azok is szvsz... -
_Vegeta_ #2840 Sosem ertettem hogy kepes valaki havonta kiadni xpenzt csak hogy jaccon valami netes jatekkal. :D -
#2839 ennyit