StarGate (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
lopva az ötletedbõl: egy nem földi civilizációval vagy és a játék végére õssze kell szedned az összes tudást, hogy a fajod felemelkedjen...
el tudnám képzelni fps-be, tps-be, stratégiába, vagy a ma oly divatos és stílushoz eléggé illõ rpg-be is...
csak ne olyan szinvonal legyen, mint az Infinity
Aztan pedig ez a felemelkedett temat szerintem jobb ha nem feszegetik hanem inkabb megmaradnak a "misztikus" reszen hisz ebben rejlik a dolog erdekessege.
Az asgardos cuccot azert emlitettem mert ngem speciel nagyon foglalkoztat a tema, es szerintem van benne potencial. Teljesen uj galaxis egy eddig joforman ismeretlen fejlett faj, lehetne a dolgokat fokozni pl ha volna egy ilyen sorozat mien szep befejezese lehetne ha mondjuk felemelkedne az asgard faj.
Tenyleg nemtudom elkepzelni mit akarnak a stargate franchise-el kezdeni, mer az a 2db max 4db "duplaresz" "film" eleg sovany felhozatal lenne. Egy atlantis kaliberu uj sorozat inditasa viszont szerintem hozna jo uzleti fogas lenne. 😊
#2789: Jaja, atgondoltam es lehet hogy megis tudjak mit csinalnak. Az sg1 tul regota megy mar... Egy uj erdekes sorozat pedig ujra felcsigazna a kedelyeket. Bar nemhinnem hogy csinalnanak egy asgard centrikus sorozatot, de vegulis semmi sem kizart. 😊
Eddig azt hittem az õsfegyverrel elpusztították az összes replikátort.
nem ottvolt a replikátor ürhajón/ban/ból az összes?😊
és ha elpusztult a genyó Samantha imádó genyó gyerek replikátor a.i robot ami az egészet irányította akkor nem álltak le?
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Sic vis pacem para bellum
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Sic vis pacem para bellum
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
itthon voltam betegen hát valamivel el kellet ütni az ídõt !
hát nem 😊
ide is betévedtem...be is tettem a kedvencek közé ,) bár még csak a 6. évadnál tartok, de elég jól haladok..(kábé 3-4 hete kezdtem elõrõl, elötte csak hébe-hóba láttam részeket..meg persz a mozifilmet 😊
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
de igazából inkább 12:30 kor kezdõdik😛
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
Én azóta nézem a Stargate-et amióta megy. 97 óta.
Nem gondoltam, hogy még nem láttad.
Sorry. <#szomoru1>#szomoru1><#kuss>#kuss>
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Két dolog.
1. Banner jön vissza hamarosan, kis szerverproblémák vannak.
2. Új vetítési idõpontok:
Atlantis 3x11 The Return II. : 2006. november 20.
SG-1 10x11 The Quest II. : 2007. január 3.
[merlinw.org]
miért jó az neked ha megbukik egy ilyen oldal?????
nézz be a torrent topicba és olvasd el a bannert!!!!
sokan felelõtlenül írogatnak, utána meg sírnak nincs honnan beszereznem ezt +ezt.....na pont ezért...
üdv
http://pspfilez.extra.hu/