StarGate (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bármilyen megoldás, csere is érdekel.
😊
ÜDV
ÜDV!
Tehát rendes pl 90 perces?? mint pl a Babylon 5 filmek?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
lopva az ötletedbõl: egy nem földi civilizációval vagy és a játék végére õssze kell szedned az összes tudást, hogy a fajod felemelkedjen...
el tudnám képzelni fps-be, tps-be, stratégiába, vagy a ma oly divatos és stílushoz eléggé illõ rpg-be is...
csak ne olyan szinvonal legyen, mint az Infinity
Aztan pedig ez a felemelkedett temat szerintem jobb ha nem feszegetik hanem inkabb megmaradnak a "misztikus" reszen hisz ebben rejlik a dolog erdekessege.
Az asgardos cuccot azert emlitettem mert ngem speciel nagyon foglalkoztat a tema, es szerintem van benne potencial. Teljesen uj galaxis egy eddig joforman ismeretlen fejlett faj, lehetne a dolgokat fokozni pl ha volna egy ilyen sorozat mien szep befejezese lehetne ha mondjuk felemelkedne az asgard faj.
Tenyleg nemtudom elkepzelni mit akarnak a stargate franchise-el kezdeni, mer az a 2db max 4db "duplaresz" "film" eleg sovany felhozatal lenne. Egy atlantis kaliberu uj sorozat inditasa viszont szerintem hozna jo uzleti fogas lenne. 😊
#2789: Jaja, atgondoltam es lehet hogy megis tudjak mit csinalnak. Az sg1 tul regota megy mar... Egy uj erdekes sorozat pedig ujra felcsigazna a kedelyeket. Bar nemhinnem hogy csinalnanak egy asgard centrikus sorozatot, de vegulis semmi sem kizart. 😊
Eddig azt hittem az õsfegyverrel elpusztították az összes replikátort.
nem ottvolt a replikátor ürhajón/ban/ból az összes?😊
és ha elpusztult a genyó Samantha imádó genyó gyerek replikátor a.i robot ami az egészet irányította akkor nem álltak le?
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Sic vis pacem para bellum
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Sic vis pacem para bellum
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
itthon voltam betegen hát valamivel el kellet ütni az ídõt !
hát nem 😊
ide is betévedtem...be is tettem a kedvencek közé ,) bár még csak a 6. évadnál tartok, de elég jól haladok..(kábé 3-4 hete kezdtem elõrõl, elötte csak hébe-hóba láttam részeket..meg persz a mozifilmet 😊
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
de igazából inkább 12:30 kor kezdõdik😛
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
Én azóta nézem a Stargate-et amióta megy. 97 óta.
Nem gondoltam, hogy még nem láttad.
Sorry. <#szomoru1>#szomoru1><#kuss>#kuss>
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"