StarGate (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az sg1 es az atlantis nezettseg adatai kozott nincs sok kulonbseg.. Marhara nem a nezettseg dontott most. A scifi channel meg akarja tartani a sg franchise-t uj sorozattal és/vagy filmmel/ekkel is.

öregharcsa: En erre nem fogadnek. Attol hogy nemlesz uj sg1 evad nem kell lezarniuk a sztorit hiszen ott az atlantis még. Konnyen elkepzelhetonek tartom hogy beraknak nehany "sg1" reszt az atlantisba. (Mellekszereplok lesznek az sg1 foszereploi es kesz) Vagy egyszeruen ugy intezik a sztorit hogy az ori atlantist fenyegeti meg a vréteket is azt csokolom. Persze nagyon eloreszaladtunk, meg nem lehet tudni milesz ha vegelesz, de nemhinnem hogy lezarnak az ori dolgot.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

öregharcsa
simán...ha nem végeznék ki akkor lenne 11.évad is nemde???

http://pspfilez.extra.hu/

Serpa
na nehogy már 2 évad alatt kivégezenek egy fajt?!
😊

öregharcsa
ja...nem marad több ellenfél a mi galaxisunkban!!! (ori kampec)<#vigyor>
átrakják a hadszinteret a Pegasus galaxisba...na ott még van pár ellenfél..

http://pspfilez.extra.hu/

Serpa
10 évad után pont ezt kell megszüntetniük.

Kori
pénz beszél ------------>>> film forgat

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Kori
nézettség függö lesz és nem magyar

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Az atlantis szerintem egy 5-6evadot fog megelni.

Rage47
nem volt megszokott, de lehet azért is nem tetszett, mert éjjel néztem, s valami pörgösebbre vágytam. majdnem elaludtam..😄

Tegnap olvasgattam még a forumot, láttam h nem lesz több évad. Alig tudom elhinni😞( Vajon az Atlantis kihúzza 10 évadig?😊
Bár úgy látszik meg kell szoknom h minden jónak vége van egyszer😞 szerettem a dragonball-t is pl...😊(bár azt megnéztem tavaly)
Szerintem ugyanannyi van mint akarmelyik szezonba. Bar nekem epp a "semmitmondo" reszek teccenek nagyon. 😊

Á, csak nincs humorérzéke. 😊

Pharaoh
Kár érte, pedig most a 10 évad nem is olyan rossz. Bár ez lehet azért, mert tudják nem lehet sokáig húzni és nincs benne annyi semmitmondó rész.

Sajna a scifi channel megerositette az infot. Nem lesz tobb sg-1 evad. 😞
fákk
Szerintem az atlantisba erosen sok sg1 foszereplo lesz mellekszereplokent. 😄

Mi nem teccett?

Rage47
most néztem meg a 10x06-ot. jó nagy xar volt sztem😞 kivéve 1-2 dolgot.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ó igen, roppant okosan csinálták: egy olyan ellenféllel szálltak szembe akinek az erejérõl fogalmuk sem volt és be is bukták rendesen (Dakara). Többet ártottak ezzel a Jaffáknak és az embereknek mint a Goauldok vagy a Replikátorok.

Lesz a 10.szezonba meg egyket jo resz igy eloreolvasva.
Daniel megin fogja karavni a szart. 😄

tnm
attól mert az amcsik valamit csinálnak, sztem lehet egy amerikainak errõl negatív véleménye /pl. amerikában is van ellenzék/, de tényleg nem kell ennél jobban belemenni. viszont, sztem jó volt az a lelkizés, és a lényeg meg inkább ott volt, hogy a Jaffák nem egy olyan bolygón csinálták, ahol Ori hívõ Jaffák élnek, hanem ahol emberek.... és itt már azért biceg a stratégia...

joebacsi
adria egész cukika lett 😊
nemkell ide semmi csiribá, elég ha egyszerûen azt mondaná, hogy rommá***-tom, és akkor nemlenne az az Eredet, amit nemfogadnék el 😄D
amúgy meg ez az erõltetett lelkizés eléggé csípte a szemem, hogy "szegény sokezer ember, hogy megkellett halniuk"...igenis okosan csinálták a dzsaffák, a földiek töketlenkedését megunva csináltak egy okos ellencsapást, amibõl tényleg elég komoly stratégiai elõny származhatott volna...nemsokon múlott...
meg egyébkéntis az amcsik a történelemben feláldoztak már jóval több embert a célok érdekében...de ebbe azér nemenjünk bele 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

MerlinW
indeed.

