4238
  • Lacee
    csak szerintem ível felfelé a részek színvonala, most, hogy a végéhez közeledik? :S
  • BlackShadow
    én vmiféle feliratra várok :( csak egyelőre se angol se semmi
  • ugot2know
    ez az és hd-s
    nagyon meredek rész
  • BlackShadow
    én spec pretorians-rol szedtem, de gondolom bithu szintugy.. de torrentspy mininova meganova .. nézz szét :P
  • _Vegeta_
    yupp hol van fenn? :D

Nemkerdeztem semmit ugytunik kozbe felkerult. :)
  • BlackShadow
    Stargate.SG-1.S10E14.HDTV.XviD-SFM
    ez nem az ?:)
  • _Vegeta_
    En meg nem szedtem le, lehet lekene de valami hdtv-re varok. :)
  • fruhwirth
    NAGYON NAGGGGGYON DURVA RÉSZ VOLT A 14es. meg fogunk halni:D
  • Lacee
    hát ha egyszer standard amerikai angolt beszéltek ők is, akkor nyilván akarhattak futtatni valami jó kis Mac OSX-et is :))
  • sza.sa
    Az elején még jó, csak a vége fel lesz csúszás. gondolom valami reklám miatt....
  • Seten

Ha csúszik a felirat, játszd le BS-ben. Ctrl+jobb/bal-lal pedig állítsd utána!

• nothes
    nem kell azt átalakítani.. mint tudjuk az évezredekkel később gyártott usb kábelek símán csatlakoznak az ős kütyükhöz, sőt a földi laptopokon lévő progik is teljes mértékben kompatibilisek az oprendszerükkel.. ;]
  • sza.sa
    1000 hála!
  • csocso14
    Én átidőzítettem: FELIRAT
  • öregharcsa
    nekem erre a verzióra stimmel a felirat

stargate.sg-1.s10e13.hdtv.xvid-sfm.avi
  • sza.sa
    Hi!
    Nem tudjátok Cicmax melyikhez készítete a feliratot a 13. részhez? Nekem a stargate.sg-1.s10e13.ws.pdtv.xvid-crntv.avi van meg és a egy idő után csúszik a felirat....
  • MerlinW
    Tudom... Lényeg hogy ott a robbanás megtévesztette az ellent, míg itt a bolygó eltűntetésével nem feltétlenül.
  • tnm #2941
    de a cuccba csak egy drót ment:P vagy azt nem mutatták, hogy mit alakított át Carter, hogy a cucc több forrásról is tudjon felvenni áramot
  • Pharaoh
    Ott a védőpajzs felett robbantották fel, csak a robbanás után kapcsoltak álcázásra, mert különben atlantisznak is kampec lett volna
  • MerlinW
    Jah, okosabb megoldás volt Atlantisban mikor atomot durrantanak az álcázópajzs felett..:)
  • MerlinW
    Movie central:
    01.29 - Stargate Atlantis 3x19 - Vengeance

Sky One:
    01.28 - Stargate SG-1 10x14 - The Road Not Taken
  • Seten

Ha figyeltél akkor láttad, hogy több helyről érkezett áram, nem egy vezetéken.

• Pharaoh
    Hihetik azt is, hogy végleg átteték a bolygót egy másik dimenzióba, vagy galaxisba, mivel semmit sem képesek érzékelni belőle.

Az érdeklene, azért, hogy milyen kábelen vitték el a gépezethez a 700GW energiát. Hány amper lehetett ott? Simán el kéne olvadnia a vezetéknek bármiből is van.
  • csocso14
    Line In The Sand című erdetileg a 12-ik rész, nem a 14-ik és a The Road Not Taken című eredetileg meg 13-ik rész nem a 15-ik, szerintem elirták.
  • Victor1103
    Hi!
    StarGate SG1 - Stargate SG-1 S10E14 Line In The Sand avi 348.37 MB
    StarGate SG1 - Stargate SG-1 S10E15 The Road Not Taken avi 346.53 MB

Ezeket láttam mininován,a 14.rész nem csak holnapután lesz??
  • nothes
    ha én ori lennék, és látnám, hogy törmelék és minden egyéb más hátrahagyása nélkül eltűnik egy egész bolygó, akkor valszeg arra jutnék, hogy fake az egész, és minimum 1 hajót ott tartanék azért, hogy ha később feltűnnének, jól befűtsek a hitetleneknek;]
  • Seten

Csakhogy az Ori ezt nem tudja, hogy csak "álcázva" vagyunk és várniuk kell. Csak azt látná, hogy eltűnt a bolygó.

• nothes
    majd kivárnak. előbb vagy utóbb úgy is le kell kapcsolni, mert ugye power nélkül nem működik sem tv sem a mcdonald's, és akkor biza pánik vagyon..
  • Pharaoh
    De. A másik domenzióban is megvan a saját merlin gépük.
  • Seten

Dehát az egész felszerelés visszajött Carterrel együtt nem?

• csocso14
    Ahoz kéne még Merlin szerkezete is, pusztán az energia nem tüntetne el minket
  • Seten

S10E13

Tehát akkor az a lényeg, hogy ha itt a mi dimenziónkban is össze tudunk hozni kb 700GW energiát akkor már el is tudjuk tüntetni a Földet. Probléma megoldva!

• Lacee
    nekm tetszett a 13as, kis visszatérés a kezdetekhez, témaválasztásban :)
  • ugot2know
    Pap János ha jól emlékszem?
  • RelakS
    Mint egy bizonyos Larry Hagman (vagy hogy írja) esetében? :D

[gy.k.: Jockey Ewing]
  • fruhwirth
    A legnagyobb részek az ilyen témájú részek, ami ez a 13as volt!! I love SG!!!
  • BlackShadow
    amúgy azt vettem észre h hammond tábornok magyarhangja jobb volt mint a csávó original hangja ^^
  • _Vegeta_
    A melleire enis felfigyeltem.
  • tnm #2920
    az tuti, hogy rajta kívül a többiek biztos nagyon elfoglaltak lehettek, remélem a film forgatásával...
    btw. Mitchel a tolószékben hosszú hajjal, full Született Július 4-én fíling volt.
  • BlackShadow
    nem volt vmi nagy szám ez a rész :P bár amanda tapping csini volt az estélyiben ^^