4238
-
#2998 "Die Hard"
ez jobb, volt mint a "Paff" XDDDD
nagy rész, csakSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hol vannak már Orik? -
#2997 már tegnap este lent volt de kicsit tulpartiztam magam este és már annyira nem voltam képben hogy nem volt érkezésem megnézni :))
de nagyon jo rész iszonyatosan bejött :D -
Seten #2996
De gyors vagy. Nekem még le sem jött. :)
-
#2995 ez a 16-os rész mekkora volt :DDD
jo látni hogy nem mi vagyunk a legcsirábbak a galaxisban :DDD -
#2994 jah, Vala a kis domina...XD -
Seten #2993
Á, szerintem a szőkével lehet jobban járt. Az talán nem olyan problémás mint Vala. :)
-
Lyan Kyj #2992 amikor Mitchell kijelentette, h a kanapán alszik, szívsn fejbelőttem volna. Ekkora barmot!:DDDD -
#2991 Nagyon dögös volt, de a báli ruhában se volt semmi -
_Vegeta_ #2990 Ezt mondtam enis. ^^ -
Lyan Kyj #2989 JEEEZ, Vala abban a farmer cuccban, ÁÁÁÁÁÁ!!! -
#2988 Hmmm... Valaki segitene? Olyan oldalt keresek, ahonnan sci-fi sorozatokat lehet (altalaban HTTP-connect erdekel)letölteni; eleg oylan formatumban is, mint amilyenek a magyar STARGATE+SGATE-ATLANTIS oldalon levö letölthetö 30-40megas file-ok... köszi! -
Seten #2987
Valószínűleg azok a hajók nem felénk indultak. :)
-
#2986 zsír volt ez az SG-1 rész :)
csak iyeneknél az zavar, h az előzőnek az volt a vége, h jön egy valag ori hajó.. és iyenkor várná az ember, h mi történik azok után.. de nem.. egy teljesen különálló story veszi kezdetét, mintha mi sem történt volna :) -
_Vegeta_ #2985 Ááá az a minifarmer nagyon ottvan. :DD -
#2984 busz rulez, Vala pedig pegint veszett jól nézett ki... -
#2983 bezony :DDDD pedig annyira bejött váhh
egyébként pedig csak titokban tartották a titkos fegyvert ami az Ori ellen fejlesztettek, és most probálták ki local-ban. hogy biztos müködik-e :D -
#2982 a föld legsunyibb fegyvere a busz, mekkora volt már....XD
úgyis csak az érti aki már látta, nem lövök le semmit... -
_Vegeta_ #2981 Igen ezt enis akartam emliteni, de azert eleg nagy szarban vannak megint. Mar kezd kicsit uncsi lenni hogy evad vegen mindig belekerulnek valami jo nagy szarba aztan meg megusszak jovo evad elejen. :D -
#2980 OFF
Atlantis-os Spoiler /3x20/
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát számomra nem olyan nagy hang up, hogy jajj istenem csak 22 (vagy mennyi) órájuk van kitalálni valamit. Múlt évad végén jobban anyáztam. Viszont a látványvilág az nagyon-nagyon komoly volt. -Múltkor a Sunday végén is szép volt.
btw. átmehetünk Atlantis topicjába megvitatni.:)
ON -
#2979 remélem te is anyáztál egy nagyot a végén :D -
#2978 akkor nagyon örülni fogtok 3x20as Atlantisnak:D /bár még csak első percnél tartok de egy nagyon kedves meglepetésben részesültem.../ -
_Vegeta_ #2977 Nekem nagyon nem erzodott scifinek. Olyan volt mintha egy vadnyugati filmet neznek urhajokkal. A ketto valahogy nem jon ossze nallam. De ez off. :) -
#2976 "Beztos, nekem nem volt maradando az a sorozat. "
Biztos. Sokaknak ez "a sorozat". Kultusz-sci-fi. //Mint ebből sejtheted, nekem is. Csak sajnos itthon elég kevesen ismerik. :(
De biztos nem véletlenül lett Adria ő; gondolom sokan örültek, mikor meglátták. -
_Vegeta_ #2975 Beztos, nekem nem volt maradando az a sorozat. Mondjuk a kinai szovegelesre emlexem, nade ez off. :) -
#2974 Kaylee-re gondolsz? Ő is aranyos vót, jah:) -
_Vegeta_ #2973 Jah a pillangoba is szerepelt. Bar abba szerintem jobb csaj volt a gepesz, nevere mar nem emlexem. :D -
#2972 Morenabébi:) -
_Vegeta_ #2971 áááá ne farassz. :D -
Seten #2970
Úgy értettem, hogy Adria. :)
-
_Vegeta_ #2969 27 ;)
Kabe 22-24nek gondoltam -
Seten #2968
"fiatalabbnak hitted"?
De hisz csak pár éves. :)
-
#2967 azzal, aki mélyen a zsebébe nyúl, of korsz -
_Vegeta_ #2966 Azert en fiatalabbnak hittem! ;) -
#2965 Morena Baccarin
és tényleg egyre Inarásabb, csak azt nem tudni, hogy ki(k) az(ok) az Ori szerencsés(ek), akivel(/akikkel) szokott "társalkodni"...:D -
_Vegeta_ #2964 Nekem kicsit uncsi volt. :)
Adria tenyleg nem egy atlagos noci, utanna kene nezni ki az a szinesz. :) -
#2963 jah, kezd egyre "Inarásabb" lennileglábbis kinézetre -
Seten #2962
Átlagos rész?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Visszajön Daniel plusz Jack is "beugrik", Adria pedig még gyönyörűbb. Ez nekem nem átlagos! :)
-
_Vegeta_ #2961 Megvagyok! Atlagos resz volt, levezeteskepp inkabb folytatom a Twin Peakset. :D -
#2960 http://www.eztvefnet.org -
ugot2know #2959 cicmax holnapra felteszi