4251
  • _Vegeta_
    En ugy tudom, hogy csak 1 film lesz az sg-1 ori sztorival es ha sikeres johet a tobbi evente 1 max 2 db. ;)
  • ikegami
    Én sem 10. évad lezáró filmre gondoltam. Hanem 2 nagy összegző filmre, ami "elvarrja, az elvarratlan szálakat" :). Mindegy, az a lényeg hogy jó lesz.
    Bár nem tudom, hogy az az új Stargate sorozat, amit 'Evin' említ, hogyha télleg lessz, akkor annak milyen lessz a nézetsége, hiszen már az eredeti SG1 et sem nézik sokan.
  • Evin
    És lesz egy új Stargate sorozat is, mint amilyen az Atlantis, 2008 környékén.
  • _Vegeta_
    En evadzaro filmek lesznek hanem evente 1-1film van betervezve, termeszetesen eladasoktol fugg hogy lesz-e tobb film, de terv az van. :) Az elso film az ORI vonalat fogja kovetni a masodik pedig idoutazos lesz.
  • ikegami
    Én is úgy hallottam, hogy miután lezárul a Stargate 10.évad, készítenek 2 lezáró nagyfilmet. Carter átkerül az Atlantisba, és a Dr.Weir, meg az egyik orvos kiesik a sorozatból, mert azért túl sok lenne úgy a jóból.

Azért sajnálom, hogy véget vetnek a SG1-nek, remélem, legalább az évadzáró 2 nagyfilm nagyon jó lesz.
  • Heimdall
    Elnézést, és köszönjük szépen.
  • 5w0rdf15h
    köszönjük szépen :)
  • _Vegeta_
    Elvileg lesz evi 4db SG-1. (1-1 dvd film.) Csak azt nem tudom, hogy Carter akkor most hol is lesz mer elvileg atlantisra megy majd. :D
  • BlackShadow
    jah :(
    de iyenkor az ember azthinné h elkezdik nyomni az ORI szálat.. de nem.. szokásos zsír részek :) pedig már alig van pár rész

szerk: remélem az az évi 2 dvd tényleg lesz.. és persze itthon is
  • Lacee
    nagyon sajnálom hogy véget ér, mert szerintem a 9. széria vége óta folyamatosan javul a részek sztorija.
  • CicMax
    Már van fél napja....
    www.cicmax.atw.hu
  • _Vegeta_
    Jah vicces resz volt tetszett is, de a fenebe is 4resz es vege... kicsit utosebben kellene alakitaniuk a sztorit. GRRRR :D
  • Heimdall
    A 15. rész télleg nagyon jó volt. Sajna a 16. részhez még nincs felirat, de remélem, hogy nemsoká kapunk hozzá.
  • tnm #2998
    "Die Hard"

ez jobb, volt mint a "Paff" XDDDD

nagy rész, csak
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hol vannak már Orik?
  • wander01
    már tegnap este lent volt de kicsit tulpartiztam magam este és már annyira nem voltam képben hogy nem volt érkezésem megnézni :))

de nagyon jo rész iszonyatosan bejött :D
  • Seten

De gyors vagy. Nekem még le sem jött. :)

• wander01
    ez a 16-os rész mekkora volt :DDD
    jo látni hogy nem mi vagyunk a legcsirábbak a galaxisban :DDD
  • tnm #2994
    jah, Vala a kis domina...XD
  • Seten

Á, szerintem a szőkével lehet jobban járt. Az talán nem olyan problémás mint Vala. :)

• Lyan Kyj
    amikor Mitchell kijelentette, h a kanapán alszik, szívsn fejbelőttem volna. Ekkora barmot!:DDDD
  • csocso14
    Nagyon dögös volt, de a báli ruhában se volt semmi
  • _Vegeta_
    Ezt mondtam enis. ^^
  • Lyan Kyj
    JEEEZ, Vala abban a farmer cuccban, ÁÁÁÁÁÁ!!!
  • dinomano
    Hmmm... Valaki segitene? Olyan oldalt keresek, ahonnan sci-fi sorozatokat lehet (altalaban HTTP-connect erdekel)letölteni; eleg oylan formatumban is, mint amilyenek a magyar STARGATE+SGATE-ATLANTIS oldalon levö letölthetö 30-40megas file-ok... köszi!
  • Seten

Valószínűleg azok a hajók nem felénk indultak. :)

• BlackShadow
    zsír volt ez az SG-1 rész :)
    csak iyeneknél az zavar, h az előzőnek az volt a vége, h jön egy valag ori hajó.. és iyenkor várná az ember, h mi történik azok után.. de nem.. egy teljesen különálló story veszi kezdetét, mintha mi sem történt volna :)
  • _Vegeta_
    Ááá az a minifarmer nagyon ottvan. :DD
  • Lacee
    busz rulez, Vala pedig pegint veszett jól nézett ki...
  • wander01
    bezony :DDDD pedig annyira bejött váhh

egyébként pedig csak titokban tartották a titkos fegyvert ami az Ori ellen fejlesztettek, és most probálták ki local-ban. hogy biztos müködik-e :D
  • tnm #2982
    a föld legsunyibb fegyvere a busz, mekkora volt már....XD
    úgyis csak az érti aki már látta, nem lövök le semmit...
  • _Vegeta_
    Igen ezt enis akartam emliteni, de azert eleg nagy szarban vannak megint. Mar kezd kicsit uncsi lenni hogy evad vegen mindig belekerulnek valami jo nagy szarba aztan meg megusszak jovo evad elejen. :D
  • tnm #2980
    OFF
    Atlantis-os Spoiler /3x20/
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hát számomra nem olyan nagy hang up, hogy jajj istenem csak 22 (vagy mennyi) órájuk van kitalálni valamit. Múlt évad végén jobban anyáztam. Viszont a látványvilág az nagyon-nagyon komoly volt. -Múltkor a Sunday végén is szép volt.

btw. átmehetünk Atlantis topicjába megvitatni.:)
    ON
  • wander01
    remélem te is anyáztál egy nagyot a végén :D
  • tnm #2978
    akkor nagyon örülni fogtok 3x20as Atlantisnak:D /bár még csak első percnél tartok de egy nagyon kedves meglepetésben részesültem.../
  • _Vegeta_
    Nekem nagyon nem erzodott scifinek. Olyan volt mintha egy vadnyugati filmet neznek urhajokkal. A ketto valahogy nem jon ossze nallam. De ez off. :)
  • tnm #2976
    "Beztos, nekem nem volt maradando az a sorozat. "

Biztos. Sokaknak ez "a sorozat". Kultusz-sci-fi. //Mint ebből sejtheted, nekem is. Csak sajnos itthon elég kevesen ismerik. :(
    De biztos nem véletlenül lett Adria ő; gondolom sokan örültek, mikor meglátták.
  • _Vegeta_
    Beztos, nekem nem volt maradando az a sorozat. Mondjuk a kinai szovegelesre emlexem, nade ez off. :)
  • MerlinW
    Kaylee-re gondolsz? Ő is aranyos vót, jah:)
  • _Vegeta_
    Jah a pillangoba is szerepelt. Bar abba szerintem jobb csaj volt a gepesz, nevere mar nem emlexem. :D
  • MerlinW
    Morenabébi:)