StarGate (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
öregharcsa: En erre nem fogadnek. Attol hogy nemlesz uj sg1 evad nem kell lezarniuk a sztorit hiszen ott az atlantis még. Konnyen elkepzelhetonek tartom hogy beraknak nehany "sg1" reszt az atlantisba. (Mellekszereplok lesznek az sg1 foszereploi es kesz) Vagy egyszeruen ugy intezik a sztorit hogy az ori atlantist fenyegeti meg a vréteket is azt csokolom. Persze nagyon eloreszaladtunk, meg nem lehet tudni milesz ha vegelesz, de nemhinnem hogy lezarnak az ori dolgot.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
átrakják a hadszinteret a Pegasus galaxisba...na ott még van pár ellenfél..
http://pspfilez.extra.hu/
Tegnap olvasgattam még a forumot, láttam h nem lesz több évad. Alig tudom elhinni😞( Vajon az Atlantis kihúzza 10 évadig?😊
Bár úgy látszik meg kell szoknom h minden jónak vége van egyszer😞 szerettem a dragonball-t is pl...😊(bár azt megnéztem tavaly)
Á, csak nincs humorérzéke. 😊
fákk
Szerintem az atlantisba erosen sok sg1 foszereplo lesz mellekszereplokent. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nemkell ide semmi csiribá, elég ha egyszerûen azt mondaná, hogy rommá***-tom, és akkor nemlenne az az Eredet, amit nemfogadnék el 😄D
amúgy meg ez az erõltetett lelkizés eléggé csípte a szemem, hogy "szegény sokezer ember, hogy megkellett halniuk"...igenis okosan csinálták a dzsaffák, a földiek töketlenkedését megunva csináltak egy okos ellencsapást, amibõl tényleg elég komoly stratégiai elõny származhatott volna...nemsokon múlott...
meg egyébkéntis az amcsik a történelemben feláldoztak már jóval több embert a célok érdekében...de ebbe azér nemenjünk bele 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
[merlinw.org]
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
elvileg már így is Guiness rekorder...
Több mint 200 rész után és több millió nézõvel nem értem miért hagyják abba😞
Az Atlantis ugyan olyan jó,de nekem mégis ez az igazi.Ha lenne 11.évad nagyon boldog lennék.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
[merlinw.org]
sztem a sorozat legjobb része😉
nem véletetlenül lett egy órás
http://www.mininova.org/sub/124/added/2
nagy keresõ:
http://torrent-finder.com
[merlinw.org]
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
"INDEED" 😊))))))))))))
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Az SG-1 200. epizódja, amely stílusosan a 200 címet kapta, a régi idõk nézettségét idézi. A 9. évad átlagos nézettségi mutatója 1,8 pontos volt, amit a 200 nem csak elért, de 1,9 pontos eredménye 0,1 ponttal túl is lépi azt. Ez a 10. évad eddigi legjobb adata, amely egyben 36%-os nézõszám növekedést is jelent az elõzõ hét vérszegény eredményéhez képest.
A Stargate: Atlantis The Real World címû része is követi a 200-at. Az 1,8-as eredmény 12%-os nézõszám növekedést jelent az elõzõ heti epizódhoz képest, s egyelõre ez is az évad legjobb eredménye."
csk.hu
Hát, nos. Reméljük, hogy a nyugati sg-fan-társaink nekiesnek a tv-nek és nagy erõket bevetve nézik makd a TV-t, ezzel gyõzedelmeskedve az álnok pénzbácsi felet, aki csak papír...
[merlinw.org]