StarGate (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De amúgy eszméletlenül király!
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
A megoldása nagyon tetszett.
Danielt bírtam a hídon^^
Gero nem tagadja, hogy sok rajongó nagy csalódást érzett amiatt, mert szerintük az SG-1 az új karakterekkel éppen kezdett fellendülni. "A leálíltás egyértelmûen szégyenteljes. Alkotói szemszögbõl a sorozat messze nem volt halott, a tizedik évadban remek epizódokat készítettek. Az eredeti tervek szerint ugyan a sorozat folytatódott volna a tizedik évad után, de úgy gondolom, hogy az SG-1 még nem ért véget. Valamilyen formában jövõre is kaptok majd eredeti SG-1-történeteket, és a sorozat leállítása után talán még jobb minõségû tartalommal is tudjuk majd megtölteni õket. Tudom, hogy ijesztõ a gondolat, hogy nem forgatunk újabb 20 részt az SG-1-nak, de ez még semmiképpen sem a történet vége, ne aggódjatok."
Forrás: GateWorld.net
csk.hu
[merlinw.org]
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
Vagy csak véletlenül túl nagy gázt húzott a CBR-nek és azért emelte az elejét az a 180 ló. 😊
"Rrrrr!"<#buck>#buck>
nem is tudtuk, hogy Mitchell micsoda szuper motoros.
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
mittomén 600000 embert még ki tudtak menekíteni a pusztító Ori támadás elõtt, és most mindnek az a célja, hogy McKay ötletét kihasználva kapuról-kapura (egyik világból a másikra utazva) eljussanak haza... Már hallom is a promó utolsó mondatát: "És képzeld el, hogy nem találsz haza." XDDDDD
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Carter utolsó mondata: Impossible is nothing!
Teal'c -é : Indeed
Jack O'neill-é : Oh My God
*** majd a Földet rommá lövik az Ori hajók!
Bocs ha lelõttem a poént😄
(nem spoiler, téééééleg!)
Sic vis pacem para bellum
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Na valamiképpen ez az ábra. De én is azt javaslom, hogy nézd meg a )széríát, mert úgy jobban megérted a dolgok haladtát, és a bonyolúltságot.
ÜDV!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Igazából nem követtem a sorozatot, ezért nem ismerem minden sapektusát. Leírná valaki, hogy az Ori mi fán terem?
A 10.szériától kezdtem újra nézni az SG-t, és itt az a faj egy istenkirály, legyõzhetetlen izé.
Na mindegy... már várom egy ideje,hogy elkezdõdjön az ismétlés 😊
Régi szinkronhangok,gyengébb alakítások .) jAj azok a régi szépidõk 😊)))
<#worship>#worship><#taps>#taps><#taps>#taps><#worship>#worship><#wink>#wink>
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
[merlinw.org]
akkor majd egy hét múlva emléxünk a halálra😊
25 August 2006
Season 10, Episode 8: Memento Mori
8 September 2006
Imdb szerint még várni kell egy kicsit a 8.részre 😊
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Hát egy fél részig ki lehet húzni azt az 1 perces csatát, ahol az ori alázza a wraith-et. A wraith szerintem még a mi galaxisunkat sem hiszem, hogy leverné, akárhogy is paráznak.
Gracie Barra
http://pspfilez.extra.hu/
Nem csak hét van még hátra?
Nem a "Line In The Sand " az utolsó?
Jó lenne!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
ez abban az esetben lehetséges ha már porig alázták a földieket(megtért mindenki) és a jaffa-kat.
nem fognak ellenséget hagyni a hátuk mögött
ugye keresik Merlin fegyverét ami megölheti a felemelkedett lényeket??(vagy visszaalakítja emberré??)
az egyik megoldás ez lesz szerintem a másik meg az hogy összeeresztik a wraith-eket az ori-val...na az látványos lenne tuti...
az sg1-es szereplõkkel egyetértek én is és lehet nem csak mellékszereplõk lesznek....
az új sorozatról én is olvastam, örülnék neki ha elindulna.
http://pspfilez.extra.hu/