StarGate (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kövesdi A
tölsd le !

Kövesdi A
én tudok 2-öt ami jó bár igaz hogy oda regelni kell !
én nem biztos hogy lesz hely
egyik http://www.gigatorrents.us
a másik http://bitgate.org--- ezen meg találhatók 1.S-10.S 10edik részéig a részek a 10edik évad természetesen angol a többi magyar

sok sikert !

MerlinW
mininova.org?
meganova.org?

vagy firefoxhoz van torrent-search plugin, RSS-el, ami igen hasznos lehet neked.

[merlinw.org]

BlackShadow
kösz megtaláltam én is már 😊

amugy nem tudtok ajánlani vmi oldalt /torrentet is akár/ ahonna letölthetném a részeket? bithumenen sajnos még nincs fennt, isohunt-on meg torrentspy-on megtaláltam de ~15k val jön 😞

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

MerlinW
Nem árt ha a frame rate-et is belövöd rendesen. Az új filmét kiírja, a régiét megnézed, és úgy ügyeskedsz vele.

Egyébként már kint van a feliratokon.

[merlinw.org]

BlackShadow
megcsináltam amit mondtál.. igy az elsõ 1 perc töki.. de utána folyamatosan egyre elöbb rakja be a szöveget 😞 Szal ezt mindenképp 1esével kéne idõzíteni. Arra nekem se tehetségem, se türelmem sajnos, de már elkezdtem letölteni egy másik verziót amire van szöveg.

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

MerlinW
tegnap jött csak ki az SFM, majd idõzít hozzá valaki. Vagy subtitle studio-val te.

[merlinw.org]

tnm
subtitle workshop nevû progit szed le, abban van egy olyan, hogy adjust subtitle, ebbe tölts be egy feliratot és igazítsd az elsõ elhangzott mondatot és az utsót a helyére a többit meg majd egyenlõen igazítja, nagy valószínûséggel használható feliratot kapsz /értsd: max +-1mp eltérés menetközben, ha jól csináltad/. Ha sikerült, akár feltöltheted feliratok.dyn.hu-ra, hogy a legközelebbi delikvensnek ne kelljen ezen mégegyszer végigmennie...

BlackShadow
hali nép! most töltöttem le ezt:
Stargate.SG-1.S10E01.WS.PDTV.XviD-SFM
és sehol nem találok hozzá rendes feliratot.. amiket találtam levannak maradva.. néztem magyar, angol feliratot de nem találtam jót 😞
annyira még nem vok profi angolból,h megértsem az egészet hangról
tud vki segíteni?

tnm
Beast Machine
Valaki elmagyarázna nekem 2 dolgot:

1. Stargate Atlantis. Hogyisvanez? Nem érteni, sinyor...

2. a topik logoja. 10x11? SG1 bemutató?

...vágod?

macgyver8
Megvan valakinek a Stargate sg1 6-7-8-9 évad magyarul? nekem ezek nincsenek meg.

ÜDV!

tnm
és örülünk is...XD
egyébként egyelõre, nem egyenlõre (tudom, hogy kopiztad, csak tudjátok, hogy így helyes, nah nem offolok)

MerlinW
" A Tv Guide oldalnak adott interjúban Brad Wright az SG-1 folytatásáról beszélt.

Az MGM zöld utat adott két újabb film elkészítéséhez, amelyek valószínûleg DVD-n fognak megjelenni. Az elsõ film valószínûleg az évad végén nyitva hagyott szálakat fogja felgöngyölíteni és az Ori történetszál tetõpontját láthatjuk majd. A rész írója és rendezõje valószínûleg Robert C. Cooper lesz. A második film pedig idõutazással lesz kapcsolatos, melyet Brad Wright ír majd. Mindkét alkotás 2007 õszén várható majd. Habár a színészekkel még nincsen alá írva a szerzõdés, korábban az nyilatkozták, hogy nagyon szívesen részt vennének további közös SG munkákban.

