4238
  • wander01
    "vagina" :]]
  • nothes
    áh, szóismétlés..
    "rengeteg dologról " = "sokmindenről"
  • nothes
    "A barátnőimmel rengeteg dologról dumálunk, de van egy dolog amiről csak ritkán esik szó: a hüvely."
    vagy vmi ilyesmi.
  • BlackShadow
    poén rész volt ez a 18 -as :D
    azt nem értettem, h milyen showra ült be teal'c? nem értettem azt a szót :D pls vki mondja meg :P
  • tnm #3034
    akkor ezt benéztem:)
  • nothes
    az imdb szerint 1 évvel idősebb csak.
    ok, akkor majd egy év múlva megnézem, ha szerepelni fog valahol/valamiben :)
  • wander01
    én megmondom. ugyyanigy :) most néztük meg a Pitch Black-et, és én nem is tudtam hogy Vala benne volt :]] teljesen ráflesseltem :)))
  • tnm #3031
    ami igaz az igaz, csak Vala idősebb azért. ki tudja hogy fog kinézni a doki nő annyi idősen, mint Vala, (és mily jó lenne tudni, hogy Vala, hogy nézett ki a doki nő korában...)
  • nothes
    egyébként ízlések és pofonok, de szerintem ez a dr. Lam jobb nő, mint Vala. olyan "Adria szintű" :)
    (lehet megkövezni)
  • nothes
    1018: vicces volt, jó volt, de egy Oris részt nagyobbra értékeltem volna.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a Valafater-Sam jelenet a végefelé teljesen kész volt :)
    "-Mit szólna egy vacsihoz velem, ha mindennek vége?
    -Oh, az nem fog menni..
    -Miért nem?
    -Nos, nagyon elfoglalt személy vagyok, kimenőm is alig van.. oh, és mert maga egy kretén." :)

más...személy szerint egy kicsit merésznek tartom, hogy az utolsó részeket ilyen karakterbemutatós/vicces epikre pazarolták. jó poén meg minden, de félek, hogy így rettenetesen összecsapott lesz a vége. ok, tudom, hogy lesz még egy mozifilm, de akkor is.
  • _Vegeta_
    Bocsi az egy "megnézném" lett volna, huhh de faradt vagyok. :(
  • Sawyer2
    Hol láttad Teylát??
  • _Vegeta_
    Sheppard rettento jo arc. Teylat meg megneztem ruha nelkul. :DD

#3022: Az unending (10x20) szerintem kurvajo lesz mivel lathatjuk majd a szereploket oregen. :) Tehat a 10x19-ben mar illene az ori incidenssel is foglalkozni. :S
  • Sawyer2
    Akkor mindgyá vége.. Bazz de kíváncsi vok. Amúgy nekem Atlantis is bejön.
  • tnm #3024
    10x18 vált letölthetővé ma.
    It means two to go. :(
  • Sawyer2
    Mennyinél jár? Én sajna csak 10x10-ig láttam
  • tnm #3022
    Kegyetlen vége volt.(kár, hogy a poént Jóbarátokból vették; de mégis azért sokat jelez az, hogy vígjáték stílusába kacsintgatnak.) Látszik, hogy már az "örömjáték" megy.

Viszont a tendenciába beleillet. Ez most Vala-ról szólt. Legutóbb Teal'c, azelőtt Sam, meg Mitchel, most vagy Daniel jön, vagy őt azzal intézték el, amikor prior volt- és akkor esetleg, talán-talán egy RDA-ra számíthatunk. Ha ez se akkor végre lépnek az Ori szállal remélem. Legalábbis érdekes lenne, ha az első nagy film azzal kezdődne, hogy "Az előző részek tartalmából:"
  • _Vegeta_
    Eh ugynezki az Ori hajok lefagytak az urben.
    Az utcso jelenet nagy poen volt azé.. :DDD
  • wander01
    na megnéztem az uj részt 10x18. dokinéni, anyuci rrrr

szerk: az utolsó 10 másodperc alatt leköptem a monitoromat jofajta cabarnet savignon-al...
  • wander01
    na igen igy sokkal egyszerübb :)
  • MerlinW
    http://www.imdb.com/title/tt0118452/
  • wander01
    a címe Invázió (könyvben olvastam és nem emléxem a szerzőre, de valami nagy név). kicsi bökős kövek potyognak :) vágom, jo kis sztori :)

Szerk: Robin Cook az író. A filmet nem vágom ki rendezte.