[merlinw.org]

tnm
i didn't c that comin'... XD

MerlinW

[merlinw.org]

Victor1103
Tudod a Sci-fi csatorna igazgatóinak e-mail címeit??Írok nekik angolul<#vigyor>

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

tnm
ha magyarul írod, akkor biztos nem értik a Sci-fi csatorna igazgatók😄
elvileg már így is Guiness rekorder...

Victor1103
Ha abbahagynák annak nagyon nem örülnék😞
Több mint 200 rész után és több millió nézõvel nem értem miért hagyják abba😞
Az Atlantis ugyan olyan jó,de nekem mégis ez az igazi.Ha lenne 11.évad nagyon boldog lennék.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

10x07, végre!!! Nem tudom mit csináltak így a 200. után, de határozottan kezd vissztérni a régi SG-1-es hangulat!

MerlinW
Hoppá, 07 végén Vala elsõ komoly mondata...😊 Ezt is megértük😊

[merlinw.org]

RussT
<#wow2>

http://www.igazsag.extra.hu

csak hogy ne kelljen Ctrl+C/V-zni<#nyes> erre
az lehet de: http://www.gateworld.net/news/2006/08/mgm_considers_isg-1is_future.shtml
tnm
hivatalosan is törölték a SG-1-et😞
10. évad az utsó

MerlinW
10x07 felirat subgate-en.

[merlinw.org]

Victor1103
Ok köszi!

MerlinW
Victor1103
Hello!S10E06-hoz tud valaki feliratot?Feliratok.hu-n néztem,de nem találtam.Elõre is köszi!

tnm
nekem is megvan rendesen az órás ( feliratosan)
sztem a sorozat legjobb része😉
nem véletetlenül lett egy órás

MerlinW
http://thepiratebay.org/search.php?q=stargate+threads
http://www.mininova.org/sub/124/added/2

nagy keresõ:
http://torrent-finder.com

[merlinw.org]

a tv2 azt hiszem a 42 perces verziót vette meg, de ezenkívül van még teljes 1 órás is ami feliratos, meg egy 1 órás félg szinkronos félig feliratos. Nekem az utóbbi van meg mert így úgymond megvan a szinkronos meg a feliratos része is. <#idiota><#idiota>
Trisztin
kérdés... 8x18-mindenkinek Tv2-felvétel??? vagy csak én nem találok normális verziót... választ elõre is köszi...

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Istencsászár
Megnéztem a 6. részt, hát ez hatalmas volt!

"INDEED" 😊))))))))))))

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

2XP
A sok uv miatt? 😄

magus
tudod miert nincs tavaszi szunet a bme-n😛

Istencsászár
Szvsz ha most ezt végleg leálltanák akkor elhamarkodott buta döntés lenne. ( de ez nemfog megtörténni 😊) )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Lacee
meg az is hozzátartozik ám hogy náyron sokkal kevesebben nézik a TV-t, mint "fõszezonban"... még változhat.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

ROKICA
vágom nekik modnom, ha õk is hallották a cancel hírt akkor lehet észbekapnak

MerlinW
Mármint õk. Az hogy mi nézzük nem jelent semmit...😊

[merlinw.org]

ROKICA
igen! nézzétek a TV-t!

MerlinW
"A Stargate SG-1 jubileumi epizódja meghozta a várt eredményt.

Az SG-1 200. epizódja, amely stílusosan a 200 címet kapta, a régi idõk nézettségét idézi. A 9. évad átlagos nézettségi mutatója 1,8 pontos volt, amit a 200 nem csak elért, de 1,9 pontos eredménye 0,1 ponttal túl is lépi azt. Ez a 10. évad eddigi legjobb adata, amely egyben 36%-os nézõszám növekedést is jelent az elõzõ hét vérszegény eredményéhez képest.

A Stargate: Atlantis The Real World címû része is követi a 200-at. Az 1,8-as eredmény 12%-os nézõszám növekedést jelent az elõzõ heti epizódhoz képest, s egyelõre ez is az évad legjobb eredménye."

csk.hu

Hát, nos. Reméljük, hogy a nyugati sg-fan-társaink nekiesnek a tv-nek és nagy erõket bevetve nézik makd a TV-t, ezzel gyõzedelmeskedve az álnok pénzbácsi felet, aki csak papír...

[merlinw.org]

2XP
A corvinus maffia mindehol ott van 😄

Nem nezek TV-t. 😊