StarGate (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tnm
hát biztos nem olyan, de ez nem jelenti azt, hogy rosszabb, szvsz

YakooZa
jah. játékot csinalhatnak belle ezret, de nem olyan lesz mintha a filmet folytatnák...

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

En most csak es kizarolag motion picture-re gondoltam. A jatekok az egy mas temakor szerintem. 😉

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

YakooZa
de nezem, most is lesz szombaton😊

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

MerlinW
Rajta vannak a témán, készül már az MMORPG belõle.

[merlinw.org]

tnm
hát, vagy végre csinálhatnának egy normális játékot belõle:
lopva az ötletedbõl: egy nem földi civilizációval vagy és a játék végére õssze kell szedned az összes tudást, hogy a fajod felemelkedjen...
el tudnám képzelni fps-be, tps-be, stratégiába, vagy a ma oly divatos és stílushoz eléggé illõ rpg-be is...
csak ne olyan szinvonal legyen, mint az Infinity

Hat nemtudom ilyen kijelentest inkabb nem tennek.
Aztan pedig ez a felemelkedett temat szerintem jobb ha nem feszegetik hanem inkabb megmaradnak a "misztikus" reszen hisz ebben rejlik a dolog erdekessege.
Az asgardos cuccot azert emlitettem mert ngem speciel nagyon foglalkoztat a tema, es szerintem van benne potencial. Teljesen uj galaxis egy eddig joforman ismeretlen fejlett faj, lehetne a dolgokat fokozni pl ha volna egy ilyen sorozat mien szep befejezese lehetne ha mondjuk felemelkedne az asgard faj.

Tenyleg nemtudom elkepzelni mit akarnak a stargate franchise-el kezdeni, mer az a 2db max 4db "duplaresz" "film" eleg sovany felhozatal lenne. Egy atlantis kaliberu uj sorozat inditasa viszont szerintem hozna jo uzleti fogas lenne. 😊

tnm
nem mondom, hogy nem lenne kihívás, de ha nagyon jól megcsinálnák /akárcsak egy film erejéig/, akkor valszeg õk lennének a Sci-fi /vagy Fantasy, mielõtt valaki beleköt -sztem inkább sci-fi./ írás legnagyobbjai eleddig.

Nemhinnem hogy megmutatnak a "felemelkedettek atlagos napjait". 😊

tnm
én inkább attól tartok, hogy lesz egy "felemelkedettek centrikus" sorozat, és abban gyõzik le az Orit... mondjuk ennek a megvalósításától félnék -egy filmben még el tudnám képzelni, de azt ugyse bírnák ki, hogy kimaradjanak a kézi tusák - meg talán költségvetésbõl se futná minden részbe annyi látvány elemet belezsúfolni. az meg ugye milyen snassz lenne, ha az egész felemelkedettség színhelye kávéház, meg egyéb ilyen szombólikus helyek; és az ösök(+Daniel) szócsatáznának az orival, egy kis kávé és szirupos gofri mellett....

Gyerekek: A tejuti es a pegazusi repik 2 kulonbozo eresztes. Az egyiket kis blokkokbol epitettek fel a masikat pedig nanotechnologia segitsegevel raadasul 2 kulonbozo helyen es idoben!

#2789: Jaja, atgondoltam es lehet hogy megis tudjak mit csinalnak. Az sg1 tul regota megy mar... Egy uj erdekes sorozat pedig ujra felcsigazna a kedelyeket. Bar nemhinnem hogy csinalnanak egy asgard centrikus sorozatot, de vegulis semmi sem kizart. 😊

Pharaoh
Én a TV-ben nézem atlantiszt, ezekszerint ott lesznek replikátorok?
Eddig azt hittem az õsfegyverrel elpusztították az összes replikátort.

Serpa
a lényeg, h elég nagy potenciál van még a "frencsájzban" 😊

tnm
akkor Atlantist nem nézed, ezek szerint.../vagy legalábbis nem vagy naprakész belõle😄/

YakooZa
hogyhogy?
nem ottvolt a replikátor ürhajón/ban/ból az összes?😊
és ha elpusztult a genyó Samantha imádó genyó gyerek replikátor a.i robot ami az egészet irányította akkor nem álltak le?

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

MerlinW
csak egy részük😊

[merlinw.org]

YakooZa
azok nemmár kinyírva?