Wright arról is beszélt, hogy a két film semmiképpen nem számít nagy költségvetésûnek, de számukra éppen elegendõ lesz. Az elmúlt években szerinte bebizonyították, hogy ha kicsivel több pénzt kapnak, akkor még színvonalasabb epizódokat tudnak összehozni. S bár egy korszak lezárult, azért õk továbbra pozitívan tekintenek a jövõbe a készülõ filmek és a jövõ évben bemutatásra kerülõ Stargate : Worlds nevû MMORPG miatt is.

Kiegészítésként még elmondanám, hogy a 2 film valószínûleg duplarész lesz, tehát legalább 4 új epizódot kapunk és nem marad csonka az SG-1 10.évadának története sem. A remélt 11. évadról vagy további filmekrõl nincs sajnos hír, de egyenlõre ennek is nagyon kell örülnünk."

csk.hu

[merlinw.org]

MerlinW
Oké..😊

Sci-Fi Channel SG1 10x11, SGA 3x11 bemutató: 2007 március

[merlinw.org]

stargatelost
jajj még mindig vannak ilyen hülye emberek akik ilyen hülyeségeket kérdezgetnek? <#gun><#violent>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

tnm
szerintem ne basszátok le!!!
õt nem az Angliai bemutató érdekli, hanem hogy a Sci-Fi channel-en mikor lesz vége a szünetnek, hûséges a Sci-Fi-hoz.... XDDDDDD

Serpa
hát nem kerültük el.

Istencsászár
Hogy nem szúrja ki a szemeteket a bannerban levõ dátum...
10x11 angliai bemutató: 2007.01.03

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

öregharcsa
<#nyes><#nyes><#nyes> én mondtam hogy nem nézik....

http://pspfilez.extra.hu/

MerlinW
Valaki rúgja ki a széket alólam...

[merlinw.org]

Bazzzzzz ez jo volt. 😄DDDDD

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

<#banplz><#banplz>

Nekem is ugyanaz a kérdésem mint Attilának: Stargate szünet van a SciFi adón? Nem tudjátok meddig?
Serpa
h elkerüljük a felesleges locsogást.

öregharcsa
azt soha senki nem nézi...minek???

MerlinW
Vazzeg, banner?😄

[merlinw.org]

Kövesdi A
mikor lesz meg a 10 évad 11 dik rész angolul.feliratal?
mert az elsõ 10 rész már egy ideje elérhetõ de mi van a 11 edik részel gondolom már le adták !

2995 éves a hír<#vigyor2>, de azért thx
Ezt ajánlom, a mostani tervek, pici spoiler
YakooZa
lesz sztem, mar kulon domain-t is csinatak a sci-fi channeltol fuggetlenul az sg-1 nek..

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

Kövesdi A
vajon még a 10 évadban legyözik az ori-jt ?
mert ha igen akkor nem hiszem hogy lesz 11 évad !
ámbár ki tudjah !

fruhwirth
a 9. évad azért volt gyengus, mivel 2 domináns szereplõt is lecseréltek a sorozatban, és mivel a régieket annyira megszoktuk, kellett nekik egy kis idõ, amig a cselekménybe bekapcsolódva kissé magunkénak érezzük õket is. A "régiek" közül is ha úgy vesszük, Daniel egy teljesen más szereplõ volt a filmhez képest, de tény, h pl O'neill hiánya nekem nagyon betett:\ Legnagyobb Arcz! Vala szerepe pedig...nos nekem nagyon nem illett bele a képbe. Én igazából abban a részben szerettem meg, amikor csak róla szólt az a rész. Az amnéziás. Szóval azért már eléggé belejöttek a dolgokba, kár lenne 10-12 résszel lezárni az egészet. Meg kicsit mókás lenne, hogy egy ilyen erõs fajt egy sima trükkel ki lehessen nyírni. Ezt azért kétlem. Szóval hajrá MGM!!!!!

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

Trisztin
a számból vetted ki a szót...

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

MerlinW
Akkor befejezték volna a 8.kal😊
Sztem a 9. évad volt a leggyegébb az elmúlt években, viszont a 10. eddig kellemsen ível felfele.

