4238
-
hatezgaz #3078 Kicsit szar érzés , hogy az utolsó két részben olyan szálakat vágtak el , amire egy egész évadot is lehtett volna épiteni. -
#3077 Tény, hogy ezzel vége, de még ott leszneka filmek, és Amanda Tapping megy át Atlantis-ba, a 4.évadra.
Meg a készítők új sg sorozatot ígérnek jövőre. Még az egész csapat vagy egy része is viszatérhez benne. -
_Vegeta_ #3076 En a jobaratokkal voltam igy, de SG-1 utan is lesz elet.
[kivancsi mien az utolso resz eppen most vergodik lefele] :D -
#3075 áááááá de kurvára utálom az ilyet. és ezzel vége, nyista... ez SZOPÁÁÁS apicsába -
hatezgaz #3074 El sem hiszem. 6 éve minden héten néztem, vártam. Régebben csak azért maradtam fennt 1-ig 2-ig , hogy le tudjam tölteni és megnézni.
Volt, nincs.Komolyan mintha bennem is meghalt volna valami. -
#3073 most ugrott le a cucc. hát, félve állok neki... :S -
Lyan Kyj #3072 kijött uccsó rész -
#3071 thx :) -
sza.sa #3070 Ehhez a filehez készült: stargate.sg-1.s10e19.hdtv.xvid-sfm.avi
-
#3069 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pl. jól befűt a pár lépcsővel alatta lévőknek. most már elvileg bármit megtehet, mivel Ő lett az ori isten, aki 1,5 galaxis, +- pár millió hívő energiáját magába szívja...vagy mi. -
#3068 Nagyon el vagytok maradva keresés terén:
Feliratok.hu, Hosszúpuska
Én mindig innen szedem, és itt mindig fel van tüntetve a verzió is! -
#3067 hát, én akkor hülye vok, de sehol nem látok utalást.. amúgy stargate.hu-ról szedtem le.. -
#3066 abydoson mindig lutri... általában nem tüntetik fel hogy melyikhez, de valamelyik mindig jó egy hdtv-shez (kontra pdtv), és ha van proper, vagy repack, akkor az egyik biztos ahhoz jó, de ha feliratok.hu-ról szedsz le feliratot-oda sajnos nem minden sg-1 meg atlantis kerül fel, és azok is később- azon látszik, hogy mihez van a link nevében. -
#3065 Mikor letöltöd, oda van kiírva. A fájl nevében nagyon ritkán szerepel. -
#3064 okey, thx..megprócálom -
#3063 hát..a felirat "Stargate SG1 - 10x19 - Dominion.srt"
a .zip file neve "10x19-hu-F4e7gIho1J.zip"
ez valahogy nem vezet nyomra.. -
Seten #3062
Emlékszem, de egyébként mit tudott volna onnan csinálni?
-
Seten #3061
Akkor szedd ezt. Ehhez biztos jó.
-
HolyZoly #3060 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Anubist Oma szívatta meg, beáldozva saját magát, amilyen passzívak a többiek, nem fognak semmit csinálni... Majd a mozifilm megmondja mi lett -
#3059 Ha megnézted volna, a felratok neveinek vége olyan, mint a videóé, hogy tudni lehessen melyik verzióhoz van. (pl:XOR,LOL...)
Ennyire figyelmetlen vagy? -
#3058 de torrenten van vagy 5 féle, melyhez többszáz seeder van... azt meg utálom, ha elcsúszik a felirat, mert 1részt tökölhetek vele, mire jól belövöm, másrészt ha kiírom dvd-re, akkor asztali lejáccon gázos a csúszás.. -
#3057 Előbb-utóbb megtudjuk. -
Seten #3056 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És ha felemekedett mit tud csinálni? Anubis is bebukta. -
Seten #3055
Ahhoz amit torrentről leszedsz. :)
-
#3054 1 kérdés... stargate.hu-n van már felirat a 19. részhez.. de pontosan mellik "verzióhoz" ,azt megtudná vki mondani? -
#3053 köszi! -
#3052 Jewel Staite - Firefly -
#3051 Nem neki,hanem a dokinőnek,aki Carson helyére jött. -
#3050 Morena Baccarin -
#3049 Mi a színésznő neve? -
#3048 mocskosul tudhatsz unatkozni :DD -
#3047 hú ez tényleg jó rész volt :)
egy kis szemfülesség :
38:30 -nál vala óráján látszik az idő : 2:14
39:17 -nél vala órája szintúgy : 2:56
-
#3046 ami meg "Inarát" illeti, szerintem még a dokinéninél is jobb bőr -
#3045 heh, igen :) kb. ilyesmi szintűnek kellett volna lennie az uccsó pár résznek is.. na mind1.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem hülyeség volt ez a szimbiótacsere, hisz Baal megmondta, hogy kinyírja Adriát, ha megbirizgálják. vhogy csőbe kellett volna húzni vagy megpróbálhatták volna a műtét helyett kibeamelni onnan, mint az atlantiszban Caldwellnél.
ha ez a kettő nem jön be, akkor még mindig ott van T terve
egyébként most, hogy már(állítólag)nincs ori, akkor elvileg azt a rengeteg "hívő energiát" vagy mit már csak Adria fogja magába szívni, nemigaz? akkor ez azt jelenti, hogy idővel vmi superori lesz belőle, ami majd mindent és mindenkit eltöröl?
-
#3044 [warez]
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
stargate 10. évad részeit ill. atlantis 3. évadját honnan lehet relatív gyorsan leszedni ? mert torrentről lejött az 1,6,7,12,13,14,16,17,18 SG-1-ból.. de a maradék ilyen 1-3k-val csordogál..ráadásul csak fileonként..(tehát ha 1 nagy nehezen lejön, akkor kezdi szedni a kövöt..)
stargate dc hubon se nagyon vannak meg, vagy akinek megvan 1-1 rész, annak sincs slotja :(
[/warez]
sry érte.. -
#3043 hát emberek... minden tiszteletem a forgatóköny iróké. eskü le a kalappal. ilyen egy csavarintás sztem még sosem volt a sztoriban. riszpekt. nézzétek meg a 19-et és megértitek mire gondolok. az eleje a dolognak össze lett csapva kicsit sztem, de utána... kész. a kiscsaj pedig
olyan érzésem volt utána mintha valaki adott volna egy maflást ... :) -
#3042 igen, ez lesz az. :) -
#3041 "Vagina monológok". Itthon is ment. -
Lafo #3040 halihó!
Valaki segitsen kérem, mert a stargate sorozathoz keresek szinkron hangot,ha valaki tudna egy jó linket ajánlani, annak nagyon megköszönném!
ha van linked akkor küld el légyszi az [email protected] cimre -
#3039 jah, egyébként nagyon ismerős, mintha már láttam volna ezt showt vhol. :)