4238
-
_Vegeta_ #2918 Hu ez a 13as jo resz volt. Kicsit olyan startrek mirror feelinges. :) -
#2917 Hát én is örülök, hogy van. Alig várom, hogy láthassam már az új részeket. -
#2916 nem számít milyenek... már csak 8 van hátra.. örülünk hogy van:) Egyébként jók. -
#2915 na milyenek a 10.évad új részei? -
#2914 nem, baki volt, illetve ez a bolygó különösen hasonlít a Földre -
#2913 már a Földnél vannak?
[S10et nem nézi] -
#2912 asszem pitch blackben is hasonló rucikban volt.. csak ott hamar elhalálozott szegény^^ -
Lyan Kyj #2911 ííí, Vala ebben a feszülős egyenruha-naciban:)) Nem tom megunni, évekig elnézegetném -
Gregie11 #2910 jaja! egy kicsit össze van zsugorítva, mindenesetre érdekes -
#2909 hát, be kellett forgatnom google earth-ben a Bolygót, de igazad lehet (99%, mert lehet egy kicsit játszottak a textúrával, meg az arányokkal azért) egyébként is: az idő ugyanaz, a Föld ugyanaz, "És képzeld el, hogy nem találsz haza." -
#2908 sasccperkábé...
mindenféle gonoszkodás nélkül :) -
#2907 sose voltam jó földrajzból, de nekem ez nem annyira szembetűnően a Föld -
#2906 tényleg nem volt semmi.. az elején nagyon meglepődtem, h mindenki happy és orrba szájba mosoyog mikor jacksonrol nemtudnak semmit :\
amugy tényleg akkora nagy bakinak tartom, h adott egy föld méretű bolygó és egy azaz EGY darab falu van rajta.. :D -
#2905 valóban érdekes volt. habár én azt hittem a Földön egy kicsit többen élnek, a kapu meg nem nyílt terepen van.. az fejlettebb infrastruktúráról nem is beszélve..
-
#2904 hát ez a 12-es egy érdekes rész volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jackson-rol teljesen lemondtak? :) -
#2903 jaja ez lett volna a kérdés finoman burkolva :) hálistennek nincs szükségem általában a feliratokra az angol nyelvü filmekhez (kivéve a Borat-ot max :) de respect minden mennyiségben :) ha lenne rá kapacitásom lehet forditgatnék én is szivesen. na majd diploma után :) -
#2902 tényleg köszia fordítást :)Nagyon jók a fordításaid :)
De azt azért nem szeretnénk,ha miattunk [gyenge angolosok miatt] teljesen végkimerülnél :) -
#2901 Építész lennék, nem tolmács, ha ez a kérdés :D
Rajongói ártalom + angolul nem (vagy rosszul) beszélő szülők, sógorok, hugik. -
#2900 cicus neked ez a forditás amugy amolyan szakmai ártalom vagy csakis rajongoi mivoltod miatt készited öket? :) most jött le a 10x12-es én meg arra rányomluk most :) -
#2899 nagyon nagyon szépen köszönjük neked mind3 fordítást -
#2898 Hallás után szoktam, ki bírka kivárni az angol transcriptet? Atlantis felirat valamikor ma éjjel, SG1 holnap. Mi lesz itt jövő héten, amikor a bsg is elstartol! Kihúzom a szótáramból az alvást. -
#2897 az nagy kár :) amugy hallás alapján fordítod, v szerzel vhonnan angol feliratot? a lényeg, h nem tudsz vmi oldalt ami szokott felrakni angol feliratot ehez? mert én nem találok -
#2896 cimax nem viszgázik, de előbb az atlantist fejezi be, és hétköznap sajnos a macskák is melóznak :( -
#2895 10x12 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most pár részre megint kimegy Daniel Jackson vagy mi van? Esetleg el kezdték forgatni a filmeket, és ehhez egyenként kiveszik majd a szereplőket a különböző jelenetekhez a sorozatból? -
#2894 remélem cicmax most nem vizsgázik :P -
#2893 dejóó -
#2892 ühüm -
#2891 10x12. rész ma lesz angliában? -
#2890 van felirat, meg is tudtam nézni végre :D nagy rész volt! :) -
Gregie11 #2889 remélem nemsokára lesz felirat, azt lesz egy mozis estém :D -
#2888 cicmax írta hogy csak ma lesz....remélhetőleg..valami tanulásra fogta :)
néha látogassatok el ide itt a legfissebb az info:na ide -
#2887 van Proper :P
na itt vmi nem stimmel .. 2 nap eltelt és még angol felirat sincs?? -
#2886 vagyunk egy páran,akike ezt a Ba'al gyereket már a kezdetek óta szeretjük -
#2885 és az benne a legjobb, hogy akármi is lesz, mindig van egy másik...:D -
#2884 Egyre jobban kezdem megkedvelni ezt a Ba'al gyereket -
#2883 hejj de szemét egy vége volt ennek a résznek is :)
mikor is jön a következő adag? -
#2882 Stargate.SG1.S10E11.HDTV.XviD-hV -
#2881 Húúú ez de jó rész volt!!!Én szerencsére tudok annyira angolul hogy nem volt szükséges hozzá felirat:)1 hét múlva lesz következő rész,ugye? -
#2880 hát Cicmax ma töltötte fel Atlantishoz a magyar feliratot így sztem holnap már biztos lesz legalább angol :) -
#2879 érdekes h már 1 napja megvan és még angol felirat sincs :( legalábbis google bácsi nem talál