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

mooo
Ismerjük azokat már eléggé.
Serpa
télleg jó lenne.
replikátorokat is jobban megismerhetnénk.

Istencsászár
01:20 Csillagkapu 😞( miért kellett elé benyomni a Star Treket, amikor ha már adják, adhatnák rendes idõben is... száni tv2...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Emlexem mikor mondtak hogy vege lesz az SG1nek akkor kijelentettek hogy szeretnek a stargate franchise-t folytatni. Mijo volna mar egy sorozat az Asgardokkal. A Foldrol kuldenek hozzajuk egy kuldottseget par emberbol es meglathatjuk mien ellensegei vannak nekik. Állat volna. 😊

Ahha meg is volt, és nagyon zsír lett, bár én személy szerint egy kicsit többet vártam, de így is nagyon jó volt. Ezúton is szeretném megköszönni a feliratot Cicus Maximusnak.<#taps>

Sic vis pacem para bellum

wander01
na mizujs, ma kellene az uj atlantis bemutatonak lenni jol tudom? 😊

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Nagyon helyes<#nyes>

Sic vis pacem para bellum

Shiwo
jah, én is feküdtem betegen..igaz, csak 1 napot..az alatt le is ment 1 évad 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Ezt én is kipróbálom ha beteg leszek.

Kövesdi A
hát van etöl jobb is én 7 évadot nézztem meg egy hét alatt !
itthon voltam betegen hát valamivel el kellet ütni az ídõt !
hát nem 😊

3-4 hét alatt 6 évadot? Te aztán elszánt vagy...

Shiwo
Kel Sha !

ide is betévedtem...be is tettem a kedvencek közé ,) bár még csak a 6. évadnál tartok, de elég jól haladok..(kábé 3-4 hete kezdtem elõrõl, elötte csak hébe-hóba láttam részeket..meg persz a mozifilmet 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Istencsászár
hmm, lehet még korán volt<#idiota><#idiota><#idiota><#lama> Én

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

stargatelost
12:30 meg fél 1 az ugyanaz <#idiota>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Istencsászár
Össze vissza van, valamikor meg fél 1kor...

YakooZa
elõzõ hétfõn néztem a Nox os részt😊
de igazából inkább 12:30 kor kezdõdik😛

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

Istencsászár
23:50 Csillagkapu (9. rész) - Úgy rohan az idõ

Gyerunk gyerunk, 1 het alatt ki lehet vegezni!! huu mien jo, szivesen neznem megint eloszor. 😄 Bar en csak 8evadot neztem 1xre...

ikegami
Bocs nem tudtuk!!
Én azóta nézem a Stargate-et amióta megy. 97 óta.
Nem gondoltam, hogy még nem láttad.
Sorry. <#szomoru1><#kuss>

Lazarus
Még csak a 4. évadnál tartok... ezt a bannert kár volt látnom 😞
ikegami
igen, igen.<#smile>

Lacee
ez marha jó rész volt 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

ikegami

ikegami

Lacee
vajon miért van sapkában 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

BlackShadow
poénul néz ki Teal'c 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Lazarus

MerlinW
Szilveszter?<#idiota>

[merlinw.org]

BlackShadow
na megnéztem a 10. évad eddig játszott részeit.. nagyon jó ez az évad 😊 a 10. rész pedig nagyon ottvan! 2 hónap és jöhet a köv.. mi lesz addig? 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

MerlinW
Hali népek!

Két dolog.
1. Banner jön vissza hamarosan, kis szerverproblémák vannak.
2. Új vetítési idõpontok:

Atlantis 3x11 The Return II. : 2006. november 20.
SG-1 10x11 The Quest II. : 2007. január 3.

[merlinw.org]

öregharcsa
igazán jó fej vagy tényleg....de!!! címeket csak privátban!!!
miért jó az neked ha megbukik egy ilyen oldal?????
nézz be a torrent topicba és olvasd el a bannert!!!!
sokan felelõtlenül írogatnak, utána meg sírnak nincs honnan beszereznem ezt +ezt.....na pont ezért...

üdv

http://pspfilez.extra.hu/

<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#eljen>

Lacee
nem újdonság, de csak most találtam... inkább poén, mint politika szal postolom 😊

én marha jót nevettem 😊