[merlinw.org]

A "csucson kell abbahagyni" mondas nagyon igaz. 😊

stargatelost
???????
Hát ez a 11. évad olyan hogy IGEN IGEN IGEN IGEn muszály muszály mert elvonási tüneteim lesznek 😄 😄 😄

Ilyen nem szabad mondani hogy nem szeretnéd 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Ez a 11. evad olyan hogy szeretnem is meg nemis.

stargatelost
Ez akkor jó hír! királyság 😄

MerlinW
" Az MGM új SG-1 honlapot indított, melynél nyitva hagyták a kérdést, hogy vajon a sorozat folytatódik-e a 11.évaddal.

Az oldal elsõsorban a rajongók számára videómegosztóként mûködik, de késõbb majd lehet nézni extrákat, elõzetes képeket és komplett epizódokat is. Mindenképpen érdemes egy pillantást vetni rá, mivel a 11.évadtól sem zárkózik el egyértelmûen a hivatalos honlap és egyenlõre egy bíztató kérdõjelet láthatunk.

Közben az origo is beszámolt arról az örömteli hírrõl, hogy az MGM Channel magyar változata is elindult. Reméljük ez egybe vág azzal a korábban felröppent hírrel, hogy talán az MGM egyedül belevágna a 11.évad készítésébe. Az MGM ugyanis szeretné a TV-s produkciót a saját új csatornáján bemutatni és ezzel függetleníteni magát.

Még aznap egy MGM onlinetól származó email alapján olyan pletyka is napvilágot látott, hogy a SciFi Channelen fognak menni 2007. július 7.-tõl az új részek, ami ugye ellent mond az elõzõ hírnek.

Az SG-1 megmentéséért lobbizó honlap készítõi szeretnék elérni, hogy ha lesz 11.évad és az a SciFi Channellel kötött szerzõdés miatt nem mutatható be az USA-ban, akkor legalább le lehessen pénzért tölteni a világ bármely pontján. Errõl akár ti is szavazhattok a honlapjukon.

http://stargatesg1.com"

csk.hu

[merlinw.org]

öregharcsa
majd az atlantis 3. széria után lesz sg10.
legalábbis így hallottam...

Cairass
Ha nézed a filmet és közben hangosan olvasod a feliratot, akkor az már majdnem szinkronizált...<#nyes>
És még a hangok is ismerõsek!

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

MerlinW
- 11. évad nem lesz, helyette pár TV filmet forgatnak, lásd csk.hu
- 10. évad szinkron nem tudni mikor lesz. Most Arlantis 1-et adja a TV2, kérdés hogy utána folytatja-e a 2.évaddal (szerintem igen és utána lesz az SG1 10) vagy az 10-est adja. Tehát legkorábban február-március környékén ill ha Atlantist folytatják akkor talán jövõ aug-szept környékén lehetséges.

[merlinw.org]

Trisztin
11.évad?? 😊
szinkronos talán akkor ha csinálsz magadnak hozzá 😊 mert még egy jó darabig nem fogja adni a tv2... addig pedig nincs szinkron,mármint gyári ... úgyhogy vagy aktíválod magad és gyártasz magadnak vagy nem tudom... 😊

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Kövesdi A
Hi lenne két kérdésem
1 nem tudjátok lesz-e pl .11 évad
a
2 -hogy nagyábol mikor lesz elérhetõ a 10 évad szinkronosan vagy esetleg jó minöségben feliratal
vagy esetleg adjah majd talán a tv2-õ?

Egyfajta werk a sorozatról.

MerlinW
Egy elparodizált gyermekmûsor a csillagkapúról ill az egyiptomi mitológiákról/kutatûsokról. Nem vesztettél semmit ha lemaradtál róla..😊

[merlinw.org]

joebacsi
ez mivolt? 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Punker
Discovery 21:00 Megváltoztatta az életemet
A "Csillagkapu" megmentette az életemet

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Cairass
Mi a francért kell vitatkozni?

Egyszerû a megoldás: Aki szerint spoiler az NE nézze, várja a TV2-ön,
Aki szerint nem spoiler az meg nem röhög!

Örülj, hogy nem kell hónapokat várni a folytatásra, s bármikor visszanézheted akár az összes részt...

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I