StarGate (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy én ott néztem elõször...de ne menjünk ebbe bele újra<#idiota>#idiota>
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Najo de tenyleg a Spoiler tag azert van hogy hasznaljak! 😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
"9x01 már rég nem spoiler"
Ja. Annak aki már látta. 😊
Seten: 9x01 már rég nem spoiler. Ha 10x01-rõl lenne szó akkor a TV-sek miatt szpojler lenne, ha 10x11-rõl akkor meg pláne, de így nem az😊
PS: muszáj mindig mindenkinek vitatkoznia ezen a fórumon?
[merlinw.org]
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Szerintem meg egyikõtöknek sincs igaza mert:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
te, ha annyira kíváncsi vagy nézd meg, ne kérdezd, mert így az élményt rontod! Ti meg nem válaszoljatok neki, csak megtanulja! Nincs igazam?
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
mert Daniel menne Atlantisra, Teal'c visszament Dakara-ra, Sam meg valami kutatósdiba a Földön /talán 51-es körzet?/
Sam meg O'Neill kapcsolatára meg néha tesznek utalást, pl. mikor az az FBI-os csávó, mikor sokadszorra próbálkozik be Samnél, akkor õ mondja, hogy van valakije, meg ilyenek. Mondjuk az is igaz, hogy 200.ban meg õk is úgy csinálnak, mintha ezer éve nem látták volna egymást, szal nem tudni... és ezt szerintem már nem is fogjuk tudni.😞
10. évadot még most kezdtem csak, szal nem tudom abban mi a szitu, de ez az egész szerelmi szál nem volt túl kiélezett, viszont számomra nem derült ki, hogy végülis hogy áll az egész...bár O'neill nem bútorozott össze a csajjal?
Mitchell beleépítése miatt... szóljatok,ha tévedek...
Ha már ilyen évadokon átivelõ kérdéseknél járunk,akkor O'Neil és Sam közötti szerelmi szál végülis hogy végzõdik???Mert mind a ketten rájöttek,hogy mást szeretnek...
De mikor a 10évadban most felbukkant akkor nem igazán volt jele semminek...
Szerintetek??
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
nah szoval onan tol mind amit elértek a hajok stb kezdheték elöröl vagy azok a részek olyanok mintha meg sem történtek volna pl hogy minden olyan mint volt csak O'Neill már nem a parancsnokság vezetöje
de ténbyleg a 9 évadban ki vezeti a programot ?
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
Kül meg imádnék egy DHD telefont XD
Sic vis pacem para bellum
Minden SG1 rajongónak kötelezõ! <#smile>#smile>
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
Sic vis pacem para bellum
Ez aztán fimközi cucc... <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
SGA Kanadában október 23,
SG1 Angliában december 27 (matematikailag; aztán valszeg ünnepek miatt elmarad és január 3. lesz belõle)
[merlinw.org]
Imádom a játékát...
Mi a tanulsága a történetnek? Legközelebb, ha szerepjátékkal játszom, a tolvaj zsákjába feltétlenül teszek egy hajszárítót. 😊
Amúgy majdnem klasszikus AD&D felállásban mentek.
Barbár; tolvaj; harcos; paplovag; a többiek beazonosításában segítsetek! 😊
Mikor lesz a folytatása?
Legvégsõ esetben visszaolvasol, milyen sületlenségeket írkálunk itten összevissza az elmúlt napokban😊
[merlinw.org]
[merlinw.org]