Plot: Az Egyesült Államok nyugati felében egy éjszaka az égen különös, csillaghullásra emlékeztető jelenség játszódik le. Meteorok helyett azonban meghatározhatatlan anyagból készült, apró diszkoszhoz hasonlító korongok csapódnak a Föld felszínére - elkezdődik az invázió. Egy idegen életforma akarja uralma alá hajtani az emberiséget, életre keltve még az ember megjelenése előtt előreküldött, lappangó követeit, vírusait. Téren és időn át mozogni tudó, legyőzhetetlennek tűnő ellenségről van szó. Amelynek felismerése is a lehetetlenséggel határos, legyőzése pedig kizártnak látszik. Uralma azért olyan szörnyű, mert maguk a legyőzöttek boldogan fogadják, és létük kiteljesedéseként élik meg a fertőzöttséget. Két egyetemista fiatal, egy orvosnő, egy víruskutató házaspár kamasz fiával és egy nyugdíjba vonulás előtt álló rendőr - belőlük áll az a maroknyi csapat, amely vállalkozik a kivihetetlenre. Meg akarják fejteni a betegség titkát, hogy a kórt az ellenségessé vált emberek akarata ellenére is legyőzzék, és megállítsák az inváziót. Ehhez - miután már minden veszni látszik - segítséget kapnak egy különös viselkedésű, de nagy tudású kutató személyében.
  • Da Flava
    Sziasztok, mivel ti biztos sok filmet láttatok, lenne egy kérdésem, mert már régóta keresek egy filmet, csak nem tudom a cimét .... gondoltam ti tudnátok segiteni.

Tehát a film egy invázióról szól, valami kövek potyognak az égből, amik megrázzák vagy megcsipik az embereket, és ettől ők átváltoznak. Az egyik ember teljesen átalakul, és 2 nagy hangárt keres a világon , melyek valami speciális szögben állnak egymáshoz. Ide akarnak valami utazást szólgáló gépet épitani a földönkivülieknek. A film azthiszem 2 részes.

Ha valaki felismerte a filmet, légyszives jelezze ezt nekem, vagy ha valaki tud valami jó tanácsot adni, hogy hogyan tudnám megtaláni a filmet, kérem irjon emailt erre a cimre: [email protected]
    Jobb lenne az email, mert ide nem biztos hogy visszatalálok :). Előre is köszönök mindent!
  • BlackShadow
    na megnéztem az újat :) ahogy olvastam most nem lesz rá 1 felirat 1 hétig.. így inkább nekifeküdten és próbáltam megérteni a dumát :D egész jól ment :D
  • wander01
    egyetértek
  • tnm #3013
    10x17
    :S Érdekes rész volt. Rossz értelemben. Semmi új, tipikus klisés mindentől független rész. Simán benyomhatták volna akármelyik másik évadba de úgy hátulról a 4 részként... Az lehet az egyetlen mentség, hogy ha esetleg, most minden szereplőről akarnak egy őt kiemelő részt csinálni. De ez azért sok volt, egy soha nem halott sérelem, soha nem látott hatalmas ellenség, akit egy rész alatt el is intéznek. Remélem legalább közben a többiekkel a filmhekhez vettek fel jeleneteket.

Már csak 3. :(
  • ikegami
  • _Vegeta_
    En ugy tudom, hogy csak 1 film lesz az sg-1 ori sztorival es ha sikeres johet a tobbi evente 1 max 2 db. ;)
  • ikegami
    Én sem 10. évad lezáró filmre gondoltam. Hanem 2 nagy összegző filmre, ami "elvarrja, az elvarratlan szálakat" :). Mindegy, az a lényeg hogy jó lesz.
    Bár nem tudom, hogy az az új Stargate sorozat, amit 'Evin' említ, hogyha télleg lessz, akkor annak milyen lessz a nézetsége, hiszen már az eredeti SG1 et sem nézik sokan.
  • Evin
    És lesz egy új Stargate sorozat is, mint amilyen az Atlantis, 2008 környékén.
  • _Vegeta_
    En evadzaro filmek lesznek hanem evente 1-1film van betervezve, termeszetesen eladasoktol fugg hogy lesz-e tobb film, de terv az van. :) Az elso film az ORI vonalat fogja kovetni a masodik pedig idoutazos lesz.
  • ikegami
    Én is úgy hallottam, hogy miután lezárul a Stargate 10.évad, készítenek 2 lezáró nagyfilmet. Carter átkerül az Atlantisba, és a Dr.Weir, meg az egyik orvos kiesik a sorozatból, mert azért túl sok lenne úgy a jóból.

Azért sajnálom, hogy véget vetnek a SG1-nek, remélem, legalább az évadzáró 2 nagyfilm nagyon jó lesz.
  • Heimdall
    Elnézést, és köszönjük szépen.
  • 5w0rdf15h
    köszönjük szépen :)
  • _Vegeta_
    Elvileg lesz evi 4db SG-1. (1-1 dvd film.) Csak azt nem tudom, hogy Carter akkor most hol is lesz mer elvileg atlantisra megy majd. :D
  • BlackShadow
    jah :(
    de iyenkor az ember azthinné h elkezdik nyomni az ORI szálat.. de nem.. szokásos zsír részek :) pedig már alig van pár rész

szerk: remélem az az évi 2 dvd tényleg lesz.. és persze itthon is
  • Lacee
    nagyon sajnálom hogy véget ér, mert szerintem a 9. széria vége óta folyamatosan javul a részek sztorija.
  • CicMax
    Már van fél napja....
    www.cicmax.atw.hu
  • _Vegeta_
    Jah vicces resz volt tetszett is, de a fenebe is 4resz es vege... kicsit utosebben kellene alakitaniuk a sztorit. GRRRR :D
  • Heimdall
    A 15. rész télleg nagyon jó volt. Sajna a 16. részhez még nincs felirat, de remélem, hogy nemsoká kapunk hozzá.